Geheel wederzijds!
Voel je...

Afscheid nemen bestaat niet...
Twitter - nathaliethielen
Volg mij!
Follow me!
Volg me op Twitter!
Samen lachen!
Zijn favoriet!
Laat je horen!

Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 vrienden ;
en 2 gast vrienden .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Nieuws van Nathalie!
Leuk dat je mijn weblogje bezoekt! Vergeet je niet om een reactie achter te laten? Je kunt je ook aanmelden voor de e-mailalerts, dan mis je niets meer! Liefs, Nathalie
Mijn laatste reacties
Eric Bus, ik hou dus van...
13:19, 10 mrt 2017
Wat een super leuk...
11:23, 22 feb 2017
Wat een leuk en lief...
13:10, 10 feb 2017
Jeeeeetje ik ben overal...
15:00, 1 feb 2017
Ik mis haar ook...
11:23, 6 jan 2017
Wat fijn Marco! Voelt zo...
09:58, 28 aug 2015
Dit soort logjes zijn...
01:07, 15 aug 2015
Oef. Een traumatische...
01:02, 15 aug 2015
Met wat minder haar heb...
14:40, 7 aug 2015
Goed voorbeeld doet goed...
14:38, 7 aug 2015
Foto album
Wil je me wat vertellen?


Mail me!  *klik*
E-mail alert
Klokje
Zoeken
Thielen Tekst

Verba volant, scripta manent
The day after
Een rare dag. Tot diep in de nacht hebben Arno en ik zitten napraten, herbeleven, evalueren. Het liet ons niet los. Ik viel in een onrustige slaap en werd 's morgen om 10 over 9 wakker van de deurbel. Ik schrok me wild, kwam paniekerig overeind en was volledig gedesorienteerd. Toen wist ik het weer. Het ongeluk. Maar dit was de deurbel, dus niets aan de hand. Ik stond toch maar op, trok mijn ochtendjas aan en ging naar beneden. De kids zaten een filmpje te kijken ik ging er bij zitten. Terwijl zij naar het beeldscherm keken, keek ik naar hen. Ik werd er helemaal emotioneel van. Wat hadden mijn schatjes zonder ons gemoeten?
Door het oog van de naald...

Dit gaat een vreemd logje worden. Maar na twee-en-een-halve week geen log ben je waarschijnlijk al blij dat er íets staat. Ik heb het heel druk gehad met ontspannen. Marlies een beetje helpen verven, vriendinnen bezocht, verjaardagen gevierd. Ondanks de goede voornemens kwamen die logjes er toch steeds weer niet van. Maar vandaag waarschuwde ik mijn omgeving al dat er een log zou komen, want ik ben voor de vijfde keer TANTE geworden! Zusje Karen is vandaag bevallen van een wolk van een zoon: Roeland Samuel Jurre, roepnaam Jurre. Fantastisch! Roland en Karen, gefeliciteerd!
Veel vrouwen smullen van bevallingsverhalen en dit is er eentje die daar beslist in thuis hoort!
 
 
 
Ik voel me plots weer zo Oya LéLé!
Samen met Asmara ben ik vrijdag naar K3 geweest! Maanden hingen de kaartjes al op het magneetbord naar ons te loeren, en de dagen werden afgeteld. Eindelijk was het vrijdag 11 augustus! De zorgvuldig uitgekozen roze kleren werden aangetrokken, oorbelletjes geselecteerd (voor één keer oorbellen van mama!) en vlechten geproduceerd.
 
Ik was boven bezig met mijn eigen finishing touch toen er een oorverdovend gekrijs klonk. Iedere moeder herkent die gil. Het is het geluid van 'geen aanstelleritus'. Er was echt iets aan de hand!
 
Graancirkels...
Graancirkels zijn vormen van platgelegd graan in gewas. Meestal cirkels, maar niet alleen in graan. Ook in aardappelvelden, ijsvlakten en andere plaatsen worden soms mysterieuze vormen aangevonden waarvan de oorsprong onduidelijk is. Door mensenhanden gemaakt of toch buitenaardse wezend? Men heeft tot op heden nog geen sluitende verklaring hiervoor kunnen vinden...

En ik... en ik... en ik...
Ik ben te dik! Geweldig liedje van Kinderen voor Kinderen waarin aangegeven wordt dat iedereen wel iets heeft waar hij niet zo blij mee is. En ik ben te dik.
Ik heb eigenlijk een beetje last van omgekeerde Anorexia. Een Anorexia patient is dun, kijkt in de spiegel en ziet een dikke vrouw. Het beeld wat ze ziet klopt niet met de werkelijkheid, maar zo voelt ze het wel. Ik heb het andersom. Ik ben dik, en als ik in de spiegel kijk zie ik een lekker wijf. Dat maakt het moeilijk om je tot lijnen te zetten. Gelukkig heb ik inmiddels een gruwelijke vetrichel weten te kweken waar zelfs mijn spiegelbeeld niks meer van kon maken.
En ze leefden nog lang en gelukkig...
Ik ben niet gelovig. Ik geloof niet dat er een man met een baard in de hemel zit die met een zwaai met zijn rechterhand beslist wat er gebeurt. Ik geloof wel dat je kansen in het leven krijgt, en je deze kunt nemen of kunt laten gaan. Dat het leven een kruising is met verschillende wegen maar je zelf kunt kiezen welk weg je bewandelt. Wat je dan zult treffen is een verrassing. Kortom: dat mogelijkheden krijgt aangeboden en jij keuzes moet maken. Je kunt niet kiezen wát er op je pad komt, wel hoe je er mee omgaat.
Ook geloof ik dat dingen met een reden gebeuren. Dat de reden soms moeilijk te zien is, maar achteraf vaak wel verklaart kan worden waarom sommige dingen eigenlijk alleen maar goed waren.
 
 
"Je zit op rozen
Gewoon omdat je hier geboren bent"