Geheel wederzijds!
Voel je...

Afscheid nemen bestaat niet...
Twitter - nathaliethielen
Volg mij!
Follow me!
Volg me op Twitter!
Samen lachen!
Zijn favoriet!
Laat je horen!

Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 vrienden ;
en 2 gast vrienden .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Nieuws van Nathalie!
Leuk dat je mijn weblogje bezoekt! Vergeet je niet om een reactie achter te laten? Je kunt je ook aanmelden voor de e-mailalerts, dan mis je niets meer! Liefs, Nathalie
Mijn laatste reacties
Eric Bus, ik hou dus van...
13:19, 10 mrt 2017
Wat een super leuk...
11:23, 22 feb 2017
Wat een leuk en lief...
13:10, 10 feb 2017
Jeeeeetje ik ben overal...
15:00, 1 feb 2017
Ik mis haar ook...
11:23, 6 jan 2017
Wat fijn Marco! Voelt zo...
09:58, 28 aug 2015
Dit soort logjes zijn...
01:07, 15 aug 2015
Oef. Een traumatische...
01:02, 15 aug 2015
Met wat minder haar heb...
14:40, 7 aug 2015
Goed voorbeeld doet goed...
14:38, 7 aug 2015
Foto album
Wil je me wat vertellen?


Mail me!  *klik*
E-mail alert
Klokje
Zoeken
Thielen Tekst

Verba volant, scripta manent
Like a Virgin!
Oh wat had ik het zwaar. Ziek. Gewoon gevloerd. Belachelijk. Ik ben wel eens vaker een paar dagen niet lekker, maar dit was gewoon echt ziek. Ik ben een paar dagen ?kwijt? en ik heb dagen gehad dat ik 20 uur per dag sliep. Ik was volledig van de wereld. Marco wie? Kortom, ouderdom komt met gebreken.

Maar ook met een heel leuk feestje!


Want ondertussen had ik wel mijn verjaardag. Onder de medicijnen maar ze werkten, want ik voelde me een beetje aangeschoten e;background-position:0px -576px;" alt="" src="http://nathalie.borsatoweblog.nl/plugins/FCKeditor/FCKeditor-2.5.1/editor/images/spacer.gif">n heel, heel erg blij! Ik wilde het verhaal zo graag vertellen en het bijna een week later doen is niet makkelijk. Ik vergeet alles zo snel, door de griep en jawel, door de leeftijd. (Ik dacht, ik kop hem zelf maar in. Ik ben wel oud, maar heb mijn humor nog.)

Dat ik veertig zou worden, dat was eigenlijk geen echte verrassing. Dat heb ik zelfs jaren geleden al aan zien komen. Dat er een feestje zou komen was ook geen verrassing, want ik heb zelf mijn vriendinnetje Barbra benaderd met de vraag of ze de organisatie op zich wilde nemen.

Ze kreeg een zak geld, een vrije hand en één voorwaarde: ik wilde mijn eigen kleding regelen. Dat is allemaal heel goed gelukt! Maar de avond zelf was absoluut een verrassing!

We hadden te horen gekregen op de 31e rond half vier klaar te staan. Hier was sprake van een klein misverstandje, want Arno en ik waren volledig omgekleed en stonden in de startblokken, terwijl het de bedoeling was dat we om half vier even wat thee zouden drinken en ons dan gezamenlijk om zouden kleden. Nou had ik daar heel lang over gedaan, dus ik was op zich wel blij dat ik dat in alle rust had kunnen doen en niet met nog vier mensen in mijn badkamer. Ik ben al ruim 25 jaar fan van Madonna, dat ik als Madonna in haar Like A Virgin periode wilde gaan was me dus meteen helder. Ik zocht de hoes van het album op en googlede wat foto?s. Het bleek nog niet eens zo heel moeilijk te zijn. Ik had een katoenen rokje in huis wat ik een beetje in moest nemen. Ik had een torselet, jawel, gewoon ondergoed waar je kousen aan vast kan maken, wat ik erover heen droeg. Ik naaide wat mooie stof over het rokje heen en naaide er wat bloemetjes op.

Ik kocht korte witte laarsjes en droeg om het een beetje sexy te maken zelfophoudende kousen. Die konden ook niet aan het torselet omdat de bandjes daarvoor óver mijn rok en niet eronder zaten. Ik kocht wit kanten elastiek voor in mijn haar en vond een speciale BoyToy riem zoals Madonna die altijd droeg.

Andere sieraden, handschoentjes etc had ik gewoon in huis. Net alsof ik altijd al geweten heb ooit als Madonna verkleed te mogen. Ik voelde me heel erg mooi, heel sexy en echt onweerstaanbaar en de grote dosis pijnstillers verdubbelde die gevoelens! Goeie basis voor een feestje dus!

Op een gegeven moment was het tijd, zeiden Barbra en Jacqueline. Arno en ik kropen braaf achterin de auto bij Johan, net als Jacqueline en Barbra, al zat die laatste voorin naast haar man. Ik vroeg waar Marlies was, maar die moest thuisblijven. Ahhh, zielig! Ik miste haar meteen. We reden langs de manege en opeens wist ik waar we heen gingen.

Een restaurant waar ik maar één keer had gegeten en welke ik meteen tot mijn lievelingsrestaurant had gebombardeerd. En inderdaad, Johan zette ons bij Boathouse af en reed terug naar Marlies. Dat vond ik wel een troost. Johan is aangenaam gezelschap, een politieman, en weet ook nog hoe hij vrouwen gelukkig kan maken. Helaas kwam het niet zover, ik gunde het zowel Marlies als Johan graag. Maar er gebeurde niets. Iets met normen en waarden, geen idee.

We besloten één gang te nemen. De meiden deden dat op basis van hun horloge en wat stress, ik wilde het sowieso omdat ik er niets voor voelde zwaar te tafelen voor een feestje. Ik nam dus lekker de carpaccio met extra broodjes en smulde! Toen Barbra naar de wc ging, werd ze toch wel wat afkeurend aangekeken. Barbra was jaren tachtig verkleed, maar zo dat je ook gewoon net geen smaak kon hebben terwijl het 2009 is.

Arno werd wat angstig bekeken, hij had een lange leren jas aan, make up op, zwarte nagellak en allemaal kettingen om. Best een beetje agressief maar een goede Billy Idol imitatie. Ook ik werd aangekeken, mensen stootten elkaar aan en met name mannen keken nog eens om. Fijn dat dat nog gebeurt ook al ben je veertig, het troost toch.Toen Jacqueline met haar catsuit van glimmende roze stof en Boney M pruik langsliep zag je opeens begrip.
Aha, een feestje!

Op een gegeven moment kwam de serveerster langs en zei een beetje beschaamd dat de mensen aan het tafeltje verderop graag met ons op de foto wilden. Ik had daar al een man gezien die veelvuldig onze kant op keek, en nam aan dat het allemaal jongeren zouden zijn ofzo. Maar nee, het was Viola Holt die met haar familie aan het eten was en ons zo leuk vond. Vier, vijf camera?s knipten ons en we waren voor eeuwig vereeuwigd met Viola!

Toen ik wilde gaan plassen werd er bedenkelijk gekeken. Ja, dat kon wel, maar wel snel. Ik trippelde snel naar de toiletten, en haastte me weer terug. Johan bleek er nog niet te zijn, al die stress om niks. Ik ging weer zitten en Barbra en Jacqueline keken om de beurt op hun horloge.

?Ik ga even... ik moet even... ik ben zo terug! zei Jacqueline opeens en ze liep richting de toiletten. Net zo nerveus als ik, dacht ik nog. Toen ze terug kwam glimlachte ze van oor tot oor en bleef officieel aan het hoofd van de tafel staan.

Ze vouwde haar handen in elkaar en keek me aan. ?Luister, zei ze geheimzinnig en ik boog me wat naar voren. Dit zou een bijzonder gesprek worden, dat zag ik meteen. Jacqueline opende haar mond om aan haar verhaal te beginnen, toen de ober opeens achter haar stond. ?Zeg, die limousine is zeker van jullie?
Ik zal nooit meer het gezicht van Jacq vergeten! Maar inderdaad, er bleek een limo te zijn, een heuse, prachtige, sjieke limousine voor deze 40-jarige Madonna! Ik kwam meteen overeind, te gék, ik had nog nooit in een limo gezeten!

We liepen naar buiten, waar een paar dames stonden te roken. Er stond inderdaad een fantastische limousine, en er lag zelfs een rode loper voor! Te gek! De dames, dat bleken Viola Holt met haar gevolg te zijn en Viola vertelde al even in de limo te hebben gekeken. Of ik trouwens ook nog even met haar tas op de foto wilde, die kwam uit haar nieuwe collectie. Hmm, tuurlijk, geen probleem! Heel normaal wel.

In de limo was heel veel ruimte, champagne en glazen en ik voelde me echt heerlijk! Wat een geweldig idee! Ik zag de visitekaartjes staan en gooide er gauw eentje in mijn tas, no way dat dit mijn laatste ritje was! We proostten, dronken, kusten. Ik keek gelukzalig uit mijn raam naar de andere, gewone, normale, doorsnee weggebruikers en dacht: ?Jeeeetje wat ben ik jarig zeg!

Barbra belde Marlies, maar die nam niet op. Jacqueline zat bij ons in de auto dus haar bellen had geen zin en Bar kreeg het even benauwd. Of ze het nummer van Lida mocht hebben. Dat mocht natuurlijk en ik hoorde haar zeggen dat we er over drie minuten zouden zijn. Ahhh, dan al! Ik keek uit het raam en had geen idee waar we waren, zelfs niet of het nog Almere was. Maar toen stopte de auto. Ik wilde naar het portier reiken, maar Barbra keek me afkeurend aan. Bij een auto als deze wordt de deur voor je open gemaakt! Natuurlijk, stom van me! En inderdaad, even later ging de deur open, lag daar weer de rode loper en toen ik uitstapte stonden daar tientallen mensen te klappen en te juichen.
 Het grappige was dat diezelfde menigte een soort zucht van verlichting slaakte toen Arno uitstapte. Ja, hij was er! En hoe!

Ik wachtte tot hij er ook was, pakte zijn hand en samen liepen we naar binnen. Asmara stond al te stuiteren, die vond het allemaal geweldig en ik moest vreselijk lachen om al die outfits! Jan in zijn blauwe pak, Jan Pieter en Jenny met hun pruiken, Peter net zo mooi roze als zijn vrouw, maar vooral Daniëlle werkte op mijn lachspieren! Ze was precies de vrouw van Grant & Forsythe, geen idee of dat dan Grant of, nou ja, Forsythe dus is.
Dat is overigens een hele mooie vrouw, dus niets dan lof voor Daantje! Ook Leontine had zich helemaal opgeleukt. Gave pruik, en een gebleekte strakke hoge spijkerbroek. Zo eentje die ik toen graag wilde maar niet mocht, haha! Karen en Roland helemaal flowerpower, ik vond het allemaal geweldig!

Binnen was het beregezellig, heel sfeervol en de ruimte was precies goed voor het aantal mensen. Je kon drinken halen bij de bar, er werden foto?s vertoond van toen Nathalie nog een Nathalietje was en de muziek was natuurlijk perfect, ik stond dan ook de halve avond op de dansvloer. Mijn vader en zijn Lieke waren er ook. Papa had al gevraagd of zij de enige ?oude? mensen zouden zijn, maar ik merkte niets van hun ouderdom. Volgende week wordt hij 71, maar hij stond nog lekker te dansen met Lieke en als niemand keek waren ze stiekem aan het zoenen, haha. Papa zei dat hij in de jaren tachtig altijd een broek en een trui aan had, en dat had hij nu dus ook aan. Heerlijk toch, als je je niet wilt verkleden, vooral niet doen!

Angie zong de sterren van de hemel, Gigi probeerde een kurk uit een fles te halen met behulp van een pedaalemmerzakje (wat vijf keer mislukte, hij was een zenuwinzinking nabij) en de vuurspuwer speelde met, jawel, vuur. Toen hij over zijn wasbordje rolde met een vuurstok, riep Rob dat hij hem wel medium gebakken wilde, wat Leontine een lachsalvo ontlokte.

Marco zat in Colombia, hij kon er helaas niet bij zijn. Hij had me al verteld dat hij daar ziek van was, hij was er graag bij geweest. Ik had gedacht dat hij een dergelijk feestje niks aan zou vinden, en enigszins opgelucht zou zijn nu niet te hoeven, maar dat was dus zeker niet het geval. Hij had een filmpje ingesproken, maar het helaas niet opgeslagen voor dvd (maar voor computer) waardoor ik hem wel thuis op de pc kon zien, maar het afspelen op de feestavond jammerlijk mislukte. Thuis heb ik er nog even van genoten en natuurlijk deel ik hem graag met jullie! Ik vind vooral de wisselwerking tussen Marco en Leontine hilarisch, ik ben er ontzettend blij mee!
Er gingen lekkere hapjes rond, er werden sateetjes geserveerd en Angie zong nog een setje heerlijke liedjes. Af en toe moest ik erbij komen, bijvoorbeeld om mee te dansen of te zingen en ik vond alles geweldig. Soms kan ik me verlegen voelen wanneer ik uit een menigte word gehaald, maar daar was deze avond helemaal geen sprake van. Ik vond alles leuk, alles gaaf en alles super!

Om twaalf uur was ik jarig, echt jarig. Er werd gezongen en gehoeraad, ik kreeg zoenen en een fantastisch album vol persoonlijke boodschappen van de mensen om me heen. Sommige mensen hadden er heel veel werk van gemaakt, herinneringen opgehaald, anekdotes verzameld of op een andere manier hun gevoelens ten op zichte van mij opgeschreven. Ik schoot vreselijk vol, als schrijfster kan ik dat namelijk heel erg waarderen.

Er zaten stukjes uit onverwachte hoek bij, zoals van een paar bandleden, Maayke de zus van Nienke, maar ook Job van Qball wist me goed te raken. Ben heel blij met dit voor mij zeer kostbare document! Ook kreeg ik veel pennen, iets wat ik heel erg leuk vind!

Maar toen was het afgelopen, zomaar opeens. De tijd was omgevlogen en hoewel ik nog nauwelijks op mijn benen kon staan, had ik nog wel uren door willen gaan. Geen kans dat ik het langer vol kon houden, maar ik wilde gewoon niet dat deze leuke avond afgelopen was. Met een select groepje mensen die me lief zijn, reden we naar ons huis.

Aron en Jeroen zaten daar aan de Playstation nog, Asmara was eerder op de avond moe naar huis gebracht en sliep al. Thuis dronken we nog wat na. Allemaal van dezelfde generatie, want we zaten opeens weer aan de thee in plaats van aan de zuip.

?Wat was het leuk hè? zeiden we om de beurt.
En dan knikten we. ?Ja, het was heel leuk!
?Het was écht heel leuk hè? riep een ander.
?Ja, het was écht heel leuk!

Er kwamen smsjes binnen, mensen die het leuk hadden gehad. Mensen die zich verontschuldigden er niet bij te kunnen zijn. Ik liep langs een spiegel en herkende mezelf nauwelijks terug. De dag ervoor was ik grauw en bleek geweest, slap en koortsig. En nu straalde ik aan alle kanten en ik kon de hele wereld aan.

Als ik naar de foto?s kijk zie ik mezelf genieten en ik schiet bijna opnieuw vol dan. Want wat was het leuk! Wat lief dat iedereen was gekomen, wat leuk dat men zoveel moeite had gedaan en wat heb ik ontzettend, ontzettend genoten. Een paar mensen die er niet waren, heb ik gemist.

Gewoon omdat ze bij me horen en ik ze graag bij me heb. De familie van Arno ontbrak volledig, dat vond ik jammer. Mijn zus Céline was ziek, en kon er helaas niet bij zijn. Dat geldt ook voor een groot deel van de vriendinnetjes uit Heerhugowaard. Roy en Annemarie waren er ook niet. Roy ken ik mijn halve leven, als je terugblikt op veertig jaar kom je hem vaak tegen, jammer dat ik deze avond niet met hem kon delen.

Angelique en Anneke had ik er graag bij gewild, wie weet als ik vijftig word, hihi. En ja, Marco had ik er graag bijgewild, maar ik moet zeggen dat Leontine een geweldige meid is waarmee je goed kan feesten!

Ik heb vooral genoten van alle mensen die er wel waren! Mandy en Arhur, Rob, Karen, Roland, Manon. Job en Corina. Mirjam natuurlijk, de buurtjes uit de straat, mijn Borsato-vriendinnetjes!

Want wat was iedereen warm, gezellig, en wat ik vooral opvallend vond is dat iedereen zo blij voor mij was. Ik merkte dat de mensen hier van me houden en me deze avond gunden. Ik denk dat dat nog de meeste indruk maakte. Ze waren zo blij voor mij. Wat een fantastische ervaring is dat!

Ik kan Barbra, Marlies en Jacqueline nooit voldoende bedanken.
Gelukkig weet ik dat ze zelf net zo genoten hebben, dat is fijn.

Ik ben veertig. En ik ben een gezegend mens!


Xx N.

1. Door: Marianne op 07-02-2009 18:30:48
Wat een verslag zeg van een geweldige avond
het was genieten van het begin tot het einde en gelukkig heb je je met medicijnen op de been gehouden en echt alles volgehouden,
ok daarna ben je ingestort maar deze avond pakt niemand je meer af.
Welkom in het land van veertigers.....ik ga nu een feestje vieren van Kees die vandaag bij de andere club hoort................vijftigers
2. Door: Marlies op 07-02-2009 18:33:19
Ik ben blij dat je je weer goed genoeg voelt voor een logje. Wat was je ziek afgelopen week.
Je straalt en je geniet, op elke foto die ik gezien heb.
Als je de A4tjes leest die je hebt gekregen lees je hoeveel iedereen van je houdt, de liefde komt uit alle hoeken en gaten van Nederland, wat een rijkdom.
Ik mag niet zeggen dat je het verdient, maar je verdient het echt .... niet omdat je mijn beste vriendinnetje bent, maar omdat je zoveel mensen zo'n goed gevoel kan geven.....
3. Door: Lucinda- op 07-02-2009 18:33:55
Helemaal top! Wat een geweldige verjaardag heb je gehad!


Groetjes Lucinda
4. Door: Nelleke op 07-02-2009 18:34:43
Wat een leuk verslag .. wat een leuke avond .. wat een leuk filmpje van Marco .. wat een leuke verrassingen .. kortom: wat is het leuk om 40 te worden met zoveel mensen om je heen die van je houden!
5. Door: Marlies op 07-02-2009 18:36:07
Enne ... de volgende keer ga ik mee in die limousine hoor, hoe leuk Johan ook is .... LOL
6. Door: Jessica op 07-02-2009 18:36:33
erg leuk verslag van een superleuk feest!!!
Dat filmpje van Marco is ook echt superlieff!

En gelukkig ben je weer beter!
7. Door: Renske op 07-02-2009 18:42:27
*Zucht* Wat heerlijk om te lezen. Inderdaad spat de liefde uit alle logjes over jouw feest! Dat is het mooiste van alles. De foto's blijven geweldig om te zien. Het filmpje is super!!
Enne, wat heb jij een bijzonder uitstapje in het vooruitzicht naar Sierra Leone met Leontine! Ik vermoed voor Cordaid Memisa?
8. Door: Bea van Rumpt op 07-02-2009 18:44:49
Wat heb je het mooi verwoord, het was of ik even bij je feestje was!!!

Nou op naar de 50!!
9. Door: Hilda op 07-02-2009 18:45:38
Bij de Borsatovriendinnetjes had ik al gelezen hoe gaaf dat 't was, maar ik geniet er weer van om 't van jou nog eens uitgebreidt te horen.
Ze hebben 'n superfeest voor je geregeld en iedereen heeft onwijs genoten.
Arno was erbij dus wat zou je nog meer willen voor je 40 tigste verjaardag...............
Het is 'n feest geworden om NOOIT te vergeten.
En 't filmpje van Marco was erg lief ( had niet anders verwacht ).
Op naar de 50 en ik kan je nu al voorspellen dat word 'n nog groter feest..........
H.
10. Door: Rianne Beck op 07-02-2009 18:48:38
wat een mooi stukje van je

nathaklie ga je ok op 26 nuni 2009 voor marco?
11. Door: Frederique op 07-02-2009 18:50:41
Fijn dat je inmiddels weer onder de levenden bent Nathalie... Maar dit feestje had je voor geen goud in de wereld willen missen. Wat een geweldige avond hebben jullie gehad.... Het was zalig om te lezen!
12. Door: Ria op 07-02-2009 18:51:16
Marco had zo nog een kwartier door kunnen gaan geloof ik wat een lief filmpje
Een superfeest ...wat een fantastische herinnering om op terug te kijken
13. Door: Lunarda op 07-02-2009 18:56:31
heerlijk dit logje meid, ik heb er kippevel van en ik heb nog mijn jas aan............................

Jammer als mensen er niet bij kunnen/willen zijn, maar ik denk dat de rest dat "gat" goed heeft opgevangen.

Ben blij dat je weer beter bent en nu weten we ook waar jij naar toe gaat straks!

Laad je batterij voozichtig/ langzaam op , liefs Luna
14. Door: Wilma Bakx op 07-02-2009 19:00:16
Wat een heerlijk ,mooi lang verslag En gelukkig ben je weer een beetje opgeknapt!
En wat een ontzettend lief filmpje van Marco voor jou, hij had nog weleen tijdje door kunnen gaan, geloof i
Enen welkom bij de veertigers!


15. Door: Jeanine op 07-02-2009 19:01:59
Een heel mooi, gezellig verslag van een super gaaf feest!
Idd het filmpie van Marco, superlief zeg....

Gelukkig is bij jou koning griep ook weer naar huis en voel je je weer wat beter. Je kunt terugkijken op een geweldig mooi feest en lekker nagenieten...

Liefs, Jeanine
16. Door: Rianne Beck op 07-02-2009 19:02:40
wat een mooi stukje van je

nathaklie ga je ok op 26 nuni 2009 voor marco

gaat het werr wat beter met jmet beter
17. Door: Marleen van der Vliet op 07-02-2009 19:03:36
Jeetje wat een verhaal hahah!
En wat zijn er veel foto's gemaakt!
Het ziet er super uit!
Ennuh was Sierra Leone het uitstapje dat ernstig geheim was..?
18. Door: J op 07-02-2009 19:11:52
Een geweldige log over een geweldig feest. Want het was leuk, echt heel leuk. Wat doen we als je 50 wordt?
19. Door: Angelique op 07-02-2009 19:14:44
Eindelijk het lang verwachte, lang, uitgebreid verslag!
Een week geleden was het bijna zover, inmiddels ben je de ervaring rijker. Je straalt daadwerkelijk op alle foto's, daar kan ik echt van genieten
Een onwijs lief en dankzij Leontine grappig filmpje van Marco voor jou. Luister 'm maar vooral lekker vaak!
Enne wachten tot je 50ste? We vieren je 40ste ook nog wel eens
LJ
20. Door: Nick Fan op 07-02-2009 19:16:44
Lieve Nathalie,
Je straalt op elke foto.....je heft genoten van elke minuut...dat is duidelijk! En weet je.....komt je meeeeeeeeeeer dan toe!

In gedachten proost ik op je!

Liefs!
21. Door: Monique op 07-02-2009 19:22:31
Wat is dit weer een heerlijk logje en wat beschrijf je het feest mooi...
Blij dat je zo genoten hebt en wat heerlijk om zo'n boodschap van Marco te krijgen...
Liefs Monique
22. Door: i-Es op 07-02-2009 19:35:07
Het was een bijzonder feestje met jou en ook Arno als stralend middelpunt tussen mensen die allemaal zo overduidelijk heel om jou geven en van je houden.
Volgens mij is er niemand die niet van deze avond genoten heeft.
Ik vond het in ieder geval ontzettend leuk!
Straks een soortgelijk feestje, tenminste de stijl dan maar ik weet zeker dat deze avond het qua mensen, qua warmte en qua liefde niet zal halen bij jouw feestje van vorige week.

Tja, het filmpje van Marco...... Jammer dat we het vorige week niet konden zien maar in de intimiteit van je eigen huis met je kleine liefdevolle kringetje om je heen is het misschien nog wel leuker om terug te zien.

Dikke kus!
23. Door: happyfamiliepost op 07-02-2009 19:36:01
Gelukkig heb je ondanks de griep toch heerlijk genoten.
We hebben al menig verslag voorbij zien komen, maar jouw eigen versie is toch wel het meest bijzonder.
Het is echt van jouw.
Wat fijn dat je zot genoten hebt.
24. Door: Jolien Ditvoorst op 07-02-2009 19:38:39
Wat een geweldig verslag van een geweldig feest!
Een super filmpje, die je nog lekker vaak terug kan kijken.
Maar het mooiste is dat je een topavond hebt gehad met allemaal onwijs lieve mensen om je heen, mensen die voor jou belangrijk zijn. en ook al ontbraken er een paar het feest was er niet minder om zo te lezen.

En moet zeggen ondanks dat je ziek was is het aan de foto`s absoluut niet af te zien, wat fijn toch dat er van die pepmiddeltjes bestaan zodat je deze avond met volle teugen hebt kunnen genieten

xxx
25. Door: Cin op 07-02-2009 19:45:50
"Nou, lekker dan..." Inderdaad hilarisch dat filmpje! Fijn dat je weer onder de levenden bent. Het was erg stil zonder jou. Ik heb gesmuld van de logjes van iedereen die erbij was. En ik heb vandaag nog meer gesmuld van jouw verslag. Wat een liefde, wat een dankbaarheid... Heerlijk!!

xx Cindy
26. Door: Patricia op 07-02-2009 19:58:49
Wat een heerlijk verslag en wat een fantastisch filmpje van Marco!*zwijmel*

Je hebt zo te lezen een heleboel mensen om je heen verzameld die van je houden...........fantastisch om ze (bijna) allemaal om je heen te hebben op een avond als deze. Hiervan kan je nog heeeeel lang nagenieten, misschien wel tot aan je 50e!

Ben blij te zien dat je je weer goed genoeg voelt om een logje te maken!

Groetjes,
Patricia
27. Door: Franca op 07-02-2009 20:01:18
De foto's spreken voorzich. Dan nog de log van jou met hoe jij het beleeft heb kan me voorstellen dat je het zo niet erg vond om 40 te worden.
Maakt trouwens toch niet uit, want wat is nu een leeftijd.

Goed dat je weer in de hoeven bent (om in paardentaal te spreken).
28. Door: Laura (opeens uitgelogd) op 07-02-2009 20:01:27
Er is al veel gezegd hierboven, maar het filmpje van Marco, tja dat maakt het helemaal áf!
29. Door: Suzanne Noya op 07-02-2009 20:08:04
wat een mooi verslag heb je gemaakt van een perfecte avond
wat een prachtig feest en dat filmpje van marco
hopelijk is leontien niet jaloers geworden want hij was wel erg lief voor je. En het is waar wat hij allemaal zei.

Kom je ook naar de pannenkoekenboot op 3mei?
gr Suzanne
30. Door: Juul op 07-02-2009 20:18:36
Een heel mooi verslag van een zeer bijzondere avond.
En een super mooi en lief fimpje van Marco
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"Hoe leeg zo zonder jou
Hier om me heen"