Welkom!


Welkom op mijn logje! Ik ben Nienke en heb een fantastische man Rob en twee kids Mila (25-11-2004) en Nathan (24-8-2007). Mijn logjes gaan voornamelijk over mijn gezinnetje en Marco. Ik heb een flink Borsatovirus te pakken en dat schrijf ik hier van me af. Het is namelijk chronisch en ik ben blij dat ik het heb. Het maakt me tot wie ik ben!
Wat leuk dat je hier komt buurten. Ben je ook verslaafd, wil je je hart uitstorten? Dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ik vind het leuk als je hier een berichtje achterlaat. Tot logs!

Kanjers!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Mijn gastenboek
Gezellig dat je er bent, klik om een bericht achter te laten!
Laatste foto's met Marco
TVOH

29-6-2013: Opnames TVOH blind auditions

Dansen met Marco
20-10-2012: Etentje FCD-vrijwilligers Almere

Fanclubdag 2012
14-10-2012: Fanclubdag hotel Papendal

Tour Dichtbij
25-6-2012: Tour Dichtbij - Ziggodome

#1MB
29-11-2011: Interview in #1MB

Dichtbij tour
28-11-2011: Tour Dichtbij - Den Haag


DWDD
11-11-2011: De Wereld Draait Door

Tour Dichtbij Utrecht
09-11-2011: Tour Dichtbij - Utrecht6-11-2009: Etentje FCD-vrijwilligers Alkmaar


1-11-2009: Fanclubdag in de Eemhof


20-8-2009: Louis Hartlooper complex
Silent Army29-5-2009: Opname commercial Univé
Weblog van week 28
Mila (3) zingt Dochters
Mila (2,5) zingt Rood
Ontmoeting met Derek Ogilvie
Profiel
Naam: Nienke Griffioen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Dagboek voor de kids
Klokje
Archief
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 mopje ;
en 1 gast mopje .
Online geld verdienen!

Als je toch altijd meedoet aan enquetes of mailtjes leest of online veel dingen koopt, kun je er maar beter geld mee verdienen! Ik ben ook lid geworden en je hebt zo 10 euro bij elkaar! Toch leuk als je veel online koopt (reizen, kleding etc.) en kleine moeite om je aan te melden.
Update
Ik wilde even laten weten dat Rob, Mila en ik sinds 24 februari in ons nieuwe huisje wonen!! Helaas gingen de laatste dingen niet helemaal zoals gepland. We werden even fijntjes met onze neus op de harde feiten van het leven gedrukt waardoor alles in een ander perspectief werd geplaatst. Mijn stiefvader kreeg tijdens de laatste klus een hartstilstand en moest na reanimatie op de IC van het ziekenhuis worden opgenomen. Tja, dan is alles wat je eerst belangrijk vond ineens een stuk nietiger geworden. We hebben 4 dagen later dan gepland toch maar de verhuizing doorgezet, want alle dozen stonden al in het nieuwe huis.
 
Met mijn stiefvader gaat het de goede kant op. Hij wordt als het goed is, eind deze week geopereerd. Hij krijgt dan een ICD kastje of zoiets dergelijks. Spannend. Maar hopelijk is hij dan gauw weer thuis.
 
Nu zijn we nog bezig met de verhuizing van de ADSL-lijn en dat bleek niet zo gemakkelijk bij onze nieuwe provider. Zij zitten middenin een overname. Maar zoals ik al zei... lekker belangrijk! Hopelijk binnenkort weer wat vaker een update-je van mij.
 
Vorige week hadden Mila en ik trouwens griep... Wat een ellende was dat! Gelukkig zijn we er, op wat snottebellen na nu weer bovenop.
 
xx N.
"Het komt allemaal goed
Wacht nou maar af wat de tijd met je doet"