Geheel wederzijds!
Voel je...

Afscheid nemen bestaat niet...
Twitter - nathaliethielen
Volg mij!
Follow me!
Volg me op Twitter!
Samen lachen!
Zijn favoriet!
Laat je horen!

Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 vrienden ;
en 2 gast vrienden .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Nieuws van Nathalie!
Leuk dat je mijn weblogje bezoekt! Vergeet je niet om een reactie achter te laten? Je kunt je ook aanmelden voor de e-mailalerts, dan mis je niets meer! Liefs, Nathalie
Mijn laatste reacties
Eric Bus, ik hou dus van...
13:19, 10 mrt 2017
Wat een super leuk...
11:23, 22 feb 2017
Wat een leuk en lief...
13:10, 10 feb 2017
Jeeeeetje ik ben overal...
15:00, 1 feb 2017
Ik mis haar ook...
11:23, 6 jan 2017
Wat fijn Marco! Voelt zo...
09:58, 28 aug 2015
Dit soort logjes zijn...
01:07, 15 aug 2015
Oef. Een traumatische...
01:02, 15 aug 2015
Met wat minder haar heb...
14:40, 7 aug 2015
Goed voorbeeld doet goed...
14:38, 7 aug 2015
Foto album
Wil je me wat vertellen?


Mail me!  *klik*
E-mail alert
Klokje
Zoeken
Thielen Tekst

Verba volant, scripta manent
Marco 20 jaar in het vak!
Het is alweer een tijdje terug dat ik een logje maakte en dat heeft vele redenen gehad, zowel leuk als minder leuk. Dit logje heeft echter maar één reden en die is alleen maar leuk!

Vandaag is het precies twintig jaar geleden dat Marco de Soundmixshow won. Ook ik heb me in die tijd door de overbezette telefoonlijnen heen geworsteld om die leuke, tikkeltje verlegen jongen uit Alkmaar mijn stem te geven. Ik woonde niet alleen tien kilometer verder, zoiets schept meteen een band haha, maar ook vond ik hem prachtig zingen. Iedereen lacht nu een beetje om die hoed en die staart, die lange jas en die maniertjes, maar ik vond het allemaal geweldig! Als ik nu kijk, zie ik een zorgvuldig ingestudeerde act. Maar dat zag ik toen niet, ik vond hem een echte artiest, met een heel warm geluid en hij zong zo vol emotie. Ik volgde hem in zijn Italiaanse periode met een half oog, het Alkmaarse oog zeg maar, want de albums die hij maakten raakten me toen niet echt. Ik val vaak voor een cominatie van muziek, teksten en stem, en het Italiaans begreep ik niet. ?Dromen zijn bedrog? maakte ik echter weer bewust mee, kocht het singletje, ontdekte daarop de naam van mijn broer bij de gitaarpartijen en Marco was bij me binnen. Een paar maanden later hoorde ik van Rob dat Marco hulp nodig had bij het beantwoorden van zijn post en nu werk ik alweer vijftien jaar voor Marco. In die vijftien jaar heb ik zoveel mooie momenten mogen meemaken! Vaak naast of achter Marco, soms in de zaal of backstage, vaak op locatie of gewoon thuis. In die vijftien jaar hebben we één keer een woordenwisseling gehad waar ik echt wel even van slag door was. Uiteraard is dat uitgesproken en voorbij en weet ik daardoor nog beter: het is vriendschap in voor- en tegenspoed.


Weet dat ik achter je sta!


Ik denk dat ik de enige persoon ben die voor de volle omvang beseft wat Marco met mensen doet. Marco weet dat zelf natuurlijk ook. Hij leest ook fanmail, leest de logjes, spreekt mensen na een optreden en ziet het publiek in de zaal.Maar ik lees álle mail, álle brieven. En daarnaast sta ik tússen de mensen in de zaal. Ik zie, voel en proef wat het met de mensen om me heen doet. Ik zie hun blijdschap en opwinding, ik zie hun vreugde en hun tranen. Ik vergezel Marco wanneer we op bezoek gaan bij zieke kinderen, bij mensen met een traumatische ervaring of wanneer ze juist een prachtig moment delen. Ik maak de foto?s, wissel de foto?s uit, hou vaak ook contact. Soms jaren later nog hoor en lees ik opnieuw wat die ene ontmoeting of dat ene regeltje tekst wat Marco zo oprecht zong, voor hun betekent heeft. Ik weet heel veel van heel veel fans. Namen, maar ook hun geschiedenis, soms hun angsten of geheimen, hun passies en hun dromen. En ik weet ook in hoeveel van die dromen en passies Marco voorkomt. Wat een gesprekje, een mail of een filmpje kan betekenen. Ik vind het geweldig dat Marco dat niet alleen voor mensen kan betekenen, maar er in heel veel gevallen ook echt iets mee doet.

Ik ken Marco nu al zóveel jaar. Ik ken de zanger Marco, de performer, de mens Marco. Ik ken hem als liefhebbende echtgenoot van Leontine en als geduldige vader voor zijn kinderen. Bovenal ken ik hem als maatje, als vriend. Ik zou graag willen zeggen dat hij de kers op de taart is. Maar dan jok ik. Hij is de kers, de taart, de slagroom, de vulling en ook die grappige marsepeinen figuurtjes rondom!

Al twintig jaar is Marco succesvol. Al twintig jaar behoort hij tot de absolute Nederlandse top en er is geen artiest ooit meer succesvol in Nederland geweest. Niet alleen in nummer 1 hits, aantal weken op 1 of onderscheidingen. Maar vooral ook in populariteit, in toegankelijkheid en in wat hij voor mensen betekent.

Ik heb de afgelopen twintig jaar ongelofelijk van hem genoten. Ik ben ontzettend dankbaar voor alle mooie momenten die ik door hem heb meegemaakt.
Vooral hoop ik dat er nog heel, heel veel mooie momenten komen. Minstens twintig jaar zou heerlijk zijn!

Marco, lieve, lieve Marco, dank je wel! Dank je wel!


Xx N.

"Want niemand in dit paradijs
Is klaar aan het eind van de reis"