Welkom!


Welkom op mijn logje! Ik ben Nienke en heb een fantastische man Rob en twee kids Mila (25-11-2004) en Nathan (24-8-2007). Mijn logjes gaan voornamelijk over mijn gezinnetje en Marco. Ik heb een flink Borsatovirus te pakken en dat schrijf ik hier van me af. Het is namelijk chronisch en ik ben blij dat ik het heb. Het maakt me tot wie ik ben!
Wat leuk dat je hier komt buurten. Ben je ook verslaafd, wil je je hart uitstorten? Dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ik vind het leuk als je hier een berichtje achterlaat. Tot logs!

Kanjers!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Mijn gastenboek
Gezellig dat je er bent, klik om een bericht achter te laten!
Laatste foto's met Marco
TVOH

29-6-2013: Opnames TVOH blind auditions

Dansen met Marco
20-10-2012: Etentje FCD-vrijwilligers Almere

Fanclubdag 2012
14-10-2012: Fanclubdag hotel Papendal

Tour Dichtbij
25-6-2012: Tour Dichtbij - Ziggodome

#1MB
29-11-2011: Interview in #1MB

Dichtbij tour
28-11-2011: Tour Dichtbij - Den Haag


DWDD
11-11-2011: De Wereld Draait Door

Tour Dichtbij Utrecht
09-11-2011: Tour Dichtbij - Utrecht6-11-2009: Etentje FCD-vrijwilligers Alkmaar


1-11-2009: Fanclubdag in de Eemhof


20-8-2009: Louis Hartlooper complex
Silent Army29-5-2009: Opname commercial Univé
Weblog van week 28
Mila (3) zingt Dochters
Mila (2,5) zingt Rood
Ontmoeting met Derek Ogilvie
Profiel
Naam: Nienke Griffioen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Dagboek voor de kids
Klokje
Archief
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 mopje ;
en 1 gast mopje .
Online geld verdienen!

Als je toch altijd meedoet aan enquetes of mailtjes leest of online veel dingen koopt, kun je er maar beter geld mee verdienen! Ik ben ook lid geworden en je hebt zo 10 euro bij elkaar! Toch leuk als je veel online koopt (reizen, kleding etc.) en kleine moeite om je aan te melden.
Nathan's eerste schooldag

Vandaag was het zover, de eerste schooldag van Nathan! Op 24 augustus wordt hij vier en het is tijd om hem te laten wennen op school. Er waren nog twee kindjes die voor het eerst kwamen, dus lekker druk voor de juf! Nathan is er al een hele tijd mee bezig dat hij naar de basisschool gaat. Hij gaat tig keer naar de wc van de spanning (ik heb hem zelfs op blaasontsteking laten testen bij de huisarts) en hij laat regelmatig vallen dat hij geen grote jongen wil worden en klein wil blijven. We hebben er maar zo luchtig mogelijk over gedaan en geprobeerd er een leuk feestje van te maken voor hem.


Mila wilde graag met Nathan mee naar zijn klasje en ze ging aan haar meester vragen of ze wat later naar haar klas mocht. Gelukkig vond haar meester het goed en al gauw nam grote zus haar broertje aan de hand. Nathan mocht zijn tien uurtje en drinkpakje in het grote krat zetten en Mila zocht zijn stoeltje vast op. Handig zo?n zus! Ze hield beschermend haar armpje om hem heen en Nathan hield haar arm weer vast. Fijn om te zien hoe ze er voor elkaar zijn. Nathan werd aan een tafeltje gezet op zijn stoeltje maar toen besefte hij zich ineens dat wij weg zouden gaan en hij zwaait ons dan altijd uit op het kinderdagverblijf? Daar kwam het knalrode gezichtje en opwellende tranen (en mijn moederhart deed mee). Ik zei hem dat hij ons best mocht uitzwaaien en we gaven hem nog een dikke kus. Zijn juf nam hem bij de hand toen hij op de gang ging zwaaien, maar hij is groot genoeg om zelf te zwaaien, dus hij ging zijn hand lostrekken. Op het kinderdagverblijf ging hij immers ook altijd zelfstandig bij het raam zwaaien en dan zelf de klas weer in. Ik weet niet hoe de juf zijn actie inschatte (driftbui op de loer of gaat hij wegrennen?) en ze zei, ik neem hem even mee naar binnen en trok Nathan de klas weer in. Dat wilde Nathan natuurlijk niet (en ik was het er ook niet mee eens). Gelukkig kwam ze even later met Nathan op de heup weer naar buiten om het uitwuif ritueel af te maken, want dat was nog niet klaar.

 
Broer en zus 
Traantjes
Tja en dan sta je weer buiten, het blijft een raar gevoel. Je jongste ook op school. Ik ben benieuwd naar alle verhalen vanmiddag.

Nu lekker een bakkie thee voor mama en het allemaal even van me afschrijven. Het is een weer zo?n prachtige mijlpaal in het leven! En wat is het stil in huis.

****Update**** Nathan is inmiddels weer thuis, de woensdag is gelukkig maar een korte dag. Hij zat vol verhalen en hij vertelde gelijk honderd uit. Ze hebben een prullenbak in de klas en hij was een paar keer naar de wc geweest. De juf vertelde dat hij het heel goed had gedaan voor een eerste wendag. Hij deed goed mee, kwam aan het eind helemaal los en had al wat praatjes. Hij had een tijd in de bouwhoek gezeten en met Anthony gespeeld (die kent hij uit de buurt). Thuis kroop Nathan lekker bij me op schoot en vertelde dat er toch nog wat traantjes kwamen toen wij weg waren. Hij mocht bij de juf op schoot en toen gingen de traantjes weer weg . Hij vertelde over de bouwhoek, de auto?s en de zandbak en ook over het speeltoestel op het plein. Hij was op de trap en durfde niet verder, dus toen ging hij weer naar beneden. Haha, heerlijk dat hij zoveel vertelt over zijn eerste schooldag. Er was ook getrakteerd, dus hij wil ook graag trakteren als hij jarig is. Oh en hij had zijn tien uurtje helemaal opgegeten en zijn pakje leeggedronken. Ook had hij een sticker op zijn hand gekregen omdat hij zo lief was geweest. Al met al heeft hij een prima eerste dag gehad en hij wil volgende week graag weer een keer wennen. Blij, blij!

1. Door: undercover op 17-08-2011 11:00:08
Jeetje wat worden ze groot he! Kan me voorstellen dat het wennen in huis is, die stilte. Ben heel benieuwd hoe z'n dagje verder verlopen is.

Het is een heerlijk mannetje, vooral die eerste foto vind ik geweldig!!

xxx
2. Door: Dian op 17-08-2011 11:10:43
Dan gaat 't ineens heel snel. Het zal voor jou en Nathan idd behoorlijk wennen zijn. Maar dat komt vast wel goed. Die stoere vent van jou gaat 't straks helemaal leuk hebben op school.
3. Door: Jan en Marleen op 17-08-2011 11:53:06
zo kleine baasjes worden dus ook snel groot..en deze mijlpaal voelt vast grote aan voor de mama dan voor hem vermoed ik

gr marleen
4. Door: Marjolein op 17-08-2011 11:56:34
Heel herkenbaar! Met een brok in je keel afscheid nemen. Maar dan is het straks dubbel zo leuk om hem op te halen en dan je grote kleine man tussen alle kleuters te zien.
Veel plezier straks.
5. Door: Cin op 17-08-2011 12:27:34
Jee wat is Nathan groot geworden! Maar ja, in de klas is hij dan ineens nog maar een klein menneke. Moeilijk hoor, voor hem maar ook voor jou.
Heb je hem inmiddals al weer gezien of blijft hij over? Ben heel benieuwd hoe hij het vond. Maar met grote lieve Mila in de buurt komt dat vast goed.

kus, Cindy
6. Door: Martine op 17-08-2011 12:44:46
Ahh die bovenstefoto is echt onwijs leuk!!
En die onderste is onwijs sneu.. dikke tranen. Dat afscheid is altijd zwaar denk ik, maar hij heeft het vast naar zijn zin nu en misschien heb je inmiddels al wel zijn verhalen aangehoord
7. Door: Angelique op 17-08-2011 13:26:33
Altijd spannend zo'n eerste dag! Wij hebben op de BSO nu ook heel veel kindjes die voor het eerst komen.. Mijn eigen groep is natuurlijk 4-5 jaar... en dus heb ik de afgelopen 2 dagen ook al heel veel traantjes moeten troosten... Maar toch is het ook wel weer leuk om te zien.. dat ze na die traantjes vaak gewoon lekker gaan spelen Hij zal vast vol verhalen zitten vanmiddag

Liefss!
7.1. Door: Nienke Griffioen op 17-08-2011 14:01:13
Owww hou op, de BSO moet hij ook naartoe! Maar dan kan hij met zijn grote zus mee, dat scheelt ook weer een hoop! En ik weet gelukkig dat ze gauw weer doorgaan met spelen. Het afscheid nemen gewoon niet te lang rekken!! En de verhalen van Nathan heb ik net even aangevuld.
8. Door: Maayke op 17-08-2011 18:57:13
*Trotse Tante*
Wat een liefie is m'n neefje toch
En stoer natuurlijk
9. Door: Hillie op 17-08-2011 19:48:18
Wat spannend zo'n eerste dagje wennen. Zowel voor je zoontje als voor jou. Kan me voorstellen dat het leeg is in huis nu je ze allebei op school hebt.
leuke foto's zijn er gemaakt van de eerste dag op school!
10. Door: Jacquelien op 10-10-2011 19:56:53
we zijn inmiddels alweer een aantal weken verder.

Hoe vind Nathan het nu? Heeft hij zijn draai helemaal gevonden?
en jij zelf?

Groetjes, Jacquelien
11. Door: Kyra n.i. op 12-11-2011 11:46:46
Wat een schatje en wat fijn dat het uiteindelijk is goed gekomen op school zijn toch grote stappen ook voor moeders hihi. Ik wil je mijn email in een DM geven maar jij volgt mij niet dus dat lukt even niet en ik zet hem liever niet op de gewone twitter. Dus als je me wilt volgen dan DM ik je mijn mailadres. Liefs Kyra
12. Door: Marco Borsato op 16-11-2011 15:59:31
Hee hee waar blijven jouw logjes?

Ik kwam hier om je te bedanken voor je lieve woorden in #1MB ik ben er heel erg blij mee!

Kus!


MB

12.1. Door: Nienke Griffioen op 16-11-2011 16:59:38
Lieve Marco, bedankt voor je lieve berichtje!! Logjes volgen hopelijk gauw, heb er nog geen tijd voor gemaakt.

Mijn bijdrage aan #1MB heb ik met alle liefde gedaan. Ik vond het een eer om gevraagd te worden aan de reportage mee te werken. En al die tijd mijn mond houden was misschien nog het lastigste van alles! Vandaar dat het ook nog niet op mijn log stond. Wat vind ik het fijn om te horen dat je er heel erg blij mee bent. Het kwam allemaal recht uit mijn hart en ik ben er heel erg trots op jouw fan te mogen zijn!!! Ik ben benieuwd naar het eindresultaat.
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"Sterk zijn de stenen en hoog is de muur
Verzegeld de deuren en ramen"