Welkom!


Welkom op mijn logje! Ik ben Nienke en heb een fantastische man Rob en twee kids Mila (25-11-2004) en Nathan (24-8-2007). Mijn logjes gaan voornamelijk over mijn gezinnetje en Marco. Ik heb een flink Borsatovirus te pakken en dat schrijf ik hier van me af. Het is namelijk chronisch en ik ben blij dat ik het heb. Het maakt me tot wie ik ben!
Wat leuk dat je hier komt buurten. Ben je ook verslaafd, wil je je hart uitstorten? Dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ik vind het leuk als je hier een berichtje achterlaat. Tot logs!

Kanjers!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Mijn gastenboek
Gezellig dat je er bent, klik om een bericht achter te laten!
Laatste foto's met Marco
TVOH

29-6-2013: Opnames TVOH blind auditions

Dansen met Marco
20-10-2012: Etentje FCD-vrijwilligers Almere

Fanclubdag 2012
14-10-2012: Fanclubdag hotel Papendal

Tour Dichtbij
25-6-2012: Tour Dichtbij - Ziggodome

#1MB
29-11-2011: Interview in #1MB

Dichtbij tour
28-11-2011: Tour Dichtbij - Den Haag


DWDD
11-11-2011: De Wereld Draait Door

Tour Dichtbij Utrecht
09-11-2011: Tour Dichtbij - Utrecht6-11-2009: Etentje FCD-vrijwilligers Alkmaar


1-11-2009: Fanclubdag in de Eemhof


20-8-2009: Louis Hartlooper complex
Silent Army29-5-2009: Opname commercial Univé
Weblog van week 28
Mila (3) zingt Dochters
Mila (2,5) zingt Rood
Ontmoeting met Derek Ogilvie
Profiel
Naam: Nienke Griffioen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Dagboek voor de kids
Klokje
Archief
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 mopje ;
en 1 gast mopje .
Online geld verdienen!

Als je toch altijd meedoet aan enquetes of mailtjes leest of online veel dingen koopt, kun je er maar beter geld mee verdienen! Ik ben ook lid geworden en je hebt zo 10 euro bij elkaar! Toch leuk als je veel online koopt (reizen, kleding etc.) en kleine moeite om je aan te melden.
Gekkenhuis-houdbeurs en 9 maandenbeurs

In dezelfde week dat mijn gewonnen kaartjes voor Witlicht in Antwerpen van Univé werden bezorgd, viel er zowaar nog een brief met gratis entreekaarten in mijn brievenbus!! Ik mocht ook gratis naar de negenmaandenbeurs van VSM. Ik was eigenlijk vergeten dat ik meegedaan had met die actie dus dat was een leuke verrassing. Rob vond ik zelfs bereid met me mee te gaan, we gingen er een leuk dagje uit van maken samen!
Lachtherapie en Bas van de Goor op kantoor
Ik werk drie dagen in de week voor een training- en consultancybedrijf als commercieel assistente. Een keer in de maand hebben wij op kantoor een zogenaamde maandvergadering. Alle consultants komen uit het hele land naar ons kantoor in Noordwijk. Meestal hebben we een centrale sessie waarbij de belangrijkste info wordt gedeeld, verjaardagen gevierd en baby?s en nieuwe medewerkers welkom geheten. Ook hebben we teammeetings, workshops om kennis en vaardigheden te delen en wisselen we dossiers en materiaal uit voor de trainingen van de komende maand. Ook is er tijd om te socializen, want onze consultants werken vanuit huis en trainen op locatie. Dan is het leuk elkaar eens per maand live te spreken. Ik vind het altijd een erg leuke en intensieve dag. Deze maandvergadering hadden we de bespreking van het business plan. Op zich natuurlijk een vrij saai onderwerp, maar het is belangrijk omdat je de richting wilt weten waar het bedrijf heen gaat. We hebben altijd een zogenaamde oogstsessie waarbij we de oogst van het vorige jaar bespreken en weer nieuwe doelen voor het volgende jaar stellen. Dit jaar was het zowaar erg leuk. We mochten one-liners van positieve en leerpunten van 2008 op post-its schrijven en opplakken op grote vellen.
36.363 bezoekers


Ik keek zojuist naar de top 100 van weblogjes en ik sta daar gewoon op de 41e plek. Ook het aantal bezoekers vond het wel een mooi getal, 36363 bezoekers op mijn weblog sinds de start zo'n anderhalf jaar geleden. Ik ben er trots op. Iedereen die mijn logje regelmatig bezoekt wil ik bij deze ook gelijk graag bedanken voor de reacties. Ik vind het atlijd heerlijk om ze te lezen.

Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat jullie van mijn weblog, mijn manier van schrijven en de verhalen vinden en dit lijkt me wel een goede gelegenheid dat een keer te vragen. Dus stort je hart uit!

x Nienke
Nathalie's 40 Party!
Ze was dit weekend ernstig jarig, veertig word je immers
niet elke dag! Weer een ander cijfertje vooraan, dat moet gevierd worden en het liefst dramatisch goed. Nathalie weet wel hoe ze een goed feestje moet organiseren, maar dit keer gaf ze het uit handen. Als je ouder wordt, durf je meer?

En het is super uitgepakt, wat was het een geweldig feest!
"Alles wat voor mij van waarde was
Is waardeloos gemaakt"