Geheel wederzijds!
Voel je...

Afscheid nemen bestaat niet...
Twitter - nathaliethielen
Volg mij!
Follow me!
Volg me op Twitter!
Samen lachen!
Zijn favoriet!
Laat je horen!

Bezoekers
Op dit moment is er 1 vriend ;
en 1 gast vriend .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Nieuws van Nathalie!
Leuk dat je mijn weblogje bezoekt! Vergeet je niet om een reactie achter te laten? Je kunt je ook aanmelden voor de e-mailalerts, dan mis je niets meer! Liefs, Nathalie
Mijn laatste reacties
Eric Bus, ik hou dus van...
13:19, 10 mrt 2017
Wat een super leuk...
11:23, 22 feb 2017
Wat een leuk en lief...
13:10, 10 feb 2017
Jeeeeetje ik ben overal...
15:00, 1 feb 2017
Ik mis haar ook...
11:23, 6 jan 2017
Wat fijn Marco! Voelt zo...
09:58, 28 aug 2015
Dit soort logjes zijn...
01:07, 15 aug 2015
Oef. Een traumatische...
01:02, 15 aug 2015
Met wat minder haar heb...
14:40, 7 aug 2015
Goed voorbeeld doet goed...
14:38, 7 aug 2015
Foto album
Wil je me wat vertellen?


Mail me!  *klik*
E-mail alert
Klokje
Zoeken
Thielen Tekst

Verba volant, scripta manent
Gefeliciteerd lieve Marco!
Vorig jaar was hij daar opeens, die grote dikke vette 50. Jij zei dat het geen pijn deed, dat het net zo voelde als 49. En ik geloofde er geen snars van al kon ik het niet vergelijken want ik word in februari pas 49 dus het duurt nog een eeuwigheid voor ik 50 word.

Maar het afgelopen jaar merkte ik eigenlijk niks aan je. Dat wil zeggen, je begon een bril te dragen. Daar had je je eerst tegen verzet, je zag nog prima. Maar toen je 50 was en je de bril van iemand anders voor de grap even opzette en opeens zag hoe scherp de wereld kan zijn, bedacht je spontaan dat een bril eigenlijk wel heel hip kon zijn.
Een bril wel, de term 'hip' natuurlijk niet.

Maar verder bleef je eigenlijk best wel jezelf. Aardig. Sympathiek. Goeie zanger en alles.
Dus ik was best tevreden over de gevolgen van het 50 worden.

Je gaf het een bepaalde charme mee die ik op mijn 50e ook wel zou willen. Zo bracht je gewoon een album uit. Deed je vervolgens een tour. En dit alles slechts enkele weken nadat je je een heel weekend (on)vrijwillig had laten betasten door fans. Sorry nog daarvoor.
Dat geeft de burger moed.
 
Wel begon je het hele jaar door te trainen, niet alleen in aanloop naar een concertreeks. Vier, vijf keer per week liet je je afmatten. Je lette op je eten, ook als er niemand keek. Je begon, heel eng, gewoon goed voor jezelf te zorgen. Dat was wel een beetje verontrustend, maar je zat daardoor zo lekker in je vel dat ik besloot het oogluikend toe te staan. Maar daar lag dan ook wel de grens. Jong zijn betekent lachend door het leven, toch? Yolo en alles? Kijk, die term kan dus gewoon, die is pas hip.
 
Even serieus , hoe knap kan een man zijn?
 
En nu is het december. Ik ken jouw decembers. Dat is het moment waarop je tegen een burnout aan zit, omdat zeven dagen per week werken je niet in de koude kleren gaat zitten. Jij, je gezin, de mensen om je heen, ze lopen allemaal op hun laatste benen en de lontjes worden korter. Meestal heb jij nu griep. Terwijl er nog één superbelangrijk ding moet gebeuren. Bij voorkeur iets LIVE met veel kijkers of luisteraars. Iets waar veel vanaf hangt. 
Zo niet dit jaar. Dit jaar heb jij je agenda goed ingedeeld en je energie uitstekend verdeeld. Dit jaar ben je vrij. Je gaat niet op vakantie maar blijft thuis in dat fijne huis wat de titel van je nieuwe album kreeg. Je blijft thuis met je gezin, geen gedoe met vluchten halen en koffers pakken, geen stress of er sneeuw ligt, je duikspullen wel compleet zijn en of je niks vergeten bent. Je bent thuis met de mensen waar je het allermeest van houdt.


En volgende week vier je 3e kerstdag met mij en onze vrienden, mensen die eerst mijn vrienden waren en tevens jouw fans. Maar die nu ónze vrienden zijn, zo bevriend dat we met onze partners en onze vrienden cadeautjes en gedichtjes doen. Heel relaxed. En ik vroeg of je hulp nodig had bij je cadeau of gedicht, maar je lachte me uit. Je had je zaakjes al helemaal voor elkaar.

Zelden heb ik je zo ontspannen en blij gezien als nu. Zo in balans, zo gelukkig.
Ik moet eerlijk zeggen: dat hele 50 zijn staat je ontzettend goed! 
Daarom kijk ik uit naar het komende jaar, want als 50 zijn dit met je doet, wat moet 51 dan wel niet doen! Dat is nog een jaar ouder, nog meer ervaring, nog meer balans!

Ik ben blij voor je, lieve Marco. Blij dat het zo goed met je gaat.
Want ik geniet wanneer ik zie dat jij geniet...
 
GEFELICITEERD!

"Vandaag is rood
wat rood hoort te zijn "