Welkom!


Welkom op mijn logje! Ik ben Nienke en heb een fantastische man Rob en twee kids Mila (25-11-2004) en Nathan (24-8-2007). Mijn logjes gaan voornamelijk over mijn gezinnetje en Marco. Ik heb een flink Borsatovirus te pakken en dat schrijf ik hier van me af. Het is namelijk chronisch en ik ben blij dat ik het heb. Het maakt me tot wie ik ben!
Wat leuk dat je hier komt buurten. Ben je ook verslaafd, wil je je hart uitstorten? Dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ik vind het leuk als je hier een berichtje achterlaat. Tot logs!

Kanjers!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Mijn gastenboek
Gezellig dat je er bent, klik om een bericht achter te laten!
Laatste foto's met Marco
TVOH

29-6-2013: Opnames TVOH blind auditions

Dansen met Marco
20-10-2012: Etentje FCD-vrijwilligers Almere

Fanclubdag 2012
14-10-2012: Fanclubdag hotel Papendal

Tour Dichtbij
25-6-2012: Tour Dichtbij - Ziggodome

#1MB
29-11-2011: Interview in #1MB

Dichtbij tour
28-11-2011: Tour Dichtbij - Den Haag


DWDD
11-11-2011: De Wereld Draait Door

Tour Dichtbij Utrecht
09-11-2011: Tour Dichtbij - Utrecht6-11-2009: Etentje FCD-vrijwilligers Alkmaar


1-11-2009: Fanclubdag in de Eemhof


20-8-2009: Louis Hartlooper complex
Silent Army29-5-2009: Opname commercial Univé
Weblog van week 28
Mila (3) zingt Dochters
Mila (2,5) zingt Rood
Ontmoeting met Derek Ogilvie
Profiel
Naam: Nienke Griffioen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Dagboek voor de kids
Klokje
Archief
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 mopje ;
en 1 gast mopje .
Online geld verdienen!

Als je toch altijd meedoet aan enquetes of mailtjes leest of online veel dingen koopt, kun je er maar beter geld mee verdienen! Ik ben ook lid geworden en je hebt zo 10 euro bij elkaar! Toch leuk als je veel online koopt (reizen, kleding etc.) en kleine moeite om je aan te melden.
Ter nagedachtenis aan mijn neefje
We hebben behoorlijk heftige dagen achter de rug. Afscheid nemen van een jongen van 19, het past niet helemaal in je beeld. De afscheidsdienst voor mijn neefje begon met een rap van Brainpower~Je Moest Waarschijnlijk Gaan. Het zette meteen de sfeer voor de rest van de dienst. Er volgden nog een aantal indrukwekkende momenten. Een prachtig gedicht, het lievelingsliedje van Merlijn, gespeeld door zijn vader en vrienden, een emotionele toespraak van mijn andere neef Daniël (broer van Merlijn) en het oprechte verdriet van zijn klasgenoten, verwerkt in voorgelezen gedichten en gedachten. Twee meiden lazen "Waarom nou jij" van Marco Borsato op... Ik dacht meteen terug aan Antwerpen. Huizenhoog kippenvel en tranen die niet te stuiten waren. Het was een afscheid dat mijn neef waardig was. Daar ben ik blij om.
 
Mijn tante wees mij vandaag op het condoleance register dat is geopend voor mijn neefje Merlijn. Ik moest behoorlijk slikken toen ik al die reacties daar las. Best raar als je bedenkt dat het voor je eigen familie is... Meestal teken je zoiets voor een bekende Nederlander ofzo. http://www.condoleance.nl/registers/register_4468.html
 
Ik heb net onze MSN-chatlogjes na zitten lezen. De laatste keer hadden we de webcam aanstaan en hij heeft Mila toen nog gezien. Hij wilde graag langskomen in ons nieuwe huisje als we wat meer tijd zouden hebben. Heel aangrijpend om terug te lezen. De tijd die we samen nog dachten te hebben, is er ineens niet meer.
 
xx Nienke
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"In een wereld zonder woorden
Ontwijk ik de laatste dans"