Geheel wederzijds!
Voel je...

Afscheid nemen bestaat niet...
Twitter - nathaliethielen
Volg mij!
Follow me!
Volg me op Twitter!
Samen lachen!
Zijn favoriet!
Laat je horen!

Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 vrienden ;
en 2 gast vrienden .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Nieuws van Nathalie!
Leuk dat je mijn weblogje bezoekt! Vergeet je niet om een reactie achter te laten? Je kunt je ook aanmelden voor de e-mailalerts, dan mis je niets meer! Liefs, Nathalie
Mijn laatste reacties
Eric Bus, ik hou dus van...
13:19, 10 mrt 2017
Wat een super leuk...
11:23, 22 feb 2017
Wat een leuk en lief...
13:10, 10 feb 2017
Jeeeeetje ik ben overal...
15:00, 1 feb 2017
Ik mis haar ook...
11:23, 6 jan 2017
Wat fijn Marco! Voelt zo...
09:58, 28 aug 2015
Dit soort logjes zijn...
01:07, 15 aug 2015
Oef. Een traumatische...
01:02, 15 aug 2015
Met wat minder haar heb...
14:40, 7 aug 2015
Goed voorbeeld doet goed...
14:38, 7 aug 2015
Foto album
Wil je me wat vertellen?


Mail me!  *klik*
E-mail alert
Klokje
Zoeken
Thielen Tekst

Verba volant, scripta manent
Ben er weg van!
Eigenlijk zou ik deze zomer niet weg gaan. Eigenlijk. Want ik ben in april, cadeautje van de baas, al een weekje weg geweest en dat was heerlijk. Ik ben ook al een weekendje naar Vlieland geweest en sterker nog, dat ga ik in september nog een keertje doen.
Dus ik mocht helemaal niet klagen.
En dat deed ik dan ook niet. In ieder geval niet hardop. 
Maar het weer viel toch wel erg tegen. En hoewel Aron al aangegeven had dat hij liever niet meer mee op vakantie wilde, vond Asmara het toch wel erg jammer dat we nergens heen gingen. Zou ik dan toch een lastminute boeken?

Ik bekeek wat sites en wist al gauw: dit wordt niks. Ik had een bepaald bedrag in mijn hoofd en dat bedrag vond ik op geen enkele site terug! Waar lastminutes normaal heel goedkoop zijn om zo de laatste plaatsen te vullen, gooide de slechte zomer roet in het eten. Half Nederland besloot om toch maar naar warmere oorden te trekken en dus ging de prijs snel omhoog. Bah.

Wat zijn ze nog klein hier, hè!

Maar als je een tijdje surft worden de bedragen die je eerst belachelijk hoog vindt, opeens normaal. En als je dan iets ziet wat onder dat gemiddelde zit (maar nog altijd ver boven wat je uit wilde geven) denkt je brein: Hee, dat is helemaal niet zo duur. 
Dat is natuurlijk een leugen. Het is wel duur. Je brein is in de war van al die hoge prijzen.
Maar voor je het weet klik je hier en klik je daar en hoppa, opeens sta je aan de vooravond van een tweeweekse reis naar Griekenland.

Financieel gezien ga ik hier echt nog wel spijt van krijgen. Dat kan niet anders. Maar emotioneel ben ik, nog voor ik een voet in het vliegtuig heb gezet, al bijzonder gelukkig.
De laatste maanden waren behoorlijk zwaar. Zeker ook de Voice opnamen, ik ga de deur uit voor het gezin wakker is en kom thuis als alles al weer slaapt. Aron en Arno redden zich dan wel, zeker met een lieve buurvrouw die af en toe een bordje eten of een pannetje soep komt brengen. Maar Asmara heeft meer nodig. Die mist haar moeder heel erg op zulke dagen. Natuurlijk is ze een paar keer meegeweest met Kelly, heeft ze handtekeningen en foto's van Nick en Simon losgepeuterd, maar tot een goed gesprek tussen ons komt het vanzelfsprekend niet. Ik mis dat overigens net zo zeer als zij.


En dus gaan Asmara en ik samen op reis. Met zijn tweetjes. De mannen vinden het heerlijk dat ze even twee weken verlost zijn van de bazige dames in huis en wij gaan genieten van de zon, de zee en natuurlijk van alle tijd die we samen hebben! Drie jaar terug waren we al op Zakynthos. De foto's bij dit logje zijn van die vakantie. En Asmara en ik gaan die heerlijke reis nog eens dunnetjes over doen! Verrukkelijk! We zitten in een ander plaatjes, in een ander huisje, maar het eiland met al zijn schoonheid, vriendelijke mensen, schildpadden, panorama's, heerlijke eettentjes en natuurlijk de warmte, dat is niet veranderd!
Het meest gekke aan deze vakantie is dat Kelly niet meegaat. Om in de zomer weg te kunnen moet ze in december al vrij vragen en toen riep ik natuurlijk nog keihard dat ik niet zou gaan. Volgend jaar moeten we dat anders doen, want we gaan Kelly heel erg missen.
Gelukkig werkt ze vannacht, doet ze onze incheck en brengt ze ons persoonlijk naar ons vliegtuig. En gelukkig is er Whatsapp!

Tot over twee weken!

xx N.


(In gedachten poseer ik samen met Arno...)"Ik doe alles om je te troosten
Wil een vriend voor je zijn"