Geheel wederzijds!
Voel je...

Afscheid nemen bestaat niet...
Twitter - nathaliethielen
Volg mij!
Follow me!
Volg me op Twitter!
Samen lachen!
Zijn favoriet!
Laat je horen!

Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 vrienden ;
en 2 gast vrienden .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Nieuws van Nathalie!
Leuk dat je mijn weblogje bezoekt! Vergeet je niet om een reactie achter te laten? Je kunt je ook aanmelden voor de e-mailalerts, dan mis je niets meer! Liefs, Nathalie
Mijn laatste reacties
Eric Bus, ik hou dus van...
13:19, 10 mrt 2017
Wat een super leuk...
11:23, 22 feb 2017
Wat een leuk en lief...
13:10, 10 feb 2017
Jeeeeetje ik ben overal...
15:00, 1 feb 2017
Ik mis haar ook...
11:23, 6 jan 2017
Wat fijn Marco! Voelt zo...
09:58, 28 aug 2015
Dit soort logjes zijn...
01:07, 15 aug 2015
Oef. Een traumatische...
01:02, 15 aug 2015
Met wat minder haar heb...
14:40, 7 aug 2015
Goed voorbeeld doet goed...
14:38, 7 aug 2015
Foto album
Wil je me wat vertellen?


Mail me!  *klik*
E-mail alert
Klokje
Zoeken
Thielen Tekst

Verba volant, scripta manent
Mugshot!
Een mugshot is het Engelse woord voor de foto die van je gemaakt wordt nadat je bent gearresteerd. Meestal word je dan op verschillende wijzen gefotografeerd, dus zowel van voren als met je profiel en je foto wordt voorzien van een nummer. 
Deze foto's worden in een 'mugbook' geplaatst en zo kunnen slachtoffers en nabestaanden die in het boek bladeren een verdachte herkennen.

Een andere vertaling van 'mug' is beker. Je koffiebeker dus, niet je kampioensbeker! 
Bij Daily Mugshot gaat het echter om een ander gegeven, namelijk je dagelijkse foto die je zo snel achter elkaar vertoont dat het bijna een filmpje lijkt.

Ik heb vandaag mijn 138e foto online gezet. Er was een periode waarin ik het trouw elke dag deed, maar een paar maanden terug stopte ik ermee. Het was gewoon teveel moeite en ik zag er trouwens ook belabberd uit...

Meestal neem ik de mugshot op mijn werk, omdat ik op die dagen de moeite heb genomen me op te maken enzo. Die foto's zijn alleen vaak overbelicht omdat ik vlakbij het raam zit. Het blijven echter leuke plaatjes om te zien, ook al geven ze een vertekend beeld.

Er zit er eentje bij met kerstmuts, oranje uitgedosd, vakantieplaatjes, paardrijdfoto, en zelfs een huilende. Van alles wat dus...


Nieuwsgierig naar de rest?

Vriendschap
Op 28 maart 2009, dus nog niet eens zo heel lang geleden, ontmoette ik haar voor het eerst. Ze won een Meet & Greet in Antwerpen en haar enthousiasme bleef me bij. Toen ze in Almere bleek te wonen, van paardrijden bleek te houden en bijzonder lekkere tosti's met een dun laagje ketchup bleek te kunnen maken, was een vriendschap geboren.

We hebben het leuk samen. Heel leuk. Ik ga niets zeggen over dingen kwijtraken. Of over de vakanties, de tranen, het lachen, het ontharen van benen. Ik zeg niks over dingen die vallen. En niet stuk gaan. Of wel. Ik zeg niets over het geheugen. Over het leeftijdsverschil. Over dingen bewaren, want je weet maar nooit. Over eten. TV kijken. Dekbedden op de bank. Over muizen, vogels of andere zielige dieren. Fietsen die omvallen. Vrouwen die bij het Leger des Heils voor de deur zitten. Op de grond. Met -3. 

Ik zeg niets over het zingen. Ook niet als het op huilen lijkt. Ik zeg niets over de boodschappen. Het koken. Het zetten van thee. Ik zeg niets over lui zijn. Helemaal niets. Vooral ook omdat ik zelf niet lui ben. Dat zegt Marco dus dan is het waar.
Ik zeg niets over sport. Waarom zou ik ook? Ik zeg niets over chocola maar dat kan ik best. Nagels, daar heb ik het ook niet over. Eigenlijk heb ik het nergens over.

Het enige wat ik wil zeggen is dat ik het zo vreselijk jammer vind dat Kelly en ik bijna nooit samen op de foto gaan.xx N.
Liefde wint
Jarig!
"Ik lijk gek te worden
En de reden dat ben jij"