Geheel wederzijds!
Voel je...

Afscheid nemen bestaat niet...
Twitter - nathaliethielen
Volg mij!
Follow me!
Volg me op Twitter!
Samen lachen!
Zijn favoriet!
Laat je horen!

Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 vrienden ;
en 2 gast vrienden .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Nieuws van Nathalie!
Leuk dat je mijn weblogje bezoekt! Vergeet je niet om een reactie achter te laten? Je kunt je ook aanmelden voor de e-mailalerts, dan mis je niets meer! Liefs, Nathalie
Mijn laatste reacties
Eric Bus, ik hou dus van...
13:19, 10 mrt 2017
Wat een super leuk...
11:23, 22 feb 2017
Wat een leuk en lief...
13:10, 10 feb 2017
Jeeeeetje ik ben overal...
15:00, 1 feb 2017
Ik mis haar ook...
11:23, 6 jan 2017
Wat fijn Marco! Voelt zo...
09:58, 28 aug 2015
Dit soort logjes zijn...
01:07, 15 aug 2015
Oef. Een traumatische...
01:02, 15 aug 2015
Met wat minder haar heb...
14:40, 7 aug 2015
Goed voorbeeld doet goed...
14:38, 7 aug 2015
Foto album
Wil je me wat vertellen?


Mail me!  *klik*
E-mail alert
Klokje
Zoeken
Thielen Tekst

Verba volant, scripta manent
Het ging zo goed!
Ik had alles zo goed gepland en ik had alles zo onder controle en man oh man wat was ik goed bezig! Maar nu is het dinsdag en zaterdagochtend heel vroeg ga ik op vakantie. En ik ben er nog niet klaar voor. Ik moet nog veel werk verzetten, ik moet de stad nog in en ik moet de koffers nog inpakken. En ik voel de stress oplopen.

Nee, nee, ik wil geen stress! Geen knoop in mijn maag, geen pijn in mijn schouders en geen tranen die een weg naar buiten willen afdwingen.

Paardrijden heb ik afgezegd, heb het gewoon te druk. Morgen heeft Aron het feestje van Luuk, dat betekent alleen ook dat ik de hele dag in Schoonhoven zit en dus niet kan werken. 

Arno heeft er een paar slechte dagen op zitten en dat vreet energie bij mij (jaja, ik weet het, zijn stress mag de mijne niet zijn, maar hee, ik hou nu eenmaal van hem!) maar gelukkig gaat het vandaag weer iets beter met hem. Ik heb hartstikke veel hulp om me heen, dus de stress zit gewoon tussen mijn oren. En ik baal er van. Ik baal er van!

Maar wat ik eigenlijk wil, is horen dat het allemaal wel goed komt.

(*hint hint*)


Concert @ Sea 2009!
Een kort nachtje heb ik achter de rug. Zeg Kortnachtje waar ga je heen? Maar ik voel me super energiek want wat was het gisteren leuk! Sowieso zijn openlucht concerten en zeker festivals, altijd bijzonder. De invloed van het weer is groot en het is tevens iets wat we zelf niet kunnen beďnvloeden. Maar het was perfect! Niet te warm (flauwvallers) niet te koud want dat is vooral met wachten niet fijn. Eigenlijk was het een festival zoals het bedoeld was!


Wie wil voor mij...
Wie woont er in de buurt van de Zwaluwhoeve en wil voor mij daar een cadeaubon kopen? Ik heb hem zaterdag nodig, dus als hij donderdag wordt gepost, is het nog op tijd...
Moet je in de buurt van Almere zijn, dan mag je hem natuurlijk ook brengenWie oh wie wil dit voor me doen? Zwaluwhoeve heeft een langere verwerkingstijd als ik het via hun website doe zie je...

Mail je me even?

Heel erg bedankt!!!

Greppel
Gisteren ging ik na paardrijden nog even langs Marco voor een kort filmpje voor Hyves.

Vijf minuutjes werk, nieuw record neergezet. Ik wilde weer weggaan maar kreeg nog drinken aangeboden en opeens was het alweer heel laat...

Normaal gesproken ben ik nooit later dan elf uur thuis van de manege, en het was al na twaalven toen ik bij Marco wegreed.
Onderweg ging dan ook mijn telefoon, of alles goed was. Ik verzekerde Arno dat ik op 5 minuutjes van huis was en zo thuis zou zijn.

"Voortaan maar even bellen," vond Arno.
"Want ik maak me toch zorgen dan. Voor hetzelfde geld lig je wel in een greppel.
Met onze mooie nieuwe auto!"

L... l... l... Nathalie!

* Ik zeg gewoon even niets *

Brandwondencentrum Groningen!
Het behoort tot de 'leukste' dingen van mijn werk vind ik, hoewel 'leuk' dan natuurlijk een heel slecht gekozen woord is. Het is niet 'leuk', maar indrukwekkend, ontroerend en heel intens. Maar alles bij elkaar maakt dat ik zo van mijn werk kan genieten. En dat is wél leuk!

Vanmorgen ging Marco het laatste papieren patientendossier van het Brandwondencentrum van Groningen door de papierversnipperaar halen. Waar veranderingen plaatsvinden, stuit je op bezwaar en ook op het Elektronisch Patienten Dossier is veel kritiek geweest. Mensen zijn vaak bang dat hun privacy niet meer gewaarborgd kan worden. Privacy is belangrijk, daar ben ik het absoluut mee eens. Maar wanneer jouw papieren dossier bij je eigen behandeld arts ligt en er is een crisis in het weekend, dan moet je dus je hele medische geschiedenis aan de nieuwe arts vertellen, waar nu met een muisklik en een enter de behandelende artsen weten wat er scheelt en speelt. Die snelheid kan uiteraard levens redden, dat is natuurlijk geweldig!

Vaderdag
Er zijn twee papa's in mijn leven en ze zijn beiden ontzettend belangrijk voor me.De ene papa is mijn eigen vader. Ik logde in mijn 'M-logje' al over hem, want hij is mijn grote held. Hij is lief, betrouwbaar, eerlijk, verlegen, heeft veel humor en staat altijd voor me klaar. Een aantal van mijn sterkste jeugdherinneringen spelen zich af rondom hem.

Eentje die ik nu heel grappig vind maar destijds niet zo, was het eeuwige conflict rondom het opruimen van mijn kamer. Ik was (Was? Yeah right!) nogal chaotisch. Mijn kamer was altijd en eeuwig een bende maar ik was zelden iets kwijt. Je moest alleen wel een polsstok meenemen als je je in mijn kamer wilde bewegen. Op een dag kwam ik uit school en was alles echt keurig netjes opgeruimd. Midden in mijn kamer stonden een heleboel afgesloten vuilniszakken met mijn troep spullen. Alles wat ik kon noemen uit die zakken, zou er uit gehaald worden. Alles wat ik niet noemde werd weggegooid. Mijn kamer was blinkend schoon en akelig leeg en in die zakken zaten absoluut spullen waar ik echt niet langer zonder kon, dat wist ik zo ook wel. Het zweet brak me uit, maar na enkele uren nadenken had ik nog steeds niets genoemd en dus gingen de zakken weg.
Even terug naar Wit Licht...
Van een gewaardeerde collega (en bijzonder leuke man) kreeg ik onlangs dit korte filmpje toegezonden. Ik had naast de foto's vooral hele mooie herinneringen aan dit moment, maar nu heb ik het ook nog in hoge kwaliteit op film!
Het is maar een minuutje, maar ik schiet gewoon elke keer vol als ik zie hoe Asmara en ik samen van Marco & Band genieten!

Kijk je even mee? Welkom!
Vrijdag ging ik richting Eindhoven met de mededeling dat als ik 's avonds thuis kwam ik de kids nog even een knuffel zou geven, hoe laat het ook zou worden. Hoe laat het precies werd had ik niet kunnen voorspellen, want het werd zondag pas, haha!

Ik had dan ook geen schoon ondergoed mee. Geen shampoo. Geen sokken. Geen nachtcreme. Geen deodorant. Geen andere kleren. Geen schoenen. Geen borstel. Geen schuim. Geen tandenborstel. Geen tandpasta. Geen laptop. Geen batterijoplader. Geen boek. Geen haarelastiekjes. Geen cd'tjes. Geen bodylotion. Geen scheermesjes. Geen telefoonoplader. Ik had heel, heel veel niet mee.

Toen ik dus naar huis ging verlangde ik naar al die dingen die ik blijkbaar elke dag gebruik en vanzelfsprekend vind. En hoezeer er naar mij verlangd werd, dát werd duidelijk toen ik de straat in reed....
Kijk nou toch!!
Zo schattig!!

Marco bij Guus!
Wat een heerlijk weekend vol verrassingen! Ik had begrepen dat mijn aandeel in de Guus-festiviteiten niet erg groot zou zijn en dat ik dus vrijdag weer naar huis zou gaan na het optreden. Maar het liep anders en ik geniet ontzettend! Het is niet 'ons' feestje maar dat van Guus en dus is het voor Marco veel minder druk dan anders. Normaal zit zijn schema tot op de minuut nauwkeurig vol tijdens een tour, en nu loopt alles gewoon zoals het loopt. 
Tijd om te loggen heb ik nauwelijks, ik twitter wel veel, dus als je op de hoogte wil blijven kan dat altijd. Maar snel wat fotootjes uploaden vanaf de laptop, dat kan gelukkig nu ook even.Wat die laatste foto betreft... geen dank!  

"Zeg me alsjeblieft
Waarom je hier nog bent"