Welkom!


Welkom op mijn logje! Ik ben Nienke en heb een fantastische man Rob en twee kids Mila (25-11-2004) en Nathan (24-8-2007). Mijn logjes gaan voornamelijk over mijn gezinnetje en Marco. Ik heb een flink Borsatovirus te pakken en dat schrijf ik hier van me af. Het is namelijk chronisch en ik ben blij dat ik het heb. Het maakt me tot wie ik ben!
Wat leuk dat je hier komt buurten. Ben je ook verslaafd, wil je je hart uitstorten? Dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ik vind het leuk als je hier een berichtje achterlaat. Tot logs!

Kanjers!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Mijn gastenboek
Gezellig dat je er bent, klik om een bericht achter te laten!
Laatste foto's met Marco
TVOH

29-6-2013: Opnames TVOH blind auditions

Dansen met Marco
20-10-2012: Etentje FCD-vrijwilligers Almere

Fanclubdag 2012
14-10-2012: Fanclubdag hotel Papendal

Tour Dichtbij
25-6-2012: Tour Dichtbij - Ziggodome

#1MB
29-11-2011: Interview in #1MB

Dichtbij tour
28-11-2011: Tour Dichtbij - Den Haag


DWDD
11-11-2011: De Wereld Draait Door

Tour Dichtbij Utrecht
09-11-2011: Tour Dichtbij - Utrecht6-11-2009: Etentje FCD-vrijwilligers Alkmaar


1-11-2009: Fanclubdag in de Eemhof


20-8-2009: Louis Hartlooper complex
Silent Army29-5-2009: Opname commercial Univé
Weblog van week 28
Mila (3) zingt Dochters
Mila (2,5) zingt Rood
Ontmoeting met Derek Ogilvie
Profiel
Naam: Nienke Griffioen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Dagboek voor de kids
Klokje
Archief
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 mopje ;
en 1 gast mopje .
Online geld verdienen!

Als je toch altijd meedoet aan enquetes of mailtjes leest of online veel dingen koopt, kun je er maar beter geld mee verdienen! Ik ben ook lid geworden en je hebt zo 10 euro bij elkaar! Toch leuk als je veel online koopt (reizen, kleding etc.) en kleine moeite om je aan te melden.
Concert met Mila
Mila is net zo?n muziekliefhebber als ik. Deze zomer waren we even bij een after beach party bij een Zweeds hotel aan zee. Daar was een live band aan het spelen en Mila vond het te gek. Haar broer daarentegen stond met zijn vingers in beide oren. Herrie, mama kunnen we hier weg? Als we in de auto rijden, draaien we vaak de CD van Nikki omdat Mila haar muziek ook erg leuk vindt. Ondertussen zingt ze alle Engelse nummers al helemaal mee. Toen ik zag dat Nikki op het Paradie festival in Overschie zou optreden van 18.00-19.00 uur was het plannetje haar een keer mee te nemen snel gemaakt. Van de week vertelden we haar dat ze haar favoriete zangeres een keertje live zou kunnen zien. Dat gezichtje was onbetaalbaar. De hele week had ze het erover en we kochten oordopjes voor haar, want ze wilde graag helemaal vooraan staan
(Goh, van wie zou ze dat hebben).

Gisteren was het eindelijk zover! Helaas regende het heel hard en we schuilden tot Leonie Meijer kwam optreden. Toen zijn we vooraan bij het podium gaan staan. Mila genoot met volle teugen dat zij bij een concert kon zijn. Om 18.00 uur kwam eindelijk Nikki op het podium en Mila zat bovenop het hek. Ze vond het helemaal geweldig, daar stond Nikki voor haar neus te zingen. Gelukkig was het opgehouden met regenen en de zon brak zelfs af en toe door. Wat was het geweldig om Mila zo te zien genieten. Alles zong ze heel hard en enthousiast mee en ze stond in standje megablij! Tijdens het concert zei ze tegen me dat ze graag met Nikki op de foto wilde, dus hebben we een foto gemaakt voor het podium met Nikki ?op ons hoofd. En het was nog te proberen haar na het concert op te zoeken. Bij het laatste nummer was Mila helemaal verdrietig dat het al was afgelopen. Het hele uur had ze zitten swingen op het hek en no way dat ik haar naar beneden mocht halen!

Na afloop van het concert liepen we naar de zijkant van het podium waar een aantal fans en handtekeningen jagers zich hadden verzameld. Een fotograaf vroeg of Nikki nog handtekeningen zou komen uitdelen en ik zei dat ik dat voor Mila wel hoopte. Hij ging het even vragen en liep het hek binnen. Niet veel later kwam Nikki naar het hek om even met iedereen te kletsen en voor de gebruikelijke foto?s en handtekeningen. Nikki vroeg aan Mila of ze het concert leuk had gevonden en zakte door haar knieën voor een foto met haar. Nikki vond het knap dat ze alle nummers kon meezingen. Het stralende hoofdje van Mila zegt genoeg, ze vond het prachtig! Daarna wilde ik ook nog even met haar op de foto en Mila riep: ?Ik wil er ook op! Nikki zei: ?Kom er maar bij, en pakte Mila?s handje vast. Resultaat: wederom een superleuke foto! Toen gingen we uit de rij en Mila stond te stuiteren. Alleen, pruillipje, ze was vergeten een handtekening te vragen. Ik vroeg haar wat ze dan wilde laten signeren en toen kwam ze met haar cap aanlopen. Tinus stond vooraan en hij nam Mila bij zich voor een handtekening. Ze schreef: Voor Mila, Heel veel liefs x Nikki. En ik vertelde haar dat Mila Marco Borsato heeft afgezworen en toch echt fan van Nikki is geworden. Mila stond heel hard te knikken en Nikki aaide over haar wangetje: ?Wat ben jij een lieffie zei ze. Tja dat is punten scoren bij mijn meisje hoor!

 
 
 
Daarna kochten we met de laatste muntjes drie ijsjes en met een stuiterende Mila verlieten we het festival. Ik vond het echt heel bijzonder zo?n concert met mijn meisje, helemaal vooraan en nog een foto met Nikki gescoord ook! Gelukkig hebben we de foto's nog...

1. Door: Bastiaans belevenissen op 14-08-2011 21:36:10
Leuk verslagje van de Paradie... Nicky was echt heel erg lief... Kan me voorstellen dat Mila erg genoten heeft... Heb ik ook en was leuk jullie te zien. Was topmiddagje in Overschie!
2. Door: Cin op 14-08-2011 21:40:05
Geweldig, zo leuk om met je kind te doen!! Ze straalt echt zeg, en ook jij en Nikki. Ik had het vorige week nog over haar met Remco, m'n buurman die haar vaste drummer was tot afgelopen januari. Hij heeft zo leuk met haar gewerkt. Moest eruit van het management omdat hij met z'n 41 te oud is geworden voor de doelgroep. Tsss...
Maar Nikki is dus leuk. En jullie ook, hihi
3. Door: Martijn op 14-08-2011 22:02:35
Jaaa Buuf , wat een heerlijk verslag.
Vond leuk en gezellig dat jullie naast ons stonden.
Nikki is leuke zangeres en zingt super.
Was heel schattig hoe ze met Mila omging.
Leuke compilatie en ik ben wel benieuwd naar ene filmpje

Gr. Buum
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"Je haalt je schouders op
Fluitend loop je door"