Geheel wederzijds!
Voel je...

Afscheid nemen bestaat niet...
Twitter - nathaliethielen
Volg mij!
Follow me!
Volg me op Twitter!
Samen lachen!
Zijn favoriet!
Laat je horen!

Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 vrienden ;
en 2 gast vrienden .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Nieuws van Nathalie!
Leuk dat je mijn weblogje bezoekt! Vergeet je niet om een reactie achter te laten? Je kunt je ook aanmelden voor de e-mailalerts, dan mis je niets meer! Liefs, Nathalie
Mijn laatste reacties
Eric Bus, ik hou dus van...
13:19, 10 mrt 2017
Wat een super leuk...
11:23, 22 feb 2017
Wat een leuk en lief...
13:10, 10 feb 2017
Jeeeeetje ik ben overal...
15:00, 1 feb 2017
Ik mis haar ook...
11:23, 6 jan 2017
Wat fijn Marco! Voelt zo...
09:58, 28 aug 2015
Dit soort logjes zijn...
01:07, 15 aug 2015
Oef. Een traumatische...
01:02, 15 aug 2015
Met wat minder haar heb...
14:40, 7 aug 2015
Goed voorbeeld doet goed...
14:38, 7 aug 2015
Foto album
Wil je me wat vertellen?


Mail me!  *klik*
E-mail alert
Klokje
Zoeken
Thielen Tekst

Verba volant, scripta manent
Opbloeien
'Niet alle zaden ontkiemen vanzelf,' las ik laatst ergens. Ik had het opgezocht omdat ik Marco over een Voice kandidaat hoorde zeggen dat ze aan het ontkiemen was en helemaal opbloeide. Ik ben gek op metaforen, gek op taaldingetjes en ik vroeg me af of er nog meer mooie kreten in de tuinwereld waren die van toepassing waren op kandidaten. Maar binnen enkele seconden zat ik helemaal in de materie en was ik die hele Voice vergeten.

'Sommige zaden hebben een zetje nodig,' stond er. Een zetje, dacht ik. Ik heb ook een soort zetje nodig, denk ik. En ik las verder.

Zo heb je zaden die het beste gedijen in de warmte. In een kas of binnen in huis komen ze het beste tot topprestaties. Harde zaden kun je het beste een tijd in water leggen, voor je ze in de grond stopt. Je hebt ook koude kiemers. Die dien je een paar dagen in je vriezer te bewaren. Ze schrikken zich dan het leplazerus en ontwaken uit hun kiemrust. Ook heb je zaden die zo gek op licht zijn, dan je ze het beste op de potgrond kunt zaaien, in plaats van erin.

Hallo? Ben je daar nog? Ik ga het nu over mezelf hebben.
Heerlijk kanoŽn!
Een paar keer per jaar logeert Melissa bij ons. Hoewel we zelf denken dat we het hele jaar door leuke dingen doen, is Melissa's logeerpartijtje altijd wel reden om daar eens goed over na te denken. Melissa komt, wat gaan we voor leuks doen? Vaak gaan we naar de bioscoop, vorige keer gingen we bowlen, maar omdat het weer nu zo heerlijk zou worden besloten we te gaan kanoën. Drie tweepersoonskano's werden er gereserveerd, de kanoverdeling werd gemaakt, we hoefden alleen nog maar te wachten tot het donderdag werd. Dat is nog best een klus, maar uiteindelijk was het zover! Toevallig nog op donderdag ook.
"Het is moeilijk te begrijpen
Het is niet te verklaren"