Welkomsttekst
Welkom op mijn weblog!

Gastenboek!
Profiel
Naam: Nicole
Leeftijd: 34 jaar
Uitgebreid profiel
Mijn foto's met Marco!


Mijn allereerste foto met Marco op de signeersessie in Zoetermeer, album #1.Bij de opnames van The Voice Blind auditions.Bij de bingoavond Fanclubdag 2013.Bij opnames Zo:Raymann! (dec 2013)Bingoavond 18-4-2015Signeersessie 'Evenwicht' in Aphen a/d Rijn 21-11-2015Musical Sky 30-06-2016Bingoavond 29-10-2016
In de schijnwerper!
Week 9, 2016
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Laatste Reacties
Via deze weg wil ik jou... 19:47
Via deze weg wil ik jou... 20:16
Wat mooi Nicole! Marco... 20:10
wal lief van je echt mooi... 11:18
Eerst een geweldig... 19:26
Als ik jou foto's zie wil... 21:12
Wat een super leuke foto... 14:30
Wat heerlijk Nicole dat... 14:27
Wat een fijne vakantie... 09:43
Wat fijn dat je zo... 09:29
Gelukkig heb je nog van... 22:34
Wat een geweldige musical... 15:37
Het is inderdaad erg... 19:50
Wat leuk dat je toch nog... 11:47
Mooie foto! Jammer dat... 08:04
Oh wat naar, veel sterkte... 22:01
Vervelend dat je de... 22:00
Wat een groot gemis. Dat... 19:05
Jeetje, een huisdier... 23:28
Oei, dat is wel... 15:57
Heel veel sterkte, een... 15:55
Wat jammer dat hij erniet... 11:37
Via deze weg wil ik jou... 21:15
Gefeliciteerdd en geniet... 22:22
... 21:46
Van harte proficiat,... 12:59
Wat een leuk logje, kort... 12:56
Van harte gefeliciteerd... 22:18
Gefeliciteerd met het in... 21:07
Gefeliciteerd met het in... 15:35
oh hihi dit doen ze op... 10:34
Wat mooi nicole, ik heb... 09:35
Heerljk logje om te lezen   13:24
Minder foto's maken maar... 12:49
Gaaf. Ik ga 3 maart... 10:01
Wat superleuk dat je je... 18:09
Heerlijk nagenieten en... 13:39
Hoi Nicole Maakt niet uit... 23:15
Gefeliciteerd met je... 20:02
... 18:39
Het was inderdaad heel... 22:03
Dit keer heb ik heel veel... 19:00
Wat gezellig en leuke... 20:22
Ohhh wat gaaf he, zo'n... 18:55
Wat leuk! Supergezellig!  18:53
Wat een feest he?! Niet... 13:47
2 gezellige middagen zo... 13:45
Haha de Marco koorts, ik... 22:08
Ziet er heel gezellig uit... 18:58
Helemaal te gek voor... 18:58
 
Laatste 100
Foto album
E-mail alert
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Mijn laatste reacties
Gefeliciteerd Marco!


Marco,

Van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag!!
Ik hoop dat we nog vele jaren van jou en je muziek mogen genieten.

Liefs en ,
Nicole.
Vakantie!
Na het fanclubweekend had ik meteen een mooi uitje voor de boeg.

In juni hebben we helaas onze vakantie moeten cancellen, maar nu konden we het nog even over gaan doen :D

We hadden 8 dagen, all inclusive, geboekt bij Hotel Mogan Princess. Dit hotel ligt in het plaatsje Palya Taurito op Gran Canaria. Zelfs in november heb je daar nog fantastisch weer, dus hebben ons prima vermaakt!

Fanclub weekend 2016
Een heel wat verlaat berichtje van mij, maar beter laat dan nooit

Eind oktober was het dan eindelijk zo ver!
Samen met Carolien had ik al een Bed & Breakfast gereserveerd voor het weekend in Egmond. Dit woonhuis lag op nog geen 5 minuten lopen van het Hotel Zuiderduin, dus prima uitgekozen .

Zaterdagavond hebben we eerst heerlijk en gezellig gegeten in het restaurant samen met Sonja, Antonio, Mireille en Joyce. Daarna was het hup, hup, richting de zaal voor een plekje. Uiteindelijk bleek dat wij weer een mooi plekje hadden en als een van de eerste met Marco op de foto zouden mogen!

Deze avond helaas niet in de prijzen gevallen, maar was super blij met de foto op het eind! Ook werd ik erg blij van het meisje die het Porsche-ritje met Marco had gewonnen. Zou dat enthousiasme in de naam zitten??

Helaas konden Marfred en Marielle dit jaar niet bij het Borsatoweekend zijn ivm hun mooie reis naar Australië! En toen bedachten we ineens hoe stom we waren geweest, en hoe leuk het zou zijn geweest als Marco een klein berichtje had ingesproken voor hen! Helaas kon die wens niet uitkomen, hoe hard Sonja en ik het nog hebben geprobeerd na afloop van de bingo...

Moe en voldaan gingen we rond een uurtje of 2 naar ons bed, met het geluk dat de klok nog een uurtje terug moest en wij om 9.30 uur alweer aan het ontbijt zaten. Heerlijk en super geregeld door de eigenaren van B&B!

Na alles weer ingepakt te hebben, ging ik samen met Carolien weer op weg naar de fanclubdag. Even een mooie route via het strand, want ja, als je dan toch in Egmond bent.... Via het winkelstraatje, met nog een leuke aankoop, naar het Hotel en daar bleek de rij enorm te zijn! Dus, hebben we nog maar even een lekker kopje koffie/chocolademelk gedronken bij het strandtentje aan zee. Over het weer konden we ook absoluut niet klagen, want het was super!!

Vervolgens toch maar weer richting hotel, want we wilden toch ook niet al te veel missen... Bij het enveloppen trekken nog een leuk tasje en een paraplu gewonnen. En een super leuke dag gehad! Tot volgend jaar maar weer!! 
Musical Sky


Afgelopen donderdag was het dan zover. Eindelijk kon ik mijn gekregen verjaardagscadeau gaan bekijken! We jammer dat we daarvoor te horen kregen dat het ook meteen de allerlaatste show was van deze musical...

Ik ben samen met mijn moeder naar de musical geweest en wat was het een mooie show! Wist na alle recensies nog niet echt wat ik moest verwachten, want heb zo min mogelijk filmpjes en foto's bekeken op social media. Maar ik vond het geweldig! Zo jammer dat dit door tegenvallende verkoop moet stoppen. Het is echt een musical wat scholen tijdens een verplichte uitstap moet gaan bekijken. Helaas is wat er hier wordt vertoont nog steeds de harde werkelijkheid: Pesten!

Ons voordeel was wel weer dat ook Marco voor de show al snel werd gesignaleerd in de zaal, dus uiteraard konden we het niet laten om na afloop nog even op Marco te wachten. En ja hoor, Marco kwam toch nog even een foto maken met de achtergebleven fans.Mijn lieve vriendje
Vorige maand helaas afscheid moeten nemen van mijn lieve vriendje en huisdier Sammy.

Op 9 mei 2016 de leeftijd mogen bereiken van 17 jaar! Maar helaas was al langere tijd te merken dat hij steeds harder achteruit ging van ouderdom. Op 23 mei 2016 de lastigste keuze gemaakt voor het gezin, maar voor hem de beste keuze.Omdat ik zelf erg moeite had/heb met deze keuze, heb ik een mooi aandenken voor mijzelf laten plaatsen, zodat Sammy nog altijd bij mij is.    
Lang geleden
Het is alweer een tijd geleden dat ik gelogd heb. De laatste keer was dat ik in de schijnwerper heb gestaan in maart!

Hoog tijd om weer eens wat te plaatsen!

In deze tijd is er heel wat gebeurd en niet gebeurd, wat wel had moeten gebeuren. Hahahah, snappen jullie het nog?


Uiteraard hebben we de mail voor de Borsato Bingo en Fanclubdag 2016 met beide handen aangegrepen. Ik ben er beide dagen weer bij!
Samen met Carolien ga ik gezellig in een B&B in Egmond slapen, nou dat word vast een hoop lol en weinig slapen .

Ook hebben we gezellig een BBQ gehad met een aantal vriendjes en vriendinnetjes bij Manfred & Marielle. Helaas hebben we daar nog een gezellig afterparty van gehad met z'n allen, waar ik maar niet te veel over ga uitwijden. Het komt er op neer dat Marielle en ik helaas daarna niet hebben mee kunnen doen aan de Ladiesrun in Rotterdam, waar we ons zo op verheugd hadden!Helaas is onze vakantie daarna ook niet zo gelopen als dat het had moeten lopen... Vanwege de gezondheid van mijn vriend helaas 3 weken vakantie na een paar dagen moeten cancellen... Maar we gaan gewoon in September nog maar een keer proberen.
In de schijnwerper!
Zomaar was ik net even aan het scrollen over de weblogjes, zie ik ineens mijn weblogje voorbij komen....

En dan nog in de schijnwerper ook!!! 
Wat super leuk vind ik dit. Ben net weer een beetje begonnen met loggen in het nieuwe jaar en dan word ik meteen uitgekozen.

En, ja Marco, ik heb zeker van je genoten donderdag! Hoop dat er snel weer meer momenten mogen volgen 


Doppen sparen


Sinds een aantal maanden ben ik begonnen met doppen sparen voor KNGF Geleidehonden. Een collega van mij deed dit al en ik vond dit zo'n mooi doel!

De bedoeling van de actie is dat alle harde plastic doppen, zoals van een frisdrankfles, worden bewaard. Deze gaan dan naar een recyclebedrijf voor plastic toe. Voor het aantal ingeleverde kilo's plastic doppen krijgt KNGF geld, waarmee zij hun puppyhonden kunnen opleiden tot hulphond. Er zijn diverse soorten hulphonden. Uiteraard de meest bekende blindgeleidehonden, maar ook mensen met een handicap kunnen een hulphond krijgen of mensen die gediend hebben en met een oorlogstrauma thuis zijn komen te zitten.

Hoeveel doppen zijn er dan nodig om een hond op te leiden?
De basisopleiding van de honden kost 5.000 euro. Het hondje krijgt dan in zijn eerste levensjaar een goede basis om geleidehond te worden. Voor deze basisopvoeding zijn ongeveer 8 miljoen doppen nodig. Dit betekent ruim 20.000 kilo aan doppen! Vorig jaar (2015) is er ruim 40.000 kilo aan doppen ingezameld door heel Nederland, dit betekent dus dat er 2 hulphonden opgeleid konden worden.Het liefst zou ik in mijn woonplaats Waddinxveen een officieel inleverpunt worden, maar de KNGF heeft een beleid dat je dan minimaal 10 grote vuilniszakken moet kunnen opslaan. Helaas kan ik daar niet aan voldoen, dus neem ik steeds een volle grote vuilniszak mee naar mijn werk en plaats ik deze bij de doppen voor mijn collega. Jullie snappen dus dat ik erg graag iemand zou willen ontmoeten in mijn woonplaats die een ongebruikte ruimte beschikbaar zou willen stellen hiervoor, zodat we de actie nog groter kunnen opzetten!

Wat wordt er bijvoorbeeld gemaakt van de gerecyclede doppen?
Bij het recylebedrijf worden van de doppen o.a. plastic pallets gemaakt. Daarom is het ook erg belangrijk dat het hard materiaal plastic is. Hierin zitten namelijk de juiste grondstoffen om deze pallets te kunnen maken. En dit spaart ook weer bomen, waardoor het ook nog eens milieuvriendelijk is! Ook worden er leuke skateboards gemaakt van de doppen.Zo, ik heb jullie weer even bijgepraat over mijn hobby van nu 
Misschien leuk om straks een bak neer te zetten bij de fanclubdag, zodat iedereen zijn dopje daarin kan doneren voor KNGF!
Symphonica 25 februari 2016
Afgelopen donderdag 25 februari 2016 was het dan zover!
Weer een heerlijk concert voor de boeg die dag in het Ziggodome. Mijn 2e van de reeks van 12, maar voor Marco al concert nummer 8. En wat heeft hij er weer een show van gemaakt. Met net zo veel energie als altijd stond hij ook nu weer voor ons klaar!

Deze avond heb ik gewoon eens even lekker genoten, dus geen eigen foto's gemaakt. En wat heb ik genoten! Geweldig orkest van Guido's Orchestra, Frank Boeijen, O'g3ne en nog vele anderen die meededen. Maar als klap op de vuurpijl vond ik het duet van Marco en Matt Simons! Wat is dit een mooi nummer geworden. De tekst komt in het Engels nog harder binnen dan de Nederlandse versie. Maar even een linkje naar het geweldige nummer 'Breng me naar het Water'.

https://youtu.be/zfExEBCvdv0?list=LLZPC1orabWhKCBFf7tMH9IA

Ik heb zo genoten, helaas ga ik niet meer, maar hoop dat er snel weer van dit soort concerten komen!

Symphonica 24 Oktober 2015


24 oktober was het dan zo ver voor mij!
Na al diverse foto's voorbij te hebben zien komen van de 23e, mocht ik nu eindelijk ook naar Marco in de Ziggodome. Het 2e concert alweer en nog 9 te gaan voor hem.

Ik vond het echt een geweldige show! En wat een super gastartiesten weer. Het was een concert zoals we van Marco konden verwachten.
Samen met heel veel mensen weer heerlijk genoten, maar zeker met mijn vriendinnetjes!


Hieronder een klein overzichtje van hoe ik de avond heb beleefd
Ook met dank aan de foto's van mijn lieve schoonzusje Mariëlle!!Een hele late blog Ik zag dat hij nog steeds in concept stond. Weet eigenlijk niet eens meer of ik hem af had of niet, maar ik laat het er even bij.

25 Februari mag ik opnieuw naar Marco toe en beloof (!!!!) dat ik dat een leuk uitgebreid blogje ga schrijven van Symphonica!
"Ik ben bij je ieder ogenblik
De engel van mijn hart ben ik"