Geheel wederzijds!
Voel je...

Afscheid nemen bestaat niet...
Twitter - nathaliethielen
Volg mij!
Follow me!
Volg me op Twitter!
Samen lachen!
Zijn favoriet!
Laat je horen!

Bezoekers
Op dit moment is er 1 vriend ;
en 1 gast vriend .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Nieuws van Nathalie!
Leuk dat je mijn weblogje bezoekt! Vergeet je niet om een reactie achter te laten? Je kunt je ook aanmelden voor de e-mailalerts, dan mis je niets meer! Liefs, Nathalie
Mijn laatste reacties
Eric Bus, ik hou dus van...
13:19, 10 mrt 2017
Wat een super leuk...
11:23, 22 feb 2017
Wat een leuk en lief...
13:10, 10 feb 2017
Jeeeeetje ik ben overal...
15:00, 1 feb 2017
Ik mis haar ook...
11:23, 6 jan 2017
Wat fijn Marco! Voelt zo...
09:58, 28 aug 2015
Dit soort logjes zijn...
01:07, 15 aug 2015
Oef. Een traumatische...
01:02, 15 aug 2015
Met wat minder haar heb...
14:40, 7 aug 2015
Goed voorbeeld doet goed...
14:38, 7 aug 2015
Foto album
Wil je me wat vertellen?


Mail me!  *klik*
E-mail alert
Klokje
Zoeken
Thielen Tekst

Verba volant, scripta manent
Pauw en Witteman
Pauw en Witteman, het is alweer een paar dagen terug, maar alles gaat nog wat langzamer hier, hihi. Onder het mom, wie bewaart heeft wat vertel ik toch graag nog even hoe ik deze avond ervaren heb!

Het was dinsdagmiddag rond half vijf toen ik benaderd werd door de Vara. Marco zou samen met Minister Koenders in hun uitzending Pauw en Witteman zitten om over hun reis naar Bolivia te praten. Goh, ze hadden het wel druk, naast Colombia ook nog naar Bolivia? Een slordige 2441 kilometertjes verder? Ach nee, ze bedoelde natuurlijk Colombia, maar aangezien ik zo goed op de hoogte was had ze een voorstel. Er waren nog wat plekjes vrij in het publiek. Of ik misschien de fanclub kon vertellen dat ze de uitzending bij konden wonen? Er zou plek zijn voor ongeveer 15-20 mensen, dus dat was een heel leuk voorstel! Ik belde Marlies, die woont in Amsterdam en kan er zelfs dronken heen als het zou moeten. Ik benaderde de meiden van de fanclub, waarbij Marijke de tijd en mogelijkheid had, de andere meiden helaas niet. Ik belde Marianne, die is altijd enthousiast. Ik keek in de ledenadministratie, zocht op korte afstand van Amsterdam, en realiseerde me opeens dat afstand niet zoveel zegt. De een kan makkelijker en sneller weg dan de ander, en heeft er ook meer voor over dan de ander. Daarom zette ik een fanclublogje snel online en hoopte dat er mensen zouden zijn die van de gelegenheid gebruik zouden maken. Voor de fans leuk, maar voor Marco ook leuk! En natuurlijk voor de Vara ook leuk, het ziet er nu eenmaal gezelliger uit met een volle zaal. Zelf zou ik in eerste instantie niet gaan, maar aangezien Minister Koenders er zou zijn en een fotootje van hem met Marco nog ontbrak, was het toch wel handig als ik ook even naar De Plantage zou gaan.Tegen half tien, ik was op nog geen drie minuten afstand van De Plantage, kwam ik de ene wegomlegging na de ander tegen. Toen ik opnieuw in een weg reed die afgesloten was aan het eind besloot ik het laatste stukje te lopen. Ik parkeerde mijn auto onder het bordje ?Wegsleepregeling van Kracht? en liep naar de studio. Ik belde ondertussen Marco, die zat met War Child op korte afstand in een restaurantje en zou ook zo naar de studio komen want hij moest ook nog wat opnamen doen voor de docu die ze al bijna twee jaar aan het maken zijn. Ik zei dat ik gewoon in het publiek zou gaan zitten en dat hij me maar mee moest loodsen als het zover was. Dat was een goede deal.

Daar in de kantine was het heel sfeervol met gezellige kaarsjes en nog meer gezellige mensen. Ik herkende de fans meteen en sloot dus gezellig aan. Ik kreeg een kopje thee en praatte met Marlies, Marianne, Helga, en Eric en Tamara die in mijn omgeving stonden. Dat laatste was een vruchtbaar gesprek want Eric vroeg me of ik al een nieuwe telefoon had uitgekozen. Eerder had ik op een logje aangegeven dat ik dat op korte termijn moest doen. Lichte paniek kwam in me op, nee, dat had ik niet en het moest voor 18 februari. Hij liet zijn nieuwe telefoon zien en die zag er mooi uit. Touchscreen, net als de mijne. Toetsenbordje, net als de mijne. Ik weet niets van cilinders, GB?s, GPS, bougies, PK, of glimmende velgen en besloot ter plekke dat ik die wel wilde. X1 moest ik onthouden, hoe moeilijk kan het zijn? Heel moeilijk, bleek wel. Gelukkig mailde Eric de volgende dag weer, zodat ik niet veel later Vodafone aan de telefoon had en ik binnenkort mijn nieuwe telefoon zal ontvangen. Dat was dus geregeld!De avond vloog voorbij en voor we het wisten mochten we de zaal in. Voor de Borsatofans waren stoelen neergezet, zodat Marco ze kon zien en niet onbelangrijk, zij Marco ook. Ik kan helemaal niet ontspannen als ik weet dat er een camera op me gericht staat en dan gaat de hele avond aan me voorbij, dus ik vroeg Marlies of ze het bankje ook goed vond. Die stond naast een camera dus daar zat ik behoorlijk veilig, bedacht ik me. Ik zat op het hoekje, daarnaast Marlies en daarnaast een koppel, iets ouder dan ons. Het was hun eerste keer in een TV studio en ze waren helemaal een beetje nerveus. Toen ze ontdekten dat ze tussen de fans zaten werd dat nog erger. Ze vroeg hoe dat nu kwam en alles en Marlies vertelde dat ze bij de fanclub aangesloten was, en ik voegde toe dat de Vara ons zelf benaderd had. ?Oh, zei ze opgelucht, ?jullie zijn dus geen groupies ofzo?
Marlies keek haar diep beledigd aan. ?Tuurlijk zijn we dat wel! zei Marlies. En toen was het gesprek zo?n beetje afgelopen, heel gek.
De minister, Marco, Veldhuis en Kemper, Andrea en Jeroen en Paul kwamen binnen. Marco zwaaide vriendelijk naar iedereen en toen hij Marlies zag kwam daar een zeer vette knipoog voor haar tevoorschijn. De vrouw naast Marlies werd een beetje onrustig volgens mij.We mochten wat vragen aan de gasten stellen, mits ze niet vermoedelijk ook aan tafel straks gesteld zouden worden en een van de vragen was wie nu Veldhuis en wie Kemper was. Ik ken deze jongens al best lang en ik moet ook elkaar keer weer even denken. Dan weet ik het wel, want ik vind Remco leuker haha, maar het gaat nog altijd niet vanzelf. Ze hadden een mooi ezelsbruggetje: Kemper is Kalend. Kijk, daar heb ik wat aan. Pauw en Witteman vertelden dat het henzelf kortgeleden ook was overkomen, dat een gast vroeg wie nu Pauw en wie nu Witteman was. Dat weet ik dan gelukkig weer wel. Pauw is die lange man in dat veel te lage stoeltje...

Ik vond de uitzending erg leuk, aangezien alle onderwerpen me aanspraken. Ben dus ook blij dat ik niet in beeld zat, want als ik echt luister kijk ik vaak heel boos, dat willen we natuurlijk niet op het breedbeeldplasmascherm terug zien in miljoenen huishoudens! Marco en Bert vulden elkaar goed aan. Wat stiekem wel grappig was, was dat Bert zei dat de gemiddelde leeftijd van een kindsoldaat in Colombia 13 jaar was, en Marco later zei dat het cijfer gevaarlijk snel zakte en het nu ongeveer 12,5 jaar was. Dat gaat echt snel! In tien minuutjes! Maar het was een goed gesprek, interessant met goede sprekers. Ik genoot in ieder geval! Na de uitzending kwam Marco naar ons toe en kustte ons allebei. De dame naast ons werd gek geloof ik...

Marco vroeg of ik meeliep en toen ik niet snel genoeg kwam riep hij nog een keer. Ik was dwangmatig mijn telefoon weer aan het aanzetten, voor het geval, nou ja Marco dus, zou bellen. Niet zo slim, kleinigheidje houd je. Ik trippelde er achter aan en we stonden in de kantine nog even na te praten. Er werd voor iedereen drinken gehaald, maar de man die drinken voor ons gezelschap haalde sloeg mij doodleuk over. Hij vroeg het wel aan de persoon rechts van me, en ook aan de persoon links van me. En niet aan mij. Te hoog groupie gehalte denk ik. Minister Koenders stelde zich aan me voor, hij is van dichtbij toch ook wel erg leuk, vooral als hij lacht. Marco kwam meteen in actie, vertelde hoe onmisbaar ik ben voor de website en hoe ik het korte lijntje tussen hem en zijn fans ben. Hij deed, het zoals altijd, heel oprecht en respectvol. Ik werd er verlegen van. Ook van Andrea kreeg ik een hand. Het gesprek ging al snel over Italië, aangezien zowel Andrea als Marco en Bert hun hart daar hebben zitten.


Eigenlijk zat ik me een beetje op te lopen winden dat ik zo duidelijk overgeslagen werd met de drankjes. Er werd verdorie aan de persoon rechts en links van me gevraagd of ik wat wilde drinken maar niet aan mij. Ik vond het onbeleefd. Belachelijk. Ik had ook erge dorst. Ik had ook een uur zitten luisteren en lachen op de juiste momenten. Ik had zelfs mijn telefoon helemaal uitgezet. Ik had recht op drinken. Klaar!
?Hee, heb jij niets te drinken? vroeg de minister. ?Wat wil je drinken, dan haal ik het even voor je!
?Oh, nee hoor, dank U wel, heel vriendelijk!
?Het is geen probleem hoor, weet je het zeker? Ik haal zo wat, echt!
?Nee hoor, dank U wel, dank U wel, nee hoor.

Het zijn van die momenten waarop je zo?n gruwelijke hekel aan jezelf kunt hebben.


We werden op de hoogte gebracht dat de cameraploeg klaar was en liepen naar een ander deel van het complex waar Nathalie en Robin, de cameraman die ook op de fanclubdag werkzaam was, al klaar stonden. Ook Willemijn Verloop was er bij, net als Mark van War Child. Marco en Bert gingen op de gereedstaande stoelen zitten en ik knipte snel een fotootje. Hoewel Robin aangaf de heren redelijk close in beeld te hebben, vond ik het toch storend om te zien dat de broekspijp van Bert dubbel gevouwen zat. Ik wilde daar eigenlijk iets aan doen, maar zoiets moet je wel voorzichtig brengen.

Ten eerste: zeg ik ?Bert?, net zoals Ernie Marco? Of meneer Koenders of Minister Koenders? Of gewoon kortweg minister? Maar nog veel lastiger is je niet te verspreken met de zin die je daarna wilt stellen.
?Minister Koenders, mag ik u pijpen? Ik bedoel, mag ik uw pijpen even goed doen?
Horen jullie het verschil?

Ik koos voor ?Meneer Koenders? en zei zorgvuldig ?broekspijpen?. En toen deed ik ze even goed. Het kwam dan wel niet in beeld, maar je weet maar nooit. Stel dat een van de twee zo hard moet lachen dat ie van zijn stoel valt, dan zul je zien dat er snel uitgezoomed wordt. En dan een dubbelgevouwen broekspijp, bij een minister, dat kan echt niet.

Dezelfde man als eerder die avond (ik noem liever geen namen, dat snap je) kwam weer aan en had voor iedereen een biertje of wat fris mee. Nou ja, bijna iedereen. Eén iemand werd opnieuw volkomen genegeerd. Tssss.

Het gesprek verliep heel goed. Opnieuw goede wisselwerking tussen de heren, ze vulden elkaar aan, er was ruimte voor een grapje, er was een serieuze noot en ze gingen goed op de materie in. Ik weet niet wanneer de documentaire af moet zijn en er zijn ook nog geen concrete plannen wat er vervolgens mee gedaan gaat worden, maar dat ik niet kan wachten om hem te zien, dat weet ik wel!

Het liep al tegen enen toen we klaar waren en we wandelden terug naar de kantine. Mijn telefoon had ik weer even uitgezet, dus ik hoopte dat Marlies er nog zou zijn. Er reden geen metro?s meer nu, en ik breng haar met alle liefde thuis, maar ja, dan moet ik natuurlijk niet weggesleept zijn. Mijn onzekerheid was uiteraard geheel onterecht, als een volleerd groupie stond Marlies nog op mij Marco te wachten. Annette wilde graag met Marco op de foto en ik vroeg of Marco misschien een keer met mijn vriendinnetje Marlies op de foto wilde want dat was nog nooit gebeurd... Dan moest het er dus zeker van komen, vond Marco ook. Het werd een leuk plaatje. Normaal grijpt Marco Marlies stevig vast en ik ben ik Marlies een beetje kwijt in het Borsato-geweld. Nu zag ik twee mooie mensen op een mooie foto. Leuk!Ik zette nog wat andere mensen op de foto en Marco werd even weggeroepen om hier en daar afscheid te nemen. Hij liep nog naar ons terug om gedag te zeggen en meldde dat hij de volgende ochtend bij Goedemorgen Nederland zou zijn. Het was inmiddels na 1.00 ?s nachts en ik bedacht me meteen dat Marco dat dus zonder mij zou moeten doen.
Gelukkig redde hij dat! Ik heb het wel bekeken en ook die uitzending was erg goed.
Erg kort ook, dat helaas wel. Kortom: het was een leuke avond en ik vond het erg gezellig!

1. Door: Patricia op 13-02-2009 10:18:22
Hahahaha die broekspijpen: ik zie het gewoon helemaal voor me dat je het verkeerde zinnetje zegt zou de blunder van de eeuw zijn!

De rest van het verhaal is, zoals altijd, weer super. Ik vind het jammer dat ik er niet bij kon zijn maar dankzij jouw verhaal komt het er toch heel dicht in de buurt.

Wat ben ik blij dat ik de Borsatoweblog heb ontdekt. Ik vind het zo leuk om dit soort verhalen te kunnen/mogen lezen.

Nathalie BEDANKT!
2. Door: Maestà (Regina) op 13-02-2009 10:24:47
Wil je dit nooit weer doen... ik verslikte me compleet in mijn koffie, proest! ... uit mijn neusgaten... De minister en pijpen!!!
Het statieportret van de heren is zeker gelukt, ze spiegelen prachtig! Enne, had je uiteindelijk wel drinken gehad of ben je uitgedroogd en verschrompeld naar huis gereden?
3. Door: Eric en Tamara op 13-02-2009 10:25:07
Ohh wat een avond was het!
Hahaha, ik heb even heel hard gelachen om het pijpen verhaal
Het was onzettend leuk om erbij geweest te zijn, op naar de volgende keer
Toen je in de auto zat heb je toch wel even ergens nog wat gedronken zeker? hahaha

xx Tamara
4. Door: Sinds1971 op 13-02-2009 10:27:10
Mmm de minister pijpen?? Eh pijpen goed doen hahaha...
En dat arme stel tussen jullie groupies hahaha...
Wat een heerlijk vermakelijk verslag, ik lig helemaal dubbel.
Liefs Kyra
5. Door: Fan/Saskia op 13-02-2009 10:27:39
Het was inderdaad een hele mooie uitzending (beide trouwens) en ik vind het fijn te lezen dat het ook achter de schermen (op het drankprobleempje) na, heel gezellig was.

groetjes,
saskia
6. Door: Mieke op 13-02-2009 10:29:49
Wederom een heerlijke log die ik me levendig voor kan stellen!!

Waarom is Amsterdam toch zover vanuit Limburg??

XXX
7. Door: Alice71 op 13-02-2009 10:32:05
heerlijk logjeen mijn reactie is niet origineel
maar de minister pijpen zal me nog lang bijblijven
als ik em nou op de TV zie, denk ik aan jouw logje
8. Door: Frederique op 13-02-2009 10:33:06
Ik lees alleen maar leuke enthousiaste logjes over die avond en zo ook deze.... heerlijk om te lezen.. Wie weet een volgende keer, dan komt het hier beter uit....
9. Door: Cin op 13-02-2009 10:33:07
Hihihi... "mag ik u pijpen?" Ben heel benieuwd ineens of deze meneer Koenders wel eens op de weblog komt. Lijkt me héél amusant nu, haha...
10. Door: Maayke op 13-02-2009 10:37:25
Geniaal ... ik miste alleen de afloop van het bordje 'wegsleepregeling van kracht' ... heeft die regeling jouw kar overgeslagen?

11. Door: Patricia op 13-02-2009 10:39:18
By the way: ik ben nu wel erg nieuwsgierig wie nu die vent was van wie je geen drinken kreeg.....

Je kan in ieder geval wel zeggen dat minister Koenders je een drankje aanbood nadat je iets had gezegd over pijpen....dat kunnen niet veel mensen zeggen!

12. Door: Nathalie Brouwer op 13-02-2009 10:41:48
Je zat veilig,Marlies heb ik volgens mij wel heel snel voorbij zien flitsen
Het was een heerlijke uitzending!
Een uitzending bijwonen zal ik waarschijnlijk nooit doen,ik vind het te ver!
Nu is vaak al snel alles ver weg van Zeeland maar voor sommige dingen maak ik graag een uitzondering
Jullie hadden onverwachts een heerlijke avond!

13. Door: ingrid op 13-02-2009 10:51:52
Ik vond het echt super dat ik daar zo onverwachts bij kon zijn...Ik was zowiezo nog nooit in een studio geweest (ik kijk ook wel erg boos in beeld....) Maar echt helemaal leuk dat Marco daarna nog even de tijd nam voor een fotootje...Een superavondje!
14. Door: julian op 13-02-2009 11:11:32
ik ben blij dat ik het logje gelezen heb..

ik belde 1.5 uur van te voren annet op.. of ze zin hadom naar amsterdam te gaan.. met gierende banden die kant op..
onderweg tijdens t rijden pizza gegeten.. een pak melk leeg gedronken..

en daar aangekomen.. ben ik echt blij dat annet na 10 jaar wachten niet in de rij staan.. en niet dringen een foto heeft kunnen krijgen!!

super!!! bedankt voor de (dankzij jou) leuke avond!!

x
15. Door: Xang@work op 13-02-2009 11:16:41
Deze keer zou het net wel haalbaar zijn geweest, er zat alleen ergens een knoop in de kabel
In elk geval fijn dat jullie met een leuk stel genoten hebben van de avond.
Leuke foto van Marlies en Marco....Maar waar zijn die van jou, zowel met Marco als Bert???
16. Door: Jessica op 13-02-2009 11:25:03
ik vond het echt superss hierbij geweest te zijn! Van Marco ook superlieff om nog even langs te komen voor een foto! ik geniet nog heerlijk na!
17. Door: dromertje op 13-02-2009 11:27:06
Heerlijk verslag van een heerlijke avond en nu baal ik nog meer dat ik er niet bij was, hihi Jullie hebben in ieder geval genoten!!! Nog bedankt voor je lieve reacties op mijn logje, doet me goed en ze zijn ook heel leerzaam
18. Door: happyfamiliepost op 13-02-2009 11:35:36
hahahaha die (broeks) pijpen,.....als het nou om marco was gegaan,.....:$:p
Dan werd het gelijk een heel ander verhaal.
Maar let op je woorden dus. Voor je het weet gaan er vreemde roddels rond.
19. Door: Rianne Beck op 13-02-2009 12:40:48
wauuw suoer
20. Door: Martine op 13-02-2009 12:56:36
Leuk hoor zo'n avondje! Wel belachelijk dat je geen drinken kreeg, tss... Ik zag heel wat bekende koppies in het publiek!
21. Door: Nick Fan ( Karin) op 13-02-2009 12:58:45
Een drukke maar weer geweldige avond voor je! Leuke foto's ook!!

Jammer dat ik net dit alles heb gemist, anders was ik er ZEKER bij geweest!

Liefs!
22. Door: Suzanne Noya op 13-02-2009 13:01:05
wat een leuke avond heb je gehad
en tja
we zijn echte groupies en die mevrouw dan lol
heb je die ober nog op zijn kl*ten gegeven?
hij heeft zeker geen fooi gehad.
Leuke foto van de twee mm-en
23. Door: Wilma Bakx op 13-02-2009 13:08:35
Het was een hele leuke en gezellige avond, erg lief van Marco dat hij nog de tijd nam voor een fotootje na afloop!

Die vraag van Frenk over wie Veldhuis en Kemper was , hij kreeg gelijk een geweldig antwoord
24. Door: Marianne op 13-02-2009 13:24:10
Wat een heerlijk verslag, ik was weer even helemaal in Amsterdam om alles opnieuw te beleven. vond het ook helemaal topie dat je gebeld had anders had ik deze avond toch mooi moeten missen

ben benieuwd of je 10 maart ook wat leuks in petto hebt, want na 10 januari en 10 februari Marco zien ga ik nu voor 10 maart
25. Door: Klavertje op 13-02-2009 13:43:16
Dit is weer erg ... ik zie het helemaal voor me!!!
Gelukkig heb je de juist zin eruit gekregen......leuk om te lezen dat jullie allemaal een super gezellige avond hebben gehad!!!
Bij dat drankprobleem had ik denk ik wel gezegd ohhh, heerlijk minister Koenders !!!
26. Door: Jolanda op 13-02-2009 13:43:40
oo wat een heerlijk verslag, ik zie zo de beelden voor me!!
27. Door: Wijnand op 13-02-2009 13:46:56
Heb er ontzettend veel spijt van dat ik niet ben gegaan,als ik de foto's van jullie allemaal zie.
Jij zelf bent niet in beeld geweest op TV,,,ik heb je niet gezien,maar zag je wel zitten op enkele andere foto's van loggers.
Volgende keer ben ik zeker van de partij,,,,
28. Door: Danielle Dubel op 13-02-2009 13:48:02
heerlijk meid zo een avondje. Die foto van Marlies en Marco is echt heel mooi. 2 toppers.
En leuk altijd de foto van jou en Marlies met jullie uitjes.
29. Door: Bea van Rumpt op 13-02-2009 14:02:21
Ja jammer dat ik zo'n muts ben met auto rijden, ik durf dan niet naar Amsterdam te rijden. Anders was ik wel gekomen. Leuk om er bij te zijn.

En leuk verslagen heb je het weer.

-xxx-
30. Door: Rebecca op 13-02-2009 14:22:05
Wat een supergezellige avond heb jij gehad zeg! Toen je thuis kwam heb je zeker wel meteen een flesje achterover geslagen!!!
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"Mijn hoofd tegen je rug gedrukt
En mijn armen om je heen"