Welkom!


Welkom op mijn logje! Ik ben Nienke en heb een fantastische man Rob en twee kids Mila (25-11-2004) en Nathan (24-8-2007). Mijn logjes gaan voornamelijk over mijn gezinnetje en Marco. Ik heb een flink Borsatovirus te pakken en dat schrijf ik hier van me af. Het is namelijk chronisch en ik ben blij dat ik het heb. Het maakt me tot wie ik ben!
Wat leuk dat je hier komt buurten. Ben je ook verslaafd, wil je je hart uitstorten? Dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ik vind het leuk als je hier een berichtje achterlaat. Tot logs!

Kanjers!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Mijn gastenboek
Gezellig dat je er bent, klik om een bericht achter te laten!
Laatste foto's met Marco
TVOH

29-6-2013: Opnames TVOH blind auditions

Dansen met Marco
20-10-2012: Etentje FCD-vrijwilligers Almere

Fanclubdag 2012
14-10-2012: Fanclubdag hotel Papendal

Tour Dichtbij
25-6-2012: Tour Dichtbij - Ziggodome

#1MB
29-11-2011: Interview in #1MB

Dichtbij tour
28-11-2011: Tour Dichtbij - Den Haag


DWDD
11-11-2011: De Wereld Draait Door

Tour Dichtbij Utrecht
09-11-2011: Tour Dichtbij - Utrecht6-11-2009: Etentje FCD-vrijwilligers Alkmaar


1-11-2009: Fanclubdag in de Eemhof


20-8-2009: Louis Hartlooper complex
Silent Army29-5-2009: Opname commercial Univé
Weblog van week 28
Mila (3) zingt Dochters
Mila (2,5) zingt Rood
Ontmoeting met Derek Ogilvie
Profiel
Naam: Nienke Griffioen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Dagboek voor de kids
Klokje
Archief
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 mopje ;
en 1 gast mopje .
Online geld verdienen!

Als je toch altijd meedoet aan enquetes of mailtjes leest of online veel dingen koopt, kun je er maar beter geld mee verdienen! Ik ben ook lid geworden en je hebt zo 10 euro bij elkaar! Toch leuk als je veel online koopt (reizen, kleding etc.) en kleine moeite om je aan te melden.
Ontwikkel(d)ingen van Mila
Kleine kinderen worden snel groot. Ik mag nu ondervinden hoe waar dat is! Mila ontdekt steeds meer van de wereld om haar heen.
 
Ze heeft een mobiel gekregen van mijn collegas en vindt het prachtig. Ze ligt heel enthousiast te brabbelen, kraaien en te zwaaien naar de fleurige beestjes die boven haar hoofd ronddraaien. Het schaapje is haar favoriet en de Grote Groene Grobbel vindt ze een beetje eng. Enneh als het muziekje is afgelopen, dan begint ze heel verontwaardigt te protesteren. Uiteraard heb ik daar weer wat fotos van gemaakt, want het is zo prachtig om te zien!
 

 
Als Mila wordt verschoond op het waskussen, heeft ze het ook al zo naar haar zin in haar blote billetjes. Ze kraait van plezier en hangt hele verhalen tegen me op. Vol verwondering volg ik haar enthousiasme en oprechte blijdschap. Ze kan zo vol overgave blij liggen zijn en de gezichtjes die ze dan trekt zijn echt onbetaalbaar! Maar zodra we haar kleertjes aan moeten trekken, zet ze een keel op! Dramatisch huilen dat ze kan! Vooral haar armpjes in een truitje proberen te doen, is dan bijna onmogelijk.
 

 

 
Ook is ze druk bezig met het ontdekken van haar handjes. Bijna scheel kijkt ze naar haar handjes die telkens voorbij haar gezichtje zwiepen. Wonderlijk dat die bij haar horen, lijkt ze te denken, en dat je ze kan besturen is iets heel bijzonders. Het liefst stopt ze ze in haar mondje, dan kan ze er lekker op sabbelen... Heerlijk meisje is het, ik geniet me suf!
 

 
Hé een handje!
 

 
Daar kun je lekker op sabbelen!
 

 
Hiep, hiep, hoera! Wat word ik al groot he??
 
xx Nienke & Mila
Mila is zo leuk!
Tralalalie, ze blijft leuk hihi! Hier verschonen we haar broek en ze vindt het heerlijk om in haar blote billetjes te liggen. Hele verhalen krijgen we van haar te horen over hoe geel haar luiertje wel niet is geworden haha!
 
P.S. Staat haar leuk he Marijke, jouw truitje??
 
xx Nienke
 

 

Mila's kamertje is behangen!!
Jaaaaaaaaa Mila's kamertje heeft op alle muren behang!!! En het ziet er helemaal fleurig uit. Uiteraard volgt hier weer een fotootje van het resultaat!
 

 
Om het hoekje kijken in Mila's kamertje...
 

 
Mila's flora en fauna van dichtbij.
 
xx Nienke
Klusserdeklusserdeklus
Jawel, het behang is opgehaald en we zijn begonnen met de klus der klussen!!! Vandaag is er door de vader en oom van Rob driftig behangen in onze kamer en die van Mila!!! Ik vind het echt fantastisch geworden en dan is het nog niet eens droog haha! Er zijn 3 hele muren af en de lijm wordt morgen opgemaakt aan 2 andere muren.
 
Zucht ons paleisje begint eindelijk vorm te krijgen... Ik zie onze white wash meubeltjes en Mila's beuken meubeltjes er al in staan. Hierna moeten we de beuken laminaatvloeren nog leggen, de plinten en raamkozijnen schuren en verven en dan.... de grote schoonmaak en verhuisklus nog. Zouden we het gaan redden om 19 februari te gaan verhuizen??
 
Uiteraard nog een impressie van het resultaat van een dag hard werken:
 

 
Onze kamer, mooi paars is niet lelijk haha!
 

 
Een wand klaar!
 

 
Mila slaapt tijdens het klussen in haar wippertje in de badkamer. Daar is het minste stof en er is vloerverwarming. Maar het allerliefste ligt ze in oma's of mama's armen, zodat ze het klussen op de voet kan volgen, haha!
 

 
Mila's behang heeft sneeuwvlokjes.  Op de andere muur komt een creme behang met een mengelmoesje van lieve paarse vlindertjes, kleurige bloemetjes en roze lieveheersbeestjes. Dan nog een vloertje en Marijke's beukenhouten meubeltjes erin en klaar is Mila.
 
Wat vinden jullie ervan?
 
xx N.
Mama & Mila
Jawel, het is weer eens tijd voor een nieuwe foto! Hier is er eentje met twee lekkere moppies, haha! Mama Nienke en baby Mila
 

 
We genieten nog altijd enorm van onze kleine Mila. Ze is morgen alweer 8 weken oud. Ze heeft op dit moment een groeisprongetje en brengt het liefst de dag in mijn armen door. Helaas moeten mijn armen ook weleens klussen in het nieuwe huis. Gelukkig kan oma Loes haar dan even van me overnemen. Dat vindt ze helemaal niet erg!
 
Mila en oma Loes

 
xx Nienke
De eerste klusdag!!
Ja, ja, gisteren zijn we officieel begonnen met klussen in ons nieuwe huisje!! We hebben zaterdag een mooie inventarisatie gemaakt van alles wat gedaan moet worden en het plan de campagne ligt klaar!! We beginnen met het egaliseren van de muren, vullen van gaatjes en het schoonmaken van de vloeren. Daarna zoeken we behang uit, regelen we een behangmannetje en gaan we laminaat leggen. De offertes worden aangevraagd en hulptroepen worden uitgenodigd voor de overige klusjes. Jeetje, eindelijk gaan we van start!!
 
Ik heb eerst 2 balonnen met "Hoera een meisje" voor onze ramen opgehangen. De kraamtijd is nu dan wel officieel voorbij, ik voel me nog wel nieuwbakken mama en dat mogen ze in onze nieuwe buurt best weten! Ik heb echt zin om te beginnen, maar ik zal niet teveel doen. Je rent jezelf gauw voorbij en ik heb Mila ook nog. Zij blijft toch het belangrijkste! Hopelijk kunnen we half februari verhuizen naar ons nieuwe stekkie!
 
Ik zal jullie nog wat plaatjes van ons huis laten zien!
 

Onze badkamer
 

 

 
Uitzicht op onze tuin, schuur en overburen! Op het gebied tussen de weg en onze schuur worden binnenkort nog huizen gebouwd.
 

 
Het raam en uitzicht vanuit Mila's kamertje!!
 
xx Nienke
Babybrabbel
Prachtig, Mila begint haar stemmetje te ontdekken en dat resulteert in de meest lieve brabbeltjes!! Ze kraait af en toe een beetje en trekt daarbij de allerschattigste gezichtjes. Gisteren en vandaag is het me gelukt zo'n moment op de foto te zetten! Wat een lekker kind is het toch!
 
Genieten dit!!
 

 
* Mama ik wil je wat vertellen!*
 

 

 

 

 

 
En omdat ze zo leuk is... nog eentje van Mila en d'r knuffie!
 

 
xx Nienke
"Open mijn ogen
Kijk om me heen"