Geheel wederzijds!
Voel je...

Afscheid nemen bestaat niet...
Twitter - nathaliethielen
Volg mij!
Follow me!
Volg me op Twitter!
Samen lachen!
Zijn favoriet!
Laat je horen!

Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 vrienden ;
en 2 gast vrienden .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Nieuws van Nathalie!
Leuk dat je mijn weblogje bezoekt! Vergeet je niet om een reactie achter te laten? Je kunt je ook aanmelden voor de e-mailalerts, dan mis je niets meer! Liefs, Nathalie
Mijn laatste reacties
Eric Bus, ik hou dus van...
13:19, 10 mrt 2017
Wat een super leuk...
11:23, 22 feb 2017
Wat een leuk en lief...
13:10, 10 feb 2017
Jeeeeetje ik ben overal...
15:00, 1 feb 2017
Ik mis haar ook...
11:23, 6 jan 2017
Wat fijn Marco! Voelt zo...
09:58, 28 aug 2015
Dit soort logjes zijn...
01:07, 15 aug 2015
Oef. Een traumatische...
01:02, 15 aug 2015
Met wat minder haar heb...
14:40, 7 aug 2015
Goed voorbeeld doet goed...
14:38, 7 aug 2015
Foto album
Wil je me wat vertellen?


Mail me!  *klik*
E-mail alert
Klokje
Zoeken
Thielen Tekst

Verba volant, scripta manent
De aanhouder wint...
Het is niet dat ik het niet wil. Integendeel!
Ik vind het heerlijk om met vrienden op het terras te zitten. Uit eten te gaan. Een drankje te doen. Sauna of casino te bezoeken. Karaoke bar. Te praten. Of niks te zeggen.
Te lachen. Of soms zelfs huilen.

Maar het afgelopen half jaar was zo ontzettend druk dat ik mezelf meerdere keren voorbij ben gelopen. Dan haalde ik mezelf wel weer in hoor, maar ik had moeite de weinige tijd die ik over had, te verdelen over de dingen die ik leuk vind om te doen. Als je veel druk voelt, stress ervaart, worden leuke dingen opeens niet echt leuk meer.
'Ik moet nog naar de sauna,' hoor ik mezelf dan zeggen. Terwijl ik dat niet moet, maar wil.
Mijn beperkte vrije tijd wilde ik niks. Thuis zijn. Verder niks.†

Barstensvol goede voornemens zit ik. Mijn baas trouwens ook. Ik kreeg een audionote (en dus bewijsmateriaal) dat hij dit jaar geen slavendrijver zal zijn. Heerlijk om te horen! Maar het is niet hij die het probleem is, dan ben ik zelf natuurlijk. Ik moet mijn tijd goed verdelen en wanneer er geen tijd is, dat aangeven. Niet enthousiast zeggen dat het geen probleem is als ik van te voren al kan inschatten dat het ten koste gaat van mijn nachtrust. Ik moet mijn nachtrust belangrijker maken dan ik nu doe. Soms zijn dingen zů leuk dat ik alles opzij zet. Slapen dus. Of eten. Of aankleden. Tijdens is het dan wel heel zwaar, maar als ik nu bijvoorbeeld naar #1MB kijk, dan was me dat die korte nachtjes meer dan waard. Toch ga ik het anders doen dit jaar. Weet het zeker. Denk het in ieder geval wel. Ik hoop het.

Ik heb vrienden ernstig te kort gedaan. In alle categoriŽn. Vriend D. ken ik al sinds mijn 17e en ik heb hem dit jaar behoorlijk aan het lijntje gehouden. Hij vindt dat ook geen leuke eigenschap van me, maar is van mening dat mijn andere eigenschappen dat compenseren en dus blijft hij initiatief tonen, aandringen en volhouden. Iets wat ik enorm waardeer. Er zijn veel vriendschappen verwatert de afgelopen jaren omdat ik geen energie had om initiatief te tonen en de ander dat als afwijzing ervaarde. Niet D. Hij weet gelukkig hoe leuk hij is. Hoe leuk ik ben. Hoe ontzettend leuk we samen zijn. En dus kreeg ik vanavond een mail.†Zeg nou zelf, dit initiatief moet toch beloond worden?
Ik heb nu 8 februari in mijn agenda gezet. We gaan samen eten. Tegelijkertijd. En op dezelfde locatie. Met een prijsoverdrachtsmomentopname. Woohoo!
Dat moet gewoon een gedenkwaardige avond worden!


xx N.

P.S. Ik krijg net nog een mail. Omdat ik zo snel gereageerd heb (*kuch*) kom ik in aanmerking voor†de 'mega super Jackpotverrassingssurprise'!†
Wat kan het leven mooi zijn! :-)
Zomaar
Helaas heb ik geen tijd om een logje te schrijven, maar ik wil jullie wel graag laten weten dat zowel mijn Kerst als de Jaarwisseling heel erg fijn waren!
En wat betreft de Goede Voornemens? Ik denk aan wat vaker loggen...†


"Tienduizend kleuren in de lucht
Het regent tranen van geluk"