Welkom!


Welkom op mijn logje! Ik ben Nienke en heb een fantastische man Rob en twee kids Mila (25-11-2004) en Nathan (24-8-2007). Mijn logjes gaan voornamelijk over mijn gezinnetje en Marco. Ik heb een flink Borsatovirus te pakken en dat schrijf ik hier van me af. Het is namelijk chronisch en ik ben blij dat ik het heb. Het maakt me tot wie ik ben!
Wat leuk dat je hier komt buurten. Ben je ook verslaafd, wil je je hart uitstorten? Dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ik vind het leuk als je hier een berichtje achterlaat. Tot logs!

Kanjers!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Mijn gastenboek
Gezellig dat je er bent, klik om een bericht achter te laten!
Laatste foto's met Marco
TVOH

29-6-2013: Opnames TVOH blind auditions

Dansen met Marco
20-10-2012: Etentje FCD-vrijwilligers Almere

Fanclubdag 2012
14-10-2012: Fanclubdag hotel Papendal

Tour Dichtbij
25-6-2012: Tour Dichtbij - Ziggodome

#1MB
29-11-2011: Interview in #1MB

Dichtbij tour
28-11-2011: Tour Dichtbij - Den Haag


DWDD
11-11-2011: De Wereld Draait Door

Tour Dichtbij Utrecht
09-11-2011: Tour Dichtbij - Utrecht6-11-2009: Etentje FCD-vrijwilligers Alkmaar


1-11-2009: Fanclubdag in de Eemhof


20-8-2009: Louis Hartlooper complex
Silent Army29-5-2009: Opname commercial Univé
Weblog van week 28
Mila (3) zingt Dochters
Mila (2,5) zingt Rood
Ontmoeting met Derek Ogilvie
Profiel
Naam: Nienke Griffioen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Dagboek voor de kids
Klokje
Archief
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 mopje ;
en 1 gast mopje .
Online geld verdienen!

Als je toch altijd meedoet aan enquetes of mailtjes leest of online veel dingen koopt, kun je er maar beter geld mee verdienen! Ik ben ook lid geworden en je hebt zo 10 euro bij elkaar! Toch leuk als je veel online koopt (reizen, kleding etc.) en kleine moeite om je aan te melden.
Pretecho en meer!
Het buikje groeit gestaagGisteren was het eindelijk zover, de sneakpreview van ons tweede kindje!! Samen met Rob en tante Maayke ging ik naar Babyvision in Delft waar ik van Mila ook een pretecho heb laten maken. Ik vind het geweldig om eens te kunnen zien wat er allemaal van binnen in die buik gebeurt. Je voelt een hoop gefriemel, geschop en gedraai in je buik en ik probeer vaak te ontdekken hoe de baby opgevouwen in mijn buik ligt. De baby lag precies zoals ik dacht. Met de billen onder mijn rechterribben, hoofdje naar beneden en de voetjes in mijn linkerzij geplant.
 
De baby werd net wakker toen we aan de echo begonnen. Het lag zich lekker uit te rekken, te gapen en in de oogjes te wrijven. De baby lag er heel goed voor, afgezien van 1 of 2 armpjes voor het gezichtje. Dat was toch wel de favoriete houding, want die armpjes gingen nauwelijks weg. Volgens de pretechoscopiste had ons kindje lekker bolle wangetjes, volle lipjes en een sterke mimiek. Er werd vies gekeken, gelachen en gefronst in mijn buik. Ook heeft ze alles opgemeten en de baby ligt precies op schema. De omtrek van het hoofdje is wat kleiner en het buikje juist wat groter dan het gemiddelde. Volgens de berekeningen weegt het al 1116 gram! Ik kreeg nog een paar flinke schoppen tijdens de echo, het was af en toe zelfs niet meer te volgen waar Pukkie naartoe ging. Alle orgaantjes werden nog even nagekeken en het maagje en het blaasje waren goed gevuld. Er wordt goed gedronken daar binnen. Na een half uurtje genieten, was het helaas alweer voorbij. Gelukkig hebben we de DVD en de foto's nog. De foto's wil ik jullie natuurlijk niet onthouden!
 
handje op het voorhoofd
2 handjes bij het gezicht
 

 
vies kijken
 
Verder ben ik de afgelopen tijd bezig geweest met Mila's kamertje, het grote babyshoppen en de wieg.
 
Mila's kamertje:
Ik ben al een paar weken bezig met het schuren en wit verven van grenen meubeltjes die in Mila's nieuwe kamertje komen te staan. Voordat het goed dekt, ben je 3 verflagen verder. De muren zijn ook al twee keer geverfd en eentje is er knalroze geworden. Nu ben ik begonnen aan de sjabloontjes op de meubeltjes om het wat op te fleuren en er een eigen draai aan te geven. Opa Theo is bezig aan haar kledingkast en die willen we dan ook nog verven. Mila is megatrots op haar nieuwe kamertje maar ik geloof niet dat ze beseft dat ze hier ook daadwerkelijk gaat slapen. Dat komt wel als we het gaan inrichten. De accessoires zijn iig al geshopt!
 
En hier is dan een impressie van de Tante Til prinsessenkamer:
Mila's dressoir (op zijn kant)
Boekenkastje
 
Babyshoppen:
Uiteraard kon ik het niet laten om een aantal nieuwe dingen voor de baby te kopen. De grootste aankopen waren toch wel de kinderwagen Mutsaerts TransAction en de maxicosi die dinsdag geleverd worden.
 
Mutsaerts TransAction
 
De wieg:
Ik heb nieuwe stofjes voor de familiewieg uitgezocht. Deze wieg komt uit de familie van Rob en hij heeft er net als zijn zus en broer ingelegen. Ook Mila lag hierin. De wieg was bekleed met een gele stof en blauwe konijntjes en dat wordt nu paars met wit. Oma Tineke komt elke woensdag even langs om eraan te gaan werken. Nu ziet het er nog zo uit:
Stofjes in de wieg
 
Zo, dan zijn jullie ook weer een beetje op de hoogte van wat hier allemaal achter de schermen gebeurt!
 
Toedels!
 
x Nienke
"Mijn grootste liefde dank ik als laatste
Zonder jou stond ik hier niet"