Welkom!


Welkom op mijn logje! Ik ben Nienke en heb een fantastische man Rob en twee kids Mila (25-11-2004) en Nathan (24-8-2007). Mijn logjes gaan voornamelijk over mijn gezinnetje en Marco. Ik heb een flink Borsatovirus te pakken en dat schrijf ik hier van me af. Het is namelijk chronisch en ik ben blij dat ik het heb. Het maakt me tot wie ik ben!
Wat leuk dat je hier komt buurten. Ben je ook verslaafd, wil je je hart uitstorten? Dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ik vind het leuk als je hier een berichtje achterlaat. Tot logs!

Kanjers!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Mijn gastenboek
Gezellig dat je er bent, klik om een bericht achter te laten!
Laatste foto's met Marco
TVOH

29-6-2013: Opnames TVOH blind auditions

Dansen met Marco
20-10-2012: Etentje FCD-vrijwilligers Almere

Fanclubdag 2012
14-10-2012: Fanclubdag hotel Papendal

Tour Dichtbij
25-6-2012: Tour Dichtbij - Ziggodome

#1MB
29-11-2011: Interview in #1MB

Dichtbij tour
28-11-2011: Tour Dichtbij - Den Haag


DWDD
11-11-2011: De Wereld Draait Door

Tour Dichtbij Utrecht
09-11-2011: Tour Dichtbij - Utrecht6-11-2009: Etentje FCD-vrijwilligers Alkmaar


1-11-2009: Fanclubdag in de Eemhof


20-8-2009: Louis Hartlooper complex
Silent Army29-5-2009: Opname commercial Univé
Weblog van week 28
Mila (3) zingt Dochters
Mila (2,5) zingt Rood
Ontmoeting met Derek Ogilvie
Profiel
Naam: Nienke Griffioen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Dagboek voor de kids
Klokje
Archief
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 mopje ;
en 1 gast mopje .
Online geld verdienen!

Als je toch altijd meedoet aan enquetes of mailtjes leest of online veel dingen koopt, kun je er maar beter geld mee verdienen! Ik ben ook lid geworden en je hebt zo 10 euro bij elkaar! Toch leuk als je veel online koopt (reizen, kleding etc.) en kleine moeite om je aan te melden.
Ochtendhumeur? Dan even hiernaar kijken!
HOERAAA!! Vandaag is het Mila's verhalfjaardag!!! Zes maandjes oud is ze alweer , wat gaat het toch hard en och wat is het toch een ware cliche haha!
 
Als je wakker wordt en je ziet dit kleine, friemelige enthousiasme, dan verdwijnt je ochtendhumeur toch als sneeuw voor de zon?? Effe wat lieve foto's van ons zonneschijntje!
 

 

 

 

 

 
xx Nienke & Mila
Trouwdag Arjan en Masja!!!
20-05-2005
 
Vandaag gaan ArJAn en MasJA "JA" tegen elkaar zeggen!! Arjan heeft vannacht hier geslapen, zoals het hoort. Vanochtend werd hij opgehaald in een mooie oude Engelse taxi. Ik ben heel erg benieuwd. Mila, Rob en ik hebben iets moois in elkaar gefreubeld voor de kalender die een herinnering aan deze mooie dag vormt. De zon begint voorzichtig te schijnen, dus dat belooft veel goeds! Vandaag is het weer tijd voor de blije dingen van het leven!!
 

 
Mila's freubelpagina hihi!
 
xx Nienke
Ter nagedachtenis aan mijn neefje
We hebben behoorlijk heftige dagen achter de rug. Afscheid nemen van een jongen van 19, het past niet helemaal in je beeld. De afscheidsdienst voor mijn neefje begon met een rap van Brainpower~Je Moest Waarschijnlijk Gaan. Het zette meteen de sfeer voor de rest van de dienst. Er volgden nog een aantal indrukwekkende momenten. Een prachtig gedicht, het lievelingsliedje van Merlijn, gespeeld door zijn vader en vrienden, een emotionele toespraak van mijn andere neef Daniël (broer van Merlijn) en het oprechte verdriet van zijn klasgenoten, verwerkt in voorgelezen gedichten en gedachten. Twee meiden lazen "Waarom nou jij" van Marco Borsato op... Ik dacht meteen terug aan Antwerpen. Huizenhoog kippenvel en tranen die niet te stuiten waren. Het was een afscheid dat mijn neef waardig was. Daar ben ik blij om.
 
Mijn tante wees mij vandaag op het condoleance register dat is geopend voor mijn neefje Merlijn. Ik moest behoorlijk slikken toen ik al die reacties daar las. Best raar als je bedenkt dat het voor je eigen familie is... Meestal teken je zoiets voor een bekende Nederlander ofzo. http://www.condoleance.nl/registers/register_4468.html
 
Ik heb net onze MSN-chatlogjes na zitten lezen. De laatste keer hadden we de webcam aanstaan en hij heeft Mila toen nog gezien. Hij wilde graag langskomen in ons nieuwe huisje als we wat meer tijd zouden hebben. Heel aangrijpend om terug te lezen. De tijd die we samen nog dachten te hebben, is er ineens niet meer.
 
xx Nienke
IM Merlijn

 
Merlijn Oliveira Prins, mijn kleine oppasneefje. Ik kan het niet bevatten, waarom wilde jij niet meer leven?
Dinsdag 17 mei gaan we je cremeren, ik ga je missen kleine boef!!
Hopelijk is het daarboven een stuk leuker voor je dan hier op aarde.
 

 
Zoveel niet gezegd, zoveel niet gemaakt, zoveel niet gedaan... maar je moest waarschijnlijk gaan. Dag lieverd.
 
Je grote nicht Nienke

Marco Borsato-Symphonica in Antwerpen
Gisteren was mijn eerste volledige dag weg van mijn gezinnetje. Best wel een overwinning, al zeg ik het zelf. De reden voor mijn afwezigheid was dan ook wel een hele mooie! Marijke en ik hadden afgesproken voor het Symphonica concert van Marco Borsato in Antwerpen!
 
Vol goede moed en een tas vol met broodjes, drinken en koekjes gingen we op weg naar het Belgische landschap. De reis liep heel voorspoedig, geen groot oponthoud wegens de werkzaamheden op de Antwerpse ring. De Belgische infrastructuur bleek wel een grote uitdaging. Belgisch ZOAB (wegen met zeer grote gaten), ontbrekende strepen, trams tegen je buitenspiegel, borden willen volgen naar links, maar niet linksaf mogen slaan (??), ondanks dit alles kwamen we toch bij ons hotelletje aan. Voor 23 euro verwachtten we niet al teveel en dat was maar goed ook. Er waren 2 bedden, een wastafeltje, een tv en een kast, dus precies wat we nodig hadden om de nacht door te komen ;-)
 
Op onze kamer hebben wij ons lekker opgefrist en heb ik nog even mijn borstvoeding afgekolft. Na een patatje bij de Quick zijn we vol goede moed naar het Sportpaleis getogen.
 
Gelukkig zaten een stel heel gezellige vriendinnen al in de rij en mochten we bij hen aanschuiven.
 
 
 
 
 
We hadden de beste plek die we ons maar konden wensen, recht voor Marco's neus, op de eerste rij!!! Ik heb werkelijk een fantastische avond gehad. Zowel door de mensen om me heen als door het gebeuren op het podium. Hoewel ik al aardig wat concerten van Marco heb gezien, was dit toch wel iets heel speciaals. Het enthousiasme en de lol spatten van de buhne. En ik vond dat het symphonie orkest absoluut enorm bijdroeg aan de impact van de liedjes. Muziek maakt altijd al emoties in me los, maar dit was echt overweldigend!!
 
De band was wederom heerlijk aan het geinen onder elkaar. Daar kan ik echt van genieten, de lol die ze onderling hebben. Marco zag er helemaal flitsend uit in zijn "Bling bling" pak en je zag hem genieten van het optreden en het publiek. De hele zaal deed enthousiast mee. Ik kan je zeggen, mijn zwaai, klap en spring-spieren zijn er stijf van geworden! Ook de nummers die Trijntje Oosterhuis zong, zorgden voor huizenhoog kippenvel...
 
Eindelijk heb ik "Slaap maar" live gehoord!! Dat nummer maakte mij tijdens mijn zwangerschap al emotioneel. Nu dacht ik aan Mila en ik schoot helemaal vol. Daarna volgde "Engel van mijn hart" wat Rob en ik tijdens onze bruiloft als speciaal openingsnummer hadden uitgekozen. Ik mocht Rob even bellen met Marijke's foontje om hem te laten meegenieten. Toen speelden ze ook nog "Lentesneeuw" er achteraan, wat ook veel voor mijn mannetje betekent. Dus hij zat met 4 lagen kippenvel thuis mee te genieten!!! Tnx Marijke!!!
 
Er schenen ook nog lekkere geurtjes aan het concert te zijn toegevoegd. Ik heb er persoonlijk niet veel van gemerkt. Marco verzint ook elke keer weer iets nieuws, knap vind ik dat. Muziek, daar kun je naar luisteren, maar Marco prikkelt alle zintuigen. Na het HOREN van muziek, kregen we ZIEN, deze tour kregen we ruiken... Zeg Marco, wanneer krijgen we VOELEN??? Dat lijkt me wel wat eigenlijk ;-)
 
Ik heb enorm genoten van deze avond en had vanochtend het gevoel dat ik op een andere planeet was geweest. Na een onrustige nacht en een lekker ontbijtje zijn Marijke en ik weer naar huis gereden. Rob zat al op me te wachten met mijn kleine meisje in zijn armen. Ze hadden zich uiteraard prima vermaakt. Mama mag vaker op stap, en daar ben ik heeeel blij om!!
 
xx N.

Moederdag met drie moeders
Vandaag is het mijn eerste moederdag. Ik weet nog dat ik vorig jaar in mijn dagboek
schreef hoe ik uitkeek naar de eerste moederdag met Mila erbij. En nu is het dan
eindelijk zover!! En dat het zon speciale moederdag zou worden, had ik van tevoren
niet kunnen bedenken. Mijn mama is hier en ook mijn mamas moeder... Vier
generaties, drie moeders. Rob heeft een heerlijke brunch voor ons allen klaargemaakt.
We hebben gesmuld van croissantjes en afbakbroodjes.
 
Hier komen de unieke foto's van de vier generaties:

 

 

 

 
Ook kreeg ik mijn eerste moederdagkadootje van Mila... Op het kinderdagverblijf
hadden ze haar handjes en voetjes in de rode en groene verf gedoopt en op een
geel karton gedrukt. Tussen haar handjes en voetjes staan twee kleine fotootjes
van Mila met megasmile. Want ze heeft het naar haar zin op het kinderdagverblijf.
Op de achterkant staat een heel lief rijmpje:  
 

Mama luister even.
Ik wil je iets in je oor fluisteren.
Het gaat over jou.
Het gaat over mij.
Ssssssst.
Dat je mijn mama bent maakt me blij.
 
Mila
 
 Hoewel ik heus wel weet dat Mila dit niet opgeschreven heeft, krijg ik toch tranen in mijn ogen. Ik ben ook zo blij dat zij mijn kindje is!! Goh, mijn eerste moederdagkadootje, wat lief van het kinderdagverblijf dat ze dit hebben gemaakt! Ik ben er heel trots op.
 
XxX Nienke
Pokke Waterpokken

 
Helaas, Mila zit behoorlijk onder de rode vlekjes en blaasjes... Ze krabt ze niet echt open, maar ze veegt wel met haar handjes over haar hoofdje heen. Ook haar rompje, armpjes en beentjes raken langzaamaan gevlekt. Vandaag heb ik maar even Calendulan emulsie gehaald. Dat schijnt verkoelend te werken, de blaasjes sneller in te laten drogen en te helpen tegen jeuk. Ik kan helaas niet veel anders doen voor mijn kleine mopje.
 
Ze huilt wat meer dan anders, maar verder heeft ze nog altijd haar allermooiste smile gelukkig. Ik hoop dat dit niet al te lang duurt, want dit is echt niet leuk voor mijn kleine schatje!
 

"En als we lachend rollen door het warme zand
Geef ik de tijd een dagje vrij"