Geheel wederzijds!
Voel je...

Afscheid nemen bestaat niet...
Twitter - nathaliethielen
Volg mij!
Follow me!
Volg me op Twitter!
Samen lachen!
Zijn favoriet!
Laat je horen!

Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 vrienden ;
en 3 gast vrienden .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Nieuws van Nathalie!
Leuk dat je mijn weblogje bezoekt! Vergeet je niet om een reactie achter te laten? Je kunt je ook aanmelden voor de e-mailalerts, dan mis je niets meer! Liefs, Nathalie
Mijn laatste reacties
Eric Bus, ik hou dus van...
13:19, 10 mrt 2017
Wat een super leuk...
11:23, 22 feb 2017
Wat een leuk en lief...
13:10, 10 feb 2017
Jeeeeetje ik ben overal...
15:00, 1 feb 2017
Ik mis haar ook...
11:23, 6 jan 2017
Wat fijn Marco! Voelt zo...
09:58, 28 aug 2015
Dit soort logjes zijn...
01:07, 15 aug 2015
Oef. Een traumatische...
01:02, 15 aug 2015
Met wat minder haar heb...
14:40, 7 aug 2015
Goed voorbeeld doet goed...
14:38, 7 aug 2015
Foto album
Wil je me wat vertellen?


Mail me!  *klik*
E-mail alert
Klokje
Zoeken
Thielen Tekst

Verba volant, scripta manent
Beetje gek!
Gisteren stond ik op de weegschaal. Sinds mei vorig jaar ben ik al aan het 'lijnen'. In eerste instantie nogal drastisch met shakes en repen, later met gezond verstand. En het ging heel goed! In de kerstvakantie was ik alle vorm van ritme kwijt en verviel meteen in oude fouten. Niet ontbijten, te laat lunchen, te weinig eten bij het avondeten en voor het slapen gaan een lekkere tosti... Geen fruit en weinig groenten en vooral ook bijna niets drinken. Alles behalve gezond dus! Ik wilde de weegschaal het liefst ontlopen maar dat struisvogelen heeft al helemaal geen zin en dus stond ik er toch maar angstig op. Groot was mijn verbazing toen bleek dat ik afgevallen was. Ik begrijp er niets van, maar de teller staat inmiddels op - 24,5 kilo en ik ben heel, heel blij! Ik zie wel dat ik afgevallen ben, ik voel het, ik merk het. Maar als ik naar mezelf kijk zie ik echt niet bijna 25 kilo minder ofzo. Ik bedoel dat het verschil groot is, maar geen 24 kilo! Toch? Haha! Ik ben gewoon dezelfde, alleen een beetje minder. Ik ben ook nog steeds te zwaar, al ben ik hier al lang blij mee.

Nou ging ik gisteren paardrijden. We hebben op de manege een mooie, grote binnenbak die twee keer de normale afmeting heeft. Dat betekent dat je er kunt les krijgen terwijl ernaast mensen voor zichzelf rijden of voor wedstrijdjes oefenen. De manege wil er echter een binnenbak bij bouwen, speciaal voor de lessen. Dat betekent dat een groot deel van de lange zijde nu openligt. Gisteren was het -12 graden toen ik naar de manege reed en in de bak zonder muur was het niet veel warmer. Ik kleedde me dus warm aan!

Eerst een maillot, dan mijn rijbroek, dan lange kousen. Een saaie, praktische maar lekker warme beha. Dan een hemdje met smalle bandjes. Dan een t-shirt. Dan een shirt met lange mouwen. Dan een dik sweatervest en dan mijn korte jas. Sjaal en handschoenen, cap en zweep, schoenen en chaps, ik was er klaar voor. Ik moest nog even wat van boven halen, liep langs de spiegel en... ik was verdorie gewoon een Michelinmannetje!!! Ruim 24 kilo er af gebeuld en de spiegel vertoont hetzelfde beeld als vorig jaar. Zo oneerlijk! Ik wou dat het zomer was!

Op de manege mocht ik op Lotus. Ik ben helaas een stijve hark, maar gelukkig is het voor paarden ook fijner als je met een krukje opstapt in plaats van met je hele gewicht aan de beugels te gaan hangen, maar dat betekende dat ik even op Myrna moest wachten voor ik op kon stijgen. Toen ik eenmaal zat, er aangesingeld was en mijn beugels op maat waren, reed ik weg. Ik had al een tijdje niet op Lotus gezeten en het was weer even wennen, want hij gooit wat hoger op, wat betekent dat je meer hobbelt zeg maar. Hij is echter wel erg lief en gehoorzaam, waardoor het een lekker paard is. Maar het voelde toch een beetje gek. Ik reed dus weer even naar het midden van de bak en maakte mijn rechterbeugel korter, ik dacht dat dat misschien niet helemaal goed zat. Ik reed weer weg en concentreerde me op mijn benen. Ja, die zaten toch wel goed. Dus dat was het niet. Het licht rijden ging ook prima, ik reed op het goede been, Lotus reageerde heel snel op iedere aanwijzing, maar iets klopte er niet en ik wist niet wat.

Ik voelde een alarmbelletje afgaan, iets zei me dat het nu echt tijd was voor actie. Ik reed richting Myrna en wilde net zeggen dat ik me niet helemaal lekker voelde toen ik mijn keel dichtvoelde slibben. En opeens wist ik het.
Bijna verbaasd zei ik tegen Myrna dat ik moest overgeven. Myrna wilde nog een gesprekje aangaan, ohja, goh, hoe kan dat, weet je het zeker? Maar ik sprong van Lotus af, rende de bak uit, liet de deur hard dichtklappen (vind ik altijd irritant als mensen dat doen) en rende richting de wc. Dat ga ik niet halen dat ga ik niet halen dat ga ik niet halen bedacht ik me positief als ik ben.

Bij de tribunes stond een vuilnisbak, ik gooide de deksel eraf en niet veel later lagen in diverse combinaties en posities mijn aardappeltjes, cordonbleu, bloemkool en kerriesaus (roeren met de garde tot het kookt) in de vuilnisbak. Dat was gek. Dat was heel gek.

Ik spoelde snel mijn mond in de toiletten en liep terug naar Myrna die ondertussen met Lotus aan het stappen was, het was te koud om stil te blijven staan. Ik steeg weer op en we probeerden het nog een keer. Stappen ging wel goed, maar zodra ik in draf ging draaide mijn maag zich om. Ik weet niet of er nog iets in zat maar dat het niet goed zat daarbinnen mag duidelijk zijn. Patricia dacht dat het misschien door de kou kwam. Myrna vroeg zich af of ik iets verkeerds gegeten had en ik dacht zelf opeens aan het waardeloze naspel wat ik een tijdje terug had.

Ik heb de les niet afgemaakt. Ik voelde me niet lekker en was zo bezig met mijn maag en bijbehorende toestanden dat ik helemaal niet genoot van het rijden. Lotus schrok overigens ook nog even tijdens het nastappen van een onzichtbaar eng ding en ging er heel kort even vandoor. Niks ernstigs, hij herstelde ook meteen, maar mijn maag maakte een salto en ik kreeg een vieze smaak in mijn mond. 

Misschien is het een virus, misschien is het een reactie op de stress die ik de afgelopen paar dagen voelde, misschien is het toch de kou. Maar voorlopig eet ik dus niks, ik hou het niet binnen. Verder voel ik me prima.

Het zal toch geen overdosis Marco zijn?
Dat na twee weken kerstvakantie ik weer helemaal om moet schakelen?


Hoe dan ook, even rustig aan doen en dan komt alles weer goed!

En nee, ik ben nog steeds niet zwanger zoals sommigen vorige keer dachten 

1. Door: Bianca op 07-01-2009 13:13:08
He bah, dat klinkt niet lekker zeg!!
Maar toch even over die aantal kilo's, ik vond dat je wel degelijk kon zien dat je die kilo's kwijt was hoor.
Je zag er fantastisch uit de laatste keer dat ik je zag!!
2. Door: renate1977 op 07-01-2009 13:14:06
he gets ga je ook ff lekker ontspannen door paard te gaan rijden .... ja het zijn vast de zenuwen die je na een dagje marco weer te pakken hebt... half nederland is ziek toch???

vind het knap van je dat je zoveel kilo's eraf hebt gekregen al
3. Door: Mariska Over op 07-01-2009 13:16:02
Aggatsie, balen! Maar dat je afgevallen bent, dat zag je wel hoor. En complimenten, je zag er goed uit!

4. Door: Marianne op 07-01-2009 13:18:08
Doe je wel even een paar dagen rustig aan
ik wil je wel zien natuurlijk zaterdag en je hebt beloofd
mooie foto's te maken.
Dus zeg maar tegen Marco dat je ff geen contact wilt
anders word je overdosis Marco teveel en ben je er zaterdag neit bij
5. Door: Esther Solleveld op 07-01-2009 13:18:32
Jeetje zeg... dat je die prullenbak nog heb weten te redden!
Beterschap hoor!!!

Liefs Es
6. Door: Artsje op 07-01-2009 13:18:56
Wauw 25 kilo !!!! (die halve krijg je van mij kado hoor als je al zover bent !!!!
Stimuleerd wel om de draad weer op te pakken voor mij......

Succes en beterschap !!
7. Door: Eric en Tamara op 07-01-2009 13:19:08
Een Marco-virusje misschien?
Maar inderdaad wel heel vreemd dat het zomaar opeens kwam...
Als je zaterdag maar wel beter bent hoor!
Doe rustig aan

Liefs
Tamara
8. Door: Wilma Bakx op 07-01-2009 13:19:50
Dat je afgevallen bent, kun je zien ja en ik vind het super knap van je
Maar dat je gisteren je zo naar voelde bah dat is minder, zeker als je dan ook nog eens lekker aan het rijden bent...
Dan maar even een tijdje niks eten toch..het komt goed!
9. Door: Ellis op 07-01-2009 13:21:03
Allereerst mjn complimenten voor je -24,5 kilo. Ik ben ook begonnen en merk nu al hoe zwaar het me valt......maar ik moet niet alleen omdat het mooier is maar ook voor mijn gezondheid. Als ik de aankomende jaren nog bij Marco wil swingen zal ik wel moeten en dat vind ik een erg goede reden.......:p

Ik hoor wel van meerderen dat ze overgeven en verder eigenlijk niet is iets bijzonders.....het hangt misschien wel in de lucht!!!!
10. Door: Nathalie1992 op 07-01-2009 13:21:50
Lieve Nathalie.

Doe maar even lekker rustig aan. Rust/Ziek goed uit!
Je kan echt zien dat je bent afgevallen. Je ziet er top uit!

Liefs,
Nathalie1992
11. Door: Angelique op 07-01-2009 13:23:52
Hmm dat klinkt niet lekker !

Doe maar even rustig aan !

Lieeefs
12. Door: Bianca Heemskerk op 07-01-2009 13:25:44
Hč getsie dat klinkt niet lekker, maar dat jij 24 kilo kwijt bent valt wel degelijk op hoor. Staat je goed!
13. Door: Wendy van der Elst op 07-01-2009 13:26:43
hey nathalie doe je rustig aan?? gr wendy en kanp hoor van die 24.5 kilo eraf
gr wendy
14. Door: Dian op 07-01-2009 13:27:37
Dat klinkt niet goed idd. Maar weet je misschien ligt 't wel aan 11 Januari want was jij vorig jaar ook al niet ziek rond deze tijd.

Beterschap!!!


Maar wat nou marsvrouwtje!!! Echt niet.
15. Door: Lin op 07-01-2009 13:28:03
Allereerst, goed zeg dat je al zoveel kilo's kwijt bent.
Jammer dat je je niet zo lekker voelt/voelde!
Beterschap!
16. Door: Maestą (Regina) op 07-01-2009 13:29:01
Hoe je eruit zag voor de -25 kg weet ik niet (alleen van de foto's op je log), maar je ziet er nu prachtig uit!
Zou het aan Lotus liggen, of aan Marco, of aan de warme (?) kerriesaus of .... Ik hoop dat je maag zich snel weer gaat gedragen!
Groet!
17. Door: Annika op 07-01-2009 13:30:41
Dat klinkt niet leuk! Hoop dat je snel weer beter bent, het heerst inderdaad heel erg veel! En goed van je dat je al zoveel bent afgevallen!!

Liefs,
Annika
18. Door: Cin op 07-01-2009 13:32:51
Oh wat balen zeg, had je net zin om te rijden, moet je stoppen...
Ik had het vorige week ook. Niet misselijk maar wel telkens overgeven. Bleek ik verstopt na alle ongewone lekkernijen van de feestdagen (croissantjes, kerstbrood, oliebollen, cake, appelbeignets... allemaal deeg en dus witbrood. En ook ik drink te weinig. Ben geen arts hoor maar misschien brandt er wel een lichtje bij je? Zou natuurlijk kunnen.

Sterkte!! xx Cindy
19. Door: Suzanne Noya op 07-01-2009 13:34:20
ik ga morgen beginnen om 2 kilo eraf te krijgen
dus ik ben benieuwd of het me gaat lukken
20. Door: Cassandra op 07-01-2009 13:35:53
Doe jij lekker rustig aan, en snel weer lekker opknappen!!
24kilo!! WAUWW echt super!!

21. Door: Jessica op 07-01-2009 13:35:53
ik vind het knap dat je al zoveel bent afgevallen! op de fcd was dat goed te zien hoor.

Beterschap!!
22. Door: Shirley op 07-01-2009 13:39:31
misschien toch dat doosie??? over datum?
hihi

er heerst van alles....zou goed kunnen dat je een misselijk gevoel houdt. Mijn mannetje heeft het ook al een week of twee....functioneerd goed, voelt zicht goed, maar steeds wat misselijk.....

25 kilo nathalie! echt top! diep respect....nu ik nog.:s
23. Door: Maaike op 07-01-2009 13:44:06
Jeetje, klinkt wel als een buikgriepje, maarre die kilootjes eraf, mijn complimenten hoor!!! petje af , dat moet ik nog maar zien te halen.

KLASSE!!!
Liefs Maaike
24. Door: helene op 07-01-2009 13:44:53
Hopelijk ben je snel de oude.Van Marco kan het niet zijn toch?Van een overdosis lijkt het mij dat je daar niet ziek van wordt?
Knap hoor zoveel gewicht verloren.10 zou ik ook wel willen.Moet weer meergaan sporten maar vooral het weer staat me tegen moet ik zeggen.
groetjes Helene
25. Door: Bea van Rumpt op 07-01-2009 13:45:57
Kan gebeuren, ik had het van de week ook. Lucht wel een keer op alles uit je maag. HAHAHA
26. Door: Hilda op 07-01-2009 13:51:37
NATHALIE...........je had die saus TOCH moeten koken
Maar nu heb je wel de 25 kilo gehaald, die halve ligt in de prullebak, ik blijf 't onwijs knap vinden. Ik krijg er nog geen kilo vanaf.
H.

27. Door: Nelleke n.i. op 07-01-2009 13:55:07
Dat je al zoveel kilo kwijt bent is goed aan je te zien .. super prestatie hoor! Wel vervelend dat je je zo beroerd voelde precies op het moment dat je iets deed wat je zo graag doet: paardrijden .. hoe kies je het moment uit?! Ik hoop dat je snel weer opknapt!
28. Door: Jeanine op 07-01-2009 14:04:42
Beterschap en doe het ff rustig aan! Fantastisch dat je al zo veel kilo's kwijt bent, super goed. Zwaar hč lijnen, zeker met de feestmaand december. Succes ermee in het nieuwe jaar.

Enne als je strak weer beter bent kun je weer lekker gaan genieten met paardrijden. Sterkte.

Liefs, Jeanine
29. Door: Marian Blokland op 07-01-2009 14:08:27
Dat klinkt niet zo lekker,misschien toch een virusje? Lekker uit zieken en voorzichtig met eten!
Wat onwijs knap dat je zoveel bent afgevallen!

Dikke
30. Door: Marrielle op 07-01-2009 14:09:36
Getsie,dat is niet zo leuk.
Ik hoop dat je snel weer opknapt!

Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"Ik ontwijk je ogen
Als ze mij willen doorgronden"