Geheel wederzijds!
Voel je...

Afscheid nemen bestaat niet...
Twitter - nathaliethielen
Volg mij!
Follow me!
Volg me op Twitter!
Samen lachen!
Zijn favoriet!
Laat je horen!

Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 vrienden ;
en 3 gast vrienden .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Nieuws van Nathalie!
Leuk dat je mijn weblogje bezoekt! Vergeet je niet om een reactie achter te laten? Je kunt je ook aanmelden voor de e-mailalerts, dan mis je niets meer! Liefs, Nathalie
Mijn laatste reacties
Eric Bus, ik hou dus van...
13:19, 10 mrt 2017
Wat een super leuk...
11:23, 22 feb 2017
Wat een leuk en lief...
13:10, 10 feb 2017
Jeeeeetje ik ben overal...
15:00, 1 feb 2017
Ik mis haar ook...
11:23, 6 jan 2017
Wat fijn Marco! Voelt zo...
09:58, 28 aug 2015
Dit soort logjes zijn...
01:07, 15 aug 2015
Oef. Een traumatische...
01:02, 15 aug 2015
Met wat minder haar heb...
14:40, 7 aug 2015
Goed voorbeeld doet goed...
14:38, 7 aug 2015
Foto album
Wil je me wat vertellen?


Mail me!  *klik*
E-mail alert
Klokje
Zoeken
Thielen Tekst

Verba volant, scripta manent
Mugshot!
Een mugshot is het Engelse woord voor de foto die van je gemaakt wordt nadat je bent gearresteerd. Meestal word je dan op verschillende wijzen gefotografeerd, dus zowel van voren als met je profiel en je foto wordt voorzien van een nummer. 
Deze foto's worden in een 'mugbook' geplaatst en zo kunnen slachtoffers en nabestaanden die in het boek bladeren een verdachte herkennen.

Een andere vertaling van 'mug' is beker. Je koffiebeker dus, niet je kampioensbeker! 
Bij Daily Mugshot gaat het echter om een ander gegeven, namelijk je dagelijkse foto die je zo snel achter elkaar vertoont dat het bijna een filmpje lijkt.

Ik heb vandaag mijn 138e foto online gezet. Er was een periode waarin ik het trouw elke dag deed, maar een paar maanden terug stopte ik ermee. Het was gewoon teveel moeite en ik zag er trouwens ook belabberd uit...

Meestal neem ik de mugshot op mijn werk, omdat ik op die dagen de moeite heb genomen me op te maken enzo. Die foto's zijn alleen vaak overbelicht omdat ik vlakbij het raam zit. Het blijven echter leuke plaatjes om te zien, ook al geven ze een vertekend beeld.

Er zit er eentje bij met kerstmuts, oranje uitgedosd, vakantieplaatjes, paardrijdfoto, en zelfs een huilende. Van alles wat dus...


Nieuwsgierig naar de rest?

Kort termijn geheugen
Vanmorgen stond ik enthousiast geeuwend en uitrekkend voor de spiegel toen ik een klein pukkeltje onder mijn rechterarm ontdekte. Ik wil niets over ouderdom horen nu. Het was niet groot, best wel pijnlijk, waarschijnlijk gewoon een ontstoken haarzakje en ik weet dat met rust laten de beste oplossing is. Dat kan ik. Ik bijt op mijn lip. Ik heb heus wel enige zelfbeheersing.

Vervolgens sta ik onder de douche en begin me volledig op de automatische piloot te scheren waardoor op een gegeven moment het pukkeltje bruut gescheiden wordt van mijn oksel. Vergeten. Dat 'best wel pijnlijk' werd spontaan vervangen door 'eigenlijk toch wel erg pijnlijk' en ik hield mijn oksel snel onder de warm stromende douche. Stom zeg, vergeten dat daar een pukkeltje zat. Zat, ja. Hij was weg en nu zat er gewoon een wondje. Ook mooi. Ook pijnlijk. Ik bijt op mijn lip, ik ga heus niet huilen om een pukkeltje. Maar goed, het leven gaat door. Ik zeep mijn haren in, breng crèmespoeling in en ga dan enthousiast met Dove crèmeolie in de weer. Was, was, sop, sop en hoppa ook onder mijn armen lekker schrobben. Auw. Vergeten. Daar zat een gapend gat wat ooit een klein bescheiden pukkeltje was. Crèmeolie in je okselwondje valt gewoon in de categorie serieuze pijn en opnieuw sta ik met mijn arm omhoog onder de douche op mijn lip te bijten. Dat geheugen is echt niet in orde!

Wanneer ik onder de douche vandaan stap, ros ik -uiteraard- met mijn handdoek onder mijn arm waardoor de tranen me in de ogen springen. Sjonge jonge, dat doet dus zeer! Hoe kan het nou zo zijn dat ik dat plekje nu alwéér ben vergeten? Ik knijp mijn ogen dicht, bijt op mijn lip en tel tot tien. Zucht.

And last but dus zeker weten not least, spuit ik gewoon een hele lading deodorant onder mijn arm. Gloeiiiiennndeeeeeeeeee...!!!! Nu kan ik op mijn lip bijten wat ik wil, maar ik begin toch gewoon te huilen. Deels omdat het pijn doet, maar de rest is natuurlijk gewoon gigantisch veel zelfmedelijden. Deo (die geen vlekken achterlaat op zwarte kleding) in je wondje, dat prikt enorm! Zeker als dat wondje nog vers is en net afgerost is door een handdoek nadat er niet lang daarvoor zorgvuldig zeep in gewreven is (met kersen).

Inmiddels ben ik aangekleed en lijkt mijn oksel tot rust te zijn gekomen.
Maar je wilt niet weten hoe mijn lip eruit ziet.MILF
Een ieder die schrikt van de titel van deze log, weet dus waar ik het over heb. En ik zal het zo uitleggen voor de overige 98% die geen idee heeft waar deze afkorting voor staat.

Maar eerst dit
.
Judith heeft, zeker sinds ze een nieuwe door Qball gemaakte layout gewonnen heeft, een prachtig logje om te zien. Nog leuker dan de looks, is de inhoud van de logjes. Judith schrijft erg leuk en ik kan ontzettend om haar teksten lachen. Maar laatst maakte ik een opmerking over de grootte van haar lettertjes. Ik heb een nogal groot beeldscherm (24 inch) en zat toch nog helemaal voorover te turen om te kunnen onderscheiden wat ze nu precies schreef. Kelly, die hier mee zat te turen, begon helemaal rimpels te ontwikkelen en uit pure zorg om haar schoonheid (zij moet nog door Marco op de foto worden gezet) stuurde ik Judith dus het bewuste smsje. Dat was uiteraard de enige reden, want ik red het best met turen en rimpels heb ik nauwelijks. 

Nu hebben Kelly en Judith samen een logje gemaakt op het logje van Judith. (Het wordt wat ingewikkeld, ik geef het toe. Doe maar gewoon alsof je het snapt, zo boeiend is het niet). En onderaan dat logje staat, als je het tenminste kunt lezen, dit:Voor een ieder die niet mijn onderwijs genoten heeft, niet mijn ervaring en kennis bezit of bij wie de details éven ontschoten zijn, wil ik de volgende definitie van middelbare leeftijd graag even uit de doeken doen:

MIDDELBARE LEEFTIJD:
De fase tussen volwassen en oud zijn; bij mensen valt dit meestal tussen 45 en 65.

Ik ben dus gewoon net een paar maandjes veertig. Niks middelbaar. Los van het feit dat ik veertig bén, wat al pijnlijk genoeg is, zie ik er uit als -pak 'm beet- 32, misschien 33 jaar en geen dag ouder. Dus deze kwalijke vergissing is sowieso buitengewoon kwetsend en ongepast. Zeker als je in overweging neemt dat ik zo goed als elke dag echt leuke oorbellen in heb en ook mijn collectie rokjes groter is dan die van de Wehkamp.

Okay, terug naar de MILF.
MILF is een Engelse afkorting die staat voor Mothers I'd Like to F#ck.

Wanneer deze term ook nog enige uitleg behoeft, verzoek ik je heel vriendelijk een ander weblogje te bezoeken want dan ben je hier dit keer niet op de meest geschikte plek.

Van de week kreeg ik een reactie op mijn weblogje waarin stond dat ik hoog in het MILF-lijstje van de schrijver stond.

Aangezien het niet respectloos geschreven was, er zijn immers meerdere manieren om beeldend te omschrijven wat op dat lijstje staan precies inhoudt, nam ik voor het gemak en mijn gemoedsrust maar even aan dat het om een compliment ging.

Uit het gastenboek van Leontine heb ik dergelijke berichtjes ook wel eens weggehaald en er zijn ergere vergelijkingen.

Toch was, hoe netjes en vriendelijk de toon van de reactie ook was, het een tikkeltje ongepast, en ik heb de reactie met pijn in mijn hart verwijderd.
Véél te snel, bedenk ik me nu achteraf. Nog maar heel weinig mensen hebben het vermoedelijk gelezen en nog veel minder mensen hebben het begrepen. Zonde!

Kortom: even samengevat: Ik ben NIET middelbaar en WEL een MILF.
Dat dat even goed duidelijk is en er geen misverstanden ontstaan door meisjes van net achttien die zich moeten legitimeren bij een film voor zestien jaar en ouder.


En nu ga ik een brilletje aanschaffen voor die dwergenlettertjes op de log van Judith.

Mr. Twitter!!!
Ik weet niet of er een gala-, vrijetijds- en badkleding-ronde is, maar zullen we proberen Marco de enige echte Mister Twitter te maken?


Stem op Marco! 

http://tweeterwall.mallplace.com/tw/netherlands/mr-twitter

Je schijnt elke 20 minuten opnieuw te kunnen stemmen! 


P.S. Marco scoort zelfs in de competitie voor vrouwen goed, hihi.
Bij Ms. Twitter staat ie gewoon boven mij!


"De kleur van liefde van weleer
Lijkt door de haat gekozen"