Welkom!


Welkom op mijn logje! Ik ben Nienke en heb een fantastische man Rob en twee kids Mila (25-11-2004) en Nathan (24-8-2007). Mijn logjes gaan voornamelijk over mijn gezinnetje en Marco. Ik heb een flink Borsatovirus te pakken en dat schrijf ik hier van me af. Het is namelijk chronisch en ik ben blij dat ik het heb. Het maakt me tot wie ik ben!
Wat leuk dat je hier komt buurten. Ben je ook verslaafd, wil je je hart uitstorten? Dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ik vind het leuk als je hier een berichtje achterlaat. Tot logs!

Kanjers!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Mijn gastenboek
Gezellig dat je er bent, klik om een bericht achter te laten!
Laatste foto's met Marco
TVOH

29-6-2013: Opnames TVOH blind auditions

Dansen met Marco
20-10-2012: Etentje FCD-vrijwilligers Almere

Fanclubdag 2012
14-10-2012: Fanclubdag hotel Papendal

Tour Dichtbij
25-6-2012: Tour Dichtbij - Ziggodome

#1MB
29-11-2011: Interview in #1MB

Dichtbij tour
28-11-2011: Tour Dichtbij - Den Haag


DWDD
11-11-2011: De Wereld Draait Door

Tour Dichtbij Utrecht
09-11-2011: Tour Dichtbij - Utrecht6-11-2009: Etentje FCD-vrijwilligers Alkmaar


1-11-2009: Fanclubdag in de Eemhof


20-8-2009: Louis Hartlooper complex
Silent Army29-5-2009: Opname commercial Univé
Weblog van week 28
Mila (3) zingt Dochters
Mila (2,5) zingt Rood
Ontmoeting met Derek Ogilvie
Profiel
Naam: Nienke Griffioen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Dagboek voor de kids
Klokje
Archief
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 mopjes ;
en 2 gast mopjes .
Online geld verdienen!

Als je toch altijd meedoet aan enquetes of mailtjes leest of online veel dingen koopt, kun je er maar beter geld mee verdienen! Ik ben ook lid geworden en je hebt zo 10 euro bij elkaar! Toch leuk als je veel online koopt (reizen, kleding etc.) en kleine moeite om je aan te melden.
Live38 en Madonnaaaaaaaa
Vrijdag.... live38, vooruit ik kom eventjes van mijn roze wolkje af om te updaten  Met mijn onvoorwaardelijke, hartelijke dank aan mijn buum Martijn voor de gemaakte en doorgestuurde foto's!!
 
Lekker Lijf38Het was helemaal geweldig! Na een enerverende autorit naar het centrum van Utrecht met mijn buumpje achter het stuur en ik als TomTom naast hem; ja hierin, links, rechts, oh eenrichtingsverkeer... Nou dan hierin, ow paal...? Dat stond niet op de routebeschrijving, kun je achteruit langs die lage, harde, ijzeren paaltjes terugrijden? Ja en dan hierin, pas op DUIF!!!, ja goed zo, oh hier kun je niet rechts, dan de volgende maar, ja.. ehh nee we hadden aan de andere kant van de gracht moeten zijn nu... hebben we toch uiteindelijk de plaats van bestemming bereikt. En nee, onze routeplanner klopte niet, maar gelukkig had ik een stratenboek dat ik al van tevoren had bestudeerd. Buum was onder de indruk en erg druk met sturen en duiven ontwijken.
 
Er stond al een aantal mensen voor de Utrechtse studentenkroeg Woolloomooloo (=sexende kangoeroe's... heb ik me laten vertellen...) en we konden al vrij snel naar binnen wippen, hupsen en springen. Een klein, laag podiumpje, geen dranghekken, veel gezellige mensen... deze avond beloofde een mooie te worden!! En het bleek inderdaad een echte krent uit de pap. Na Ilse de Lange (wat is ze in het echt toch kort!) en Ali B. (is OK, maar wij willen Marco flavour), kwam Marco op het podium. Samen met SBS6 Shownieuws... Dat was weer even zwaaien naar het thuisfront met 2 vingers in de lucht!
 
Marco Borsato Live38Het was heerlijk om zo'n besloten en klein concertje te mogen bijwonen. Marco had een heel klein podiumpje, dus hij bleef lekker dichtbij staan. Marco straalde en wij met hem! Hij gaf een aantal van de voorste fans een high5. Bij "Je hoeft niet naar huis vannacht" keek hij mij aan en stak zijn hand naar me uit. Die pakte ik uiteraard even vast en hij kneep me zachtjes. Echt zo lief, ik zie zijn blik nu nog steeds! Ik voelde me heel even de enige in die hele zaal.
 
En vandaag nog meer goed nieuws: IK MAG NAAR MADONNA op 4 september!! We worden uitgenodigd door een hotel waar we veel trainingen laten plaatsvinden.  Kijk dit zijn de betere relatiegeschenken! Overigens kwam dit aanbod omdat we te laat reageerden op kaarten voor de Toppers in concert... Hihi, ik vind Madonna nog een veeeeeeeel grotere topper! En daarna is het alweer oktober, een maand waar ik uiteraard nog meer naar uitkijk. Marco op 21, 26, 28 en 29 oktober!! Drie keer Goldvak en een keertje zitten bij MarijkestaatdanopklappenLagro en Inge!
 
xx N.
 
Ferry van Leeuwen Live38
 
Ilse de Lange Live38
 
Idolen
Zo lief weblogje, ik heb genoten van mijn weblogbreak :-). Je zou het ook genadeloze verwaarlozing van mijn lezers kunnen noemen, maar ik hou van de positievere uitspraken.  Laten we zeggen dat ik zo mijn eigen redenen had om tijd te nemen voor het opladen van mijn energie, maar daar wil ik hier liever niet over uitwijden. Gelukkig heb ik de afgelopen periode ook nog leuke dingen meegemaakt waarover ik wel een update weet te schrijven.
 
Twee van mijn favoriete artiesten lieten namelijk weer van zich horen!!
 
Marie Fredriksson, zangeres van Roxette, is al sinds mijn jeugd mijn grote idool. Na een enorm spannende periode waarin ze herstelde van een hersentumor, komt ze op 14 juni terug met een nieuwe, zweedstalige solo cd "Min bäste vän" (Mijn beste vriend). Het is een compilatie geworden van goede jeugdherinneringen en de cd bevat covers van hits van de jaren 70. Op haar site kun je haar nieuwe singel Sommaräng beluisteren. Een heerlijk relaxed, luchtig nummer waardoor je met een sapje en een boekje buiten van de lente wilt gaan genieten. De albumcover geeft heel goed weer hoe zij nu in het leven staat. Ze geniet van elke dag, doet het rustig aan en doet vooral de dingen die zij belangrijk en leuk vindt. Zoals genieten van de natuur die nu tot bloei komt en van haar twee kinderen Josefin en Oskar. Ze neemt muziek op als ze daar zin in heeft en tekent/schildert ook graag.
 
Min bäste vän
Sommaräng 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Marco BorsatoMarie weet wat het is als er tegen je gezegd wordt dat er geen morgen meer kan zijn... Onze Marco Borsato heeft daar een mooi nummertje over gezongen. Ook hij heeft weer leuke dingen op stapel staan dit jaar waar ik natuurlijk ook te vinden zal zijn. Marco heeft een najaarstour gepland: Symphonica in Rosso en ik heb kaarten voor 3 avonden.. in het afgesloten GOLD vak waar ongeveer 1000 fans in kunnen, de snake pit, vlak voor het podium!! Echt zo gaaf! De fanclubleden kregen een paar uur de tijd om kaarten te bestellen voordat deze de verkoop in gaan op 20 mei. En dat is dus gelukt!! Heerlijk!
 
Gisteren kwam ik trouwens erachter dat ik had kunnen figureren in de clip Rood van Marco via de modellensite waarvan ik lid ben... Alleen had ik dat berichtje dus niet gezien. Achteraf was het maar goed, want de opnamen waren op 2 mei. En dat was niet mijn geluksdag.
 
Oh en morgen, vrijdag 19 mei mag ik naar Live38 waar Marco optreedt, samen met o.a. Ilse de Lange, dankzij Marijke (thnx hon!!) Leuke dingen in het vooruitzicht dus, heeeele leuke dingen!!
 
xx N.
"Je haalt je schouders op
Fluitend loop je door"