Welkom!


Welkom op mijn logje! Ik ben Nienke en heb een fantastische man Rob en twee kids Mila (25-11-2004) en Nathan (24-8-2007). Mijn logjes gaan voornamelijk over mijn gezinnetje en Marco. Ik heb een flink Borsatovirus te pakken en dat schrijf ik hier van me af. Het is namelijk chronisch en ik ben blij dat ik het heb. Het maakt me tot wie ik ben!
Wat leuk dat je hier komt buurten. Ben je ook verslaafd, wil je je hart uitstorten? Dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ik vind het leuk als je hier een berichtje achterlaat. Tot logs!

Kanjers!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Mijn gastenboek
Gezellig dat je er bent, klik om een bericht achter te laten!
Laatste foto's met Marco
TVOH

29-6-2013: Opnames TVOH blind auditions

Dansen met Marco
20-10-2012: Etentje FCD-vrijwilligers Almere

Fanclubdag 2012
14-10-2012: Fanclubdag hotel Papendal

Tour Dichtbij
25-6-2012: Tour Dichtbij - Ziggodome

#1MB
29-11-2011: Interview in #1MB

Dichtbij tour
28-11-2011: Tour Dichtbij - Den Haag


DWDD
11-11-2011: De Wereld Draait Door

Tour Dichtbij Utrecht
09-11-2011: Tour Dichtbij - Utrecht6-11-2009: Etentje FCD-vrijwilligers Alkmaar


1-11-2009: Fanclubdag in de Eemhof


20-8-2009: Louis Hartlooper complex
Silent Army29-5-2009: Opname commercial Univé
Weblog van week 28
Mila (3) zingt Dochters
Mila (2,5) zingt Rood
Ontmoeting met Derek Ogilvie
Profiel
Naam: Nienke Griffioen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Dagboek voor de kids
Klokje
Archief
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 mopje ;
en 1 gast mopje .
Online geld verdienen!

Als je toch altijd meedoet aan enquetes of mailtjes leest of online veel dingen koopt, kun je er maar beter geld mee verdienen! Ik ben ook lid geworden en je hebt zo 10 euro bij elkaar! Toch leuk als je veel online koopt (reizen, kleding etc.) en kleine moeite om je aan te melden.
Laminaatvloertje
Jawel, Rob en ik hebben de laatste hand gelegd aan het behangetje op onze eigen slaapkamer. Het kostte wat bloed, zweet en tranen, maar ons huwelijk heeft stand gehouden.  En het ziet er ook nog eens superstrak uit! Ik ben trots op onze prestatie! Dit weekend zijn we ook gestart met het leggen van de laminaatvloeren. Het is even een puzzeltje, maar als je eenmaal bezig bent, gaat het vrij snel! Het uitrekenen en bedenken hoe je de hoeken doet, is het meeste werk. Ook hierbij geldt weer dat het resultaat fantastisch is! Mila's kamertje is ook bijna af en morgen gaan we de hal en de logeerkamer doen. Dan nog de benedenverdieping... en dan verhuizen!! Het is een behoorlijke klus als je alles zelf doet in je nieuwbouwhuis, maar het geeft wel enorm veel voldoening. Het wordt echt je eigen huisje hierdoor. Elk hoekje en gaatje heb je immers wel eens bekeken!
 
Nog snel even wat fotootjes van onze slaapkamer! Het begint ergens op te lijken. Ik ga straks weer verder met inpakken, want Mila slaapt net lekker!
 

 
Rob, bijna achter het behang, in het laatste hoekje van onze slaapkamer...
 

 
En onze vloer ligt erin! Met van die leuke klosjes/stokjes om de ruimte tussen het laminaat en de muur regelmatig te houden. Want laminaatvloeren werken nog een beetje, we leren elke dag weer wat bij!
 
Ziet er flex uit he?!
 
Morgen gaan we alle dozen proberen te verhuizen, maandag de grote kasten en maandagavond/dinsdag hopen we erin te zitten. Hopelijk lukt het me om alle snoertjes en stekkertjes van mijn PC weer op de juiste plaats te krijgen en ben ik gauw weer online!
 
Tot gauw!
 
xx Nienke
De klushulptroepen...
Mag ik jullie even voorstellen aan de klushulptroepen die ons enorm hebben geholpen de afgelopen weken?
 

 
Loes is al sinds begin januari aan het klussen, past op Mila en doet ongezien een heleboel tussendoor! Joze had het lef om aan het verven van de zolder te beginnen. Petje af, want het was een behoorlijke klus.
 

 
Sjaak en Kees worden niet voor niets de Gebroeders Bever genoemd. Geheel op elkaar ingespeeld, behangen ze 2 kamers en de hal!
 

 
Henk en Pauline komen regelmatig even langs in de kluskleding! Ze zijn heel goed op elkaar ingespeeld, dus het klussen gaat supersnel! Ook nemen ze steeds handige spullen mee die we goed kunnen gebruiken (bankstel, verf-gear, stellingkasten).
 

 
Zuslief Maayke heeft al een eigen sleutel omdat ze zelfs aan het klussen is als wij er niet zijn! Ze loopt graag gewapend rond met de kit-spuit! Helemaal haar ding, alles wordt voorzien van een mooi wit randje.
 

 
Maayke's vriend Martijn is onze stabiele factor. Onmisbaar is zijn inzet en krachtige armen!
 

 
Sjakie, Zalm en Rob... dat betekent...
 

 
... een Coca Cola Light Break Kodak Moment  
 

 
Inge (op de trap) en Marijke79 (op de grond) in fanatieke klushouding!! Een wand van ruim 11 meter werd in 3 uurtjes van een tweede verflaag voorzien.
 

 
(Verf)spetter Inge hihi! Hoezo spatvrije vachtrollers?? Of is dit het resultaat van enthousiast verf tjetteren?
 

 
Tja... ik ben nog steeds een blije klusser?!
 
Een aantal mensen staat helaas niet op de foto, dus die kan ik niet laten zien.
 
Het gaat er heel gezellig, fris, vrolijk en speels uitzien!! Heerlijk! We hopen 19 en 20 februari te kunnen verhuizen naar ons paleisje.
Klushulptroepen gezocht!!!
Lieve vrienden,
 
In de afgelopen weken heb ik veel aanbiedingen gehad van klushulp, maar wie, wat, wanneer, ben ik helemaal vergeten (we gooien het maar op de zwangerschapshormonen...). Dit weekend en de week erop gaan we hard aan de klus met verven van de muren, plinten, trapkast en misschien de trap. We gaan de kliklaminaatvloeren beneden en op de eerste verdieping leggen en thuis schoonmaken en dozen inpakken. Jullie begrijpen dat er genoeg klusjes zijn die we kunnen uitbesteden. Dus...
 
WIE OH WIE KAN EN WIL ONS KOMENDE WEEK HELPEN?!
 
Voel je vooral niet verplicht! Wij wilden immers zelf dit huisje kopen hihi! Maar als je zin en tijd hebt, ben je van heeeeeeeeel harte welkom! Laat het ons even weten door op dit logje te reageren, en misschien is het ook wel handig als je aangeeft wat je graag wilt doen of waar je ervaring in hebt.
 
Ik ben benieuwd naar de reacties!!
 
Dikke kus van Nienke, Rob en Mila
 
P.S: als je op Mila wilt passen, is dat ook welkome hulp. Heeft oppasoma Loes ook even rust
 
Routebeschrijving volgt!
 

Verkleedpartijtjes
Wat is er leuker dan je eigen kindje verkleden in de allerprachtigste kleertjes? Het is carnaval, dus dan ziet iedereen er een beetje maf uit. Mijn moeder heeft bovendien nooit een babypop gehad, dus die leeft zich op dit moment flink uit op haar kleindochter. Onze Mila krijgt de kleertjes aan die ik ook ooit heb gedragen en pakjes die ze niet kan dragen. Benieuwd naar het resultaat..??
 

 
Dit is het pakje dat ik droeg toen ik net geboren was. Mila paste het ook toen ze 2 weekjes oud was.
 

 
Mila is hier 9 weekjes oud en heeft wederom mama's oude kleertjes aan. Blauw staat haar ook leuk he?
 
 
 
Dit pakje heb ik tweedehands van mijn collega gekregen, het is een beetje te koud voor een winterkindje, maar voor een verkleedpartijtje is het wel heel schattig! Leuk mutsje erbij wat nog van mijn moeder is geweest en het resultaat is prachtig. Net een popje toch?
 
Heerlijk dat getut met mijn kleine meisje. En nu vindt ze het nog prima allemaal, hihi!
 
xx Nienke
Doorgeeflogje
Mies heeft me een doorgeeflogje gestuurd. Dit stond op haar log: Ik weet niet of Nienke het al heeft gehad, maar die heeft het zo druk met Mila en haar nieuwe huisje. Ik geef het gewoon, doet ze er niks mee, dan niet. Maar ik denk dat ze nu vast wel wat leuks over zichzelf kan vertellen. Nienke is een mooie meid met een heerlijk gezinnetje.
 
Tja, als iemand je een mooie meid met een heerlijk gezinnetje noemt, dan kun je bijna niet anders dan erop ingaan, toch? Bovendien heb ik zin in een beetje ontspanning achter de computer. Dus Mies, hier komen mijn antwoorden!
 
1. OMSCHRIJF JEZELF IN 5 WOORDEN
Vrolijk, creatief, sociaal, perfectionistisch, intens genieten.
 
2. WAT VIND JE MOOI AAN JEZELF?
Ik ben heel tevreden met mezelf. Ik zou ook niets aan mijn uiterlijk of innerlijk willen veranderen. Ik ben qua uiterlijk het meest trots op mijn kontje. Lekker strak, zelfs na mijn zwangerschap. 
 
3. HOE VOEL JE JE OP DIT MOMENT, EN WAAROM?
Ik voel me moe, maar voldaan. We hebben zoveel prachtigs in ons leven gekregen het afgelopen jaar, ik geniet me suf! In 1 jaar hebben wij beleefd waar anderen soms een heel leven over doen: man en vrouw worden, papa en mama worden, huiseigenaren worden. Soms vraag ik me wel eens af, waar heb ik al dit geluk aan verdiend? Ik voel me heel warm van binnen. Wat het leven me geeft, is heel veel en heel prachtig...
 
4. ZOU JE IEMAND ANDERS WILLEN ZIJN? WAAROM WEL/NIET?
Ik zou voor 1 dagje best wel iemand anders willen zijn, gewoon om te ervaren hoe dat is. Ik ben nogal nieuwsgierig van aard, dus als de kans zich zou voordoen, zou ik 'm grijpen! Het liefst zou ik een keertje heel veel geld willen uitgeven aan mijn naasten. Dromen van anderen verwezenlijken, ik zie anderen graag gelukkig, dan ben ik het ook.
 
5. NAAR WELKE PERSONEN STUUR JE DIT, EN WAAROM?
Ik stuur het niet door, want ik heb geen zin/tijd om uit te zoeken wie ik dit nog kan doorsturen.
De eerste echte prik...
Mila heeft woensdag haar eerste inenting gehad, de DKTP prik. Ze heeft zich kranig geweerd, dus deze mama is supertrots op haar wijffie!! Ik had haar aan de borst gelegd, zodat ze zo ontspannen mogelijk zou zijn. En dat heeft geholpen, want na 3 flinke bleren, zocht ze troost aan mijn borst en was ze stil en al het leed vergeten.
 
Verdere groeigegevens van Mila met 10 weken:
 
Gewicht: 5060 gram
Lengte: 58,8 cm
Hoofdomtrek: 39 cm
 
En uiteraard nog een fotootje van Mila en haar pleister.
 


Terugkomdag Yogameiden

Vorige week hadden we de terugkomdag van de meiden van de zwangerschapsyoga. Prachtig om al die kleintjes bij elkaar te zien! We hadden alle baby's in een kringetje gelegd. Ik zag dat Mila tussen al die vreemde gezichten, zocht naar die van mij. Toen ze me gevonden had, schonk ze me een grote glimlach. Prachtig om te zien dat ze me herkent!
 
Wat een kleine poepies he zo bij elkaar?
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Ik mis
Het trapje naar de sterren"