Welkom!


Welkom op mijn logje! Ik ben Nienke en heb een fantastische man Rob en twee kids Mila (25-11-2004) en Nathan (24-8-2007). Mijn logjes gaan voornamelijk over mijn gezinnetje en Marco. Ik heb een flink Borsatovirus te pakken en dat schrijf ik hier van me af. Het is namelijk chronisch en ik ben blij dat ik het heb. Het maakt me tot wie ik ben!
Wat leuk dat je hier komt buurten. Ben je ook verslaafd, wil je je hart uitstorten? Dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ik vind het leuk als je hier een berichtje achterlaat. Tot logs!

Kanjers!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Mijn gastenboek
Gezellig dat je er bent, klik om een bericht achter te laten!
Laatste foto's met Marco
TVOH

29-6-2013: Opnames TVOH blind auditions

Dansen met Marco
20-10-2012: Etentje FCD-vrijwilligers Almere

Fanclubdag 2012
14-10-2012: Fanclubdag hotel Papendal

Tour Dichtbij
25-6-2012: Tour Dichtbij - Ziggodome

#1MB
29-11-2011: Interview in #1MB

Dichtbij tour
28-11-2011: Tour Dichtbij - Den Haag


DWDD
11-11-2011: De Wereld Draait Door

Tour Dichtbij Utrecht
09-11-2011: Tour Dichtbij - Utrecht6-11-2009: Etentje FCD-vrijwilligers Alkmaar


1-11-2009: Fanclubdag in de Eemhof


20-8-2009: Louis Hartlooper complex
Silent Army29-5-2009: Opname commercial Univé
Weblog van week 28
Mila (3) zingt Dochters
Mila (2,5) zingt Rood
Ontmoeting met Derek Ogilvie
Profiel
Naam: Nienke Griffioen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Dagboek voor de kids
Klokje
Archief
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 mopje ;
en 1 gast mopje .
Online geld verdienen!

Als je toch altijd meedoet aan enquetes of mailtjes leest of online veel dingen koopt, kun je er maar beter geld mee verdienen! Ik ben ook lid geworden en je hebt zo 10 euro bij elkaar! Toch leuk als je veel online koopt (reizen, kleding etc.) en kleine moeite om je aan te melden.
Oranje boven, wit met rode stippen...
Mila is helemaal in ORANJE stemming! Uiteraard heb ik haar vandaag en gisteren in haar oranje outfitjes gehesen.
 
Mila in Koninginnedagstijl:
 

 
Helaas is ze sinds gisterochtend zelf wit met rode stippen... De vermeende waterpokken hebben ook bij haar toegeslagen. Ongeveer 2 weken geleden hing er in het kinderdagverblijf al een bord met "Let op, hier heersen waterpokken". En ja hoor, Mila heeft ze nu ook. Net als haar vriendinnetje Noortje die bij haar op de groep zit. Mijn kleine schatje helemaal onder de spikkels. Zo zielig!!
 

 
Gisteren was er nog bijna niets te zien. De pukkeltjes vermeerderen zich echt razendsnel.
 

 
Duimen jullie met me mee dat het snel weer over is en dat ze er niet veel last van zal hebben?
 
xx Nienke
Wegwerkzaamheden

 
Voor het huis zijn werkmannen bezig met het bestraten van het binnengebied. Grote graafmachines, trilplaten, stapels stenen, het is een groot spektakel. Voor de deur zijn alle straatstenen weggehaald en het is een grote zandvlakte.
 
 
 
Ze rijden met hun grote steekwagens bijna ons huisje binnen. De straatstenen staan nu recht voor onze deur.
 
De plannen voor de inrichting van het middengebied van ons hofje zijn deze week in de brievenbus gevallen.
 
De zuidzijde van De Hof (aan onze kant) wordt ingericht voor de allerkleinsten tot ongeveer 6 jaar. Daar komen een duikelrek, een zigzagbalans, een klimtoestel met glijbaan, twee wipkippen, een speelhuisje en zitpoefjes. Aan de noordzijde van De Hof is een speelplek voor kinderen van 4 tot 12 jaar met een dubbele schommel, een groot klim- en klautertoestel met glijbaan en een driestanden duikelrek. Het ziet er allemaal superstrak uit. Ik kan niet wachten tot het er allemaal staat. Ik zie jou al helemaal enthousiast op een wipkip zitten hihi!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dit zijn de ontwerptekeningen:
 

5a~Onze kant, zuidzijde
 

5b~De overkant, noordzijde
 
Dat ziet er veelbelovend uit toch? Ik kan niet wachten tot we van die zandvlaktes af zijn!
 
Xx N. 
Mila heeft er een dinnetje bij!
Jaaaaaaaaaaaaaa vandaag kreeg ik om 13.00 uur het verlossende sms'je dat mijn vriendin Iris is bevallen van een dochtertje! Het is gelukkig allemaal heel goed en vlot gegaan. Hun prachtige meisje heet Emma en weegt 3050 gram... Ben zo blij en trots!
 

 

 
Vannacht had Iris al lichte weeen. Om 9 uur hadden ze het ziekenhuis gebeld en daar zeiden ze dat ze nog even moest wachten. Om kwart voor 10 mocht ze komen. Iris was om 11.00 uur in het ziekenhuis, met 8 cm ontsluiting en Emma is om 12.03 al geboren... Wat een kanjers he?! Heerlijk dat ze na een zware zwangerschap een snelle bevalling heeft gehad.
 
Net geboren... Wat lijkt het alweer lang geleden dat ik Mila zo vasthad.
 

 

 
*smelt*
Iris en Ronald, onwijs gefeliciteerd met jullie wondertje! Ik kom gauw een keertje kijken.
 
xx Nienke
Lekker even weg
Op mijn verjaardag (12 maart) kreeg ik van een hele knappe man een hele grote bos bloemen... Ik open verwachtingsvol het kaartje en het werd nog leuker!! De bloemen waren afkomstig van Marijke, Mies en Nathalie! Jawel, de drie belangrijksten die nog ontbraken op mijn verjaardag.
 
Op het kaartje werd mij een heel gezellig avondje uit beloofd, inclusief etentje! Nou, daar had ik wel oren, ogen en mond naar uiteraard!!! Marijke belde me om een afspraak te maken en daar rolde zondag 24 april uit.
 
Aangezien ik alleen maar last heb van hormonen die rondrazen in mijn lijf, was ik blij met een verzetje. Lekker erop uit, ben het af en toe wel zat om thuis te zitten. Je gaat toch een stuk minder snel ergens heen met een kleintje erbij.
 
Ik had al een leuk restaurantje op het oog. We kregen een foldertje binnen waarmee we een gratis mandje met stokbrood & kruidenboter konden scoren, dus dat ging lekker! Bovendien zag ik op de achterkant staan dat ze chocolademousse op het menu hadden. Zonder verder te kijken, heb ik meteen een tafeltje voor 4 gereserveerd. Toen begon de voorpret en ik had alvast bedacht wat ik zou gaan bestellen... Carpaccio, altijd goed... ehmm ja en dan.. Varkensmedaillons, ohhhh, slik! Jaaaa dat gaan we nemen.
 
En dan is het wachten op de meiden... Wat duurt het lang tot 17.00 uur! Eindelijk krijg ik even voor vijven een telefoontje van Nathalie, ze rijdt ergens tussen de onbewoonde huizen... Ik roep, kijk eens naar links, ze zijn niet onbewoond. En ik zwaai mijn arm uit mijn lijf.
 


 
 
 
Na wat gekoer op de bank met Mila en wat familiekiekjes, is het tijd om ons heil ergens anders te zoeken, in "De verboden stokerij". Alles wat verboden is, is leuk. Dat bleek wel weer!! Wat hebben we gelachen samen. Er werden foto's geschoten, in de lach geschoten en verhalen verteld. De stiltes die vielen waren alleen te wijten aan het lekkere eten waarvan we aan het genieten waren. Welk bordje ziet er het lekkerste uit?
  
Daarna was het nog tijd voor een wandeling op het strand om lekker uit te buiken en om leuke portretjes te schieten. Uiteindelijk kwamen we bij een pannenkoekenhuisje terecht waar we een afsluitend koppie thee dronken. Meiden, ik heb een hele gezellige avond gehad. Onwijs bedankt! Wat mij betreft doen we dit gauw nog een keertje!
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lekkere meiden, ik hou van jullie!!!
 
xx Nienke
Groot nieuws
Jawel, heel groot nieuws.... Mila krijgt haar eerste tandje al!!!
 
*zucht* mijn kleine meisje wordt groot. Wat gaat het allemaal waanzinnig snel!!
 

 
En nog twee foto's omdat ze zo fotogeniek is
 

Lekker in badje
 

Op je buik liggen is ook leuk hoor!
 
xx Nienke & Mila
Mega-update
Jawel! Na 6,5 week gesteggel met onze provider XS4ALL hebben we dan eindelijk internet in ons nieuwe huisje!!!!  Dat werd tijd, want ik heb natuurlijk nog een heleboel foto's te showen! Hier komt een mega-update van 6 weken
 
Allereerst zijn we donderdag 24 februari uiteindelijk verhuisd. De vloer beneden werd die dag gelegd door een professionele klusman en wij verhuisden de boel. Die ochtend heb ik Mila twee uurtjes naar het kinderdagverblijf (KDV) gebracht om te wennen. Dat was helemaal geweldig. Er was een ventje jarig dus er werd gezongen in de kring. Mila zat op mijn schoot alles eens te bekijken en ze vond het geweldig. Na een uurtje werd ze moe en viel ze zowat in slaap. Ik heb haar daar in de box gelegd en ben boodschapjes gaan doen. Na een uurtje kon ik haar weer ophalen.
 
Mila op het KDV in de box:

 
Verhuizen:

 
Heerlijk veel troep:

 
2 maart: Sneeeeeeeeuw!! Tja en dan ziet de nieuwe wijk er weer anders uit! Deze mooie plaatjes wil ik jullie niet onthouden... Zo prachtig!
 
Uitzicht vanuit Mila's kamertje:

 
De wijk achter ons huis:

 
De weg achter ons huis:

 
Ons rijtje:

 
Onze achtertuin:

 
En dan nu de foto's van ons nieuwe, half ingerichte huis (9 maart)...
Mila's kamertje, Mila in de wieg:

 
Woonkamer, dressoir naast de box:

 
Woonkamer, banken:

 
Woonkamer met tuin-uitzicht:

 
Mila vindt de nieuwe box in ons huis helemaal geweldig!:

 
Mila groeit ontzettend hard en ze is een hele gezellige meid!! Ze babbelt er op los en ontdekt dat ze steeds meer nieuwe dingen kan. Ik zal een paar leuke foto's van de afgelopen weken eruit pikken.
 
Bij mama op schoot:

 
Stoere Bandanagirl!:

 
Mila in de kinderwagen:

 
Tante Marlies, Mila, oom Ivo en neef Koen op bezoek:

 
Ik heb een prachtig speelkleed gehad! Daar kan ik uren naar kijken en leren naar de speeltjes te grijpen:

 
Ik kan al 2 speeltjes tegelijk vastpakken en in mijn mondje stoppen:

 
Marijke en Lotte komen op bezoek, gezellig! Marijke neemt Mila's bedje mee. Die gaan we binnenkort in elkaar zetten. Een leuk portretje van het drietal:

 
Mila vindt Lotte wel leuk, aai, aai:

 
Lotte vindt Mila ook leuk, vooral dat roze pakje dat Mila speciaal voor haar heeft aangetrokken:

 
Mila en Lotte kunnen best goed bankhangen samen:

 
Over-Oma heeft een trui voor Mila gebreid, ze vindt 'm prachtig met al die verschillende kleurtjes:

 
Heerlijk lachebekje is onze Mila:

 

 
Ik kan ook al een beetje zitten:

 
Stoere meid in rok:

 
Zo hehe, dat was weer eens lekker ouderwets loggen! Ik heb het gemist hoor.
Tot de volgende update maar weer! We're BACK!
 
xx Nienke & Mila
"Ik was bang om lief te hebben
En mijn hart heeft stilgestaan"