Geheel wederzijds!
Voel je...

Afscheid nemen bestaat niet...
Twitter - nathaliethielen
Volg mij!
Follow me!
Volg me op Twitter!
Samen lachen!
Zijn favoriet!
Laat je horen!

Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 vrienden ;
en 2 gast vrienden .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Nieuws van Nathalie!
Leuk dat je mijn weblogje bezoekt! Vergeet je niet om een reactie achter te laten? Je kunt je ook aanmelden voor de e-mailalerts, dan mis je niets meer! Liefs, Nathalie
Mijn laatste reacties
Eric Bus, ik hou dus van...
13:19, 10 mrt 2017
Wat een super leuk...
11:23, 22 feb 2017
Wat een leuk en lief...
13:10, 10 feb 2017
Jeeeeetje ik ben overal...
15:00, 1 feb 2017
Ik mis haar ook...
11:23, 6 jan 2017
Wat fijn Marco! Voelt zo...
09:58, 28 aug 2015
Dit soort logjes zijn...
01:07, 15 aug 2015
Oef. Een traumatische...
01:02, 15 aug 2015
Met wat minder haar heb...
14:40, 7 aug 2015
Goed voorbeeld doet goed...
14:38, 7 aug 2015
Foto album
Wil je me wat vertellen?


Mail me!  *klik*
E-mail alert
Klokje
Zoeken
Thielen Tekst

Verba volant, scripta manent
Promotie!
Ik heb het al eerder gezegd, ik heb een fantastische baan. Niet alleen zijn mijn dagelijkse werkzaamheden boeiend en interessant, er zit ook heel veel variatie in mijn werk. Een ander groot pluspunt is dat ik heel erg gewaardeerd word. Iedereen vindt het fijn†om gewaardeerd te worden, om het gevoel te krijgen dat je er toe doet, een verschil uitmaakt, belangrijk bent. Marco kan dat als geen ander.

En vandaag, vandaag kreeg ik zelfs promotie!
Ik leg het je uit...
Aan sociale contacten geen gebrek!
Ik kan ook nooit iets met mate doen. Zo werk ik me wekenlang helemaal uit de Naat (waardoor ik zelfs de juiste datum van een bruiloft ben vergeten en we gewoon niet zijn op komen dagen op de mooiste dag uit het leven van een nichtje van Arno) en zie ik haast geen mensen door de drukte. En zo besluit ik dat ik weer wat meer dingen voor mezelf moet doen en kom ik bijna niet meer aan werken toe... Voor de mensen die hier allerlei dingen tussen de regels door denken te kunnen lezen: het was geen klacht.
Ik ben gewoon een tikkeltje gestoord, maar erg gelukkig.
Een goed begin...
Ik moet janken. Ik weet het al de hele dag, ik heb†de signalen al opgemerkt. Ik heb een beetje moeite met slikken. Voel een brok in mijn keel als de telefoon gaat, nog voor ik opgenomen heb ben ik al blij dat er iemand aan me gedacht heeft.

Van alle verschillen tussen mannen en vrouwen is dit wel een zeer opvallende. Mannen huilen ook wel, maar met een reden. Ik heb geen reden. Er is niks aan de hand. Fijn gezin, fijne baan, fijne vrienden, lekker huisje. Alles onder controle. Maar er dreigt een huilbui. Een flinke!
Maagdelijk wit!
Maagdelijk wit, nou ja, maagdelijk... heel erg wit. Dat zijn veel delen van mijn bevallig lichaam.†Ik ben geboren met een grote witte vlek in mijn nek. Deze trok overigens vrij snel weer weg, ik kan me hem zelf in ieder geval niet herinneren. In mijn kleutertijd ontstonden er witte vlekken op mijn knieŽn, en de dokter stelde vast dat ik een pigmentstoornis had. Mijn lichaam breekt mijn gezonde pigment af, zonder duidelijke reden. Mijn knieŽn waren beide volledig wit, en op een wit vlekje hier en daar op mijn voeten en enkels na, had ik verder geen last. Sterker nog, in mijn puberteit begonnen ze weg te trekken. Ik had er overigens nooit last van gehad, me er nooit voor geschaamd en er geen enkel probleem mee.
Maar toen ze weg trokken treurde ik ook niet, gewoon bruin is toch wel fijner!

Jesus...
...Christ, Superstar. Dat was de Musical waar ik gisteren met Marlies heen ging om te vieren dat ik 37 jaar en 4 maanden ben. Ik had het voor mijn verjaardag gekregen,†maar dat was februari†het was alweer een beetje weggezakt. Toen ik Marlies maandag vroeg wanneer het ook alweer was, bleek het deze vrijdag te zijn. Wist ik natuurlijk best

Ik had vrijdag alle tijd om me voor te bereiden. Het voorspel bestond al in het eerst nog bij Marco langs gaan, voor wat zakelijke dingetjes.
Maar ik deed iets heel, heel doms...
"Wat is mijn naam
Ben ik iets, ben ik niets, ben ik iemand of niemand meer"