Geheel wederzijds!
Voel je...

Afscheid nemen bestaat niet...
Twitter - nathaliethielen
Volg mij!
Follow me!
Volg me op Twitter!
Samen lachen!
Zijn favoriet!
Laat je horen!

Bezoekers
Op dit moment is er 1 vriend ;
en 1 gast vriend .
Nieuws van Marco
Na een fantastische voorjaarstour waar ik ontzettend van heb genoten gaan we binnenkort starten met de opnamen van The Voice Senior. Wil je erbij zijn, kijk dan of je aan tickets kan komen via rtltickets.nl. Groetjes, Marco
Nieuws van Nathalie!
Leuk dat je mijn weblogje bezoekt! Vergeet je niet om een reactie achter te laten? Je kunt je ook aanmelden voor de e-mailalerts, dan mis je niets meer! Liefs, Nathalie
Mijn laatste reacties
Eric Bus, ik hou dus van...
13:19, 10 mrt 2017
Wat een super leuk...
11:23, 22 feb 2017
Wat een leuk en lief...
13:10, 10 feb 2017
Lieve Rianne, Ja, het is...
15:02, 1 feb 2017
Jeeeeetje ik ben overal...
15:00, 1 feb 2017
Ik mis haar ook...
11:23, 6 jan 2017
Wat fijn Marco! Voelt zo...
09:58, 28 aug 2015
Dit soort logjes zijn...
01:07, 15 aug 2015
Oef. Een traumatische...
01:02, 15 aug 2015
Met wat minder haar heb...
14:40, 7 aug 2015
Foto album
Wil je me wat vertellen?


Mail me!  *klik*
E-mail alert
Klokje
Zoeken
Thielen Tekst

Verba volant, scripta manent
Hoera! Marco jarig!
Hij is jarig. Hij is 41 jaar. En hij is op vakantie.
Dat geeft me dus even uitstel betreffende het cadeautje.
Want wat moet ik hem geven? De prijs is voor mij van ondergeschikt belang. Ik koop altijd iets omdat ik het leuk vind. Als dat een tientje kost, prima. Is het meer en kan ik het missen, ook goed. Ik bedenk nooit wat ik van te voren uit wil geven om daar dan naar op zoek te gaan. Ik koop het omdat het een leuk kado is, al ben ik soepeler als het om een bruiloft, jubileum of bijvoorbeeld een veertigste verjaardag gaat.
Vorig jaar werd hij veertig. En dat is een memorabele leeftijd waarbij je best iets extra?s mag doen. Ook toen liep ik al weken na te denken wat ik voor hem kon doen. Van de beste vriendin van Leontine hoorde ik dat een vriend van Marco uit Alkmaar bezig was met een verrassingsfeestje. Daar had ik wel oren naar! Niet alleen het feestje of etentje, maar ik wilde zijn veertigste verjaardag gewoon niet missen. Marco is mijn beste vriend!

Ik belde de bewuste vriend op en vertelde dat ik gehoord had dat hij bezig was met een verrassing voor Marco, en of ik kon helpen omdat ik ook heel graag wilde komen. Zijn reactie vergeet ik nooit meer: 
?Oh maar dat hoeft niet, dit is alleen bedoeld voor vrienden!?
AUW!

Ik begrijp de vergissing, ik werk immers ook voor Marco, maar ik was echt niet van plan om langs te komen vanwege de website ofzo. Dus ik probeerde het nog een keer:
?Maar Marco en ik zijn ook vrienden! Ik bedoel het niet vanwege het werk ofzo, ik wil er graag zijn als hij veertig wordt!?
Opnieuw kreeg ik een negatieve reactie, het zou alleen met zijn vriendengroep zijn en ik voelde me inmiddels al helemaal rood worden. In ieder ander geval had ik het al opgegeven, maar hee, het ging om Marco. Dus ik probeerde het nog één keer.
Ik legde uit dat ik weliswaar close ben met Marco, maar nou eenmaal niet bij een bepaald vriendengroepje hoor, maar dat als hij een feestje wilde geven voor Márco, omdat hij hém een plezier wilde doen, hij me gerust kon uitnodigen omdat ik zeker wist dat je Marco daar een plezier mee zou doen. 

Hoe onbescheiden kun je zijn? Kijk, ik denk dat Marco me op zo?n avond echt niet zal missen, met zijn vrienden om hem heen. Maar ik dacht oprecht dat hij het wel leuk zou vinden als ik er ook was. Ik had me nooit opgedrongen als ik niet dacht dat Marco het fijn zou vinden. Niet voor niets zegt hij regelmatig dat ik bij zijn familie hoor.
Maar de vriend wilde er niets van weten. Ik hing snel op en likte mijn wonden. Een grote huilbui later bedacht ik me stoer dat ik ?die vrienden helemaal niet nodig had? om Marco een leuke verjaardag te bezorgen. Ik zou zelf wel iets bedenken.

Het waren hele drukke weken. Marco had Symphonica in Rosso een maandje ervoor afgesloten, maar de werkzaamheden die er uit voortvloeiden (dvd, fotoboek, etc) waren ook erg veel en zwaar en op zijn verjaardag zou hij ook nog optreden bij Radio 538. Ik sprak hem die weken een paar keer per dag. Zodra hij in de auto stapte om van de ene afspraak naar de ander te rijden belde hij op dat hij weer onderweg was. De gesprekjes stelden weinig voor, maar hij leek er baat bij te hebben en natuurlijk vond ik het ook gezellig. Naarmate zijn verjaardag dichterbij kwam begon hij steeds meer op zijn tandvlees te lopen. Ik wilde eigenlijk wel iets met hem ?doen? maar wist niet zo goed wat. Een etentje met zijn tweeën is onmogelijk. Ten eerste heeft hij zo weinig tijd voor zijn privéleven dat ik geen avondje zou opslokken als hij ook bij zijn gezin kan zijn, en ten tweede staat het vaak niet goed als Marco ?s avonds eet met een andere vrouw. Voor je het weet heb je zo?n verhaal als destijds met Willemijn, dat Marco beschuldigd wordt van verkeerde adoratie ofzo. Het laatste wat ik wilde was moeilijkheden bezorgen. 

Ik dacht nog na over andere creatieve dingen, iets met sport of iets met zijn gezin, maar was er nog niet helemaal uit. Kort voor zijn verjaardag was hij zo moe, dat hij bijna moest huilen. Achteraf kreeg hij ook een flinke griep, maar op dat moment hadden we dat nog niet door. Hij kwam wat bij me thuis brengen en viel bijna op de bank in slaap van ellende. Arno was aan het koken, ik zat naast Marco, en Arno gebaarde dat ik hem even lekker vast moest houden. Ik weet nog hoeveel me dat deed, dat totale gebrek aan jaloezie vind ik verwarmend! Uiteindelijk ging Marco weer naar huis, waarbij ik hem de hele rit aan de telefoon heb gehouden, uit angst dat hij in slaap zou vallen onderweg.

Een week voor zijn verjaardag telde hij de dagen. Zijn verjaardag zou zijn laatste werkdag zijn, en daarna was hij vrij. Vrij! En toen wist ik wat ik hem zou geven.
Ik wilde hem geven wat hij het allerliefste wilde hebben, waar hij het meest behoefte aan had, wat hem het meest plezier zou geven. En dus gaf ik hem geen etentje. Ik gaf hem geen feestje. Geen vliegtuigles. Geen parachutesprong. Geen saunabezoekje. Geen kaartjes voor het theater. 

Ik gaf iets wat me ongelofelijk veel moeite kostte, want mijn hele instinct wilde dat nou juist niet geven, maar toch deed ik het.
Van mij kreeg hij voor zijn veertigste verjaardag RUST. 


Ik schreef een mooie kaart, legde het uit in dichtvorm, feliciteerde hem. Op zijn verjaardag bij Radio 538, was er geen kleedkamer. We stonden tussen de backline te wachten tot hij aan de beurt was, toen ik hem de kaart gaf. Afwezig nam hij hem aan, toen Ali B. net binnen kwam. Er werd begroet en geknuffeld, de kaart viel op de grond. Ik raapte hem op en legde hem bij zijn spullen. Niet veel later zag ik hem weer ergens anders ongeopend liggen. Ach, ik kende Marco. Hem die kaart onder de neus wrijven zou voor hem al veel inspanning betekenen en wat wilde ik nou eigenlijk? Dat hij dankbaar was, dat hij zich realiseerde hoe geweldig lief en leuk ik ben? Welnee, ik wilde hem zijn rust gunnen. 
Ik schoof de kaart weer in mijn tas.

En vandaag is hij 41 geworden. Dit jaar gaf Leontine hem rust, hihi. Ze zitten lekker van elkaar te genieten in een heerlijk zonnetje, terwijl het hier zo vriest. Er zijn al wat smsjes over en weer gegaan en Marco slaapt heerlijk bij en geniet enorm. En dat doet me meer dan goed.

Maar dat brengt me ook terug bij het probleem. Rust heeft hij dus al.
Wat zal ik dit jaar dan eens geven?
1. Door: masai op 21-12-2007 06:24:25
Dat is even slikken natuurlijk, maar ik ben ervan overtuigd dat juist hem rust en ruimte geven het mooiste kado is wat je hem kan geven, Nathalie...
Geef hem als de gelegenheid zich voordoet maar een heerlijke verjaardagsknuffel.........
Marco gefeliciteerd, en geniet van je rust en vakantie....
2. Door: Marie-José op 21-12-2007 07:05:11
lieve Nathalie, het hele jaar door geef jij Marco natuurlijk al heel veel rust en liefde door gewoon een hoop dingen voor hem te regelen.. zijn rechterhand ja dat ben jij!!!dus wat dacht je van een heerlijke verjaardagsknuffel.... gewoon iets kleins om te geven maar o zo fijn om te krijgen..Marco zou daar heel blij mee zijn .. toch?en Marco Gefeliciteerd!! ik wens jou veel vreugde, licht en liefde op je tocht door 2008!! met iedereen die je lief is ..
3. Door: Rianne Beck op 21-12-2007 07:22:09
Marco ook van mijn van hart gefeliciteerd

Liefs Rianne beck
4. Door: Carolien Gunsing-Slakhorst op 21-12-2007 07:38:25
Marco van harte gefeliciteerd.....!!!!!!

Tja het lijkt me inderdaad een moeilijk nathalie om marco iets tegeven ...
Ik kan je helaas geen tip geven ...moeilijk moeilijk....denk denk.
Vaak worden de kleinste dingen het meest gewaardeerd.......
Veel succes !

groetjes carolien
5. Door: Simone op 21-12-2007 08:53:57
pfff dat is moeilijk, ik weet voor mijn eigen ventje al helemaal niets hahahaha

geef hem iets blijvends, een herinnering aan jou,een mooi beeld of zo....

ik hoop dat je iets kan vinden!

liefs en fijne feestdagen

xx
6. Door: Erica op 21-12-2007 09:02:16
Mooi beschreven...
Als ik dit alles lees, hebben Marco en jij toch echt wat bijzonders,
vriendschap, heerlijk toch?
En je vorige cadeau, rust....
Mmmm.....
Ben bang dat je dat niet snel meer overtreft, volgens mij geniet Marco daar het allermeest van!
En nog meer rust......
Nee, dat kan niet...
Wij willen toch echt wel een lekker Marco jaartje, hoor!
Hahaha.....
Laat hem nu maar heerlijk uitrusten.........
Maar.....
Nog geen ideetje voor een cadeau.....
Ik denk er nog even over na...

Liefs Erica
7. Door: Stefan op 21-12-2007 09:02:46
Tja.... lastig om iets te verzinnen om aan iemand te geven die eigenlijk alles al heeft. Dan zijn andere dingen toch vaak waardevoller, zoals rust, liefde, vriendschap, trouw, etc..
Zeg gewoon tegen Marco dat je van 'm hou en dat hij óók in zijn 42ste levensjaar waar op je kan rekenen. Met een kleinigheidje kan je dat natuurlijk nog symboliseren.

Gefeliciteerd met de verjaardag van Marco!
8. Door: Bianca op 21-12-2007 09:24:34
Van Harte Gefeliciteerd met de verjaardag van je beste vriendje!!
En Marco mocht je dit misschien lezen, Van Harte Gefeliciteerd met je 41ste verjaardag.
Vorig jaar toen hij 40 werd voelde ik mij een bevoorrecht mens die het toen mocht meevieren in "de Duif"'. Elke minuut kan ik mij nog herinneren, bedankt!!!

Maar ik weet wel een super cadeau Nathalie,
geef hem een verassingsfeestje voor zijn 41e verjaardag is unieker dan voor je 40e, nodig zijn liefste vrienden uit en helemaal super.
Hee, enne ik wil me niet opdringen hoor, maar ik wil wel helpen!!


Fijne dagen en een heel goed uiteinde!!
9. Door: Nathalie Brouwer op 21-12-2007 09:25:39
Jeetje lastige vraag stel je hoor.....
Ik denk nog even verder,mocht ik ineens een goed idee hebben dan meld ik me weer
10. Door: Marja op 21-12-2007 09:34:39
Geweldig verhaal !!!Ja, wat moet je Marco geven. Moeilijk vraag ...........Fijn dat Marco nu met zijn gezinnetje geniet in de zon.En wat is jouw Arno een lieverd zeg
11. Door: Maaike op 21-12-2007 10:10:03
jee Nathalie, ik zat je log zo aandachtig te lezen dat ik er helemaal in meeging, ik zou bijna zeggen ik kon met je mee voelen, die afwijzing ik zou me daar ook *** onder voelen ,maar we kennen je gelukkig en dat je het er zeker niet bij laat zitten !!! Ja nu 41 , ik ga met je mee denken voor een super idee.

Knuffies Maaike
12. Door: Ireen op 21-12-2007 10:22:23
Ik zou het ook echt niet weten Nathalie.... Jij kent hem beter dan wij en je weet vast als geen ander wat Marco wel of niet leuk vindt. Ik denk dat je hem, ondanks dat het je werk is, het hele jaar al zoveel geeft. Je regelt vreselijk veel voor hem, staat altijd voor hem klaar. Je bent gewoon een soort 2e Marco (je bent tenslotte zijn handen en voeten...), alleen ga jij niet dat podium op om ons een avond lang te vermaken, neem jij de cd's niet op (etc. etc), hoewel, vorig jaar fcd.... mag best nog een keertje hoor!!

Ik zou zeggen: hou het simpel. Ben er voor hem het komende jaar. En geef 'm straks gewoon iets kleins, iets lekkers en natuurlijk een heel dikke knuffel. Hij heeft denk ik meer behoefte aan jou als steun, toeverlaat en vriendin, dan aan materiële zaken. En als 1 knuffel niet genoeg is, dan geef je er nog maar 1 of 2 of 3 of ... namens mij en al die andere borsaties.
Geniet van jouw rust!!! Dan kunnen jullie er in 2008 weer tegenaan.
Dikke knuff van mij.
PS: wat bof jij met Arno!!! Geef hem ook maar een knuffel van mij (niet jaloers worden hè...)
13. Door: Miriam op 21-12-2007 10:26:57
erg leuk verhaal en tja t is altijd wel moeilijk maar denk wel dat het goed komt met t kado.
en dat marco nu lekker geniet daar van de warmte en ff rust terwijl t hier lekker vriest haha

gefeliciteerd met je beste vriendje Marco.
14. Door: Marian Blokland op 21-12-2007 10:51:57
Gefeliciteerd met lieve Marco! Een kadotip heb ik niet, jij kent hem het beste! Ik weet wel dat hij al blij is met iets wat met zorg is uit gekozen, toch??? Maar met wat lieve woordjes en een dikke knuffel van jou zal hij ook blij zijn!:)Ik hoop dat je een leuk kado kan vinden, succes!

Dikke

ps. Marjolein's vriend ( Erik) is vandaag ook jarig en wordt 22 jaar!
15. Door: Juul op 21-12-2007 10:55:11
Marco ook namens deze weg gefeliciteerd namen mij.

En tja Nathalie, wat moet je hem geven?? Ik denk dat je zelf al een cadeautje bent voor Marco
16. Door: manderijntje op 21-12-2007 11:11:50
hahahaha ja ik snap je probleem.
Maar wat ik me dan toch nog afvraag, of die vrienden zich nog schuldig hebben gevoeld over hun reactie dat je er niet bij mocht zijn?
Maar goed je hebt tips nodig. Euh een welkom thuis pakket? met daarin alle dingen die hij zo waardeert. Dus een lekkere wijn een mooie foto van zijn gezin, wat kaarsjes voor de gezelligheid, een mooi boek over duiken voor zijn volgende vakantie en een leuke nieuwe cd van een opkomend talent.
Is het iets?
17. Door: Ramona op 21-12-2007 11:14:32
lieve Nathalie jij bent iets meer dan een vriendin van Marco
(zoals een stoel bij een tafel hoor)
ook jij gefeliciteerd met je goeie vriend meis
dikke verjaardagsknuffffffffffffffffffffffff aan meneer marco X x X
18. Door: Nelleke op 21-12-2007 11:30:43
Het lijkt me ook heel lastig om iets voor Marco te verzinnen .. maar ik denk dat jij zelf al een kadootje voor hem bent .. Gefeliciteerd met je grote vriend! Toevallig zei Laura vanochtend ook dat haar vriend vandaag jarig was ..
19. Door: Martine op 21-12-2007 11:55:39
Tsja, wat kun je Marco nou geven? Ik heb ook geen idee.. Flessen wijn krijgt hij al genoeg denk ik zo Maar het gaat om het gebaar toch? En dat van vorig jaar vond ik wel mooi eigenlijk.. rust! Wel lullig van die vrienden dat je niet op zijn feestje mocht komen zeg, tss! Haha. Nouja succes met het bedenken van een (vast wel heel leuk) cadeautje en via deze weg feliciteer ik Marco dan ook maar even met zijn verjaardag. Nog vééééééééééle jaren!
20. Door: Ellis op 21-12-2007 12:19:49
Weet je ik denk dat Marco jou al als een kadootje op zich ervaart....gewoon omdat je er altijd voor hem bent en voor hem klaarstaat. Zijn grote hulp en nog veeeeel meer!!! Ik geloof oprecht dat hij een mooier kado zich niet kan wensen dus ik zou zeggen geef hem een geweldige verjaardagsknuffel en zeg hem dat je bij hem blijft en hij opnieuw een heel jaar (en natuurlijk nog veel meer jaren ) op je kan rekenen.......

Enne Marco? Gefeliciteerd met je verjaardag en heel veel jaren gewenst....knuffel Ellis
21. Door: Petra op 21-12-2007 12:29:41
ik vind het altijd heel lastig om een cadeau uit te zoeken..iets persoonlijks is vind ik altijd veel mooier dan een duur cadeau..bijvoorbeeld dat gedicht van jou over rust...erg goed bedacht!!!
en jij ook GEFELICITEERD met Marco
22. Door: Jessie op 21-12-2007 12:45:07
Via deze weg wil ik Marco feliciteren met zijn varjaardag! Marco van harte en geniet lekker van deze dag op je vakantieadres!

Nathalie, Jij veel succes met je cadeau voor Marco.. ik kan je hier niet bij helpen, jij kent hem beter dan ik
23. Door: Danielle Dubel op 21-12-2007 13:07:14
Supermooi om te lezen dit.Hartverwarmend.
24. Door: Rianne Beck op 21-12-2007 13:24:52
Lieve Marco

ik weet dat je nu op vakantie bent maar ik hoop toch dat je het lezen
van hart gefelicitterd je verjaardag
een hele fijn dag en een heele fijne vakantie
.je bent mijn kanjer!!!


xxxx dikke kus Rianne Beck
25. Door: Anno op 21-12-2007 14:51:01
Wat een mooi kado, Marco heeft het al zo druk
26. Door: linlin op 21-12-2007 14:57:53
Heel mooi om te lezen, en moch marco dit lezen, gefeliciteerd met je verjaardag, en jij natuurlijk ook Nathalie met de verjaardag van je vriendje, ik denk alleen al dat zo'n vriendschap al heel wat is daar kan een cadeau niet tegen aan.

Groetjes Linda
27. Door: Tiennie op 21-12-2007 15:33:14
Lieve Marco, gefeliciteerd met je verjaardag, geniet maar lekker met je gezinnetje!
28. Door: Alina Huijskens op 21-12-2007 17:13:45
Pffffff, dat is inderdaad heel moeilijk welk kado past bij Marco!
Vaak is het wel zo, dat iets kleins nog meer gewaardeerd word,
dan een groot kado.
Nathalie ik wens jou heel veel succes met het vinden van een passend kado.

Liefs Alina
29. Door: Ine op 21-12-2007 17:20:22
Jij bent op zich eigenlijk al zijn kadootje en daar is hij ook super gelukkig mee!

Jou kennende zul je vast en zeker nog wel wat verzinnen
30. Door: Wilma Bakx op 21-12-2007 17:30:04
Mooi geschreven Nathalie, maar wat jij Marco kan geven..ik weet het niet...

Marco van harte gefeliciteerd met je verjaardag en geniet er maar lekker van in het zonnetje samen met je gezinnetje

Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"Ik mis je armen niet
Ik mis je ogen niet"