Geheel wederzijds!
Voel je...

Afscheid nemen bestaat niet...
Twitter - nathaliethielen
Volg mij!
Follow me!
Volg me op Twitter!
Samen lachen!
Zijn favoriet!
Laat je horen!

Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 vrienden ;
en 2 gast vrienden .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Nieuws van Nathalie!
Leuk dat je mijn weblogje bezoekt! Vergeet je niet om een reactie achter te laten? Je kunt je ook aanmelden voor de e-mailalerts, dan mis je niets meer! Liefs, Nathalie
Mijn laatste reacties
Eric Bus, ik hou dus van...
13:19, 10 mrt 2017
Wat een super leuk...
11:23, 22 feb 2017
Wat een leuk en lief...
13:10, 10 feb 2017
Jeeeeetje ik ben overal...
15:00, 1 feb 2017
Ik mis haar ook...
11:23, 6 jan 2017
Wat fijn Marco! Voelt zo...
09:58, 28 aug 2015
Dit soort logjes zijn...
01:07, 15 aug 2015
Oef. Een traumatische...
01:02, 15 aug 2015
Met wat minder haar heb...
14:40, 7 aug 2015
Goed voorbeeld doet goed...
14:38, 7 aug 2015
Foto album
Wil je me wat vertellen?


Mail me!  *klik*
E-mail alert
Klokje
Zoeken
Thielen Tekst

Verba volant, scripta manent
Pondje
Beste meester van Asmara,

In Engeland heb je geen euro
Daar betalen zij niet mee
Ze betalen daar in ponden
En nemen dan de boodschappen mee

Kom ik in de winkel
En zie ik appeltjes te koop
Dan neem ik daarvan een pondje
waarna ik weer naar huis toe loop

Maar heb ik zin in een leuk dagje
En wil ik op een bootje mee
Dan stap ik op het pontje
En dat pontje schrijf je met een T !

Groetjes,

Nathalie Thielen
(Mama van Asmara)

Pond of Pont?
In voor- en tegenspoed!

Zo luidde de tekst voor de uitnodiging die we hadden verstuurd naar onze familieleden en vrienden?


Tien jaar geleden stapten wij samen in het huwelijksbootje. We reisden met onbekende bestemming, het roer stevig in handen, maar ook vertrouwende op de wind. We hoopten op kalm weer, maar waren niet bang voor storm.

We hebben in die tien jaar vele zonnige perioden gehad, vol warmte en liefde.
We hebben ook donkere dagen gehad, waarbij het soms moeilijk was de zon te ontdekken. Maar ook in het donker was er altijd liefde.

Nu zijn we tien jaar verder en daar willen we samen met onze twee eigen zonnetjes graag bij stil staan. Tien jaar geleden beloofden we elkaar trouw te zijn en lief te hebben, in voor- en tegenspoed.
Vrijdag 21 september willen we dat, samen met Aron en Asmara, opnieuw doen.

Graag nodigen we jullie uit dit met ons te delen en te toasten op de toekomst!Tin (2)
Ik kende hem al zes jaar. Hij was mijn beste vriend, mijn maatje, mijn makker. En ik woonde samen met zijn vriend. Ik wist dat hij van me hield, en ook dat hij die gevoelens nooit zou gebruiken om in mijn relatie te stoken. Maar na zes jaar hield de relatie op te bestaan. En toen ik op een dag met hem boodschappen aan het doen was en hij een pak met koekjes uit het schap haalde, voelde ik mijn hart een slag overslaan. Ik begreep er niets van. Dit was gewoon Arno, mijn beste vriend, mijn maatje, mijn makker. Waar sloeg dat gevoel op? Hij zag me kijken en vroeg wat er was. 

?Ik geloof dat ik verliefd op je ben!? stamelde ik. Ik kon het zelf na al die jaren nog maar nauwelijks geloven. Maar het gezicht wat Arno toen trok zal ik nooit meer vergeten, het was alsof iemand het licht aan deed...
Bijbaantje
?Joehoe, Nathalie? Wil je een avondje voor me invallen?? Dat stond er in het smsje van vriendin Tanja. Nou had Tanja al heel wat leuke baantjes gehad. Ze heeft een tijdje gedanst in een kooi boven een dansvloer waar het gewone volk mocht dansen, ze heeft als chauffeuse Bekende Nederlanders rondgereden en ook heeft ze wel eens dingen mogen omroepen door een microfoon. Best leuk allemaal. Ik pijnigde mijn hersens wat haar huidige baan ook alweer was. Ik wilde voorkomen dat ik ?Tuurlijk schat!? antwoordde op de vraag of ik een rijke doch lelijke sheik wilde verwennen gedurende negen uur. ?Wat houdt je baan precies in?? smste ik dus voorzichtig terug.
Tarzan zeer bevredigend!
We gaan naar Tarzan!Mijn eerste musical was Cats, in het Engels, en hoewel ik er niets van verstond was ik als puber diep onder de indruk. Mijn tweede musical was Elizabeth en toen was ik eigenlijk om. Ik heb het nog een paar jaar uit kunnen stellen, maar toen waren musicals officiëel een nieuwe hobby van me. En ik ben de afgelopen jaren naar verschillende voorstellingen geweest. Mamma Mia was fantastisch. Jesus Christ Superstar viel me tegen. Tarzan was zeer bevredigend!
Mooie mensen...
?Is een datingsite niks voor jou?? Mijn vriendin kijkt me nonchalant aan alsof ze net gevraagd heeft of ik liever een speculaasje of toch een mergpijpje bij de thee wil. Ik denk aan mijn deels erotische en deels catastrofale ervaringen met het online daten en schud mijn hoofd. Om even niets te hoeven zeggen zet ik mijn tanden in het mergpijpje en wijs verontschuldigend naar mijn mond. Dat geeft me anderhalve minuut uitstel. 

?Ik begrijp het al,? knikt ze me vriendelijk toe. ?Te lelijk hè? Ja, het zijn vaak losers die op zo?n site zitten, die in het gewone leven geen partner kunnen vinden. Maar ik heb nu een site waar alleen mooie mensen toegelaten worden.? Ik kijk haar vol verbijstering aan en ze interpreteert mijn blik volledig verkeerd. ?Ja, ik was net zo verrast als jij, maar het is zó?n uitkomst! Nu kun je je gewoon focussen op hobby?s, carrière mogelijkheden, kinderwens, dat soort dingen. Want dat hij er goed uitziet weet je al voor dat je een foto hebt gezien.?
Ruimte voor jezelf...
In mijn jeugd heb ik veel onzekere perioden gekend en ook tot mijn 25e blaakte ik maar zelden van het zelfvertrouwen. Er waren zoveel dingen waar over getwijfeld kon worden, waar ik niet zeker van was, wat ik anders, beter, mooier, leuker wilde.
Op mijn 28e trouwde ik Arno en in datzelfde jaar werd Aron geboren. Ruim een jaar later kwam Asmara en zonder dat ik het proces bewust had meegemaakt, was er een enorme rust over me gekomen. Dingen waar ik me eerst druk om maakte, leken nu niet meer belangrijk. Zaken waar ik me anders uren mee bezig hield, kwamen nu niet eens meer in mijn gedachten op. Daar waren wel de nodige therapeutische gesprekjes aan vooraf gegaan, maar ik leerde knoppen om te zetten. En inmiddels ben ik daar een ster in geworden.
Tin
Katoen, Leer, Tarwe, Was, Hout, IJzer, Koper, Brons en Aardewerk hebben we gehad. 

En binnenkort, op 18 september, is Tin aan de beurt! 

Jawel, dan vieren we onze Tinnen Bruiloft, we zijn dan tien jaar getrouwd! 

Tien woelige jaren, tien mooie, gelukkige, verdrietige, moeilijke, extreme en zeer liefdevolle jaren. We willen dat heel graag vieren en hebben besloten onze achtertuin te overkappen zodat we meer ruimte hebben voor een heerlijk feest!
"Ik zal er altijd voor je zijn
Waar je ook denkt aan mij"