Welkom!


Welkom op mijn logje! Ik ben Nienke en heb een fantastische man Rob en twee kids Mila (25-11-2004) en Nathan (24-8-2007). Mijn logjes gaan voornamelijk over mijn gezinnetje en Marco. Ik heb een flink Borsatovirus te pakken en dat schrijf ik hier van me af. Het is namelijk chronisch en ik ben blij dat ik het heb. Het maakt me tot wie ik ben!
Wat leuk dat je hier komt buurten. Ben je ook verslaafd, wil je je hart uitstorten? Dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ik vind het leuk als je hier een berichtje achterlaat. Tot logs!

Kanjers!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Mijn gastenboek
Gezellig dat je er bent, klik om een bericht achter te laten!
Laatste foto's met Marco
TVOH

29-6-2013: Opnames TVOH blind auditions

Dansen met Marco
20-10-2012: Etentje FCD-vrijwilligers Almere

Fanclubdag 2012
14-10-2012: Fanclubdag hotel Papendal

Tour Dichtbij
25-6-2012: Tour Dichtbij - Ziggodome

#1MB
29-11-2011: Interview in #1MB

Dichtbij tour
28-11-2011: Tour Dichtbij - Den Haag


DWDD
11-11-2011: De Wereld Draait Door

Tour Dichtbij Utrecht
09-11-2011: Tour Dichtbij - Utrecht6-11-2009: Etentje FCD-vrijwilligers Alkmaar


1-11-2009: Fanclubdag in de Eemhof


20-8-2009: Louis Hartlooper complex
Silent Army29-5-2009: Opname commercial Univť
Weblog van week 28
Mila (3) zingt Dochters
Mila (2,5) zingt Rood
Ontmoeting met Derek Ogilvie
Profiel
Naam: Nienke Griffioen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Dagboek voor de kids
Klokje
Archief
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 mopje ;
en 1 gast mopje .
Online geld verdienen!

Als je toch altijd meedoet aan enquetes of mailtjes leest of online veel dingen koopt, kun je er maar beter geld mee verdienen! Ik ben ook lid geworden en je hebt zo 10 euro bij elkaar! Toch leuk als je veel online koopt (reizen, kleding etc.) en kleine moeite om je aan te melden.
Lekker hapje voor een krabje...
Gisteren was het nog heerlijk weer voor op het strand. Nu is het grijs en grauw, dus eindelijk tijd om een logje te typen, haha! 's Ochtends is het nog lekker op het strand voor Mila. Ze speelt lekker met het zand, banjert door de zee en roept "kijk mama botie, kijk oma Loesie, vogel, vogel weg?!" Ook zegt ze alles en iedereen gedag. Zo heerlijk innemend! Loes†bracht Mila naar huis om haar middagslaapje te doen en ik mocht van haar op het strand blijven. Super de luxe natuurlijk!†Marijke en Inge hadden gisteren hetzelfde idee als ik en kwamen 's middags bij mij op het strand bivakkeren. Lekker op de handdoek liggen bakken,†boekie lezen,†dobberen in de zee. Dat gedobber in de zee was leuk voor ons, maar er was een zeebewoner die het er niet zo mee eens was. Al die tenen en voeten in zijn territorium, het was tijd daar iets aan te veranderen....

HAP!! %^&&*#$@ Ineens had Inge een krab aan haar teen... Hard rennend gingen we het water weer uit. Marijke iets minder hard. We moesten een beetje lachen om die knabbelende krab die in ons wel een lekker hapje zag. Enigszins er vanuit gaand dat het een eenmalige actie van meneer krab was en deels gedwongen door de warmte, lagen we een uurtje later weer in het zeewater. Nietsvermoedend en onschuldig... Totdat ik ineens hard gebeten werd! Nog harder dan de vorige keer renden we het water weer uit. De scharen zag je nog in mijn teen staan! Het is een klein schaafwondje, maar wat schrik je ervan als er ineens iets in dat donkere water in je teen bijt. Ik ben daarna niet meer het water in gegaan met al die aggressieve krabben haha! Marijke en Inge nog wel en ... Inge was nog een keer aan de beurt. Het lekkerste hapje van ons allemaal haha!

Rob kwam na zijn werk met Loes en Mila naar het strand. Omdat het toch te heet is om te koken, hebben we lekker een patatje gehaald in de snackbar. Het leek wel of we in de tropen zaten. Lekker reggae muziekje op de achtergrond, zwoele temperatuur, met zwetende billen op een stoeltje zitten en al die zomers geklede mensen op straat. IJsje eten als toetje... Mijn vakantiegevoel tijdens mijn parttime werkdagen is nog lang niet voorbij!

Foto's volgen nog, want die staan op Marijke's camera!

x Nienke
Weekendje vakantie
Waarom zou je wachten tot je vakantie hebt om een lekker vakantiegevoel te creŽeren? Zeker met dit prachtige weer heb ik heerlijke momenten beleefd†die ik best kan vergelijken met vakantie. Alleen werk ik tussendoor nog een paar dagen.De foto's spreken voor zich... Deze week ben ik lekker een ochtendje naar het strand geweest met Mila en we hebben nog een dagje in de tuin gebivakkeerd in het badje. Lekker tutten en badderen in de schaduw of met Mila spelen in een enorme zandbak met andere kindjes. IJsje eten op de boulevard en het†vakantiegevoel is compleet wat mij betreft!†Elke avond buiten†eten op ons terrasje is ook een enorme luxe. Zeker omdat we in onze vorige bovenwoning geen buitenplek hadden. De tuin wordt nu echt†intensief gebruikt! Ik†kan daar zo van genieten!†Afgelopen weekend zijn we op bezoek gegaan bij Rob's vader en zijn vriendin in Beekbergen. Zij hebben daar een stacaravan gekocht met een prachtige tuin erbij. Het is even een eind rijden en met de wagenziekte van Mila is dat nog een hele onderneming... Ondanks alle homeopathische reispilletjes, seabands en niet te zwaar ontbijten, ging het op de heenweg toch weer 2x mis. Dus als iemand nog goeie tips heeft tegen wagenziekte, graag! Maar we hebben een fantastisch weekend gehad. Lekker buiten BBQ-en, buiten zitten tot alles donker is, Mila lekker de hele dag buiten aan het rommelen. Echt perfect.†Eind augustus gaan we nog een weekje†naar het huisje toe, dan hebben we 2 weken vrij. Hopelijk is het dan net zulk mooi weer. Genieten gaat het in elk geval worden, want het is heerlijk rustig daar. Effe bijkomen!x Nienke
Theorobbie examen gehaald
(r)op naar een rijbewijsHieperdepiep HOERAAAAAAAAA!!! Er is reden tot feest hier! Rob heeft vandaag zijn theorie examen gehaald en dus dat felbegeerde certificaat in handen. Hierna volgt het oh zo spannende praktijk examen natuurlijk nog, dus misschien willen jullie allemaal meeduimen begin augustus!! Hopelijk heeft hij snel zijn rijbewijs en is Rob een keer de Bob haha!

Het was nog even spannend vandaag bij Rob in de examenzaal. Maar 13 van de 50 personen waren geslaagd... en dat had een reden. Er was namelijk een oplichtersbende in de zaal aanwezig. Een stelletje fraudeurs reeds in het bezit van een rijbewijs en theoriecertificaat uit Amsterdam. Zij probeerden een handlanger te helpen zijn examen te halen, wat natuurlijk niet gelukt is. Het examen moest twee keer worden stilgelegd, er werd iemand ingerekend door de politie†en er werd uiteindelijk†een extra vraag aan het examen toegevoegd ter compensatie. Beetje bizar wel. En ik ben extra trots op mijn moppie dat hij het heeft gehaald in 1x en met 49 goed beantwoorde vragen (van de 50). I'm proud!!

x Nienke
"Wat is jouw hart
Als het stopt, niet meer klopt, als het niet meer is toegewijd"