Geheel wederzijds!
Voel je...

Afscheid nemen bestaat niet...
Twitter - nathaliethielen
Volg mij!
Follow me!
Volg me op Twitter!
Samen lachen!
Zijn favoriet!
Laat je horen!

Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 vrienden ;
en 3 gast vrienden .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Nieuws van Nathalie!
Leuk dat je mijn weblogje bezoekt! Vergeet je niet om een reactie achter te laten? Je kunt je ook aanmelden voor de e-mailalerts, dan mis je niets meer! Liefs, Nathalie
Mijn laatste reacties
Eric Bus, ik hou dus van...
13:19, 10 mrt 2017
Wat een super leuk...
11:23, 22 feb 2017
Wat een leuk en lief...
13:10, 10 feb 2017
Jeeeeetje ik ben overal...
15:00, 1 feb 2017
Ik mis haar ook...
11:23, 6 jan 2017
Wat fijn Marco! Voelt zo...
09:58, 28 aug 2015
Dit soort logjes zijn...
01:07, 15 aug 2015
Oef. Een traumatische...
01:02, 15 aug 2015
Met wat minder haar heb...
14:40, 7 aug 2015
Goed voorbeeld doet goed...
14:38, 7 aug 2015
Foto album
Wil je me wat vertellen?


Mail me!  *klik*
E-mail alert
Klokje
Zoeken
Thielen Tekst

Verba volant, scripta manent
Dit is van Asmara.
Mijn grote meid!Ik vierde 13 januari mijn partijtje. We gingen een film maken. En Andrea kwam erop en Ezra en Eveline. En Babette en Quinta en David. Eerst wandelen en dan gingen we overleggen wat we gingen doen. Zogenaamd. Naar de nieuwe speeltuin. En ik en Aron waren er ook. En ik was er als is geweest. En de andere kinderen waren er nog nooit geweest . En David was er nog gisteren geweest. Toen gingen we naar dat speeltuintje toe. En ik was moe en ik ging slapen. En mijn droom was? Ik was in een andere wereld. Ik werd wakker gemaakt door feeŽn. En ik werd prinses Asmara genoemd. Door die feeŽn. En die feeŽn waren: Ezra en Babette en Eveline en Andrea.
En mijn moeder was de witte ijskoningin.
En die had de witte elf gevangen.
En ik moest de witte elf bevrijden. Het was heel leuk. Aron en David waren zombies.

Mijn verjaardag was ook leuk. En er waren een heleboel mensen. Ik heb heleboel kadootjes en heb een jurk van Sneeuwwitje en een Winxclub Barbie, 2 eigenlijk. Stella en een soort van Barbie maar het is geen Barbie, het is een plaatje van Flora van karton.
En mijn moeder de ijskoningin had lekker eten gemaakt.
En ik heb een haar kruller gekregen. En grutje en make-up. En ik vond het alleen niet leuk dat de jongens me plaagde. En dat gebeurt bijna elke verjaardag. Mijn gordijn ging stuk. Papa heeft een nieuwe reels gekocht. Nu hangt het weer.
En de mijden plagen niet op deze verjaardag en Aron doet ook niets.
Hun doen steeds het ligt uit.
Maar het was wel leuk.
Maar niet dat de jongens het ligt uit doen.
Ik vont het leukste van mijn feestje dat ik David heb gekust. En ik heb een foto van David, dus daar heb ik hem nog 20 kir gekust.

Dag, veel liefs en kusjes van Asmara!


Andrea, Asmara, Ezra en Aron!
Ezra, Asmara, Aron, David, Quinta, Eveline, Babette en Andrea

Zombie David, IJskoningin Nathalie en Zombie Aron!
Prinses Asmara en Zombie Aron
Update!
Jawel, een update. Tegen heug en meug en tegen wil en dank en tegen beter weten in. Erg leuk wordt deze update dan ook niet. Mijn fototoestel is stuk. Hij ligt al drie weken bij een reparatiemannetje en ik kwijn weg hier.
Zo heb ik geen foto's van kerstmis. Mijn vader kwam de eerste kerstdag, waarbij we heerlijk een zelfbereid driegangen menu (drie verschillende voorgerechten, twee verschillende hoofdgerechten en ijs na...) hebben genuttigd aan de feestelijk gedekte tafel. Daar heb ik geen prachtige foto's van. Op tweede kerstdag kwam Roy en Mimi even buurten met de moeder van Roy, waar ik veel van houd. Dat was erg gezellig en de foto's die ik toen niet hebben kunnen maken waren ook erg leuk. Ervoor moest ik tot mijn ellende nog werken, maar na kerstmis heb ik echt een week niets gedaan. Bijna niets.

We hebben gezwommen. Foto's maken is dan altijd lastig want je lens beslaat snel. Geen last van gehad dus. We zijn naar de bioscoop geweest, naar Charlotte's Web. Uiteraard gehuild. Van die ontroerende tranen zijn geen foto's gemaakt. We zijn naar mijn vader geweest en heb zijn vriendin Lieke mogen ontmoeten. Hele lieve, leuke vrouw, met humor en een open mind, heerlijk. Je begrijpt dat ik niets liever wilde dan dit leuke stelletje bij het Zandduin op de foto zetten. Gelukkig begon het te regenen. We zijn naar de sauna geweest, waar sowieso geen foto's gemaakt mogen worden en dat weet ik uit ervaring. Deze plaatjes heb ik dan ook niet gemaakt en worden dan ook niet in een apart mapje bewaard. Ik werd gebeld door het blad†Vriendin, of ze een foto van me mochten maken voor het nummer waarin afgeteld wordt naar 10 jaar Vriendin en of ik dan cijfer 8 wilde zijn. Visagist kwam mee, fotograaf kwam, ze zijn hier drie uur geweest en hebben vele foto's gemaakt waarvan ik er nul mocht hebben. Toen ik ze even op het schermpje terug zag hoefde dat overigens ook niet.

Mijn haar moest achter mijn flapoor (anders is je haar zo massief) ik moest recht in de camera kijken met mijn dikke kop (anders zie je zo weinig van je gezicht) en mijn buik kwam ook nog in beeld terwijl ik zŪt. Dit zijn geen foto's voor het nageslacht geworden!

Gelukkig heeft Jan slechts zo'n 500 mensen in zijn mailinglist staan, ieuw... Met oud en nieuw kwamen Jan en Lida logeren, samen met Lise en Floor. Dit was supergzellig met lekker eten en veel spelletjes. Jan had wel de camera mee! Ik heb dus een foto! Hoera!

Dan wordt het komende tijd erg druk. Vrijdag een Marco-dingetje waarbij ik eigenlijk foto's wilde maken. Kan niet. Zaterdag viert Asmara haar partijtje, waarvan ik uiteraard foto's wilde maken. Het zullen leuke plaatjes zijn, al die meiden bij elkaar niet op de foto. Zondag gaan we naar Mirjam, Freark en Niels, waarbij ik hele leuke foto's van het gezinnetje niet kan maken.
Dinsdag is Asmara jarig, trakteren! Daarvan maak ik heel veel foto's niet.
Zaterdag de 20e is de duik met de prijswinnaars, dan leen ik een camera. Zondag de 21e viert Asmara het voor familie en vrienden. Als mijn camera er dan nog niet is maak ik minstens geen 400 foto's vermoed ik. Maandag de 22e mag Siebe met Marco lunchen en Patricia hem interviwen. Ik leen wederom iemands camera. Dus ik heb het nog druk met al die foto's, dat merk je wel.

Van de week naar Artis geweest. Daar stond een huppelkutje bij de ingang breedlachend op ons te wachten. Ze wilde een foto van ons maken! De schat!
Het kostte 6 euro (met korting van Marlies d'r kaart) maar we staan er†op! Prachtig! Kunnen we niet standaard op verjaardagen zo'n huppelkutje neerzetten?"Kijk me eens aan
Had jij gedacht dat we hier samen zouden staan"