Welkom!


Welkom op mijn logje! Ik ben Nienke en heb een fantastische man Rob en twee kids Mila (25-11-2004) en Nathan (24-8-2007). Mijn logjes gaan voornamelijk over mijn gezinnetje en Marco. Ik heb een flink Borsatovirus te pakken en dat schrijf ik hier van me af. Het is namelijk chronisch en ik ben blij dat ik het heb. Het maakt me tot wie ik ben!
Wat leuk dat je hier komt buurten. Ben je ook verslaafd, wil je je hart uitstorten? Dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ik vind het leuk als je hier een berichtje achterlaat. Tot logs!

Kanjers!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Mijn gastenboek
Gezellig dat je er bent, klik om een bericht achter te laten!
Laatste foto's met Marco
TVOH

29-6-2013: Opnames TVOH blind auditions

Dansen met Marco
20-10-2012: Etentje FCD-vrijwilligers Almere

Fanclubdag 2012
14-10-2012: Fanclubdag hotel Papendal

Tour Dichtbij
25-6-2012: Tour Dichtbij - Ziggodome

#1MB
29-11-2011: Interview in #1MB

Dichtbij tour
28-11-2011: Tour Dichtbij - Den Haag


DWDD
11-11-2011: De Wereld Draait Door

Tour Dichtbij Utrecht
09-11-2011: Tour Dichtbij - Utrecht6-11-2009: Etentje FCD-vrijwilligers Alkmaar


1-11-2009: Fanclubdag in de Eemhof


20-8-2009: Louis Hartlooper complex
Silent Army29-5-2009: Opname commercial Univé
Weblog van week 28
Mila (3) zingt Dochters
Mila (2,5) zingt Rood
Ontmoeting met Derek Ogilvie
Profiel
Naam: Nienke Griffioen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Dagboek voor de kids
Klokje
Archief
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 mopje ;
en 1 gast mopje .
Online geld verdienen!

Als je toch altijd meedoet aan enquetes of mailtjes leest of online veel dingen koopt, kun je er maar beter geld mee verdienen! Ik ben ook lid geworden en je hebt zo 10 euro bij elkaar! Toch leuk als je veel online koopt (reizen, kleding etc.) en kleine moeite om je aan te melden.
Leren kruipen en staan
Nathan heeft de afgelopen maand weer een paar mijlpalen bereikt. Het tijgeren is overgegaan in echt kruipen en hij kan nu ook staan. Niets en niemand is meer veilig voor hem, want hij wil overal op klimmen en alles pakken!
 
Ik heb van het leerproces en alle ruimtelijke ontdekkingen een kort filmpje gecomposeerd. Zo schattig die pogingen tot staan en kruipen.
Wit licht met dank aan Univé
Jaaaaaaaaaaa ik mag in oktober nog een keer naar Marco!!!
Had ik net 1x Wit licht gesms't naar 4411 en ik krijg gelijk een sms terug... Gefeliciteerd, u heeft 2 kaarten gewonnen! Wow, dat had ik niet verwacht! Ik win zo nog eens wat. Toch maar eens een staatslot gaan aanschaffen haha! Ik ben helemaal hyperdepieper! Hopelijk krijgen we veldkaarten en kan ik samen met Marijke en Inge op pad. Zou wel heel geweldig zijn!

Marco ik zie je 10-10, 14-10, en 17-10! Is het nou al oktober???
Oranjekoorts
Ik heb het zelf eigenlijk niet zo op voetbal. Altijd veel grootspraak en niets wordt er waar gemaakt. Maar dat potje op maandagavond vond ik zelfs leuk om naar te kijken. Oranje was actief tot het laatste moment, constant die bal in bezit houden, rustig kijken en niet zomaar in het wilde weg tegen die bal trappen. Nee, ik vond dat er eindelijk wat moois op die mat werd vertoond. Vanavond speelt ons elftal weer, dus zijn we vandaag allemaal in het oranje gekleed.

Wij zijn er klaar voor, jullie ook?Bal klemvast!Ingooien doe je zo!
Grootste bingo ooit
Tja, het is alweer 11 dagen geleden, maar het was zo leuk dat ik er echt nog een logje aan wil wijden! De Grootste Bingo Ooit in het Gelredome, groots was het en ik had zelfs bingo!!! Dankzij de gewonnen wedstrijd op de website van Buurtlink, werd ik met mijn buurtjes netjes opgehaald met een touringcar. Hij was precies op tijd en toen konden we beginnen met het inladen van alle drank en ships. Mijn buuf en ik hadden flink ingeslagen en we hadden zelfs snoepzakjes voor onderweg. Het leek wel een schoolreisje! Dankzij de wegwerkzaamheden ontstond er voor Arnhem een regelrechte Bingo-file en het ging krap worden of we op tijd zouden zijn...
Laatste kans baby van het jaar
SKY RADIO ZOEKT LAATSTE FINALIST 'BABY VAN HET JAAR'

De stemmen-teller staat weer op nul, willen jullie nog een keer stemmen op Nathan en proberen hem in de finale te krijgen?

KLIK HIER!

Inmiddels zijn er 100 van de 101 finalisten bekend. Maar... welke baby is de laatste baby die plaats mag nemen in de finale en dus kans maakt op de titel 'Baby van het jaar'?
Alle stemmen staan vanaf vrijdag 11.00 uur weer helemaal op nul. Dat betekent dat elke deelnemer nu weer een gelijke kans heeft om in de finale te komen. Jij kunt bepalen wie! Want je mag met dit emailadres nog 1 keer stemmen.
Ga dus vanaf 12:00 naar babyvanhetjaar.nl en breng die ene stem uit op de baby waarvan jij denkt dat hij of zij 'Baby van het jaar' moet worden. Let op: per emailadres mag je maximaal 1 stem uitbrengen. Stemmen die op een oneerlijke manier worden uitgebracht, zullen niet worden meegerekend. Na het uitbrengen van je stem, ontvang je een bevestigingsmail. In deze mail zit een link. Door het klikken op deze link bevestig je jouw stem. Pas dan is je stem volledig en telt deze mee!

FINALE

De finale vindt plaats op dinsdag 3 juni in Hilversum. De finalisten krijgen hierover bericht. De 'Baby van het jaar' komt op de cover van Wij Jonge Ouders, wordt een jaar lang het gezicht van Prénatal en krijgt een AEGON Rendementplan met ? 10.000,- van AEGON Bank. Kijk vanaf dinsdagavond op babyvanhetjaar.nl om te zien of jouw favoriet gewonnen heeft.

ALLEMAAL ALVAST ONWIJS BEDANKT VOOR JULLIE STEMHULP!!

X Nienke
"Kijk niet achterom
Maar volg de zon"