Welkom!


Welkom op mijn logje! Ik ben Nienke en heb een fantastische man Rob en twee kids Mila (25-11-2004) en Nathan (24-8-2007). Mijn logjes gaan voornamelijk over mijn gezinnetje en Marco. Ik heb een flink Borsatovirus te pakken en dat schrijf ik hier van me af. Het is namelijk chronisch en ik ben blij dat ik het heb. Het maakt me tot wie ik ben!
Wat leuk dat je hier komt buurten. Ben je ook verslaafd, wil je je hart uitstorten? Dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ik vind het leuk als je hier een berichtje achterlaat. Tot logs!

Kanjers!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Mijn gastenboek
Gezellig dat je er bent, klik om een bericht achter te laten!
Laatste foto's met Marco
TVOH

29-6-2013: Opnames TVOH blind auditions

Dansen met Marco
20-10-2012: Etentje FCD-vrijwilligers Almere

Fanclubdag 2012
14-10-2012: Fanclubdag hotel Papendal

Tour Dichtbij
25-6-2012: Tour Dichtbij - Ziggodome

#1MB
29-11-2011: Interview in #1MB

Dichtbij tour
28-11-2011: Tour Dichtbij - Den Haag


DWDD
11-11-2011: De Wereld Draait Door

Tour Dichtbij Utrecht
09-11-2011: Tour Dichtbij - Utrecht



6-11-2009: Etentje FCD-vrijwilligers Alkmaar


1-11-2009: Fanclubdag in de Eemhof


20-8-2009: Louis Hartlooper complex
Silent Army



29-5-2009: Opname commercial Univé
Weblog van week 28
Mila (3) zingt Dochters
Mila (2,5) zingt Rood
Ontmoeting met Derek Ogilvie
Profiel
Naam: Nienke Griffioen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Dagboek voor de kids
Klokje
Archief
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 mopje ;
en 1 gast mopje .
Online geld verdienen!

Als je toch altijd meedoet aan enquetes of mailtjes leest of online veel dingen koopt, kun je er maar beter geld mee verdienen! Ik ben ook lid geworden en je hebt zo 10 euro bij elkaar! Toch leuk als je veel online koopt (reizen, kleding etc.) en kleine moeite om je aan te melden.
Nieuw jaar, nieuw haar
Ik heb in de loop der jaren heel wat verschillende kapsels gehad. Vaak wisselde ik van haarcoupe als ik een grote verandering in mijn leven tegenkwam. Nieuwe ronde, nieuw haar! Net toen ik mijn nieuwe coupe op mijn logje wilde zetten, kwam mijn moeder aan met een kist oude foto's.. Tja, aangezien ik dit jaar de prachtige 30 jaar ga bereiken, is het tijd eens wat te scannen en een vogelvlucht van 29 jaar Nienke te showen.
 
Geniet en huiver haha!
 
Januari 2006, mijn nieuwe coupe!

 
Februari 2004:

 
Mallorca 2002:

 
2001:


 
2000> zwart haar met krullen!:

 

Zomer 1997> BLOND!!:

 
Tja, dan mis ik nog een hoop foto's die nog ergens op zolder staan.. Die zoeken we ooit weer eens op haha! Hier komen de foto's uit de oude doos..
 
1994> In de Hitkrant met prednison-hoofd en mijn grote idool Marie Fredriksson van Roxette:

 
Schoolfoto van 1993:

 
1990> Krullebol:

 
1987> bijna naar de middelbare school, haartjes laten groeien:

 
1985> Mijn zusje en ik met de beroemde bloempotkapseltjes, wie heeft zijn haar niet zo gehad:

 
1984> naar de dierentuin, stelletje apies hihi!:

 
1980> 4-jarige in mijn favoriete appeltjesjurkje:

 
1977> net een jaar en zo heerlijk verlegen:

 
Tja, hier kan ik maar een ding op zeggen....
 

 
Ik ben benieuwd welk kapsel jullie het leukst vinden!
 
Greetz Nienke
Reddingsactie poes
Jawel, wij hebben onze goede daad voor 2006 reeds verricht!! Gisteravond hoorde Rob buiten ergens een poes zielig miauwen. Hij ging kijken waar het geluid vandaan kwam en toen bleek dat er een poes in de fundering was gekropen van de schuurtjes in aanbouw, achter ons huis. Ze zat in de regenpijp waar ze waarschijnlijk was gaan schuilen voor het vuurwerk. Er kwam net een klein stukje van haar koppie naar buiten en ze riep Rob om hulp.
 
het gat waar de poes inzatIk ben naar de buren 2 huizen verder gelopen om te vragen of zij misschien een van hun katten misten. Dat was niet het geval, maar ze hadden natuurlijk wel lekkere kattenbrokjes waarmee we het beestje misschien konden lokken. Het was tijd voor een reddingsactie van het arme poezebeest. We trokken alles uit de kast om haar te redden. Met stokken, lappen, handschoenen en kattenbrokjes probeerden we haar te lokken en houvast te bieden vanuit het gat. Telkens zagen we het koppie of een pootje, maar ze kon er zelf echt niet uit. Ze hapte naar de brokjes in mijn hand, want ze was behoorlijk hongerig! De buurman ondernam zelfs een poging om de grond rondom de fundering weg te halen. Maar het was te donker om te zien of de kat daarlangs naar buiten kon. In het gat zagen we het licht van de zaklamp niet, dus er was waarschijnlijk geen doorgang. We kregen haar nekvel niet goed te pakken en als het lukte, kregen we haar niet verder omhoog. Het lieve beestje begon zelfs te spinnen omdat ze aandacht kreeg en aangehaald werd. We besloten toch maar de politie te bellen die ons doorverwezen naar de dierenambulance. Je zou zeggen dat de dierenambulance dieren komt redden en hulp verlenenen. Maar het antwoord dat we kregen was een deceptie! "Als jullie hem er niet uitkrijgen, lukt het ons ook niet. U kunt beter de bouwer even bellen", luidde het oordeel.... Tja, daar gaat je vertrouwen in de dierenredders van Nederland. De bouwer heeft natuurlijk kerstvakantie, daar gaan we ook geen hulp vinden.
 
Vervolgens besloten we alles op alles te zetten om het diertje eruit te krijgen. We hadden ideeën genoeg: zullen we de verloskundige bellen? Die weet wel hoe we dit dier uit een klein gat moeten trekken! Hebben jullie Danoontje in huis? Wie weet helpt wat Cat Powerrrrr? Zullen we vaseline of glijmiddel halen? Pfffff... Uiteindelijk kreeg mijn buurmeisje toch grip op het nekvel van de poes en kon ze haar stukje voor stukje omhoog trekken. We hoorden van alles kraken en waren bang dat ze iets zou breken of dat we haar pijn zouden doen. Maar als ze in het gat zou blijven, zou ze ook niet beter af zijn. Gelukkig was de poes niet in paniek. Ze hield zich juist heel stil. Dat had het gewenste effect. Na anderhalf uur ploeteren was ze eindelijk vrij!! Ze was helemaal door het dolle heen en rende een paar rondjes om ons heen. Ze bleef maar kopjes geven en at wat brokjes die we voor haar hadden neergelegd.
 
Wat waren wij opgelucht toen het beestje uit haar benarde positie was bevrijd en dat de buurtjes wilden helpen. Ik ben heel erg blij dat onze gezamenlijke reddingsactie gelukt is, ik had anders echt niet rustig kunnen gaan slapen hoor!! Uiteraard nog wat fotootjes van ons kleine harige slachtoffertje:
 

Nat en vies, maar wel vrij! Lekkere brokjes om te vieren dat ze vrij is.
 

De poes en haar bevrijder, reddingsactie geslaagd!
 
Ik ben benieuwd wat 2006 ons nog meer gaat bieden!
 
xx Nienke
"Je maakt je vrij
Waar het leven je ook brengt"