Geheel wederzijds!
Voel je...

Afscheid nemen bestaat niet...
Twitter - nathaliethielen
Volg mij!
Follow me!
Volg me op Twitter!
Samen lachen!
Zijn favoriet!
Laat je horen!

Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 vrienden ;
en 3 gast vrienden .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Nieuws van Nathalie!
Leuk dat je mijn weblogje bezoekt! Vergeet je niet om een reactie achter te laten? Je kunt je ook aanmelden voor de e-mailalerts, dan mis je niets meer! Liefs, Nathalie
Mijn laatste reacties
Eric Bus, ik hou dus van...
13:19, 10 mrt 2017
Wat een super leuk...
11:23, 22 feb 2017
Wat een leuk en lief...
13:10, 10 feb 2017
Jeeeeetje ik ben overal...
15:00, 1 feb 2017
Ik mis haar ook...
11:23, 6 jan 2017
Wat fijn Marco! Voelt zo...
09:58, 28 aug 2015
Dit soort logjes zijn...
01:07, 15 aug 2015
Oef. Een traumatische...
01:02, 15 aug 2015
Met wat minder haar heb...
14:40, 7 aug 2015
Goed voorbeeld doet goed...
14:38, 7 aug 2015
Foto album
Wil je me wat vertellen?


Mail me!  *klik*
E-mail alert
Klokje
Zoeken
Thielen Tekst

Verba volant, scripta manent
Mocht je me missen...
... dan zit ik vermoedelijk hier! Dinsdag ben ik weer aanspreekbaar. Nee, herstel, maandagavond ben ik weer thuis, aanspreekbaar ben ik tegen de donderdag pas weer vrees ik!
Mijn tranen zijn gedroogd, ik heb alle voordelen van Manon al op een rijtje gezet (ik zou haar bijna trouwen!) en heb er heel, heel veel zin in!
EuroDisney, here we come!
 
Hier zit ik met de prins op het paard...Hier praat ik met mijn vader Gepetto!Hier ben ik verkleed als soldaatje!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hier ben ik aan het dansen!Hier loop ik met mijn kimono!Hier laat ik mijn siamese poesje zien!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hier ben ik in de jungle!Hier heb ik mijn staart aan!In mijn hoela-rokje!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gemengde gevoelens
De titel zegt het al, ik jojo met mijn emoties. Loggen is dan niet mijn eerste behoefte, aan de andere kant wil de schrijfster in mij het vastleggen. Vastleggen zodat het zwart op wit staat, echter wordt, beter te begrijpen is...
Feest! Feest! Driewerf Feest!
Wat vreselijk, ik ben niet meer jarig. En het was zo leuk en duurde zo lang!
Het begon donderdag. Het was de dag waarop ik 38 jaar geleden ter wereld kwam. Rond 20.00 kondigde ik aan geboren te willen worden, en eventjes voor half negen was ik er. Toen was ik al vol temperament en wilde geen tijd verliezen, het leven is te leuk om er iets van te missen.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja... oh ja.... ooooooh jaaaaaaa.... rig!
Vandaag ben ik 38. Het voelt niet veel anders dan toen ik 37 was, en dat voelde niet veel anders dan toen ik 36 was. Volgens mij voelde 35 net zo en was 34 ook niet heel extreem verschillend. Maar alles bij elkaar genomen voelt het ontzettend anders dan toen ik 18 was!
 
Ik vier het vandaag zeer uitgebreid met niks doen. Ik ga geen boodschappen doen, ik ga niet koken. Ik ga wel spelletjes vanavond doen want het is donderdag, maar ik pak geen chips en drinken en wel de overwinning.
 
Ik ben nu al verwend. Want vanmorgen waren mooie tekeningen mijn deel, vele knuffels en kusjes ook. Op de tekeningen stond: "Rozen zijn rood, violen zijn blauw, zolang als ik leef, hou ik van jou!" Tenminste, op die van Aron. Op die van Asmara stond: "Rosen zijn rood, vieolen zijn blauw, zo lang ik nog lev hou ik van jou dat je jaareg bent happy Nathalie!"
LIEF!
Arno ligt nog in bed maar die heeft me vannacht nog verwend, hihi. Ook lief!
 
Meteen na twaalven kwam het eerste smsje binnen, en wel van Marco. (Ogenblikje Arno, éven smsje lezen... LOL) Superlieve tekst, best lang ook voor zijn doen, dus daar zal hij wel een tijdje mee bezig zijn geweest. Dat alleen al vind ik een kadootje ;-) In de loop van de nacht kwamen er nog meer smsjes binnen (ik dacht dat ik een nachtbraker was!) en vanmorgen vroeg kwamen er nog veel meer. Daarna werd ik in mijn msn toegezongen, en kwamen er mailtjes binnen. Sommige mensen ken ik goed, anderen alleen van naam, en ik kreeg ook mailtjes van mensen die ik niet ken. Maar allemaal zo lief! Mijn naamgenoot zei 'ik vind je een keitoffe madam!' Dat klinkt natuurlijk super op de vroege morgen, al klinkt 'madam' wel weer erg 38. Geen 18. Maar zo voelde ik me ook niet, dus ik mag niet klagen hahaha.
 
Rianne (fan-Rianne voor de mensen die haar niet kennen) heeft zelfs een logje aan mijn verjaardag besteed! Het mag duidelijk zijn dat het 'fan' in haar naam niet alleen op Marco slaat! Hartstikke lief Rianne!
 
En nu is het bijna half tien. En ik ben klaar voor de rest van de dag. Misschien dat ik hier af en toe even langs fiets om te kijken wie mij nog meer een fijne dag wenst, hihi, maar werken ga ik niet doen.
Verstand komt met de jaren, bewijst dit maar weer!
En als dat andere cliche 'Je bent zo oud als je je voelt' ook opgaat, kan dit nog een leuk jaar worden! Ik heb er zin in!
 
 
 
"Als ik je armen om mijn middel voel
Dan voel ik me pas rijk"