Geheel wederzijds!
Voel je...

Afscheid nemen bestaat niet...
Twitter - nathaliethielen
Volg mij!
Follow me!
Volg me op Twitter!
Samen lachen!
Zijn favoriet!
Laat je horen!

Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 vrienden ;
en 2 gast vrienden .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Nieuws van Nathalie!
Leuk dat je mijn weblogje bezoekt! Vergeet je niet om een reactie achter te laten? Je kunt je ook aanmelden voor de e-mailalerts, dan mis je niets meer! Liefs, Nathalie
Mijn laatste reacties
Eric Bus, ik hou dus van...
13:19, 10 mrt 2017
Wat een super leuk...
11:23, 22 feb 2017
Wat een leuk en lief...
13:10, 10 feb 2017
Jeeeeetje ik ben overal...
15:00, 1 feb 2017
Ik mis haar ook...
11:23, 6 jan 2017
Wat fijn Marco! Voelt zo...
09:58, 28 aug 2015
Dit soort logjes zijn...
01:07, 15 aug 2015
Oef. Een traumatische...
01:02, 15 aug 2015
Met wat minder haar heb...
14:40, 7 aug 2015
Goed voorbeeld doet goed...
14:38, 7 aug 2015
Foto album
Wil je me wat vertellen?


Mail me!  *klik*
E-mail alert
Klokje
Zoeken
Thielen Tekst

Verba volant, scripta manent
Zaterdag & Zondag
Vrijdag werd mijn nichtje geboren. Ik heb over Suze gelogd. 
's Avonds bakte ik samen met Asmara een chocoladetaart. We kregen de volgende dag hoog bezoek. Want zaterdag kwamen Eric en Tamara. Dat was gezellig. Ik wees ze meteen waar de waterkoker en de thee stond en ook de koelkast. De eerste keer is er soms nog een soort van service, daarna moet je alles zelf pakken en liefst voor mij ook. Voor de vorm liet ik ze de rest van het huis ook zien, maar het ging natuurlijk om de waterkoker. Ze kregen taart. Met kant-en-klare slagroom omdat de helemaal zelf opgeklopte slagroom weigerde op te stijven. Maar de taart was lekker. 


Toen Eric even weg was (wat was je eigenlijk aan het doen, Eric?) ging ik met de inmiddels ook aangekomen Nienke en Tamara op de foto. We hebben het eigenlijk nergens over gehad, niks gedaan. Echt zaterdag dus.
Daarna ging ik met Nienke uit eten en aansluitend naar de sauna. Om middernacht waren we thuis waar we het bevallingsfilmpje (2 uur en 3 minuten) gingen bekijken. Heel leuk om te zien, want je vergeet toch weer dingen. Het bevallingsverslag over de geboorte van Nathan kun je trouwens hier lezen! Uiteindelijk lag ik tegen vieren in bed.

Zondag sliep Nienke een klein beetje uit, waardoor ik tegen 13.00 tegen Asmara zei dat ze Nienke wel mocht wakker maken. Ik stond zelf tegen 11.00 naast mijn bed en voelde me al schuldig dat ik mijn gaste zo lang alleen had gelaten. Maar die lag dus nog in coma. Wel had ik heel veel gemiste oproepen en een paar smsjes van mijn vriend. Er was geen brand, maar als hij in zijn hoofd heeft dat hij me iets wil vertellen, dat is niets erger dan dat ik niet opneem. Ik vind dat schattig, haha. Hij zei zelf: "Ik loop de hele dag al mijn plas op te houden!" Goed zo, mis me maar flink!We namen een ontbijtje, deden een spelletje (Zwarte Pieten), nog een spelletje (Memory), nog eentje dan (Stenen Tijdperk) en toen bracht ik Nienke naar de trein. Thuis gekomen ging ik koken, kreeg ik slecht nieuws en deed vervolgens het interview met Margriet dat jullie me naar aanleiding van het logje op de fanclubsite hebben aangesmeerd, haha. Het was een leuk gesprek, hopelijk wordt het ook een leuk artikel. Zolang Marco respectvol wordt neergezet en ik niet als een hysterische groupie (alhoewel...) ben ik tevreden.

Vanavond heb ik aan de Tifosi gezeten, bijgekletst met de fanclubcollega's die weer terug van vakantie zijn en dit logje gemaakt.
Kortom, jullie zijn weer helemaal bij!

"Wat is jouw hart
Als het stopt, niet meer klopt, als het niet meer is toegewijd"