Geheel wederzijds!
Voel je...

Afscheid nemen bestaat niet...
Twitter - nathaliethielen
Volg mij!
Follow me!
Volg me op Twitter!
Samen lachen!
Zijn favoriet!
Laat je horen!

Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 vrienden ;
en 3 gast vrienden .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Nieuws van Nathalie!
Leuk dat je mijn weblogje bezoekt! Vergeet je niet om een reactie achter te laten? Je kunt je ook aanmelden voor de e-mailalerts, dan mis je niets meer! Liefs, Nathalie
Mijn laatste reacties
Eric Bus, ik hou dus van...
13:19, 10 mrt 2017
Wat een super leuk...
11:23, 22 feb 2017
Wat een leuk en lief...
13:10, 10 feb 2017
Jeeeeetje ik ben overal...
15:00, 1 feb 2017
Ik mis haar ook...
11:23, 6 jan 2017
Wat fijn Marco! Voelt zo...
09:58, 28 aug 2015
Dit soort logjes zijn...
01:07, 15 aug 2015
Oef. Een traumatische...
01:02, 15 aug 2015
Met wat minder haar heb...
14:40, 7 aug 2015
Goed voorbeeld doet goed...
14:38, 7 aug 2015
Foto album
Wil je me wat vertellen?


Mail me!  *klik*
E-mail alert
Klokje
Zoeken
Thielen Tekst

Verba volant, scripta manent
Talent
Ik sta in de badkamer als ik Arno de trap af hoor lopen. Niet veel later hoor ik hem overgeven. Ik schrik. Na maandenlang een paar keer per dag te hebben moeten spugen, is hij sinds februari nog maar sporadisch misselijk. Zou hij nu echt weer een terugslag hebben?
 
Ik luister nog eens goed. Dan hoor ik het. Hij is niet aan het overgeven, hij is aan het zíngen! Ooopssss...
Ter zijn verdediging, het was een liedje van Rammstein.
Ter mijn verdediging, ik heb hoofdpijn...
 
(Maar fijn hè, dat mijn kereltje weer zingt!! )
Schijn bedriegt...
Leuk fotootje hè? Lekker met zijn viertjes over de Blaricummer Heide gewandeld vandaag. Even geen werk, even iets héél anders, en dan in Blaricum terecht komen. Het was overigens Arno's idee, voor ik als stalker word bestempeld!
 
Afgelopen donderdag was het Hemelvaart en na een paar weken onafgebroken te hebben gewerkt, ook de weekenden, was ik echt toe aan een paar momenten van rust. Donderdag heb ik dus niet gewerkt. Marijke en kids kwamen langs. Gezellig! Maar gedurende de dag kwam er een hoofdpijn opzetten die écht niet leuk meer was...
Verkering
'Doen, Durven of de Waarheid', zo heet het 'Truth or Dare' spelletje wat de kinderen voor op het veldje graag spelen. Ik kies steevast voor De Waarheid, zeker nu er geen 'Rood' bij zit. Maar Jeremy, het 8-jarige vriendje van Aron koos voor 'durven'. Of hij Asmara een kus durfde te geven. Een echte vent draait daar zijn hand niet voor om en *smak*, Asmara had een kus te pakken. Asmara kreeg een soortgelijke opdracht en *smak* ook Jeremy had een zoen binnen. Toen vroegen ze Jeremy of hij misschien verkering met Asmara wilde. Hij haalde zijn schouders op en zei: "Mij best." Toen Asmara dezelfde vraag voorgeschoteld kreeg, zei ze zo ongeïnteresseerd mogelijk: "Ok." En toen hadden ze verkering...
In voor- en tegenspoed...
Ik geef toe, ik heb ook zo mijn afwijkingen. Zo kan ik sneller troep maken dan jouw ogen kunnen registreren, ben ik verslaafd aan broodjes carpaccio en kan ik geen kwaad woord over Marco horen. We hebben allemaal wel wat, toch?
 
Maar kijk nou eens naar deze foto. Had íemand kunnen voorspellen dat dit bedoeld werd met voor- en tegenspoed? Toen ik acht jaar geleden mijn ja-woord zei tegen die aantrekkelijke man in zijn leren broek, had ik toen kunnen voorspellen dat dit, DIT mijn leven zou zijn?
Ja, eigenlijk wel. Want ook toen al was hij zo gek als een deur en verslaafd aan sport. Ojee, ik hou écht van hem.
Vandaag is het... moederdag!
Ik heb jullie vreselijk verwaarloosd! Sorry! Ik maak het binnenkort helemaal goed. Er zal een soort Best of... komen, denk ik. Een korte samenvatting van twee weken Thielen!
 
Maar vandaag is het Moederdag, dus tja, ik mag héérlijk doen wat ik wil...
 
Belachelijk dus, dat ik nu hier zit, maar heel eventjes een updeetje moet lukken, toch? Ik heb namelijk hele leuke cadeautjes gehad en dat wil ik toch even delen!
 
"Ik loop bijna over van de aandacht om me heen
Maar als ik wil heb ik het bed voor mij alleen"