Geheel wederzijds!
Voel je...

Afscheid nemen bestaat niet...
Twitter - nathaliethielen
Volg mij!
Follow me!
Volg me op Twitter!
Samen lachen!
Zijn favoriet!
Laat je horen!

Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 vrienden ;
en 2 gast vrienden .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Nieuws van Nathalie!
Leuk dat je mijn weblogje bezoekt! Vergeet je niet om een reactie achter te laten? Je kunt je ook aanmelden voor de e-mailalerts, dan mis je niets meer! Liefs, Nathalie
Mijn laatste reacties
Eric Bus, ik hou dus van...
13:19, 10 mrt 2017
Wat een super leuk...
11:23, 22 feb 2017
Wat een leuk en lief...
13:10, 10 feb 2017
Jeeeeetje ik ben overal...
15:00, 1 feb 2017
Ik mis haar ook...
11:23, 6 jan 2017
Wat fijn Marco! Voelt zo...
09:58, 28 aug 2015
Dit soort logjes zijn...
01:07, 15 aug 2015
Oef. Een traumatische...
01:02, 15 aug 2015
Met wat minder haar heb...
14:40, 7 aug 2015
Goed voorbeeld doet goed...
14:38, 7 aug 2015
Foto album
Wil je me wat vertellen?


Mail me!  *klik*
E-mail alert
Klokje
Zoeken
Thielen Tekst

Verba volant, scripta manent
Zomaar
Helaas heb ik geen tijd om een logje te schrijven, maar ik wil jullie wel graag laten weten dat zowel mijn Kerst als de Jaarwisseling heel erg fijn waren!
En wat betreft de Goede Voornemens? Ik denk aan wat vaker loggen... 


Veel liefs voor 2012!
Geniet!xx N.
Geniet van Kerst 2009!
Vandaag nog beetje werken, laatste boodschapjes doen en dan ben ik klaar voor kerstmis!
Morgen, eerste kerstdag, zijn we gewoon lekker thuis, met zijn viertjes. Heerlijk!
Zaterdag komen mijn vader en mijn stiefmoeder zijn vriendin eten. Mijn oudste zus en haar kinderen had ik ook uitgenodigd maar ze hebben helaas andere plannen. Zondag komen de broers van Arno, waarbij Rick natuurlijk zijn vrouw Petra gezellig meeneemt. Het gaan dus drukke dagen worden met veel eten, maar ik heb er zin in!

Gelukkig zijn zondag de winkels weer open, want zover vooruit plannen, het lukt me allemaal niet meer zo goed haha!
Maandag ga ik gewoon weer aan de slag in Abcoude, Marco en ik werken aan het jaaroverzicht en dat is altijd een enorme klus. Daar hebben we dus echt nog wel even tijd voor nodig. Met oud en nieuw komen onze vrienden Jan en Lida met hun meiden. Blijven ook allemaal slapen. Gisteren kwamen mijn beste en oudste vriendin Barbra en haar man en kinderen op bezoek. Dat zijn altijd geweldige avonden maar het betekende wel dat mijn wekker op half zes stond tegen de tijd dat ik mijn ogen sloot...

Het was voor het eerst in jaren dat we het zo laat hebben gemaakt, en ook Arno deed nog lustig mee. Dat heeft uiteraard zijn invloed op kerst straks, maar voor mij was gisteren dat helemaal waard. We hebben ongelofelijk veel gelachen, spelletjes gedaan, hapjes gegeten en nog veel meer gelachen. Niets geeft me meer energie dan hardop lachen! Nou ja, er zijn wel activiteiten die me ook zoveel energie geven,  maar ook daar was nog sprake van, joecheiiii! Kortom, het was een geweldige avond, een geweldige nacht, en daardoor is zelfs de ochtend nu geweldig.

Op dit moment zijn de drie kindjes van de buren even op bezoek, hun ouders hebben een begrafenis in Leiden. Straks even in de supermarkt kijken of de rest van Nederland ook weer tot het laatste moment wacht. Zal toch wel...

Ik heb een record aantal kerstkaartjes van jullie gehad, ik kom deuren in huis te kort om ze aan op te hangen, maar ze krijgen allemaal een plekje. Ik zal ze niet natellen maar ik denk zelfs dat ik er meer dan Marco heb gekregen. Maar Marco, voel je vrij om naar mijn kerstkaarten te komen kijken! Dank jullie wel, het wordt erg gewaardeerd! En dat meen ik!

Hoe dan ook, ik ben blij. Ik voel me fijn. Ik ben gelukkig.
(Maar ik ga toch maar vroeg naar bed vanavond!)Ik hoop dat jullie kerstdagen gezellig en warm zullen zijn, jullie ze kunnen delen met de mensen die je lief hebt. Dat het gemis van zij die er niet bij zijn bestaat uit dierbare herinneringen en dat je na deze hectische periode zult denken: Wauw! Kerst 2009 was onvergetelijk!


xx N.
Wie zoet is...
Eigenlijk is het natuurlijk heel naïef, maar ik noem het liever een beetje schattig ofzo, dat klinkt beter. Maar het was niet mijn meest slimme actie toen ik echt geloofde dat ik wel snel een paar korte logjes online kon zetten. Snel is één ding, ik typ best in een lekker tempo en mijn gedachten gaan ongeveer even snel. Maar kort, mensen mensen, dat was natuurlijk onhaalbaar. Dan ben je veertig en heb je nog steeds geen enkele zelfkennis.

Maar ik wil het, met een hijgende kerstman in mijn nek, gewoon nog even doodleuk over Sinterklaas hebben! Op het logje van Benjamin kon je je opgeven om mee te doen aan de surprises voor medeloggers en dat leek me best leuk. Maar jemig, ik vergat even dat dat ook tijd kost en ik dat nu juist net niet heb! Gelukkig had ik Viv en dat rijmt heerlijk! En Viv zelf was het gewoon vergeten, nog beter! Ze zat dus niet de hele dag snikkend aan haar computer te wachten tot ik haar zou mailen, want dat was ik dus zelf weer vergeten haha! Maar ik had Marco achter de computer gezet met haar logje open dus een originele foto had ik in ieder geval wel. Uiteindelijk kwam alles natuurlijk gewoon goed, dat zul je altijd zien. Dat was ook helemaal de reden van deze log niet! Mijn eigen surprise was dat!
! Moederdag !

Vandaag is het Moederdag.
Een aantal van mijn minst leuke jeugdherinneringen hebben betrekking op deze dag. Mijn moeder had subtiel in het drogistenkrantje aangekruist welke ketting ze mooi vond, en die was ik gaan kopen. De ?schildpadkleur? (ik weet nog altijd niet welke kleur dat is, maar goed) was alleen uitverkocht en ik koos daarop zwart. Die ketting vloog dus door de woonkamer van woede want het was de verkeerde. Inmiddels ben ik volwassen, kan dingen in een breder perspectief zien, omstandigheden en situaties beter begrijpen.

Maar als ik mijn ogen dicht doe, voel ik nog altijd de schrik, de pijn, de teleurstelling. Het besef het wéér verkeerd te hebben gedaan ondanks alle zorgvuldige voorbereidingen. Moederdag is jarenlang niet mijn favoriete dag geweest.

Deze beker heb ik ooit van mijn moeder gehad :-)


Dag 2008! Hallo 2009!

Het eind van het jaar is de periode bij uitstek om terug te blikken naar wat er allemaal voorgevallen is. En hoewel er een paar dingen minder leuk waren, kan ik terugkijken op een fijn jaar. Zeker in mijn relatie en het gezin is er wat meer rust gekomen, ik heb een betere balans gevonden tussen werk en vrije tijd en heb in 2008 ook geregeld een momentje voor mezelf genomen. Uitstapjes met vriendinnen, bezoekjes aan de sauna en elke week een uurtje paardrijden zijn daar mooie voorbeelden van.

Ik heb een paar mensen bewust minder vaak gezien in 2008, ik heb kortgeleden te horen gekregen dat een vriendschap niet was wat ik dacht dat het was en heb er in 2008 ook een paar lieve vriendinnetjes bij gekregen. Alles verschuift, maar niet met grote aardschokken, allemaal goed te doen.

Arno was rond de zomer in zeer goede doen, helaas de laatste paar maanden weer wat minder, maar dat hoort ook een beetje bij de tijd van het jaar en de zoektocht naar de juiste medicatie loopt ook nog. In januari gaat hij weer iets nieuws proberen. Ook hierin pieken en dalen, maar nergens verontrustend, nergens reden tot paniek. Nog altijd liefde en waardering, nog altijd veiligheid en warmte. Mijn Arno is alles voor me.

Ook Aron heeft een paar moeilijke maanden achter de rug, was bij vlagen erg verdrietig en ontroostbaar. Inmiddels slikt ook Aron medicijnen en het lijkt beter te gaan. Ik heb mijn eigen kereltje weer een beetje terug en dat geeft veel opluchting. Aron is echt mijn kanjer.

Asmara betaalt me vast dubbel en dwars terug wanneer ze in de puberteit komt, maar vooralsnog is dat het zonnetje in huis en kunnen we het heel goed vinden samen. We doen leuke dingen samen, we kunnen overal over praten en ze is erg sociaal en betrokken. Ik probeer haar in de gaten te houden omdat ze net zoals haar moeder, de neiging heeft het leed van andere mensen op haar schouders te nemen waar ik vind dat ze aan haar eigen dingetjes genoeg heeft. Asmara is mijn schatje.

Wanneer je namen noemt, kwets je mensen. Moet ik ook niet doen dus. Doe het toch.

Marlies is misschien wel de meest stabiele factor geweest van afgelopen jaar. Ik zie haar elke week, soms meerdere keren per week, en het is altijd leuk. Heb ik een rothumeur, dan mag dat. Heb ik een stralend humeur en is zij ongesteld, dan beheers ik me en dat waardeert ze. We kunnen heerlijk roddelen, ontzettend lachen, geweldig over seks praten, en vooral veel plezier maken. Marlies vindt me ongetwijfeld niet perfect maar heeft nog nooit de neiging gehad ook maar een flintertje aan me te veranderen. Ze accepteert me hoe ik ben en dat is een heel fijn gevoel. Ik heb heel veel bijzondere momenten afgelopen jaar gehad met haar heel dichtbij me. Een fanclubdag, een première, zij was er!

Datzelfde geldt voor Marco. Hij waardeert heel erg wat ik voor hem doe, hecht waarde aan mijn mening, respecteert mijn keuzes ook als ze de zijne niet zijn, en staat onvoorwaardelijk achter me. Heb ik het moeilijk, dat staat hij als eerste klaar om in actie te komen. Van de week voelde ik me een beetje meuhhh, smste ik naar hem. Meteen vliegen de liefdevolle smsjes me om de oren en ook mijn weblog krijgt een stoot liefde te verwerken. Ik ben echt oprecht blij met zo'n trouwe en fijne vriend. Oke, ik moet hem met jullie allemaal delen maar gelukkig is er genoeg voor iedereen!

Ik heb hele fijne gesprekken gehad dit jaar met lieve (Borsato-)vriendinnen. Soms heel lang en uitgebreid, zoals met Angelique of Daniëlle. Soms heel kort maar met veel diepgang, zoals met Ine of Esther. Er waren mensen die ik veel te weinig heb gesproken zoals Jacqueline, Myrna of Marijke. Ik heb veel lieve mailtjes en kaartjes gehad, warme msnberichtjes of lieve smsjes. Ik heb duizenden lieve reacties gehad op mijn weblog, die ik allemaal één voor één gelezen heb.

Ik heb gewoon een heel, heel mooi jaar gehad.

Dit geldt niet voor iedereen. Ook in 2008 zijn er mensen ziek geworden, overleden, waren er mensen met verdriet en pijn of voelden zich eenzaam. Dat maakt dat 2008 voor iedereen een ander maar wel uniek jaar was. En het is nu voorbij!


Ik hoop dat 2009 jullie alles brengt wat jullie in 2008 gemist hebben!

Ter info!
Aron logeert bij Melissa voor drie nachtjes.
Asmara logeert bij Opa voor drie nachtjes.

Dan weten jullie dat...


Merry Christmas!
Door de jaren heen hebben we veel mensen fijne kerstdagen gewenst en meestal ook een paar mooie wensen voor het nieuwe jaar meegestuurd. Maar sinds 1997, toen Aron drie weken oud was, prijkt hij, en later samen met zijn zusje, op de kerstkaart.

Je ziet ze elk jaar groeien en een aantal vrienden van ons bewaren de kerstkaarten en hangen ze elk jaar allemaal weer op. Ik heb ze al eens eerder op mijn puntlogje gezet, maar dat is niet alleen een paar jaar geleden, ook zijn er zowel meer loggers als kerstkaarten bijgekomen! 


Maar kijk nou zelf, met zulke moppies is elk kerstfeest toch geslaagd en elk jaar een gelukkig nieuwjaar!!

1997                                                                1998


1999

2000                                     2001                                       2002
2003                                                            2004
2005                                                                     2006


20072008!


Zij gelooft in mij...
"Mam?"

"Ja schat?"

"Voor jou is het best rot dat we nu niet meer in Sinterklaas geloven hè?"

"Hoezo dat dan, Asmara?"


"Nou, eerst deed Sinterklaas het allemaal en nu moet jij de stad in voor kadootjes..." *grinnik*
"Ik ben bij je ieder ogenblik
De engel van mijn hart ben ik"