Welkom!


Welkom op mijn logje! Ik ben Nienke en heb een fantastische man Rob en twee kids Mila (25-11-2004) en Nathan (24-8-2007). Mijn logjes gaan voornamelijk over mijn gezinnetje en Marco. Ik heb een flink Borsatovirus te pakken en dat schrijf ik hier van me af. Het is namelijk chronisch en ik ben blij dat ik het heb. Het maakt me tot wie ik ben!
Wat leuk dat je hier komt buurten. Ben je ook verslaafd, wil je je hart uitstorten? Dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ik vind het leuk als je hier een berichtje achterlaat. Tot logs!

Kanjers!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Mijn gastenboek
Gezellig dat je er bent, klik om een bericht achter te laten!
Laatste foto's met Marco
TVOH

29-6-2013: Opnames TVOH blind auditions

Dansen met Marco
20-10-2012: Etentje FCD-vrijwilligers Almere

Fanclubdag 2012
14-10-2012: Fanclubdag hotel Papendal

Tour Dichtbij
25-6-2012: Tour Dichtbij - Ziggodome

#1MB
29-11-2011: Interview in #1MB

Dichtbij tour
28-11-2011: Tour Dichtbij - Den Haag


DWDD
11-11-2011: De Wereld Draait Door

Tour Dichtbij Utrecht
09-11-2011: Tour Dichtbij - Utrecht6-11-2009: Etentje FCD-vrijwilligers Alkmaar


1-11-2009: Fanclubdag in de Eemhof


20-8-2009: Louis Hartlooper complex
Silent Army29-5-2009: Opname commercial Univé
Weblog van week 28
Mila (3) zingt Dochters
Mila (2,5) zingt Rood
Ontmoeting met Derek Ogilvie
Profiel
Naam: Nienke Griffioen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Dagboek voor de kids
Klokje
Archief
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 mopje ;
en 1 gast mopje .
Online geld verdienen!

Als je toch altijd meedoet aan enquetes of mailtjes leest of online veel dingen koopt, kun je er maar beter geld mee verdienen! Ik ben ook lid geworden en je hebt zo 10 euro bij elkaar! Toch leuk als je veel online koopt (reizen, kleding etc.) en kleine moeite om je aan te melden.
Digitaal beroofd
Ik ben van het weekend in Valencia geweest. Hoe heerlijk had dat kunnen zijn... als ik daar ook echt zelf was geweest en niet alleen mijn bankpas... Of eigenlijk, mijn vervalste bankpas!! Mijn bankpasje is geskimmed in Noordwijk. Hoogstwaarschijnlijk bij het driftig afrekenen van mijn nieuwgekochte spulletjes bij de Hema. En vervolgens is er met een kopie van mijn pasje geld opgenomen in Valencia. Maar liefst 1000 euro! Gelukkig hebben we een limiet voor opname in het buitenland, anders had het waarschijnlijk nog veel meer geweest.

We hebben gelijk gebeld om de pas te blokkeren, maar de bank bleek zelf al een opdracht gegeven te hebben. Ik ben niet de enige die het overkomen is, want vandaag bleek dat er maar liefst 500 passen zijn geblokkeerd. Ook 2 van mijn collega's hadden ineens een geblokkeerde pas. De bank had de klanten nog niet op de hoogte kunnen brengen van de blokkering omdat het om zo'n grootschalige fraude gaat. Ook hoeven we geen aangifte te doen, dat doen ze voor alle gedupeerden tegelijk.

Ik ben altijd vrij voorzichtig met pinnen, maar dat skimmen kan dus echt op elk apparaat in elke winkel gebeuren, niet alleen op een pinautomaat bij de bank. Geen fijn gevoel. Bovendien merk je echt niet dat zo'n pinapparaat niet deugt.

Volgende week krijg ik een nieuwe pas en nog leuker... een nieuwe pincode. Gelukkig is het geld alweer teruggestort, dat is wel weer een supersnelle service van de bank.

Ben jij weleens geskimmed?
"De zeven geitjes en Klein Duimpje
Zij hebben een alibi"