Welkomsttekst
Hallo!

Ik ben Nicole, en ik ben 16 jaar.
Mijn hobby's zijn: sporten, gezellig terrasjes pakken met vriendinnen en vrienden en muziek luisteren. Als ik daar tijd voor heb natuurlijk, want ik het het erg druk met school. Ik ga naar school op: Het Rijnlands Lyceum, in Oegstgeest. HAVO, in het vierde jaar.

Ik hoop dat je vaker komt kijken op mijn log, zou super leuk zijn!

X Nicole
(k)
voor mij, van Marco !
Weblog van de week
22 oktober 2007

weblog van mama en Denise.


samen met Marco
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Kalender
Juni 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Profiel
Naam: Nicole
Leeftijd: 21 jaar
Uitgebreid profiel
Archief
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 vriend ;
en 1 gast vriend .
Mijn laatste reacties
-
11:20, 20 jul 2013
-
11:18, 20 jul 2013
-
11:15, 20 jul 2013
-
11:13, 20 jul 2013
-
11:12, 20 jul 2013
gefeliciteeeeerd! X
18:59, 29 apr 2013
ahw, beterschap lieverd!...
14:32, 6 feb 2013
ik mis opa zo erg =( x je...
16:57, 11 jul 2012
gefeliciteerd! x nicole
16:55, 11 jul 2012
i love you '
11:17, 28 mei 2012
Gastenboek.Laat je wel een berichtje achter als je weggaat, zodat ik weet dat je geweest bent!
X Nicole

help me!
Zoals jullie weten ben ik een hele grote fan van Justin Bieber, een belieber. Vier dagen geleden heeft Justin een tweet getweet met daarin een link waarmee je een stukje videoclip moest opnemen en publiseren. Mijn lieve vriendinnetjes en ik hebben samen zo'n filmpje gemaakt en gepubliseert. Wij hebben het denk ik wel vijftig keer over gedaan voordat het eindelijk een keertje lukte.

Met deze clip kan je in Justin's officiele videoclip komen van het liedje "All Around The World"
En om dat te kunnen winnen heb je zoveel mogelijk likes nodig op je filmpje, en daar hebben wij jullie hulp bij nodig. Zouden jullie ons willen helpen en ons filmpje willen liken? Dit is echt onze droom!

Hier onder staat de link van ons filmpje, alvast bedankt!
http://www.fusic.com/#videos/38343

X Nicole
Jarig !
Ja ik weet het , ik heb al heel lang niet gelogd , maar wilde vandaag toch graag een uitzondering maken. Ik ben vandaag jarig. Vorige week heb ik mijn verjaardag al gevierd samen met mijn vriendinnen en vanavond vier ik het met mijn familie en vrienden.

        

X Nicole
2 onvergetelijke dagen
Gisteren en vandaag waren echt twee top daagjes. Ik ben namelijk met 6 vriendinnen naar een wokrestautrant geweest, en we hebben gezellig met elkaar geslapen.

Gisteren hebben we gezellig gegeten bij wokrestaurant "flamingo's". Voor de gezelligheid, maar ook om afscheid te nemen van een hele lieve vriendin, Kimberly. Ze gaat namelijk naar een andere school. Dus we vonden het leuk om zo "afscheid" te nemen.
Het was super gezellig, en hebben echt gelachen. Er werken daar allemaal Chinezen, en die zagen ons proberen, onze sushi te eten met stokjes, maar dat ging dus niet zo goed. En toen kwam iemand 't uitleggen.. Eten met stokjes is echt leuk, hihih.
We hebben het hele restaurant op z'n kop gezet.

Nadat we hadden afgerekend, zijn we opgehaald door Luna's mama. Want we gingen gezellig met 6 meiden slapen bij haar. Na gelach en gezang in de auto, kwamen we bij Luna's huis aan. Alle spullen had haar moeder al binnen gezet. Dus dat scheelde ons sjouwen.
Na eventjes gezeten te hebben, gingen we lopend naar het strand. Lisa, Lisette & ik liepen alle 3 op hakken, dus wij liepen niet zo snel en hoorde alleen maar: "ken dat even wat sneller?" hihih.
Eindelijk op het strand, gingen we foto's maken. Alleen het waaide zo hard, dat we na 15 minuten al naar huis gingen. Op de terug weg, liepen Lisa, Lisette & ik weer achteraan, en deze keer ook Fleur erbij. We gingen helemaal los op straat, op de muziek van Justin Bieber, hihi ?
Rond kwart voor 11 waren we alweer bij Luna thuis, en toen stonden alle bedden netjes opgemaakt enzo.

We hebben de hele nacht allemaal meiden dingentjes gedaan, elkaar opgemaakt, elkaars haar gestyld, gekrult, of een afro gemaakt. (Lisa wilde heel graag een afro bij iemand maken, en ik was het slachtoffer, hihi.) Gekletst, foto's gemaakt & natuurlijk gegeten.
En rond kwart over 5, ging het lichtje uit!

X Nicole.
 
Verschrikkelijke dag..
Pff.. wat heb ik vrijdag een verschrikkelijke dag gehad.. Nou, niet alleen ik.. maar heel me familie en alle vrienden van ons..

Vrijdag ochtend liep ik de deur uit, met een lach en het zonnetje op me gezicht. En riep naar me moeder: "whatsapp me hé? als je de uitslag weet!" en dat zou ze doen.
Op school in de Nederlands les mocht ik me mobiel aan laten staan, maar na het 1e lesuur, nog steeds geen antwoord, dus ik had een gevoel dat er iets niet klopte.. Dus ik stuurde naar me moeder: "en?" en ik kreeg terug: "Alles goed schat! X." Ik was heel erg opgelucht, maar geloofde haar niet, maar bleef er niet mee zitten op school, want als je moeder iets zegt over haar gezondheid, zal het vast wel waar zijn.

Rond 1 uur kwam ik samen met mijn lieve vriendin Luna thuis uit school, we gingen gezellig lunchen enzo. Maar toen kwam me moeder aanlopen en deed de televisie uit, en zei: "ik moet je wat vertellen." Ik schrok heel erg, ik wist het.. ik had gelijk..
Ze vertelde dat ze een plekje op der longen hebben gevonden, ik was helemaal stil. en begon te huilen. Het enigste wat ik kon denken was: "waarom? waarom altijd zij?"

Nadat ik een beetje uitgehuilt was, wilde Luna en ik iets leuks gaan doen, een beetje afleiding zoeken. Net voordat we de deur uit wilde lopen, werd me moeder gebeld door mijn vader. Mijn vader vertelde dat hij en mijn oom, mijn opa dood in bed hebben gevonden.. toen ik dat hoorde, stortte ik he-le-maal in.. ik ging paniekerig ademen en wist niet hoe snel ik de auto in moest stappen. Eenmaal in de auto racete me moeder naar het huis van me opa. er stonden allemaal ambulances en politie voor zijn deur, dat was echt heel erg eng om te zien. Ik heb gelijk me vriendinnen gesmst, gewhatsappt, en gebeld. Toen ik met mijn lieve vriendinnen Kathalijne & Lisa aan de telefoon zat, begonnen zij zelfs bijna te huilen. En het zelfde bij mijn lieve vriendin Joske. Gelukkig was Luna bij me, ze knuffelde me de hele tijd, dat had ik echt even nodig. 

Ik ben echt zo blij dat ik vriendinnen heb, die mij elke seconde, elk uur,  elke week, elke maand, elk jaar steunen en achter me staan! ik hou van jullie!

Lieve opa, ik mis u echt heel erg, en ik hou van u.. Ik hoop dat u nu heel gelukkig bent samen met oma, daar boven <3

X NicoleMijn dag met Marco
Als ik een dag met Marco zou winnen..
zou ik met mijn voetbalteam, een wedstrijd willen spelen tegen Luca's voetbalteam. En dat Marco dan de scheidsrechter is, dat lijkt me echt helemaal geweldig. hihihi.


Misschien hebben we dan na de wedstrijd dan nog tijd voor een leuke fotoshoot .

Dat zou echt een hele gave leuke dag worden lijkt mij.

Wat denk je Marco,  durf je dit aan ?

X Nicole


Yess, super leuk !

Vanochtend werd ik wakker, en mijn moeder zei: "Nicole je staat bij Marco's favorieten!"  ik dacht echt van, HE ?! ik schrijf geen eens logjes! Toen zei m'n moeder: "misschien is dat een teken dat je weer moet gaan doen." Dus..vanaf nu ga ik weer logjes schrijven! 

En ik ben super, super, super blij dat ik in Marco's favorieten sta!!


Hoera ik ben jarig !

Joepie !!!!
Vandaag ben ik jarig. Ik ben 13 jaar geworden.We vieren het niet vandaag , maar vrijdagmiddag. Ook mijn vriendin Jamie is vandaag jarig , is wel grappig want we zijn dus op dezelfde dag geboren en mijn moeder en haar moeder zijn ook beste vriendinnen van elkaar. Jamie viert haar verjaardag wel vandaag, dus gaan we er vandaag er een leuk feest van maken!!!

En ik wil ook nog even zeggen dat ik heel erg blij ben met deze foto van Marco en mij.

 

Wie wil.....
Mij helpen?  Ik doe namelijk mee met een prijsvraag voor de mooiste foto met de meeste stemmen. Jullie hoeven alleen maar op deze link te klikken en dan op mij stemmen.

Willen jullie mij daarom aub helpen ?!?
 Alvast heel erg bedankt

              *klik*
Op de foto met Nick&Simon

Vandaag ben ik samen met mijn moeder, zusje en haar vriendin en een vriendin van mij naar de Tinadag in Duinrell geweest. Dat was echt super vet en wij hadden het geluk dat we ook een Meet en Greet hadden met Nick en Simon.

 


En hier is de foto . Ik vind hem in ieder geval super vet !!!!

"Ik denk nog steeds
En steeds alleen aan jou"