Welkom!


Welkom op mijn logje! Ik ben Nienke en heb een fantastische man Rob en twee kids Mila (25-11-2004) en Nathan (24-8-2007). Mijn logjes gaan voornamelijk over mijn gezinnetje en Marco. Ik heb een flink Borsatovirus te pakken en dat schrijf ik hier van me af. Het is namelijk chronisch en ik ben blij dat ik het heb. Het maakt me tot wie ik ben!
Wat leuk dat je hier komt buurten. Ben je ook verslaafd, wil je je hart uitstorten? Dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ik vind het leuk als je hier een berichtje achterlaat. Tot logs!

Kanjers!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Mijn gastenboek
Gezellig dat je er bent, klik om een bericht achter te laten!
Laatste foto's met Marco
TVOH

29-6-2013: Opnames TVOH blind auditions

Dansen met Marco
20-10-2012: Etentje FCD-vrijwilligers Almere

Fanclubdag 2012
14-10-2012: Fanclubdag hotel Papendal

Tour Dichtbij
25-6-2012: Tour Dichtbij - Ziggodome

#1MB
29-11-2011: Interview in #1MB

Dichtbij tour
28-11-2011: Tour Dichtbij - Den Haag


DWDD
11-11-2011: De Wereld Draait Door

Tour Dichtbij Utrecht
09-11-2011: Tour Dichtbij - Utrecht6-11-2009: Etentje FCD-vrijwilligers Alkmaar


1-11-2009: Fanclubdag in de Eemhof


20-8-2009: Louis Hartlooper complex
Silent Army29-5-2009: Opname commercial Univé
Weblog van week 28
Mila (3) zingt Dochters
Mila (2,5) zingt Rood
Ontmoeting met Derek Ogilvie
Profiel
Naam: Nienke Griffioen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Dagboek voor de kids
Klokje
Archief
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 mopje ;
en 1 gast mopje .
Online geld verdienen!

Als je toch altijd meedoet aan enquetes of mailtjes leest of online veel dingen koopt, kun je er maar beter geld mee verdienen! Ik ben ook lid geworden en je hebt zo 10 euro bij elkaar! Toch leuk als je veel online koopt (reizen, kleding etc.) en kleine moeite om je aan te melden.
Verslag ontmoeting Roxette
Roxette live @NOTP 2009

Eindelijk heb ik na alle gezellige familie, spelletjes en vrienden Kersttijd een moment gevonden om over mijn Night of the Proms avontuur te loggen. Het is inmiddels al een tijdje terug, maar te leuk om niet over te loggen!

 

Wat was het fijn om een aantal Roxette fans weer te zien. Sommigen had ik tien jaar niet meer gesproken of gezien. Vroeger was er nogal eens haat en nijd tussen de fangroepen uit verschillende landen en daar is nu totaal geen sprake meer van. Het is al een wonder dat we onze jeugdidolen nog samen live op een podium mochten zien, dus we werkten nu samen om de beste plekken aan het podium te bemachtigen. Want de helft van Ahoy werd afgesloten met een lint, dus er waren niet veel plekken. En onze missie lukte elke avond! We spraken rond een uur of 4 af bij de ingang en zaten lekker te kletsen en goede herinneringen op te halen. Echt de gouden oude tijden?

Sligro NOTP 23-11 

Met Sharon den Adel van Within Temptation:
Sharon den Adel - Within Temptation Sharon den Adel en John Miles in duet
Marie herkent ons! Foto Cisca VlietmanGelukkig ging het een stuk beter met Marie dan in oktober in Antwerpen. Ze was weer helemaal goed bij stem en ook haar teksten zaten er beter in. Ze begon steeds meer te improviseren en je merkte dat ze echt weer in de concert-modus kwam. Ze straalden allebei op het podium, ook Per was merkbaar trots. Marie heeft gevochten om weer on stage te komen en ze genoten van elke minuut. Per is ook veranderd en zoekt wat meer contact met de fans vooraan. Het is ook bijzonder dat ze hen trouw zijn gebleven al die jaren. Ik ben zelf nu 20 jaar fan en ik zag Roxette 18 jaar geleden voor het eerst in Ahoy tijdens de Joyride tour. En wat was het heerlijk om diezelfde band nu weer Joyride te zien spelen in datzelfde Ahoy! Marie tuurde in het publiek, herkende ons stuk voor stuk en maakte elke show even contact. Nog even nagenieten dan? Op 1.22 min. zie je hoe Marie ons op de front row ontdekt. 


Roxette @ backstage AhoyNa de show zijn we uiteraard even bij de backstage uitgang gaan kijken. Daar kwamen Pelle en Clarence van de band al gauw naar buiten en we stonden gezellig te kletsen over vroeger en hoe het nu ging. Ze zijn samen een nieuw album aan het opnemen en gebruiken hun hotelkamer als studio. Ze zijn allemaal erg enthousiast erover. Toen Per en Marie naar buiten kwamen, namen ze wat tijd voor hun fans. Helaas waren er mensen van EMI aanwezig en werden we door de security weggehouden. Ach, we hadden het wel verwacht en we konden toch nog even Per en Marie gedag zeggen en ze welkom heten in Rotterdam.
 
Foto Cisca Vlietman Cisca Vlietman

Donderdagnacht sliep ik in het Bilderberg Parkhotel. Ik had een superluxe Executive room met eigen badjas, slippers, bad, douche, toilet, wastafel, TV en stereoset, bureau met internetaansluiting. Er stond vers fruit en een koffie/thee corner klaar. Ik voelde me ook even een popster, wat een luxe!

Bilderberg Uitzicht op het hotel van Roxette

Mijn vriendin kwam me de volgende dag ophalen en samen gingen we de stad nog even in om wat te shoppen en pasta te gaan eten. Toen kwamen we ineens een van de NOTP gasten (de zanger van OMD) tegen bij een hotel en toen wisten we waar de NOTP gasten verbleven. Donderdagavond waren er een aantal lieve dinnetjes uit Engeland, Denemarken en Nederland bij elkaar. Marie zat er super in, ze leek bijna euforisch en de teksten gingen bijna allemaal goed. Achteraf bleek deze show ook opgenomen voor de Zweedse TV4. En in die uitzending ben ik ook nog gespot! Die avond besloten we naar het hotel te gaan om de meiden uit Denemarken en Engeland de kans te geven Roxette ook te ontmoeten. Er waren ondertussen meer fans aanwezig tijdens het concert en bij de backstageuitgang heeft de band vaak toch wat meer haast. We hoefden niet lang te wachten bij het hotel en toen Marie ons zag staan kwam ze met open armen op ons afgelopen al roepend ?oh, oh, oh, here you are, it?s such a long time ago!!? Vervolgens werd ik stevig omarmd en liet ze me een moment niet meer los. Ze keek me aan en zei, ?you haven?t changed at all!? Kijk, daar word je blij van als je ondertussen toch moeder bent geworden van 2 kids, dat hoor ik graag! Daarna omhelsde ze mijn vriendin Daniela en nam mij er ook weer bij. Zo eindigden we in een knusse grouphug. Heerlijk! Iedereen werd door Marie geknuffeld en lieve woorden werden uitgewisseld. Een vriendin had Marie nog nooit ontmoet in al die jaren fan-zijn, dus dat was heel bijzonder. Marie was erg enthousiast en vertelde dat ze een CD aan het opnemen zijn. Volgens haar is Per erg goed bezig en is ze onder de indruk van zijn werk. Marie ging even later naar binnen omdat het buiten zo koud was en liet ons stuiterend en happy achter.

Grouphug met Marie 
Blij om ons te zien! 
 

De laatste show was een besloten Sligro avond waarvoor je kaarten bij elkaar kon sparen. Daan en ik hadden via internet voor een aardige prijs 2 kaarten kunnen scoren. Bovendien was deze avond inclusief eten en drinken vooraf en een goody bag achteraf. Er waren deze avond geen bekenden of andere fans aanwezig, dus we hadden het rijk voor ons alleen. Om 19.00 uur gingen de deuren open en er stonden welgeteld 10 mensen voor de deur? Ik kon het desondanks niet laten toch even harder lopend richting podium te gaan! Daar stonden we dan? De 10 mensen die met ons mee naar binnen gingen liepen gelijk door naar de bar en de eerste 5 minuten stonden we samen alleen bij het hek! Ongelooflijke ervaring na al het gedrang, haha!

Sta je dan alleen in Ahoy... wie komt er bij ons staan?

Daan vond nog een plectrum van Per van de avond ervoor. Het optreden was weer fantastisch en we beseften ons dat het de laatste avond en show was. Ik had mijn spandoek meegenomen dat ik in het jaar 2000 had gemaakt voor Marie?s tour. Er stond in het Zweeds op: Je trouwste fans bedanken je voor al je warmte. Tijdens Listen to your heart kwam ze naar ons toe om de tekst even goed lezen. Ze boog naar ons toe, legde haar hand op haar hart, en zong ons even heel privé toe, listen to your heart.. Mijn buurvrouw nam het voor me op, helaas is het niet helemaal scherp geworden, maar het moment staat erop: 1.59 t/m 2.07


Na het laatste nummer gooide Per al zijn plectrums naar ons toe. Helaas vielen ze allemaal ergens bij de boxen neer en vonden de security mannen ze niet meer terug. Per verontschuldigde zich op zijn eigen grappige manier.


HandkusjesAan het eind van de show kregen alle artiesten weer bloemen. Marie keek naar ons en ik wenkte haar. Ze kwam met haar bloemen op ons af en ging op het randje van het podium staan. Doodeng, want ze heeft problemen met haar evenwicht. Ook gingen alle vuurwerkknallers af.. Maar ze heeft het gered en ik kon de bos bloemen zowaar eindelijk vangen! Marie stak haar beide duimen op en gaf ons nog wat lieve handkusjes. We hebben genoten van de eerste tot de laatste noot en het was fantastisch nog een extra show te kunnen zien op deze relaxte manier. We wilden graag nog afscheid nemen van Per en Marie na deze laatste show en besloten naar het hotel te gaan. Daar konden we lekker warm in de lobby zitten i.p.v. buiten in de kou. Strak plan en uiteindelijk de beste keus bleek achteraf.

We ploften neer in een gezellig hoekje met een bank en twee grote fauteuils en hoefden daar niet lang te wachten. Het busje met de band kwam al gauw de hoek om en parkeerde voor het hotel. Een aantal bandleden gingen de stad nog in en Marie kwam al zingend de lobby binnen lopen. We stonden op en Marie zag ons gelijk. Ze liep met gestrekte open armen op ons af voor een knuffel en riep: ?oh here you are!? alsof ze ons al had gezocht, haha! We vertelden dat we afscheid wilden nemen omdat dit voorlopig de laatste keer zou zijn dat we elkaar zouden zien. Ik vroeg of ze even bij ons wilde komen zitten als ze daar tijd voor had. En dat vond Marie een goed idee. ?Yes ofcourse!? zei ze en ging in de grote fauteuil zitten. Daan en ik zaten op de bank naast haar en Marie pakte mijn hand vast. ?It?s so great to see you again, how are you??. De mensen die Marie altijd begeleiden stonden op afstand op haar te wachten. Marie riep Cisca Vlietmannaar hen in het Zweeds (en ja dat versta ik een beetje) dat ze wel naar bed konden gaan, het is allemaal OK, ik red me wel en ik wil hier even met deze meiden praten (waaahhh). Marie begon weer tegen ons te vertellen dat we helemaal niet veranderd waren. Toen kwam Per langslopen en keek naar ons met een grote glimlach op zijn gezicht. Alsof hij blij was dat Marie even gezellig met ons kon kletsen, hihi! Hij weet dat ze dat graag doet nu ze weer terug is, zij heeft haar fans gemist en andersom ook. Hij wenste ons goede nacht in het Zweeds.

We vroegen Marie hoe de shows voor haar verliepen. Ze zijn toch 3 maanden lang aan het touren en in Rotterdam hadden ze 7 shows op een rij. Marie vertelde dat het met ups en downs ging, elke avond is het anders. Het kost haar een hoop energie, maar ze geniet er heel erg van om weer op het podium te kunnen staan en haar fans te zien. Op zaterdag was het publiek zo luid en meegaand. Gave atmosfeer, echt een feest. Marie balt haar vuisten, ?so great!? Vanavond was het ?twijfelachtig?. Ze praat met gebaren en zoekt soms naar de juiste Engelse woorden. Deze show was een besloten concert en daardoor wat minder enthousiast. Marie vroeg ons of we niet teveel voor de kaarten Cisca Vlietmanhadden betaald. Ook vertelde ze over de nieuwe CD die ze aan het opnemen zijn tijdens de tour. Ze hoopt dat deze CD in 2010 uitgebracht kan worden. En wie weet wat de toekomst daarna nog brengt. Ik ben ook zeer benieuwd, maar ook realistisch. Ik verwacht niet dat er meer inzit dan dit. Heel misschien een clubtour met een verkort programma of gastoptredens tijdens gala?s, tv-optredens of festivals, maar meer ook niet. Ze bekijken hoe het met Marie gaat en beslissen dan wat te doen. Ze doen het rustig aan. Ik vind het zelf erg leuk dat ze hun passie blijven uitvoeren samen.

Ik vertelde dat ik Marie voor het eerst 18 jaar geleden in Ahoy had gezien en dat ik het zo gaaf vond haar nu weer daar te zien optreden. En weer werden de handjes even vastgepakt. Zij was net zo blij ons weer te zien, all grown up? Even later hadden we het over ons gezin en wilde Marie wat foto?s van de kids zien. Dat ging vergezeld van een hoop ohhs en ahhhs. Ze vond dat Nathan op Oscar leek toen hij dezelfde leeftijd had en ze vond Mila een prachtige naam. Ze vertelde ook over haar eigen kinderen.

Cisca Vlietman

Haar zoon Oscar houdt van popmuziek en zinCisca Vlietmangt graag met zijn moeder terwijl hij op zijn gitaar speelt. Ze vertelde dat ze erg close zijn. Haar dochter Josefin houdt ervan op de piano te spelen, vooral Jazz en klassiek, de invloed van haar man Micke. En ze doet dat erg goed. Marie deed na hoe ze speelt, zo lief. We hebben nog wat dingen besproken, maar weet alle details niet meer zo precies helaas! Na ruim tien minuten bedankten we Marie voor haar tijd en gaven we haar nog een allerlaatste dikke gemeende knuffel. Marie bedankte ons voor alle support en benadrukte dat ze het dankzij ons allemaal kon doen. We maakten nog een foto samen en Marie sprak de wens uit ons ooit nog weer een keer te zien. Misschien in Zweden of ergens anders op de wereld. Ik heb geen idee!

Toen was onze bijzondere ontmoeting weer voorbij en stonden we superblij weer buiten. Dit was een hele mooie afsluiting en ik ben heel blij dat we de kans hebben gehad eens rustig met haar te kunnen praten. Zonder security of andere fans, dat maak je echt maar heel zelden mee! Het was als een prachtige droom en ik geniet er nog van na.


1. Door: Renske ni op 29-12-2009 16:36:45
Oh Nienke, wat onroerend prachtig. Ik krijg er een dikke strot van!! Zo mooi, zo bijzonder... Wat heerlijk dat jullie dit mogen meemaken, zowel voor jullie als voor Marie!
Ik kom nog een keer terug als de filmpjes er allemaal op staan.
2. Door: Wennie op 29-12-2009 17:03:31
ooow wat heeeerlijk :D
zeker zo lekker zonder security en andere fans gewoon lekker ongestoord kunnen kletsen :D

Geniet nog lekker na :D
3. Door: Monique op 29-12-2009 17:06:28
Nienke wat ziet ze er goed uit!!
En wat een fantastische ervaring moet dit zijn geweest!!!
Zo bijzonder voor jullie!!
Zo lekker relaxed zonder alle poespas eromheen!!
XX
4. Door: booitje op 29-12-2009 17:24:33
zooo wat een verhaal. bijna een droom.. maar deze was echt.
super gaaf voor je
5. Door: Nienke Griffioen op 29-12-2009 17:41:46
De filmpjes staan nu allemaal online!
6. Door: Iris Custers op 29-12-2009 18:23:34
Zo wat een super gave ervaring zeg....SJIEK!!!
7. Door: Juul op 29-12-2009 18:40:55
Super gaaf om zo mee te mogen maken en ik zie overeenkomsten nu jullie samen op de foto staan!! Je kunt zo de nieuwe Marie zijn!!!
7.1. Door: Nienke Griffioen op 30-12-2009 16:55:05
Grappig dat je dat zegt, ik heb nog foto's van mezelf met blond kort haar waar ik net als haar probeer te kijken naast een poster hihi! We hebben wel wat gelijkenissen idd.
8. Door: JOSÉ op 29-12-2009 22:22:55
Dit is iets wat je je leven niet meer vergeet!!!
Echt super dat je dit nog hebt mee mogen maken toch.
De foto is ook erg mooi geworden.
9. Door: Cin op 30-12-2009 09:26:17
Oh Nien, wat een droom!!! Hartstikke leuk dat je het verslag alsnog gemaakt hebt. Echt zo bijzonder hoe goed Marie jullie (her)kende!

liefs Cindy xx
10. Door: Maayke op 30-12-2009 09:58:09
Waaaaaaaaaaaaaaaaah!
Ik wist natuurlijk al dat je ze had ontmoet ... maar dit had je niet verteld!
Ik stuiter ff met je mee hoor!!
Goh weet je nog ... 18 jaar geleden (bigsmile)
Helemaal geweldig ...

Dikke kus van je zus!

11. Door: Alice71 op 30-12-2009 10:12:59
hee nienke

wat een superverslag, superervaring enz enz voor jou zeg
mijn man en ik waren ook groot fan
en ze zijn nog steeds super
marie heeft ook een topsound
12. Door: daan op 31-12-2009 19:33:00
Hej Nien!

Goed verslag! Geweldig om te lezen en de herinneringen op te halen!
Het was geweldig bijzonder!
iieeeh!
Fijn dat jij een verslag hebt gemaakt, ik ben er te lui voor, ha ha.
kan ik het later ook nog eens terug lezen...
Ik hoop dat er nog meer van dit soort ervaringen op ons wachten...we hebben veel geduld gehad...en hebben dat nog steeds, dus wie weet!

hugs
daan
13. Door: Gerda en Fransina! op 31-12-2009 19:35:00
Wat super zeg.....heerlijk!
Ze zijn idd erg super!!
Heerlijk!

Xxx Fransina!!
14. Door: Rianne Beck op 01-01-2010 16:41:17
jij ook

Gelukkig Nieuwjaar en de beste wensen! voor dit nieuw jaar 2010
en voor marco en nathalie

Dikke Knuffel Rianne Beck
15. Door: Rianne Beck op 06-01-2010 12:52:08
als eerst Jij ook de beste wensen. nieuw jaar
weer nieuw onmoetemn met marco voor jou


Liefs Rianne beck
16. Door: Maestà (Regina) op 06-01-2010 15:29:12
Van de eerste tot de laatste letter heb ik je verslag verslonden! Wat bijzonder! Voor jullie, maar ik denk ook zeker wel voor Mary. Het moet toch voor haar ook heel bijzonder zijn dat ze na zo'n lange en bewogen periode haar fans weer terug ziet? En dan zo herkend worden, zo hartelijk, zo ontspannen en gezellig... geweldig!
Ik snap best dat je nu nog helemaal glimt hiervan...

Moet je je voorstellen... over 40 jaar... Marco is inmiddels wat grijzer, wij ook... hahaha... en hij treedt ergens op in een theatertje... wij zijn daar... natuurlijk!... Zie je het al voor je?

XX
17. Door: Vivje op 17-01-2010 12:15:44
Wat een bijzonder verhaal Nienke.....
Roxette heeft prachtige nummers!

Wat een lief mens die Marie.....dagen om nooit meer te vergeten!
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"En ook al lijkt de weg soms nergens naar toe te gaan
Hij leidt ergens heen"