Geheel wederzijds!
Voel je...

Afscheid nemen bestaat niet...
Twitter - nathaliethielen
Volg mij!
Follow me!
Volg me op Twitter!
Samen lachen!
Zijn favoriet!
Laat je horen!

Bezoekers
Op dit moment is er 1 vriend ;
en 1 gast vriend .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Nieuws van Nathalie!
Leuk dat je mijn weblogje bezoekt! Vergeet je niet om een reactie achter te laten? Je kunt je ook aanmelden voor de e-mailalerts, dan mis je niets meer! Liefs, Nathalie
Mijn laatste reacties
Eric Bus, ik hou dus van...
13:19, 10 mrt 2017
Wat een super leuk...
11:23, 22 feb 2017
Wat een leuk en lief...
13:10, 10 feb 2017
Jeeeeetje ik ben overal...
15:00, 1 feb 2017
Ik mis haar ook...
11:23, 6 jan 2017
Wat fijn Marco! Voelt zo...
09:58, 28 aug 2015
Dit soort logjes zijn...
01:07, 15 aug 2015
Oef. Een traumatische...
01:02, 15 aug 2015
Met wat minder haar heb...
14:40, 7 aug 2015
Goed voorbeeld doet goed...
14:38, 7 aug 2015
Foto album
Wil je me wat vertellen?


Mail me!  *klik*
E-mail alert
Klokje
Zoeken
Thielen Tekst

Verba volant, scripta manent
Photoshoot Margriet
Een tijdje geleden deed ik een oproepje op de log van de fanclub want de Margriet was op zoek naar een fan die grenzen verlegd had door Marco. Een aantal van jullie hebben gereageerd, een aantal heeft de redactrice van Margriet gemaild dat ze vonden dat ze mij de meest geschikte kandidaat vonden! Wat een lieve en bijzondere reactie van jullie!

Ik werd in ieder geval gebeld voor een gesprekje, want de dame in kwestie had een strakke deadline en nog maar twee dagen voor ze op vakantie ging. Ze vond het een fijn gesprek, mijn ervaringen pasten in haar doelstelling en ze vroeg me of ik een aantal feiten in de mail wilde zetten, zodat ze een stukje kon schrijven. Dat moest dus wel een beetje snel, want zij moest het nog uitwerken en ik wilde het persé lezen voor het naar de drukker zou gaan. Ik vond dat prima maar toen ik mijn mailtje begon nam de tekstschrijfster bezit van me en schreef ik mijn eigen artikeltje, hihi. De redactrice heeft hier en daar wat aanpassingen gemaakt, maar was er gelukkig tevreden over zodat ze zonder zorgen op vakantie kon.

Vorige week werd ik benaderd door de producente van het artikel dat ze graag een photoshoot in wilde plannen. Het is echter momenteel heel hectisch en ik heb het erg druk, dus er waren maar een paar momenten waarop ik kon. Uiteindelijk kon ik vanmorgen naar Amsterdam, naar Studio 13 waar fotograaf Cremfeli de foto's zou maken. Ik werd opgevangen door Imelda, die met me besprak welke kleding ik aan zou trekken. Ze had van te voren mijn maten en favoriete kleuren gevraagd en die had ik door gegeven, en daarbij gezegd dat ik wel een grote maat had, maar toch van strakke kleding houd. Geen wijde vormloze kleding voor mij! Ze kwam met een groot grijs vest aan zetten, wat me een vierkant wollen beertje deed lijken, maar met riem zou het er héél anders uit zien, zei ze. Dat was waar. Met riem zag ik er uit als een vierkant wollen beertje met riem.
Voor jezelf opkomen is verrekte moeilijk. Maar ik deed het toch. Ik vertelde dat ik me er niet gelukkig in voelde en iets anders aan wilde. Imelda zei dat ze ook rekening moest houden met Margriet, met de najaarsmode etc. Nou wilde ik haar baan niet in gevaar brengen, maar ik hoef persoonlijk niet zo nodig in Margriet. Het is geen dream come true ofzo. Ze willen mij graag en ik ben bereid mee te werken, maar dan wel als mezelf! Imelda mopperde nog heel even maar ging toen accoord, ik zou mijn eigen kleding dragen. Wel kreeg ik enkellaarsjes aan, leuke schoentjes die slechts 189 euro kostten. *slik*Vervolgens werd ik door de make up gehaald door Cindy, de vaste visagist van Ali B., dus dat was meteen gezellig. Cindy zei dat ze vond dat ik heel goed voor mezelf was opgekomen, en dat vond ik prettig om te horen. Smaken verschillen nu eenmaal, maar het is wel mijn koppie in die Margriet. Imelda was gelukkig nog steeds vriendelijk en uiteindelijk was het moment waarop we foto's zouden maken.
De fotograaf was een aardige man die mijn gevoel voor humor deelde en al snel zaten we te dollen. Je moet het allemaal niet te serieus nemen, vind ik, en ik probeerde een paar gekke standjes uit. Hij was enthousiast, knipte vrolijk mee en ik had het naar mijn zin. 

Eigenlijk mag je geen foto mee als je de studio uitkomt, want het materiaal is voor Margriet en moet uniek blijven, maar hij mailde me ter plekke toch een foto en schreef er 'NATUURTALENT !!!!' bij. Hij fotografeert vast nog niet zo lang 

Het was een leuke ochtend en ik meen dat Margriet 45 de Margriet te be is! 
Spannend hè?

De Schoorlse Duinen!
Deze week mag Asmara bij haar Opa logeren. Mijn vader woont, net zoals ik de eerste achttien jaar van mijn leven, in Schoorl.

Prachtige duinen, rijke bossen, veel natuurschoon. Maar ik kom er toch niet zo graag, teveel herinneringen.

Gisteren heb ik er een aantal hele leuke herinneringen aan toe mogen voegen!

"Ik heb je nooit voor mij alleen
Je deelt je lieve hart met iedereen"