Geheel wederzijds!
Voel je...

Afscheid nemen bestaat niet...
Twitter - nathaliethielen
Volg mij!
Follow me!
Volg me op Twitter!
Samen lachen!
Zijn favoriet!
Laat je horen!

Bezoekers
Op dit moment is er 1 vriend ;
en 1 gast vriend .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Nieuws van Nathalie!
Leuk dat je mijn weblogje bezoekt! Vergeet je niet om een reactie achter te laten? Je kunt je ook aanmelden voor de e-mailalerts, dan mis je niets meer! Liefs, Nathalie
Mijn laatste reacties
Eric Bus, ik hou dus van...
13:19, 10 mrt 2017
Wat een super leuk...
11:23, 22 feb 2017
Wat een leuk en lief...
13:10, 10 feb 2017
Jeeeeetje ik ben overal...
15:00, 1 feb 2017
Ik mis haar ook...
11:23, 6 jan 2017
Wat fijn Marco! Voelt zo...
09:58, 28 aug 2015
Dit soort logjes zijn...
01:07, 15 aug 2015
Oef. Een traumatische...
01:02, 15 aug 2015
Met wat minder haar heb...
14:40, 7 aug 2015
Goed voorbeeld doet goed...
14:38, 7 aug 2015
Foto album
Wil je me wat vertellen?


Mail me!  *klik*
E-mail alert
Klokje
Zoeken
Thielen Tekst

Verba volant, scripta manent
Afscheid nemen...
Zes uur en de telefoon gaat. Arno en ik kijken elkaar aan. ?Hypotheken,? gokt Arno. ?En verzekeringen en beleggingen!? roept hij erachter aan. 

?Valsspeler!? sis ik, en zeg vlakvoor ik de telefoon op neem: ?Goede doelen en loterijen!? Eerlijk is eerlijk, mijn vrienden en familie zouden het niet in hun hoofd halen om rond etenstijd te bellen, dus dat het een instantie is mag duidelijk zijn.
Raar!
 Sinds mijn kindertijd heb ik Vitligo, waardoor mijn gezonde pigmentcellen afgebroken worden en er op verschillende plaatsen op mijn lichaam witte vlekken ontstaan die ook door de zon niet meer gekleurd worden.

Sinds de zwangerschap van Aron (9) rukt het weer op en dat betekent dat er delen bij zijn die volledig wit zijn en andere plekken groeien ook gestaag.

Vorige week was ik in het Land van Ooit voor Marco, en kwam daar Luuk, zoon van Marijke, tegen...
De geboorte van Nathan!
Vrijdag 24 augustus, om 4.01 in de ochtend, werd Nathan Peschier geboren. Zoon van Rob & Nienke, broertje van Mila. Ik mocht bij de bevalling aanwezig zijn en het was een indrukwekkende ervaring. Hoe ik deze bevalling beleefd heb, lees je achter de lees verder knop. 

Nienke zal haar verhaal vertellen als ze daar ook aan toe is. Misschien kloppen de exacte tijden niet allemaal, maar zo herinner ik het me in ieder geval. Het was in ieder geval heel, heel bijzonder!
Laatste loodjes...
Ze zeggen altijd dat je in het laatste stadium van je zwangerschap gewoon nog naar de bioscoop enzo moet gaan. Ik herinner me nog dat ik me ook heilig voorgenomen had vooral te doen wat ik altijd doe, maar er was geen film die mijn aandacht vast kon houden, geen boek waar ik me in kon verliezen, niets. 

Ik was van een ondernemende jonge vrouw, veranderd in een vage hangzwangere. Ik hing maar wat rond, dan op de bank, dan op mijn bed, dan in een stoel. Ik liep een rondje, belde soms iemand en dan weer even niks. Op dit moment ben ik schijnzwanger. 

Nienke is de hangzwangere en ze is 41 weken en 3 dagen in blijde verwachting...
VTM: Verbijsterend Top Marco!
Met MarjoMaandenlang naar toe geleefd, bla bla bla, je kent het wel. Het klinkt zo cliché en passé en er zullen nog wel meer Franse woorden op toepasbaar zijn. Maar toch is het zo, vanaf weken voor de voorverkoop begon, stond het al in mijn agenda, werden vakanties aangepast en verjaardagen afgezegd. VTM Live, het zou in dat ene weekend geschiedenis moeten schrijven. En als er geschreven moet worden, zelfs als dat geschiedenis is, wilde ik als schrijfster daar uiteraard graag bij zijn! Als fan trouwens ook, Marco die onder de blote sterrenhemel zou gaan zingen, dat wilde ik niet missen! En tot slot wilde Marco graag dat ik ook kwam, klein detail. Maar je kent me, ik maak graag een ander blij. Enchanté!

Man versus Vrouw
Vrouwen en mannen, wie ooit bedacht heeft dat dat een goede combinatie is, heeft óf een IQ van 82 of ongelofelijk veel humor. Laten we het maar op het laatste houden. Want als je uit het gesprek gestapt bent, een koude (of juist heel warme) douche hebt genomen en, heel belangrijk, er drie avonden oeverloos met je vriendin over gepraat hebt, kan het soms best grappig zijn. Mijn schatje en ik zouden onze gesprekken en discussies eigenlijk moeten vastleggen. Opslaan in een word-docje en dan als boek uitgeven. Succes verzekerd. Want wat wij doen, is wat volgens mij alle stellen doen. We behandelen elkaar zoals we zelf behandeld willen worden. Dat heeft veel voordelen. Dat betekent dat we lief voor elkaar zijn. Aardig. Respectvol. Dat we af en toe elkaar lievelingskostje koken ook al vinden we dat zelf niet te pruimen. En dat we seksueel alle hoeken van de kamer zien. U ziet, voordelen te over eigenlijk.
Ik wil SPAM!
Onze vakantie zit er op! Helaas heb ik nu geen tijd om een echt uitgebreid vakantieverslagje te maken met foto's, maar jullie moeten maar van me aannemen dat het echt heel lekker was! Uitstekend complex, heerlijk weer, leuke mensen ontmoet, kinderen hebben zich vermaakt, ik was lekker ontspannen. Het ziekenhuis-uitstapje was wel even balen, maar het leed is geleden. Ik heb een paar dagen moeten wennen weer, was erg op mijn hoede of er niet nog iets naars zou gebeuren wat ik niet gepland had, maar na een lekkere HAMMAM was dat er ook uit gemasseerd, haha. Twaalf boeken heb ik verslonden, zalig. Het eten begon me de laatste dagen wel wat tegen te staan, maar als je me bij een Van Der Valk neerzet heb ik na twee weken de menukaart ook wel gehad...
Wat een schrík...
Met sommige mensen had ik het al besproken voor ik weg ging: wat als er iets gebeurde? Stel dat een van de kids iets zou krijgen, of, nog onpraktischer, stel dat mij iets zou overkomen? Ik had de meest griezelige rampscenario's al doorgenomen en was tot de conclusie gekomen dat de kans dat er iets gebeurde niet alleen zeer klein was maar ook dat als er iets gebeurde, ik dan alles op alles zou zetten om ervoor te zorgen dat het tot een goed eind gebracht zou worden. Ik ben geen paniekerig type, er moest toch echt wel wat gebeuren wilde ik paniekgevoelens krijgen. En zo geschiedde...
Verschríkkelíjk druk...
Verschrikkelijk druk heb ik het. Ik kom gewoon niet aan mijn boeken toe en lig vreselijk op schema. Het is onvoorstelbaar hoeveel tijd plezier maken kost! Verklaart natuurlijk meteen waarom ik het te weinig doe, want tijd is iets waar ik altijd te kort van heb. Maar deze weken heb ik het in overvloed! Tijd is alles wat ik heb en tijd is heerlijk om te hebben. Hoewel ik Arno verschrikkelijk mis, en met name voor het slapen gaan als ik tijd over heb om na te denken, is het ontbreken van een andere volwassene eigenlijk zowel jammer als bevrijdend. Volwassenen houden namelijk rekening met elkaar en aanpassen zit me in het bloed. Nu ik de enige volwassene ben doen we alles op mijn manier en ik moet zeggen: dat kan heel bevrijdend voelen!
"Bind mijn handen langs mijn lichaam
En dan nog hou ik je vast"