Geheel wederzijds!
Voel je...

Afscheid nemen bestaat niet...
Twitter - nathaliethielen
Volg mij!
Follow me!
Volg me op Twitter!
Samen lachen!
Zijn favoriet!
Laat je horen!

Bezoekers
Op dit moment is er 1 vriend ;
en 1 gast vriend .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Nieuws van Nathalie!
Leuk dat je mijn weblogje bezoekt! Vergeet je niet om een reactie achter te laten? Je kunt je ook aanmelden voor de e-mailalerts, dan mis je niets meer! Liefs, Nathalie
Mijn laatste reacties
Eric Bus, ik hou dus van...
13:19, 10 mrt 2017
Wat een super leuk...
11:23, 22 feb 2017
Wat een leuk en lief...
13:10, 10 feb 2017
Jeeeeetje ik ben overal...
15:00, 1 feb 2017
Ik mis haar ook...
11:23, 6 jan 2017
Wat fijn Marco! Voelt zo...
09:58, 28 aug 2015
Dit soort logjes zijn...
01:07, 15 aug 2015
Oef. Een traumatische...
01:02, 15 aug 2015
Met wat minder haar heb...
14:40, 7 aug 2015
Goed voorbeeld doet goed...
14:38, 7 aug 2015
Foto album
Wil je me wat vertellen?


Mail me!  *klik*
E-mail alert
Klokje
Zoeken
Thielen Tekst

Verba volant, scripta manent
Gratis af te halen...
Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs!

Wel even zelf je eigen exemplaar er uit vissen...

Het zijn er nog geen 4000!
Zo gepiept dus!
Leuk geprobeerd, Madonna!
Het was een goede poging, dat zeker. En leuk ook, met Justin. Maar hallo, we hebben het hier wel over Marco Borsato!
Hebben we het over Marco Borsato?
Verrek, vergeten te vertellen. Ja, we hebben het over Marco Borsato.
Marco Borsato en Wit Licht. Niet de film, niet de concertreeks en niet het album. De single Wit Licht. De single die als download te verkrijgen is, die als open disc nu overal te koop is. Die single. Die fantastische, dynamische, kippenvelveroorzakende single Wit Licht.

Die, zoals het er nu uitziet, a.s. vrijdag op de hoogste positie zal staan in de belangrijkste muzieklijsten. En Madonna, die kroop net lekker omhoog met Justin Timberlake, maar zal op de tweede plaats moeten blijven steken en haar meerdere in Borsato moeten erkenne. Jammer, Madonna. Hele leuke poging, echt waar. En ik ben een groot fan van je. Heb veel bewondering en respect voor je.
Maar ja, we hebben het hier wel over Marco Borsato!
Hebben we het over Marco Borsato?
Jazeker, als het aan mij ligt hebben we het de hele dag over Marco Borsato!

Ik vind Wit Licht helemaal te gek! Op het prikbord vroeg Isabella waar het liedje eigenlijk over gaat, en ik heb daar dit geantwoord:

Het gaat over het feit dat we normaal gesproken allemaal in de massa opgaan, we zijn een druppel in de oceaan, een zandkorrel in de woestijn. We zijn dus niet heel speciaal, maar wel nodig, want samen ben je die oceaan.

Maar soms gebeurt het in een mensenleven dat je iets heel bijzonders doet. Opeens ben je ergens toe in staat waarvan je niet wist dat je het kon. Je ontstijgt even boven je zelf, komt uit de schaduw (en in de spotlights) en je maker (God, Allah, wie je maar wilt) gunt jou dat moment door de tijd even stil te zetten.
En dat is niet makkelijk (in de spotlights staan heeft ook zijn keerzijde, de lichten prikken in je ogen) toch heb je het er allemaal voor over.
Je geniet van jouw moment, al duurt het maar even.

Marco noemde als voorbeeld de gemiddelde voetballer die het winnende doelpunt scoort, zelf herken ik het gevoel van toen ik in verwachting raakte. Tuurlijk, miljarden vrouwen gingen me voor, maar ik voelde me wel de meest bijzonder vrouw van de hele wereld want ik droeg nieuw leven in me!


Dit is een persoonlijke interpretatie hè, het kan best zijn dat een ander er iets heel anders in hoort. Isabella dacht in eerste instantie aan bijna-dood ervaringen bijvoorbeeld, maar dat haalde ik er helemaal niet uit. Ieder zijn visie!

Ik vind het liedje in ieder geval te gek en ik ben duidelijk niet de enige!
Want volgens mij hebben we aan het eind van deze week wat te vieren!

Marco's 12e nummer 1 hit!!!!!!

(En zijn zevende op een rij!)

  Gefeliciteerd lieve schat!! Ik ben trots op je!  

Ik bevries!! Deel II...
Eerder had ik een logje met de titel ?Ik bevries!?. Die column kun je hier teruglezen.
Dat zou ik even doen als ik jou was, want hier is het vervolg!


Ik wist precies wat voor type dit was. Het type Danny. ?Haai ik ben Danny!? en dan te dicht op je staan. Elkaar nog nooit gesproken hebben maar gewoon contact zoeken en dan zo vlakbij je staan dat je zijn merk deo, after shave en tandpasta kunt ruiken...
Messcherp!
Ik heb twee brievenopeners. Een houten en een metalen. En die doen het prima. Niet supergoed, maar goed genoeg. Maar van de week kreeg ik via de post een zakmes. Ooit heb ik pennen besteld met mijn bedrijfsgegevens erop en ze boden nu zakmessen aan. Bij wijze van reclame kreeg ik dus een roze (!) zakmes thuis met mijn naam en postcode erop. Of ik er misschien 500 wilde bestellen voor een zacht prijsje. Als schrijfster is een pen met je naam best een leuk item om te hebben. Ik laat hem achter bij klanten en na besprekingen. Dat betekent eigenlijk vooral dat Marco op zijn bureau een grote glazen vaas heeft staan die helemaal vol zit met pennen en ik daarin goed vertegenwoordigd ben. Maar wat moest ik nou met een zakmes?
Dilemma!
Er zijn al een aantal paardrij-logjes geweest en ik hoop dat ik je nog niet begin te vervelen. Ik zal proberen het boeiend te houden met af en toe een opmerking tussendoor waarvan ik zeker weet dat het je boeit, hihi.

Sinds enkele weken rijd ik bij de manege van Asmara. Na een half jaar naar haar lessen te hebben gekeken kriebelde het zo dat ik de stap ook waagde. En ik vind het leuk! Het rijden op zo?n sterk dier, de band die je voelt, zijn warmte, zijn grootte, het doet me gewoon wat. Als ik paarden ruik maakt mijn hart al een sprongetje...

Toch haal ik niet de bevrediging uit de lessen die ik verwacht had te zullen halen. Het hele dressuurgebeuren doet me niet zoveel. Van hand veranderen, voltes tijden, ?rond? rijden, wijken?
Het is niet mijn ding!
Lang leve het navigatiesysteem!
We hadden het een paar keer uit moeten stellen sinds de laatste keer dat we gingen eten, maar maandag was het dan eindelijk weer zover, ik zou mijn zusje zien! Mijn zusje is mijn beste vriendin, mijn liefste schatje, mijn therapeut en mijn steun en toeverlaat.

We proberen zo vaak mogelijk af te spreken en doen dat meestal boven de A4. Dat is niet het gezelligste restaurant van Nederland, maar ook niet het duurste en wel lekker halverwege. We hoeven allebei maar kort te rijden en zijn ook zo weer thuis, ideaal.

Ik mis iets...
Ik begrijp er niks van. Ik herinner me vrijdag nog. Hoewel het donderdag laat was geworden stond ik vroeg naast mijn bed om Marco op de radio niet te missen. Hele dag verder gewerkt. Ik herinner me dat ik naar de school van Asmara ging, om haar voorstelling te zien. Hoe leuk dat was. Dat een paar klassen en alle ouders van de acterende leerlingen mochten kijken en dat Aron bij mij en Arno kwam zitten. Ik herinner me hoe moeilijk Arno het had met al die kinderen, muziek, liedjes, geroezemoes en hoe hij zijn best deed. Ik herinner me hoe ik Marco die dag een paar keer sprak, omdat hij wilde weten hoe de reacties op de single waren. Ik herinner me hoe ik enthousiaste logjes voorlas, omdat hij te hyper was om zelf te lezen. Er staat me vaag iets bij dat ik heb gekookt, de kinderen naar bed heb gebracht. Hoe ik twintig minuten onder de zonnehemel ging. ?s Avonds een spelletje met Arno en Manon deed. Hoe ik niet won en later toch ook weer wel. Of was het andersom? Ik weet het niet. Het is zo ver weg. Ik weet wel dat ik me op het weekend verheugde.
Beste Edwin...
Lieve, lieve, Beste Edwin,

Vanmorgen kreeg je de primeur van Wit Licht. Dat wist je al eerder deze week, want in een strak schema was afgesproken dat Marco om 8.10 in jouw uitzending zou zijn. Maar na het luisteren van Wit Licht was je zo enthousiast dat je hemel en aarde hebt bewogen gevraagd hebt of Marco om 8.00 kon bellen zodat je de single maar liefst twee keer kon draaien!
Dat vind ik leuk. Dat vind ik écht leuk.

Je had Gerard Joling in je uitzending. Hoe makkelijk om dan onder de gordel flauwe grapjes te gaan maken, oud zeer boven te halen. Maar dat deed je niet. Je ontlokte zelfs een complimentje positieve uitspraak over de single bij Gerard.
En opnieuw, dat vind ik leuk. Dat vind ik écht leuk.
Column: Ik bevries!
Soms geïnspireerd op het werkelijke leven, veel vaker volledig verzonnen. Dat zijn deze columns!?Ik bevries!?
brulde ik. Het was koud buiten, het was verschrikkelijk koud buiten. Maar ik had me goed ingepakt. Muts, sjaal, handschoenen. Mijn haar zat dus plat en was statisch geworden door de muts, maar dat had ik er voor over aangezien het zo koud was. Zó koud was het nou eenmaal. Komende op kantoor ontdeed ik me van mijn muts, sjaal en handschoenen en kwam tot de conclusie dat het binnen kouder was dan buiten. Aaarghh.

De S. is van...
?Dag? uh? meneer de Leeuw, heeft U weer een pakje voor me?" (Ja duhhh, wat denk je zelf?)

?Ja mevrouw Thielen, dvd?tjes om te branden volgens mij!"

?Oh, U weet mijn naam!" (Hij weet mijn naam! Hij heeft me gegoogled! Hij vindt me leuk!)

?U weet de mijne ook!"

?Ja maar uw naam stond vorige keer op de sticker?" (Die ik echt niet langer bestudeerd heb dan nodig. De resultaten van het lab komen vrijdag.)

?Bij U staat de naam iedere keer op de doos."

?Oh ja. Goh. Maar waar staat de S voor, meneer de Leeuw?" (Oh, ik ben een doos, ik ben een dooooooos.)

?Sander. Eigenlijk heet ik Alexander, maar dat klinkt alleen als er ?Prins? voor staat, vind ik. En ik heb het al zwaar genoeg, want ik ben gisteren 32 geworden."

?Oh. Ja. Goh. Tweeëndertig is toch mooi?" (Kut, 32 nog maar, wat jong)

?Niet zo mooi als 23!?

?Waarom zou je 23 willen zijn?? (Iieuwww nog jonger!)

?Dan mag je alles en hoef je nog niets!?

?Je mag burgemeester worden als je 23 bent." (Burgemeester, wat bazel je nou?)

?Waarom zou ik burgemeester willen worden?

?Geen idee.? (Hou je kop dan!)

?Ik ben postbesteller, bevalt me prima!"

?Mij ook, mij ook?? (Oooooh mij ook, mijjjj ooooooook!)

"Het is wel over
Maar nog niet voorbij"