Welkom!


Welkom op mijn logje! Ik ben Nienke en heb een fantastische man Rob en twee kids Mila (25-11-2004) en Nathan (24-8-2007). Mijn logjes gaan voornamelijk over mijn gezinnetje en Marco. Ik heb een flink Borsatovirus te pakken en dat schrijf ik hier van me af. Het is namelijk chronisch en ik ben blij dat ik het heb. Het maakt me tot wie ik ben!
Wat leuk dat je hier komt buurten. Ben je ook verslaafd, wil je je hart uitstorten? Dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ik vind het leuk als je hier een berichtje achterlaat. Tot logs!

Kanjers!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Mijn gastenboek
Gezellig dat je er bent, klik om een bericht achter te laten!
Laatste foto's met Marco
TVOH

29-6-2013: Opnames TVOH blind auditions

Dansen met Marco
20-10-2012: Etentje FCD-vrijwilligers Almere

Fanclubdag 2012
14-10-2012: Fanclubdag hotel Papendal

Tour Dichtbij
25-6-2012: Tour Dichtbij - Ziggodome

#1MB
29-11-2011: Interview in #1MB

Dichtbij tour
28-11-2011: Tour Dichtbij - Den Haag


DWDD
11-11-2011: De Wereld Draait Door

Tour Dichtbij Utrecht
09-11-2011: Tour Dichtbij - Utrecht6-11-2009: Etentje FCD-vrijwilligers Alkmaar


1-11-2009: Fanclubdag in de Eemhof


20-8-2009: Louis Hartlooper complex
Silent Army29-5-2009: Opname commercial Univť
Weblog van week 28
Mila (3) zingt Dochters
Mila (2,5) zingt Rood
Ontmoeting met Derek Ogilvie
Profiel
Naam: Nienke Griffioen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Dagboek voor de kids
Klokje
Archief
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 mopjes ;
en 2 gast mopjes .
Online geld verdienen!

Als je toch altijd meedoet aan enquetes of mailtjes leest of online veel dingen koopt, kun je er maar beter geld mee verdienen! Ik ben ook lid geworden en je hebt zo 10 euro bij elkaar! Toch leuk als je veel online koopt (reizen, kleding etc.) en kleine moeite om je aan te melden.
Zwangerschapsyoga - de reŁnie
Kersverse mama'sVier jaar geleden zat ik met een aantal meiden op zwangerschapsyoga. Het was een gezellig clubje en we waren allemaal in november/december uitgerekend. We verwachtten ook bijna allemaal een eerste kindje, dus het was erg leuk contact te hebben met meiden die in dezelfde situatie zaten.

> ReŁnie in januari 2005, kersverse mama's!
Onze foto met Derek Ogilvie
Ik vind†ze leuk geworden!
Met dank aan de D.O.F. Derek Ogilvie FanclubDerek krijgt een tekeningHij bleef ook maar over mijn rug aaien. Heerlijk, ik heb nog steeds energie van die man!
Mijn verslag van de signeersessie is trouwens ook toegevoegd op Derek's website, klik hier!

x Nienke
Mijn ontmoeting met Derek Ogilvie
Vrijdag tussen 14.00 en 16.00 uur zou Derek Ogilvie voor een signeersessie naar de boekhandel Plantage in Hillegom komen. Na de ervaring met Char leek het me ook wel leuk om hem eens te ontmoeten. Dus toen we hoorden dat hij in de buurt kwam signeren, besloten mijn vriendin en ik erheen te gaan. Mila wilde ook wel met ons mee op pad.

Even voor tweeŽn kwamen we in de boekhandel aan en kochten alvast zijn boek De babyfluisteraar. We kregen een nummertje bij het boek zodat we het konden laten signeren. Ik had zowaar nummer 10 dus het was nog niet eens heel erg druk! We kregen een post-it mee waarop we onze naam konden zetten voor in het boek. Mila ging aan een tafeltje tekenen en even later kwam Derek binnen. Hij was zowaar op tijd, dat was een High five met zijn uitgever waard, haha! Naast de uitgever waren er ook security en mensen van de fanclub van Derek aanwezig.
Lees meer
Sterkte

Alles waar je echt van houdt,
zal je warmte blijven geven
Ook al is het niet gebleven
of geworden wat jij wou.
Het blijft altijd een deel van jou
en een stukje van je leven†Lieve Marco, Armando, Silvana en de rest van de familie,
Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht toe om dit plotselinge en intense verlies van jullie lieve vader en opa te verwerken. Neem alle tijd en laat je door niemand dwingen snel weer aan het werk te gaan. Hopelijk krijgen jullie de kans rustig afscheid te nemen.
Ik leef met jullie mee.

Dikke kus en knuffel,
Nienke

Char was indrukwekkend
Zondag 18 januari, 15.00 uur, de Theater Fabriek Amsterdam

Ik wist niet goed wat ik ervan moest verwachten, het theateroptreden vanmiddag van Char. Mijn vriendin en ik kwamen lekker op tijd aan bij de Theater Fabriek en dronken daar†een kop thee. Je kon een kaart invullen met je gegevens en een boodschap aan Char invullen. Daarmee kon je een reading winnen.

We kwamen aan een tafeltje terecht bij een man die een van de sponsors van de fanclub van Derek Ogilvie bleek te zijn. Hij had al een aantal shows van hem gezien en was nu benieuwd naar Char. Even later konden we naar binnen. We zaten op de 20e rij, maar dat maakte niets uit. Char liep over de zijkanten van de trappen en over het podium. Als ze een reading gaf, liep ze meestal naar de mensen toe. Er was een tolk aanwezig voor degenen die niet goed Engels spraken. Ze heeft een stuk of 10 readings gedaan. Sylvana Simons zat in het publiek en Char riep dat ze een sms van haar had ontvangen en vroeg waar ze zat. Ze zat helemaal achterin.
Veelzijdig Fanschap! Mijn F
De F is van fan. Al toen ik klein was, verzamelde ik spulletjes. Mooie schelpen, de bolletjes van de vulpenvullingen, stickertjes, knikkers. Ik vond het heerlijk zoveel mogelijk te vinden en het telkens te bekijken en te herschikken. Toen ik ouder werd, vond ik dat allemaal niet zo boeiend meer en kreeg ik meer interesse in muziek.
Lastiggevallen via MSN
Al enige tijd ontvingen mijn lieve MSN contacten telkens spamberichten via mijn MSN account. Erg lastig, want ik was offline en zij ontvingen een bericht met een vage†link.

Vaak stond er iets van†party foto's etc. Nou heb ik hele†leuke party's gehad†vorig jaar, maar die foto's†heb ik niet op die linkjes gezet!†Ik heb van alles geprobeerd om het op te lossen en zelfs verschillende antivirusprogramma's geÔnstalleerd en laten draaien. Er werd niets geks aangetroffen op mijn PC dus er zat waarschijnlijk geen virus op.

Toen ik mijn nieuwe PC kreeg, hoopte ik dat het gestalk voorbij was, maar helaas vertelden rond kerst een paar vriendinnen dat ze weer offline berichten via mijn account hadden ontvangen. Na enig gespeur hebben we als het goed is de oorzaak nu gevonden... Het blijkt dat ik waarschijnlijk een keer heb ingelogd op een MSN-scherm, authentiek lijkend, maar in werkelijkheid een phishing scherm. Toen hebben ze mijn MSN naam en paswoord illegaal verkregen en vervolgens konden ze dus bij mij inloggen en spam via mijn contactenlijst verspreiden... Lekker verhaal, maar het zou wel alles verklaren! Het was dus geen virus dat in mijn pc zat, maar iets in mijn account. Ik heb nu mijn wachtwoord gewijzigd en hopelijk is dit voldoende!! Hopelijk is het zo verholpen, want ik vond het erg vervelend voor mijn MSN-dinnen. Wie heeft dit ook weleens gehad?

x Nienke
Engeltjes genoeg in mijn hart!
Kijk met die E kan ik wel wat, ik ga leeglopen!! Ik kan alleen niet kiezen, dus ik loop leeg over de 3 belangrijkste engelen in mijn leven.

Mijn grootste engel is mijn grote liefde Rob. Wij zijn al zolang samen dat ik me een leven zonder hem niet meer kan voorstellen! We leerden elkaar kennen op de middelbare school en toen wist ik al dat ik kinderen van hem zou willen.. Doet me herinneren aan een zekere film,? een vrouw weet van wie ze een kind wil??

Net verkering!

Gewonnen!!!!
Jaaaaaaaaaaa! Ik zou vandaag niet loggen, want we zijn immers aan het chatten. Maar het is nu toch pauze tijdens het feestje van de Borsatochat... En ik ben logverslaafd.. en ik heb nieuws haha, dus ik volg mijn logdrang even...
Borsatochat op bezoek
Vandaag is het weer feest op de chatbox van MB want hij bestaat alweer 9 jaar!!! Ik ben best goeie vriendjes met de chat, soms komtie zelfs bij mijn logje†op bezoek.

"Door jou
Zijn alle nacht licht"