Welkom!


Welkom op mijn logje! Ik ben Nienke en heb een fantastische man Rob en twee kids Mila (25-11-2004) en Nathan (24-8-2007). Mijn logjes gaan voornamelijk over mijn gezinnetje en Marco. Ik heb een flink Borsatovirus te pakken en dat schrijf ik hier van me af. Het is namelijk chronisch en ik ben blij dat ik het heb. Het maakt me tot wie ik ben!
Wat leuk dat je hier komt buurten. Ben je ook verslaafd, wil je je hart uitstorten? Dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ik vind het leuk als je hier een berichtje achterlaat. Tot logs!

Kanjers!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Mijn gastenboek
Gezellig dat je er bent, klik om een bericht achter te laten!
Laatste foto's met Marco
TVOH

29-6-2013: Opnames TVOH blind auditions

Dansen met Marco
20-10-2012: Etentje FCD-vrijwilligers Almere

Fanclubdag 2012
14-10-2012: Fanclubdag hotel Papendal

Tour Dichtbij
25-6-2012: Tour Dichtbij - Ziggodome

#1MB
29-11-2011: Interview in #1MB

Dichtbij tour
28-11-2011: Tour Dichtbij - Den Haag


DWDD
11-11-2011: De Wereld Draait Door

Tour Dichtbij Utrecht
09-11-2011: Tour Dichtbij - Utrecht6-11-2009: Etentje FCD-vrijwilligers Alkmaar


1-11-2009: Fanclubdag in de Eemhof


20-8-2009: Louis Hartlooper complex
Silent Army29-5-2009: Opname commercial Univé
Weblog van week 28
Mila (3) zingt Dochters
Mila (2,5) zingt Rood
Ontmoeting met Derek Ogilvie
Profiel
Naam: Nienke Griffioen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Dagboek voor de kids
Klokje
Archief
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 mopje ;
en 1 gast mopje .
Online geld verdienen!

Als je toch altijd meedoet aan enquetes of mailtjes leest of online veel dingen koopt, kun je er maar beter geld mee verdienen! Ik ben ook lid geworden en je hebt zo 10 euro bij elkaar! Toch leuk als je veel online koopt (reizen, kleding etc.) en kleine moeite om je aan te melden.
Tweede stemronde!
Jippie, hieperdepiep hoera! We hebben de tweede ronde bereikt!! Nog 3 rondes te gaan! Allemaal enorm bedankt voor het stemmen op Mila! Ik weet niet eens hoeveel stemmen ze nou uiteindelijk had, maar het waren er in elk geval 36! Fantastisch! Nu zijn er 100 foto's overgebleven en we moeten zorgen dat we voor maandag bij de eerste 50 komen. Daarna wordt het pas echt spannend. Want volgende week donderdag zijn er nog maar 10 foto's over waarvan de eerste 3 doorgaan naar de finale. Stemmen jullie nog 3 rondes met ons mee? 
 
 xx Nienke & Mila
Op bezoek bij dinnetje Emma
Gisteren ben ik eindelijk op kraamvisite geweest bij Iris en konden Mila en ik kennismaken met de kleine Emma!! Goh, ik vond Mila eigenlijk nog best klein maar bij zo'n frumpie van 2 maanden is ze al best groot! Wat schelen 5 maanden dan een hoop in ontwikkeling. Emma is een prachtig kindje met glanzende oogjes, een lachje om van te smelten en een prachtige bos met haar. Ze is heel zoet en vond Mila razend interessant. Gelukkig was de liefde wederzijds, Mila vond het machtig mooi om aan Emma te zitten (oogje, prik; mondje, pulk; haartjes, trek) en lieve Ems gaf geen krimp! Uiteraard hebben we ze bij elkaar gezet in Emma's kamertje en wat leuke kiekjes geschoten. Kijk en geniet!
 
 
 
 

 
 
Emma is een echte gadgetbaby. Haar papa en mama hebben prachtige apparaten in huis gehaald. Ze hebben een electrische babyswing met rustgevende muziek of ontspannende watergeluiden en bewegende onderwaterbeestjes rond een lichtgevende bol. En wat dacht je van een vibrerende schommelstoel met kleurige beestjes waar interessante muziekjes uitkomen en van alles in te ontdekken is?! Mila keek haar ogen uit en wilde die babyswing niet meer uit!
 
  Em heeft het lachen ontdekt!
 
Dikke knuffels van Mila en Nienke
Allemaal STEMMEN!!!
Jaaaaaaaaaaa, we kunnen stemmen!!! Spannend! Als je je al hebt aangemeld voor de nieuwsbrief ga je naar de pagina http://robnienke.beebiesite.nl/final/fotowedstrijd/, anders moet je je eerst registreren voor de nieuwsbrief. Klik dan op de foto van robnienke, vervolgens kun je onder de foto het e-mailadres invoeren waarmee je je voor de nieuwsbrief hebt aangemeld. Klik op aanmelden en je ontvangt een mailtje met een bevestigingslink op je e-mailadres. Alleen nog de link in dat mailtje aanklikken en dan heb je weer een goede daad verricht en Mila in de picture gezet ;-) Overigens moet je wel lid blijven van de nieuwsbrief zolang de wedstrijd duurt, anders deleten ze jouw stem... Ik heb al gestemd, volgen jullie snel?
 
 
Update 29-6; Bedankt voor alle stemmen tot nu toe!!! We gaan in elk geval door naar de 2e ronde morgen Er is nu wat meer bekend over het verloop van de wedstrijd. Donderdag 30-6 zullen de eerste 100 foto's boven de streep doorgaan naar de 2e ronde (dat halen we wel!). Maandag 4-7 gaan vervolgens de eerste 50 door, donderdag 7-7 de eerste 10 foto's en dan begint maandag 11 juli de finale met de laatste 3 overgebleven foto's. Tja, dat betekent natuurlijk wel vaak stemmen, want bij elke nieuwe ronde wordt volgens mij het aantal stemmen weer op nul gezet... (Hoop ik eigenlijk niet hihi) Hopelijk blijven jullie net zo fanatiek meedoen als nu!!

Dikke kus van Nienke & Mila
Kleine meisjes worden groot
Voor de Borsaties die Marielle, Rob en Noa nog hebben gekend, wil ik graag een paar fotootjes delen van Noa. Ze is alweer 2,5! Het gaat hartstikke goed met ze en Rob heeft al een tijd een nieuwe vriendin.
 
Juni 2004:
Hangen bij papa
 
November 2004:
Klap eens in je handjes
 
Januari 2005:
Dierentuin!
 
Bij opa op de nek
 
Geitje borstelen
 
 
 
Lekker grietje wordt het he?
Wedstrijd zwart-wit foto's
Jawel, eindelijk is het zover. Deze week kunnen we de zwart-wit foto's insturen op de beebiesite. Aangezien foto 11 maar liefst 14 stemmen van jullie kreeg en ik deze zelf ook de allermooiste vind, stuur ik de foto hiernaast in. Het gevoel dat je overspoelt als je kindje zo tegen je borst ligt, is zo heftig en diep. Echte liefde!!!
 
Foto 8 deed het bij jullie ook erg goed. Vliegen als een vliegtuig. Mila vindt dat altijd prachtig! Zo lekker typisch moeder en kind speelgedrag.
 
 
 
Al meerdere mensen hebben mij gevraagd hoe ze kunnen stemmen. Dat is heel simpel!!! Ga naar mijn beebiesite of klik op de volgende link: http://robnienke.beebiesite.nl/final/nieuwsbrief/ Daar kun je je aanmelden voor een nieuwsbrief (je krijgt gelukkig niet zo heel veel mail daarvan). Om de wedstrijd eerlijk te laten verlopen, kun je de nieuwsbrief op maximaal 2 e-mailadressen per computer ontvangen. Via deze nieuwsbrief ontvang je een unieke link waarmee je eenmaal kunt stemmen op één foto (robnienke zal dat uiteraard worden hihi!).
 
Vanaf maandag 27 juni gaat de wedstrijd van start. Er zijn als het goed is drie rondes, dus je mag driemaal een stem uitbrengen. Eerst een voorronde met heeeeeeel veel foto's. Dan de top 10/20 en daarna de laatste ronde met drie overgebleven pix.
 
Aangezien jullie op mijn logje al 24 reacties hadden geplaatst, heb ik goede hoop voor het echte stemmen ;-) De prijs is natuurlijk de eer van de leukste foto en een grote bak zwart-wit drop van Katja. Kan ik op jullie steun en vooral stemmen rekenen?
 
Binnenkort zet ik de foto erop en kun je via http://robnienke.beebiesite.nl/final/fotowedstrijd/ volgen hoeveel stemmen Mila heeft gekregen. Ik ben heel erg benieuwd hoe de foto van ons mopje het gaat doen!!!
 
Stemmige kusjes van Nienke & Mila
Vier andere generaties
Soms maak je in je leven bijzondere dingen mee. Afgelopen weekend was er een die daarbij hoort. We gingen met Opa Henk en Oma Pauline naar de ouders van Pauline. Ofwel, mijn stiefopa en oma en dus Mila's stiefopi en omi
 
Het gaat helaas al een tijdje niet zo goed met omi. Ze heeft de vervelende ziekte Parkinson en haar spieren en lichaam raken langzaam uitgeput. Het is zwaar om te zien hoe ze vecht om te blijven leven terwijl haar lijf niet meer kan. Ze wil alles nog zo graag meemaken en ze is nog zo helder. Spreken gaat al een aantal jaar niet meer en ze communiceert met zelfverzonnen letterhandgebaren en een computertje.
 
We wilden opi en omi graag kennis laten maken met onze kleine Mila. Haar foto hangt naast alle kleinkinderen bij hen in de slaapkamer, zodat omi haar vanuit bed kan zien. Nu het redelijk met omi ging, konden we eindelijk een bezoekje brengen. Omi vond het prachtig om Mila "live" te zien. Ze kwam helemaal omhoog uit haar bed toen we aankwamen! Snel hebben we het hoofdeinde omhoog gezet, zodat ze haar goed kon bekijken. Mila begon al snel lekker tegen omi aan te brabbelen in haar babytaal. Ze strekte haar handjes uit naar omi. Je zag hoe omi haar best deed om geluidjes naar haar terug te maken. Haar ogen begonnen te stralen en ze pakte Mila's handjes vast.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Toen omi werd verzorgd, mocht Mila bij opi op schoot. Nou dat was wat hoor! Liedjes zingen op zijn knie, stropdas eten... Mila vond het prachtig en opi ook!
 

 
Het was prachtig om dit te kunnen doen en ik ben dankbaar dat ze Mila hebben kunnen zien. Nog één fotootje van de andere vier generaties om het af te leren (meer vier generaties hebben we niet hoor!!)
 

 
xx Nienke
Zwart-wit fotografie
Soms heb ik een zwart-witte bui en dan schiet ik tientallen zwart-wit foto's. Op de een of andere manier geven die zo'n aparte sfeer. Vooral in het vroege ochtendlicht. Geen afleiding door kleuren, of vlekken. Lekker simpel en toch doeltreffend. Gelukkig is mijn kind een gewillig slachtoffer. Zij staat dan ook het meeste op de foto's ;-)
 
Ik ben benieuwd, welke foto vinden jullie het mooist en vooral waarom?
 
Foto #1:

 
Foto #2:

 
Foto #3:

 
Foto #4:

 
Foto #5:

 
Foto #6:

 
Foto #7:

 
Foto #8:

 
Foto #9:

 
Foto #10:

 
Foto #11:

 
Binnenkort is er een fotowedstrijd via een babysite waaraan ik wil meedoen. Een van deze foto's gaan we insturen... Maar ik kan dus niet kiezen haha!
 
Als de wedstrijd begint, zal ik op mijn logje zetten hoe je kunt meestemmen op Mila's foto. Ik hoop dat ik op jullie hulp kan rekenen, want jullie zijn enorm goed in stemmen, hihi!!!
 
Zwart witte knuffels van Nienke & Mila
Lekkere hapjuzzz
Niets leuker dan Mila nieuwe smaakjes laten leren kennen... Een compilatie van de afgelopen dagen...
 
Eerste keer banaan, mama wat doe je me aan??
 
 
 
 
 
Lekker bij mama op schoot... Dit vind ik echt leuk!
 
 
 
Haha, en daarna was het tijd voor... worteltjes!! Welkom bij het vlekkencircus...

 

 

 
Effe uitbuiken hoor, wat een maaltijd zo'n potje Olvarit!
 

 
DIKKE knuffel van Mila
Fotomodelletjes
Ja, ja, vandaag was het zover. Mila en ik moesten naar de Wassenaarse slag voor een fotoshoot voor het blad Kinderen! Ik heb meegewerkt aan een artikel over moederintuïtie en daar moesten uiteraard foto's bij. Het worden zwart-wit foto's. Hieronder zie je Mariel foto's maken bij de vloedlijn van mama no. 2. Een minuut later werd mama 2 van het strand afgespoeld door een vloedgolf... Maar volgens mij waren dat spectaculaire foto's met enorme golven erachter hihi!
 

 
Om kwart over 9 was ik al op het strand aanwezig met Mila. Klaar om de zonnetjes voor de camera te spelen. Helaas was het tijd voor een van Mila's fameuze slaapjes, dus mijn meisje trok alleen maar deze gezichtjes hihi!
 
 
 

 
Gelukkig was ze af en toe wel zoet, maar een lachje kon er bij mijn dame niet vanaf. Al die felle zon en dat witte zand... Ze leek te denken, "mama wat heb je nou weer verzonnen?". We hebben een paar hele lieve foto's geschoten waar Mila haar handjes in d'r mondje stopt (was ze wel even stil haha!) We hoefden gelukkig niet in de camera te poseren. Ik mocht lekker met Mila bezig gaan, wat betekende dat ik haar jengelen probeerde te sussen met liedjes en hop paardje hop. Ik vond het een leuke ervaring om samen met Mila te poseren! Ik ben heel erg benieuwd hoe de foto's geworden zijn. We komen trouwens in het septembernummer. Wel kopen he?!
 
xx Nienke
 
PS: als je benieuwd bent naar de stijl van de fotografe, er staat wat van haar werk op www.mkfotowerken.nl.
 

"Deze mooie nacht
Die gaat niet meer voorbij"