Welkom!


Welkom op mijn logje! Ik ben Nienke en heb een fantastische man Rob en twee kids Mila (25-11-2004) en Nathan (24-8-2007). Mijn logjes gaan voornamelijk over mijn gezinnetje en Marco. Ik heb een flink Borsatovirus te pakken en dat schrijf ik hier van me af. Het is namelijk chronisch en ik ben blij dat ik het heb. Het maakt me tot wie ik ben!
Wat leuk dat je hier komt buurten. Ben je ook verslaafd, wil je je hart uitstorten? Dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ik vind het leuk als je hier een berichtje achterlaat. Tot logs!

Kanjers!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Mijn gastenboek
Gezellig dat je er bent, klik om een bericht achter te laten!
Laatste foto's met Marco
TVOH

29-6-2013: Opnames TVOH blind auditions

Dansen met Marco
20-10-2012: Etentje FCD-vrijwilligers Almere

Fanclubdag 2012
14-10-2012: Fanclubdag hotel Papendal

Tour Dichtbij
25-6-2012: Tour Dichtbij - Ziggodome

#1MB
29-11-2011: Interview in #1MB

Dichtbij tour
28-11-2011: Tour Dichtbij - Den Haag


DWDD
11-11-2011: De Wereld Draait Door

Tour Dichtbij Utrecht
09-11-2011: Tour Dichtbij - Utrecht6-11-2009: Etentje FCD-vrijwilligers Alkmaar


1-11-2009: Fanclubdag in de Eemhof


20-8-2009: Louis Hartlooper complex
Silent Army29-5-2009: Opname commercial Univé
Weblog van week 28
Mila (3) zingt Dochters
Mila (2,5) zingt Rood
Ontmoeting met Derek Ogilvie
Profiel
Naam: Nienke Griffioen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Dagboek voor de kids
Klokje
Archief
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 mopje ;
en 1 gast mopje .
Online geld verdienen!

Als je toch altijd meedoet aan enquetes of mailtjes leest of online veel dingen koopt, kun je er maar beter geld mee verdienen! Ik ben ook lid geworden en je hebt zo 10 euro bij elkaar! Toch leuk als je veel online koopt (reizen, kleding etc.) en kleine moeite om je aan te melden.
The sweet hello, the sad goodbye
Vandaag begon de dag met een triest bericht. Vanochtend is mijn lieve stiefoma overleden aan de gevolgen van Parkinson. Afgelopen zaterdag zijn we gelukkig nog bij haar geweest met de 87e verjaardag van opa en hebben we nog een fantastisch moment met haar mogen beleven. Ze kon al niet meer praten en deed dat voorheen met een computer, nu kon ze helemaal niet meer typen. Ze probeerde nog te communiceren met doventaal en zelfverzonnen tekens, maar dat was zo moeilijk te zien. Ook kon ze haar ogen niet meer openen. Ze probeerde met haar vingers haar ogen open te duwen toen ik met Mila in haar kamer was, maar dat lukte haar helaas niet meer. Dat vond ik zo hartverscheurend. Het deed echt veel pijn om haar zo te zien. Ze wilde Mila heel graag zien, maar omdat dat niet ging, wilde ik proberen of ze haar dan kon voelen. Mila dook zowat in mijn nek toen ik haar bij oma op bed zette. Ze vond het doodeng, logisch want ze kende haar niet. Uiteindelijk gingen we het bekende aai-spelletje doen: aai mama, aai tante maayke, aai omi... en toen aaide ze oma's haar... zo lief! En ook haar handje heb ik over haar hand laten aaien. Ook had Pauline kadootjes namens opa en oma gekocht voor Mila. Heel slim, ze had een bal en een boekje van Nijntje gekocht. Dus Mila riep meteen de hele tijd: "Kijk BAL" en "NIJNE"!! Oma hield het boekje vast en ik deed net of zij Mila voorlas. Echt heel waardevol en een mooie herinnering. Ook mijn afscheid van oma was mooi. Ik heb haar hand een tijd lang vastgehouden en zij aaide met haar duim over mijn hand heen. Ik heb haar een zoen gegeven en haar verteld dat ik zo blij was dat ik haar nog heb gezien. Hoe dapper ik het vond dat ze het tot deze dag had volgehouden.
 
Toen we weggingen, zwaaide oma en Mila wuifde terug. Helaas kon oma het niet zien, maar ze was erg blij met de interactie. Dat kon ik wel merken. Oma was ook nog heel helder en bij de tijd verder, alleen haar lichaam liet het zo afweten. Met een heel zwaar hart reden we daar weer weg. Misschien was dit de laatste keer dat we haar levend zagen. En nu blijkt dat dat inderdaad zo was.
 
Ik wil graag een kaarsje branden voor mijn opa en mijn familie. Zeker opa zag zo op tegen dit moment... Zestig jaar huwelijk en ineens is ze weg. Ze heeft een mooi leven gehad en het laatste jaar was verschrikkelijk zwaar. De dingen waarnaar ze uitleefde heeft ze nog mogen beleven en afgelopen zaterdag heeft ze alle familie nog om zich heen mogen hebben. Ook al weten we dat het voor haar waarschijnlijk beter is waar ze nu is, verlies van een lief persoon blijft altijd heel erg pijnlijk.
 
** Lieve oma rust zacht **
 
xx Nienke
Gestalkt, gestaakt, getagged, gewatte??
Je maakt mij echt niet blij met kettingbrieven, kettingmailtjes die je door MOET sturen, anders krijg je toch een ongelukkig leven, stokjes die je moet doorgeven... Het kan me nooit echt boeien en de vragen zijn meestal oninteressant of nutteloos. Tot mijn grote schrik ben ik nu getagged door Bientje hoor ik net van Marijke... Maar ik moet eerlijk zeggen, de tag die nu rondgaat, heeft wel wat. Een aantal vragen over je interesses en wat inzicht over je verleden... Ach dat kan vast geen kwaad, ik zal jullie op de hoogte stellen van mijn tag-answers! 
 
4 baantjes die je ooit hebt gehad:
 
Mijn eerste baantje was toch wel het bollenpellen. Hele kisten heb ik leeg gepeld. Bij mijn schoolvriendin hielp ik elke zomer weer. Het geld zette ik op mijn spaarrekening om van te kunnen studeren en op vakantie te kunnen gaan. Het verdiende niet al te goed, maar het was altijd gezellig. Ik herinner me momenten dat we samen dansend tussen de kisten stonden, even gek doen.
 
Na mijn eindexamen heb ik gewerkt aan de lopende band bij Uniekaas. Ik dacht alleen teveel na en kon de machines niet bijhouden. Toen mocht ik reclame stickertjes plakken op de kaas, kaas raspen, KLM-mosterdkaas-pakketten samenstellen en brie snijden. Dat scheelde weer een paar keer rammen op de noodknop omdat de sealmachine doorschoot zonder kaasplakken erin... Dieptepunt vond ik toch wel mijn eerste pauze. Ik vroeg aan een van de vaste medewerkers hoe lang de pauze duurde. Ze kon me vertellen dat mijn pauze erop zat als de grote wijzer op de negen stond... ehh... Ja ze was niet voor niets in VASTE dienst.
 
Toen ik chronisch ziek werd na mijn eindexamen (Colitis Ulcerosa) moest ik tegelijkertijd een studie gaan beginnen. Ik besloot eerst te kijken welk werk ik nog wel kon met de beperkingen van mijn ziekte. Dat bleek niet al teveel. Tijdens tien weken ziekenhuis heb ik de ziekenhuis staf geholpen met het archiveren van dossiers en het voeden van premature babietjes. Een keer hadden ze 12 kindjes en 2 verpleegsters... Ik hoorde al die babietjes huilen en mocht met de voedingen helpen.
 
Daarna heb ik kort gewerkt in een broodjeszaak, bij een paranormale genezeres en in een boekhandel. Toen begon ik een tweejarige studie bij Schoevers en nu werk ik als commercieel assistente bij een training-, coaching en consultancy bureau.
 
4 films die je niet vaak genoeg kunt zien:
 
Ik kijk eigenlijk niet zoveel films. Al helemaal geen 2x haha! In titels onthouden, ben ik ook geen held, maar Dying young en The Gladiator vond ik erg mooi. Films met mooie mannen doen het altijd goed. Science fiction en horror moet je niet met mij kijken, ik kijk dan namelijk niet haha!
 
4 plaatsen waar je ooit gewoond hebt:
 
Ik ben geboren in Bodegraven. Toen mijn ouders gingen scheiden, ben ik met mijn zusje en moeder naar Noordwijkerhout verhuisd. Daarna ben ik met mijn beste vriendin die plotseling op straat kwam te staan door de scheiding van haar ouders, in Bodegraven gaan samenwonen. Na mijn studie in Utrecht ben ik in 2000 met Rob gaan samenwonen in Noordwijk. Tja, eigenlijk maar 3 plaatsen waar ik 4x heb gewoond haha!
 
4 televisieprogramma's waar je graag naar kijkt:
 
Friends, Gillmore girls en CSI vind ik altijd leuk om te kijken! Lekker niets-aan-de-hand series. De bevalling en reality programma's staan ook op mijn favorieten lijstje.
 
4 plaatsen waar je op vakantie ging:
 
Ik begon met een tienertour in Nederland met mijn schoolvriendinnen, raakte halverwege de tour mijn geld kwijt en ben toen snel naar mijn oma gereisd om toch nog een soort van vakantie te hebben hihi! Ik heb stage gelopen op Cura en niets heeft daar nog aan getipt tot nu toe!! Daarna heb ik met Rob zomervakantie gevierd in Frankrijk, Mallorca en we hebben ook een skivakantie in Oostenrijk-Kaprun overleeft.
 
4 websites die je dagelijks bezoekt:
 
Dagelijks is wel heel vaak. Google, Marco Borsato, MSN community, Roxette en een aantal puntlogjes worden regelmatig door mij gecheckt!
 
4 dingen die je graag eet:
 
Chocolade, chocolade, chocolade en chocolade. Oh en heel veel salmiaklollie's van Look O Look. Ook ben ik gek op lekker bourgondisch eten.
 
4 plaatsen bent waar je liever bent dan nu:
 
Eigenlijk ben ik erg graag waar ik nu ben: in mijn huisje, achter de pc met mijn dochter spelend naast me en mijn dinnetjes op msn! Waar ik ook graag vertoef: bjoetiefarm/sauna, op de dansvloer, knuffelend met mijn lief waar dan ook en op een warm tropisch eiland.
 
4 bloggers die ik ga taggen:
 
Ik wil mijn zusje Maayke graag taggen, want ik vind haar zo goed bezig de laatste tijd. Zij is ook altijd zo niet in voor kettingbriefjes, dus ik ben benieuwd of ze deze laatste trend leuk vindt. Verder ga ik in tagging-staking... Volgens mij is iedereen al zo'n beetje geweest, maar als je nog zin hebt... Be my guest!"Het branden van verlangen
De stem van mijn hart"