Welkom!


Welkom op mijn logje! Ik ben Nienke en heb een fantastische man Rob en twee kids Mila (25-11-2004) en Nathan (24-8-2007). Mijn logjes gaan voornamelijk over mijn gezinnetje en Marco. Ik heb een flink Borsatovirus te pakken en dat schrijf ik hier van me af. Het is namelijk chronisch en ik ben blij dat ik het heb. Het maakt me tot wie ik ben!
Wat leuk dat je hier komt buurten. Ben je ook verslaafd, wil je je hart uitstorten? Dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ik vind het leuk als je hier een berichtje achterlaat. Tot logs!

Kanjers!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Mijn gastenboek
Gezellig dat je er bent, klik om een bericht achter te laten!
Laatste foto's met Marco
TVOH

29-6-2013: Opnames TVOH blind auditions

Dansen met Marco
20-10-2012: Etentje FCD-vrijwilligers Almere

Fanclubdag 2012
14-10-2012: Fanclubdag hotel Papendal

Tour Dichtbij
25-6-2012: Tour Dichtbij - Ziggodome

#1MB
29-11-2011: Interview in #1MB

Dichtbij tour
28-11-2011: Tour Dichtbij - Den Haag


DWDD
11-11-2011: De Wereld Draait Door

Tour Dichtbij Utrecht
09-11-2011: Tour Dichtbij - Utrecht6-11-2009: Etentje FCD-vrijwilligers Alkmaar


1-11-2009: Fanclubdag in de Eemhof


20-8-2009: Louis Hartlooper complex
Silent Army29-5-2009: Opname commercial Univé
Weblog van week 28
Mila (3) zingt Dochters
Mila (2,5) zingt Rood
Ontmoeting met Derek Ogilvie
Profiel
Naam: Nienke Griffioen
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Dagboek voor de kids
Klokje
Archief
E-mail alert
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 mopje ;
en 1 gast mopje .
Online geld verdienen!

Als je toch altijd meedoet aan enquetes of mailtjes leest of online veel dingen koopt, kun je er maar beter geld mee verdienen! Ik ben ook lid geworden en je hebt zo 10 euro bij elkaar! Toch leuk als je veel online koopt (reizen, kleding etc.) en kleine moeite om je aan te melden.
Verslag NOTP @Sportpaleis Antwerpen
Gisteravond was het eindelijk zover, mijn avondje Night of the Proms samen met Rob. Rond 12 uur hadden we de kids bij opa en oma gebracht en vanwege de vele wegwerkzaamheden vertrokken we maar gelijk naar Antwerpen. Via wat binnendoorweggetjes bereikten we Antwerpen al om 14.30 uur! Vrij vroeg natuurlijk, maar het leek me erg leuk om weer wat good old times Roxette friends te zien. Er zaten pas een stuk of 10 mensen, allemaal internationale fans van de loyale oude garde en dus ook een paar bekende gezichten. En later schoven nog meer mensen bij ons aan, fans uit alle windstreken: Duitsland, Hongarije, Spanje en zelfs Brazilië en Argentinië. Om half 6 waren er nog steeds deuren vrij om te gaan zitten, het NOTP publiek is niet zo fanatiek haha! Het naar binnen gaan ging lekker rustig, maar dat kwam ook omdat de scanner het bij mij niet deed. Het werd opgelost. Eenmaal binnen moesten we nog een half uur wachten voordat we de zaal in mochten. We stonden te wachten achter een lintje en kregen telkens te horen dat er plek genoeg was voor iedereen haha! Maar ja, er zijn niet veel mooie plekken die we natuurlijk allemaal graag wilden bemachtigen. Even later mochten we naar binnen en we moesten achter een line-up van security de trappen af en later binnen de trappen op. Er stonden in het middenveld allemaal stoelen, dus daar moesten we langs. Gekkenhuis! Maar gelukkig met resultaat, want ik had een plekje recht voor het podium, 4 personen van de catwalk vandaan! Ik was superblij, want dat had ik niet meer verwacht. Achter ons hadden we nog ruim een meter dansruimte. Heerlijk!

 
Katona TwinsAls voorafje kregen we een suffe DJ met suffe grapjes, zo suf dat ik ze niet eens heb onthouden. NOTP ging van start met een mix van klasieke muziek en pop. De show wordt gevormd door prachtige muziek van een enorm orkest en wordt opgeluisterd door dans, vuurwerk en neerdwarrelende party-snippers. De artiesten zijn meestal de jongste niet meer, maar ze hebben allemaal nog een prachtig geluid. John Miles met het bekende nummer Music, Toots Thielemans (87) op zijn mondharmonica, OMD (Orchestral Manoeuvres in the Dark), Sharon den Adel leadzangeres van Within Temptation (wat een prachtige stem heeft zij toch!), een virtuoze gitaarspelende tweeling uit Hongarije: Katona Twins.

Sharon den Adel * Within Temptation Sharon den Adel * Within Temptation

Maar ik kwam natuurlijk vooral voor Roxette. Eindelijk na 8 jaar weer samen terug op het podium. Toen Marie 7 jaar terug getroffen werd door een agressieve, kwaadaardige hersentumor leek dat ook het einde van Roxette te betekenen. Marie zou nooit meer de oude worden als ze haar ziekte al zou overleven. Gelukkig wist ze haar ziekte te overwinnen en daarbij verloor ze haar zicht aan een oog en haar gehoor en gevoel aan een kant van haar gezicht. Ook haar balans en delen van haar motoriek is ze kwijt, dus flink swingen is voor haar geen optie meer.

Smile! 

Het voelde dan ook als een overwinning dat Marie daar op het podium stond. Krachtig, sterk en moedig en gehuld in een glitterpak. Ik heb echt respect voor haar dat ze dit nog aandurft na alles wat ze heeft meegemaakt en de beperkingen die ze ervan ondervindt. Haar stem is nog even prachtig en met haar charisma en uitstraling heeft ze de dansjes eigenlijk ook niet nodig. Helaas was ze dit weekend ook nog getroffen door keelproblemen en kreeg ze een penicillinekuur voorgeschreven. Best heftig, dus haar stem was niet opperbest deze avond.

 Wonderful BALLOON! C'mon join the joyride

Ondanks dat stond ze er toch en dat vind ik een dik compliment waard. Het eerste nummer dat ze speelden was Wish I could fly. Marie zette de tekst verkeerd in en raakte al in het eerste couplet in problemen, ze murmelde zelfs stukjes... Teksten waren al niet haar sterktste kant, dus dat is voor haar nu best moeilijk. Ze kwam nog erg onzeker tijdens het eerste nummer en het leek of ze steun zocht bij haar fans op de eerste rij. Iedereen zong de juiste tekst zoveel mogelijk mee en hopelijk hervond ze daardoor weer een beetje haar tekst. Ook zong Per soms wat backingvocals om haar op het juiste spoor te zetten. Prachtig om te zien hoe die twee elkaar steunden en hoe Per zich over haar ontfermde. Na dit nummer volgde de beroemde NOTP pauze van een half uur. Marie werd het podium afgeholpen.

 

In het tweede deel volgde o.a. het prachtige Stairway to heaven met John Miles en even later als duet met Sharon den Adel. Mooie toevoeging! Aan het eind van de show volgde nog de afsluiter met Roxette. De hits The Look, bijna gospelachtig aan het eind, It Must Have Been Love, confetti hartjes vullen het Sportpaleis, Joyride met Marie die lucht gitaar speelt en Listen to Your Heart, prachtige ballad waarin Marie?s stem goed tot haar recht komt. Het publiek deed flink mee en Roxette leek blij dat het publiek hun nummers zo hard meezong. Marie?s bewegingen op het podium zijn wat trager dan normaal, maar de blijdschap om daar weer te kunnen staan straalde er vanaf. Marie kwam er steeds beter in en begon ook steeds meer naar haar fans op de eerste rij te kijken. Ik kreeg ook nog een prachtige herkenningsblik van haar tijdens The Look. En Rob heeft het opgenomen, mijn momentje zie je op 1.28 min. 


En zowaar had ik ook nog een Per-momentje op 2.09 min. Bij Joyride toen ik hem een thumbs-up gaf.


It must have been love:


Listen to your heart: op 1.58 min. zie je hoe Per Marie ondersteund met backing vocals als ze haar tekst kwijtraakt. Op 3.00 min. haar alleszeggende glimlach naar ons groepje?


Aan het eind van het concert kreeg Roxette een daverend applaus. Marie hield Per zijn arm vast als steunpunt toen ze het podium weer verlieten. Het mag duidelijk zijn dat dit niet het beste optreden is dat ik ooit heb gezien, maar ik heb van elke minuut genoten. Het is zo fijn ze weer samen op dat podium te zien staan en dit is ook een mooie manier om dat uit te proberen met een paar nummers.

Marie houdt Per stevig vast 

Na het concert hebben we nog even bij de artiesteningang gewacht. Uiteraard reed Marie met haar man en kinderen met de auto rechtstreeks naar het hotel. Ik had ook niet verwacht haar nog te zien. Per daarentegen kwam nog even naar zijn fans toe samen met 2 bandleden Clarence en Pelle. Even tijd voor een leuk fotomomentje en een hoop blije fans na afloop. Met Marie ging het echt heel slecht zei Per. Ik hoop voor haar dat ze binnenkort opknapt en dat de pauze van een paar dagen die na vandaag volgt haar goed doet. Ik ben blij dat ik ben geweest en heb er vertrouwen in dat de shows in Ahoy in Rotterdam beter gaan worden.

Met Per 
Met de band (Pelle en Clarence)
1. Door: Martijn op 25-10-2009 21:28:36
Gaaf verslag Buuf.
Ik ben gisteren op de snelweg langs sportpaleis gereden.
Onderweg naar Hasselt , 10 jarig feest van belle.
Dus was dicht in de buurt

Roxette is gave band en leuk die bekende liedjes
2. Door: Nathalie1992 op 25-10-2009 21:37:03
Tof verslag van een geslaagde avond Nien!
Ik denk dat ik zelf ook maar ga in Arnhem!
Lijkt me namelijk ontzettend tof als ik dit zo lees!

Liefsx,
Nathalie
3. Door: Cin op 25-10-2009 21:38:22
Heftig zeg! Inderdaad heel dubbel. Niet het beste, eerlijk is eerlijk, maar het raakt me wel hoor!! Heel bijzonder!!!!
4. Door: Manja op 25-10-2009 21:40:53
ohh Pop, wat een heeriljke tijd heb je gehad, prachtige foto's en heerlijke liedjes heb ze allemaal geluisterd wat een geweldige stem heeft ze toch he
Hopelijk is ze nsel beter, toch knap dat ze er stond terwijl ze zich niet lekker voelde..

5. Door: Renske op 25-10-2009 21:43:41
Ik vind het zo bijzonder altijd jouw logjes over Marie en Per. Niet het beste concert, maar wel een onvergetelijke avond. Ook voor hen waarschijnlijk.
6. Door: Angelique op 25-10-2009 21:44:47
Heerlijke avond dus, super!
Fijn dat ze er ondanks alles toch wel maar gewoon was.
Tot zondag!
7. Door: Monique op 25-10-2009 21:51:26
Wat heerlijk om dit weer ff te horen en fijn dat je er bij kon zijn!!!
Haar stem is idd nog erg goed!
XX Monique
8. Door: Maestà (Regina) op 25-10-2009 22:27:04
Het heeft iets ontroerends vind ik. Marie die zo ziek is geweest, er toch staat, maar wel een deukje heeft. Dan wordt gedragen door haar fans en haar medebandleden en heel erg staat te genieten... Prachtig!
Zo leuk om je te zien als fan van iemand anders dan Marco!
Tot gauw!
9. Door: Priscilla Braun - de Leeuw op 25-10-2009 22:55:58
je hebt een heerlijke te gekke avond gehad , super joh
10. Door: sonja001 op 28-10-2009 07:59:28
Een leuk verslag ,
ik vind het reuze dat Marie er terug staat heb ik lang op gewacht. Ben in mei naar het concert van Per geweest in gent
dat was geweldig maar Per en Marie( roxette)dat is de maks.
11. Door: Linda Noreille op 28-10-2009 08:06:01
Heel mooi verslag Nienke!
Het stuk over Roxette heeft me ( om begrijpelijke reden) erg ontroerd.

Ik hoop dat het goed komt met Marie!
12. Door: Danielle op 02-11-2009 04:26:05
Ha Nienke. Goh dat is lang geleden zeg, wij kennen elkaar nog van de Roxette fanclub. Wat een nachtmerrie bleek dat achteraf.
Gaaf dat je naar NOTP bent geweest zeg, voor mij helaas onmogelijk door gezondheids problemen. Ik ben niet meer wat ik ooit eens was helaas. He mail me een keer dan stuur ik je m'n hyves adres, dan kun je je mischien nog herinneren wie ik ben al zie ik er nu wel een stuk breder uit... LOL
Hopelijk hoor ik van je,
Groetjes, Danielle.
(Niet Daniela die zat ook bij de fanclub)
13. Door: Wennie op 02-11-2009 19:43:50
heeey,
wat gaaf zeg Leuk verslag ook
Ik hoop dat ze zich beter voelt in Ahoy!
Maar ik had zowieso al zin in NOTP :D
En das echt relaxt binnen komen hoor bij NOTP weinig gedrang, lekker rustig
Hoe waren OMD en Sharon?

Ik ga 21 november, ik zal je laten weten hoe het was.

Wennie
14. Door: Maurice op 16-11-2009 22:59:59
Tot binnenkort in Rotterdam dan.
Ik op het podium (woensdag, zondag, maandag en dinsdag) en jij in de zaal !
Groetjes.
15. Door: delano op 22-12-2009 18:19:32
Hey allemaal,

Mooi Verslag, ik had een vraagje ivm met de artiesteningang. kan je me zeggen waar deze zich juist bevindt van het sportpaleis ? Want binnekort ga ik naar mijn grootste idool kijken Alicia Keys en ik zou graag een foto met haar willen desnoods volg ik haar tourbus tot ze moeten tanken of naar hun hotel gaan.

Groetjes
16. Door: Charlie op 10-03-2013 17:27:49
Ik vraag me ook af waar de artiestenuitgang daar ergens is.
Kan iemand me helpen? Heb het binnenkort nodig
17. Door: Nienke op 11-03-2013 10:22:41
@Charlie, de artiestenuitgang is bij het hek aan de achterkant van het sportpaleis. Als je voorbij de parkeerplaatsten loopt, kom je bij dat hek. Veel plezier!
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"Als men al mijn dure spullen jat
Blijf ik dansen van geluk"