Geheel wederzijds!
Voel je...

Afscheid nemen bestaat niet...
Twitter - nathaliethielen
Volg mij!
Follow me!
Volg me op Twitter!
Samen lachen!
Zijn favoriet!
Laat je horen!

Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 vrienden ;
en 2 gast vrienden .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Nieuws van Nathalie!
Leuk dat je mijn weblogje bezoekt! Vergeet je niet om een reactie achter te laten? Je kunt je ook aanmelden voor de e-mailalerts, dan mis je niets meer! Liefs, Nathalie
Mijn laatste reacties
Eric Bus, ik hou dus van...
13:19, 10 mrt 2017
Wat een super leuk...
11:23, 22 feb 2017
Wat een leuk en lief...
13:10, 10 feb 2017
Jeeeeetje ik ben overal...
15:00, 1 feb 2017
Ik mis haar ook...
11:23, 6 jan 2017
Wat fijn Marco! Voelt zo...
09:58, 28 aug 2015
Dit soort logjes zijn...
01:07, 15 aug 2015
Oef. Een traumatische...
01:02, 15 aug 2015
Met wat minder haar heb...
14:40, 7 aug 2015
Goed voorbeeld doet goed...
14:38, 7 aug 2015
Foto album
Wil je me wat vertellen?


Mail me!  *klik*
E-mail alert
Klokje
Zoeken
Thielen Tekst

Verba volant, scripta manent
Griekenland
Ik hou van de manier waarop de Grieken met hun rozenkrans zwaaien. Hoe ze altijd ergens een blauw oogkraaltje hebben dat hen beschermt tegen het boze oog oftewel het kwaad.
Ik hou van de bomen waarvan de stammen wit zijn geschilderd. Ik hou van de geur van de kleurrijke bloemen die je ondanks de slechte riolering overal ruikt.


Ik hou van het geluid van de krekels die soms zoveel herrie maken dat je je stem moet verheffen in een gesprek. Ik hou van de ontelbare katten die je met name 's avonds overal op straat ziet. Ik hou van de houten luikjes voor de ramen. Ik hou van de bijzondere deuren en unieke woningen. Ik hou van de vele kerkjes die het land rijk is. Ik hou van de Griekse keuken. Van de salades, de Stifado, Soutzoukakia, Souvlaki en Spanakopitakia.


Ik hou van de ruige bergen en de soms onbegaanbare wegen. Ik hou van de spectaculaire uitzichten, de soms verlaten stranden. Ik hou van de Griekse mannen die in een kafeneion aan hun Griekse koffie zitten. Ik hou van de met takken bedolven ezeltjes, die zonder leidsels trouw hun altijd in zwart geklede vrouwtjes volgen. Ik hou van de tavernes in de kleine dorpjes waar de Griekse muziek soms ronduit melancholiek door de krakende boxen klinkt en naadloos overgaat in de melodie van de taverne ernaast.


Ik hou van de grenzeloze gastvrijheid. Van hun eerlijkheid en vriendelijkheid.
Ik hou van de heldere zee waarvan ik altijd de bodem kan zien, zelfs als ik niet meer kan staan. Ik hou van het landschap vol hoge heuvels, enorme bergen en diepe dalen en kloven. Ik hou van het gevoel van thuiskomen en rust wat dit land me geeft.

Ik hou van Griekenland.

"Het branden van verlangen
De stem van mijn hart"