Welkom!


Welkom op mijn logje! Ik ben Nienke en heb een fantastische man Rob en twee kids Mila (25-11-2004) en Nathan (24-8-2007). Mijn logjes gaan voornamelijk over mijn gezinnetje en Marco. Ik heb een flink Borsatovirus te pakken en dat schrijf ik hier van me af. Het is namelijk chronisch en ik ben blij dat ik het heb. Het maakt me tot wie ik ben!
Wat leuk dat je hier komt buurten. Ben je ook verslaafd, wil je je hart uitstorten? Dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ik vind het leuk als je hier een berichtje achterlaat. Tot logs!

Kanjers!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Mijn gastenboek
Gezellig dat je er bent, klik om een bericht achter te laten!
Laatste foto's met Marco
TVOH

29-6-2013: Opnames TVOH blind auditions

Dansen met Marco
20-10-2012: Etentje FCD-vrijwilligers Almere

Fanclubdag 2012
14-10-2012: Fanclubdag hotel Papendal

Tour Dichtbij
25-6-2012: Tour Dichtbij - Ziggodome

#1MB
29-11-2011: Interview in #1MB

Dichtbij tour
28-11-2011: Tour Dichtbij - Den Haag


DWDD
11-11-2011: De Wereld Draait Door

Tour Dichtbij Utrecht
09-11-2011: Tour Dichtbij - Utrecht6-11-2009: Etentje FCD-vrijwilligers Alkmaar


1-11-2009: Fanclubdag in de Eemhof


20-8-2009: Louis Hartlooper complex
Silent Army29-5-2009: Opname commercial Univé
Weblog van week 28
Mila (3) zingt Dochters
Mila (2,5) zingt Rood
Ontmoeting met Derek Ogilvie
Profiel
Naam: Nienke Griffioen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Dagboek voor de kids
Klokje
Archief
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 mopje ;
en 1 gast mopje .
Online geld verdienen!

Als je toch altijd meedoet aan enquetes of mailtjes leest of online veel dingen koopt, kun je er maar beter geld mee verdienen! Ik ben ook lid geworden en je hebt zo 10 euro bij elkaar! Toch leuk als je veel online koopt (reizen, kleding etc.) en kleine moeite om je aan te melden.
Marijke, Ries, Luuk en Lotte op bezoek!
Donderdag waren Marijke, Ries en de kids hier om een middagje vakantie aan het strand te vieren! Ik had er erg veel zin in, want ik ben nog bijna niet naar het strand geweest deze zomer. En dat terwijl ik er zo dichtbij woon!
 

De zoenen waren nog niet koud in ontvangst genomen, of Luuk en Lotte wilden graag "de baby" op schoot. Gelukkig kan Mila zelf lekker stevig zitten en konden Luuk en Lotte heerlijk met haar friemelen. Mila vond het prachtig. Sowieso vindt ze kinderen heel interessant en met haar kleine handjes onderzocht ze Luuks haren en Lotte's gezichtje. Er werd door alle drie flink gekraaid van plezier!! Na een lekker glas drinken maakten we ons klaar voor de trip naar het strand...
 
Zodra we op het strand aankwamen, namen Luuk en Lotte een duik in de ruige zee. Ries rende er meteen achteraan met zijn camera en Marijke met de zwembandjes, want het waren hoge golven! Helaas had Mila tussen de middag maar een uurtje geslapen en dat is net effe te weinig voor haar. Na wat gejengel omdat het zand zo wit was en de zon zo fel kreeg ze ineens haar vrolijke speeltjes in het vizier. Toen was het dikke pret en rolde ze over de handdoek heen en weer. Zand werd geproefd en tenen werden enthousiast in het zand begraven. Volgens mij vond ze het wel wat! We hebben samen nog even bij de zee staan kijken hoe Luuk en Lotte zich vermaakten in de zee. Ze heeft ook nog effies lekker met Marijke gekroeld.
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Daarna wilde Ries wat geposeerde foto's van me maken in de duinen. Altijd leuk natuurlijk!! Tussen de sprieten van het helmgras heeft Ries heel wat mooie plaatjes geschoten. Achter de duin stonden een aantal mensen geďnteresseerd naar ons te kijken en te fluiten. Hihi! Het resultaat mag er wezen! Ik vind ze prachtig geworden.
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tegen zessen kwam er een dreigend zwarte lucht aandrijven, dus zijn we na een stop bij de patattent doorgereden naar huis om daar lekker wat te eten. Na het eten gingen Luuk en Lotte zich uitleven in de speeltuin voor het huis. De speeltoestellen zijn twee weken geleden geplaatst en ik vind ze helemaal leuk! Het huisje met de brug staat recht voor ons huis en het kleine huisje staat rechts. Luuk en Lotte hebben de toestellen goedgekeurd en willen er graag nog een keertje in komen spelen. Nou jullie zijn van harte welkom!! Tot gauw weer!
 

 
xx Nienke
8 maanden alweer...
Wat gaat de tijd hard he? Mijn kleine meid is alweer acht maanden oud en wordt zo wijs! Lekker ding is ze he?
 

 
Gelukkig hebben we van het weekend Mila's kamertje helemaal afgemaakt, eindelijk een project dat DONE is!!! De plintjes zijn gelegd, het rolgordijntje hangt, de commodeplank is stevig bevestigd en de lampjes maken het geheel compleet!
 
Kijk en geniet van mijn moppies domein...
 

 

 
 
 
 
 
 

 
xx Nienke
Mama zeggen :-)
 
Mila zegt mama!!! Klik op bovenstaande foto :-)))) *trots*
 
En Mila heeft van de week ook in haar badje in de tuin gespeeld. Ja Marijke, in Lotte's badpakje!! Staat haar goed he?!
 

 
xx Nienke
Finale fotowedstrijd
Jaaaaaaaaaaaa!! We hebben de finale bereikt!!! Het was tot het laatste moment spannend, want we liepen net in op de nummer 3. Mila's foto was met een paar stemmen verschil door! Allemaal echt onwijs bedankt voor jullie hulp en voor het ronselen van stemmen hihi. En nu gaat het erom spannen he! De finale... Hopelijk willen jullie weer allemaal stemmen deze laatste ronde. Heel de week kan er gestemd worden en volgende week maandag wordt bekend wie de winnaar is Dat wordt een lang weekje hahaha! Ik ben benieuwd op welke plek we gaan eindigen. Deze fotowedstrijd is voor mij al een succes, want het is al een grote overwinning om bij de beste 3 foto's te zitten als er 300 hebben meegedaan. En mijn kleine mopje is toch wel no. 1 voor mij he hihi! We gaan al aardig goed nu met stemmen! De andere 2 foto's vind ik ook heel mooi, dus we hebben geduchte concurrentie.
 
xx Nienke
Hip kuikentje
Dat mama een hippe kip was, dat was al bekend... Maar ehh mijn kuikentje kan er ook wat van hihi! Tante Maayke heeft wat babygear ingeslagen hahaha! Mila komt deze zomer wel door.
 

 
De fotowedstrijd is heeeel spannend, op dit moment staan we net aan derde! Hopelijk morgenochtend ook nog!!!
 

 
xx Nienke & hip kuikentje Mila
Vierde stemronde!!

 
We gaan goehoed!! Mila is doorgedrongen tot de halve finale en zit bij de beste 10 foto's!!! Allemaal onwijs bedankt voor het stemmen op ons moppie! Nu gaat het erom spannen, want de beste 3 gaan door naar de finale! Helpen jullie haar nog effies naar de top 3?!  
 
Marijke heeft speciaal voor Mila´s beebiesite bovenstaande banner gemaakt... Mooi he?! Ik ben er heeeel blij mee, tnx Marijke! Klik op de banner en je komt bij de website van de fotowedstrijd terecht.
 
xx Nienke
Derde stemronde
De derde ronde, de derde ronduuhhhhh. Hihi, we mogen gewoon doorgaan met stemmen, want Mila is in de derde ronde terecht gekomen! Nu wordt het echt spannend want donderdag gaan de beste 10 foto's door naar de vierde ronde!
 
We stonden na de tweede ronde helemaal bovenaan met 46 stemmen!! Dus namens Mila wil ik jullie allemaal enorm bedanken voor alle stemsteun!! Ik ben benieuwd hoe ver we gaan komen. Hoe minder foto's er overblijven, hoe meer stemmen er naar de top 10 gaan!
 
Dikke knuffel van Nienke & Mila
"Koud kan de nacht zijn
En de dag zonder kleur"