Geheel wederzijds!
Voel je...

Afscheid nemen bestaat niet...
Twitter - nathaliethielen
Volg mij!
Follow me!
Volg me op Twitter!
Samen lachen!
Zijn favoriet!
Laat je horen!

Bezoekers
Op dit moment is er 1 vriend ;
en 1 gast vriend .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Nieuws van Nathalie!
Leuk dat je mijn weblogje bezoekt! Vergeet je niet om een reactie achter te laten? Je kunt je ook aanmelden voor de e-mailalerts, dan mis je niets meer! Liefs, Nathalie
Mijn laatste reacties
Eric Bus, ik hou dus van...
13:19, 10 mrt 2017
Wat een super leuk...
11:23, 22 feb 2017
Wat een leuk en lief...
13:10, 10 feb 2017
Jeeeeetje ik ben overal...
15:00, 1 feb 2017
Ik mis haar ook...
11:23, 6 jan 2017
Wat fijn Marco! Voelt zo...
09:58, 28 aug 2015
Dit soort logjes zijn...
01:07, 15 aug 2015
Oef. Een traumatische...
01:02, 15 aug 2015
Met wat minder haar heb...
14:40, 7 aug 2015
Goed voorbeeld doet goed...
14:38, 7 aug 2015
Foto album
Wil je me wat vertellen?


Mail me!  *klik*
E-mail alert
Klokje
Zoeken
Thielen Tekst

Verba volant, scripta manent
Verliefd
Je kinderen in een verhuizing betrekken is best heftig, vind ik. Wij maken de keuze om in een andere plaats te gaan wonen, en zij moeten hun vriendjes, vriendinnetjes en school achterlaten. Arno en ik waren het er dan over eens, als we dit wilden doen, moest het nu.
 
Ze zijn nog jong en flexibel, ze hebben elkaar, nu kunnen ze dit waarschijnlijk zonder al te veel kleerscheuren aan. Als ze in de puberteit zijn en ze hebben verkering, dan wordt het pas echt dramatisch.
Asmara ziet niet tegen de verhuizing op. Ze is, net als ik, een positief mens en ziet vooral de leuke kanten. Nieuwe vriendinnetjes, mooie nieuwe school, nieuwe kamer.

Voor Aron is het glas altijd half leeg. Net als zijn vader ziet hij eerst de bezwaren en kost het hem moeite de dingen van de zonzijde te bekijken. Toen ik met hem de leuke en minder leuke kanten van de verhuizing wilde bespreken zei hij tot mijn verrassing dat hij dan met de leuke kanten wilde beginnen.
 
Ik was verrast en heel blij en prees hem veelvuldig. "Hartstikke goed, Aron! We beginnen met de leuke kanten te bekijken, positief denken, toch?" Maar niks hoor. "Er zijn twee dingen leuk zijn aan de verhuizing en de rest is gewoon stom. En dan ben ik snel klaar met vertellen."
 
De leuke dingen zijn trouwens zijn nieuwe behang (planeten) en het feit dat we nu geen poort meer hebben bij het achterom gaan, maar langs het huis kunnen lopen. Lui varken. Mijn zoon.
 
Maar nu is er nóg een kinkje in de kabel gekomen. Tien dagen voor onze verhuizing wordt hij verliefd. Ezra, die bij Asmara in de klas zit en bij wiens tweelingzus hij in de kleuterklas zat, heeft zijn hart gestolen. En het is wederzijds. Ezra is de leukste. Ezra is de liefste. Ezra is zó grappig. Ezra kan heel leuk vertellen. Ezra durft alles. Ezra vindt hem knap. Ezra lacht om zijn grapjes. Ezra wilde wel bij hem achterop de fiets. Ezra kan een salto op de trampoline. Ezra is het helemaal.
 
Asmara vindt het erg grappig. "Ezra hartje Aron, Ezra hartje Aron!" roept ze door het huis. Normaal gesproken zijn dergelijke uitspraken reden tot veel tegengas, ontkenningen en soms zelfs tranen.
Maar Aron zegt: "Wat gek, ik vind het helemaal niet rot als je dat zegt. Ik krijg er een lekker gevoel van!"
 
Dit gaan zware dagen voor het jochie worden.
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"En ik vraag me af wat dit gevoel veroorzaakt heeft
Mijn gedachten lijken zelfs niet meer van mij"