Geheel wederzijds!
Voel je...

Afscheid nemen bestaat niet...
Twitter - nathaliethielen
Volg mij!
Follow me!
Volg me op Twitter!
Samen lachen!
Zijn favoriet!
Laat je horen!

Bezoekers
Op dit moment is er 1 vriend ;
en 1 gast vriend .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Nieuws van Nathalie!
Leuk dat je mijn weblogje bezoekt! Vergeet je niet om een reactie achter te laten? Je kunt je ook aanmelden voor de e-mailalerts, dan mis je niets meer! Liefs, Nathalie
Mijn laatste reacties
Eric Bus, ik hou dus van...
13:19, 10 mrt 2017
Wat een super leuk...
11:23, 22 feb 2017
Wat een leuk en lief...
13:10, 10 feb 2017
Jeeeeetje ik ben overal...
15:00, 1 feb 2017
Ik mis haar ook...
11:23, 6 jan 2017
Wat fijn Marco! Voelt zo...
09:58, 28 aug 2015
Dit soort logjes zijn...
01:07, 15 aug 2015
Oef. Een traumatische...
01:02, 15 aug 2015
Met wat minder haar heb...
14:40, 7 aug 2015
Goed voorbeeld doet goed...
14:38, 7 aug 2015
Foto album
Wil je me wat vertellen?


Mail me!  *klik*
E-mail alert
Klokje
Zoeken
Thielen Tekst

Verba volant, scripta manent
Sinterklaasfeest!
Wat een welkom!Enkele weken geleden werd ik 's morgens vroeg, het voelde nog als 's nachts, wakker gemaakt door de kinderen die vol opwinding vertelde dat als ik NU dit 0900 nummer belde ik kaartjes kon kopen voor het grote Sinterklaasfeest!
 
We kijken dit grote feest elk jaar op televisie en het leek me zelf ook best leuk om het een keertje mee te maken. Nu gaan ze nog helemaal op in de magie van Sint en Piet en wie zegt me hoe het volgend jaar is? Ik belde op en we hadden geluk, we konden nog kaartjes krijgen!
Op de tweede ring, maar ik vond het prima!
 
Ernst, Bobbie en de Rest!Afgelopen zondag reden we dus naar Ahoy, ervaringsdeskundige als ik ben reed ik daar natuurlijk in één keer heen (nog bedankt, Bram!) Parkeren was nog even lastig, want alles zat goed vol, maar we hadden ontzettend veel geluk een prachtig plaatsje vlakbij Ahoy te bemachtigen. De kinderen waren door het dolle heen en het werkte zo aanstekelijk dat ik zelf ook helemaal een beetje nerveus was.
 
Bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen door Zwarte Piet Sint reed gewoon op zijn paard Ahoy' binnen!en Asmara rende naar Piet toe om een brandende vraag te stellen. Ik spitste mijn oren, want alles wat je meekrijgt over de wensen van het grut is natuurlijk meegenomen. "Zwarte Piet, Zwarte Piet, mag ik wat vragen?" Piet had geen enkel bezwaar en ik wachtte op Asmara's uitgebreide omschrijving van Baby Annabel die in bad kon en kon plassen en nog meer moois.  "Zwarte Piet, weet je wat ik heel graag zou willen?" Zwarte Piet ging op haar hurken zitten en zei nieuwsgierig: "Vertel het me maar eens!" Asmara keek haar opgetogen aan: "Ik wil heel graag met jou op de foto!"
Dansen, zingen, muziek maken!Haar eerste wens op het verlanglijstje werd dus meteen vervuld!
"Nu nog een handtekening van Sinterklaas," besloot Aron.
 
Bij onze stoelen gekomen hadden we nog een paar minuutjes en dus trippelde ik terug naar de bar waar het heel rustig was en bestelde voor iedereen drinken en een zakje paprika chips (ik ga niet vertellen wat dat kostte, zelfs in guldens was het nog duur...). Hoewel de fotootjes kleine mini plaatjes laten zien, konden we alles uitstekend zien en prima volgen.
 
Aron gaat er volledig in op...Ernst en Bobbie waren reuze grappig en ook de gasten vonden de kinderen indrukwekkend. De parade met artiesten werd enthousiast gevolgd, en ik leek de enige te zijn die het gek vond dat Bobo, Bob de Bouwer, Totally Spies en Ronald Mc Donald wel in de parade meededen maar verder geen enkele rol hadden.
 
Chipz! kreeg een warm onthaal, maar eigenlijk vonden de kids alles gewoon fantastisch.
"Mama," fluisterde Aron tijdens de show, "ik vind dit een heel leuk feest!"
 
Wéér op de foto, joepie!Mijn hart smolt. De Zwarte Piet die langskwam om pepernoten uit te delen vond Aron ook een schattig jongetje en probeerde nog een beetje dichterbij te komen om vervolgens ons drinken met een hele grote trap om te schoppen. Mijn rok was zeiknat, mijn jas die onder mijn stoel lag was doorweekt en de doordringende geur van yogidrink leek in mijn poriën te zitten.
 
Zwarte Piet schrok en bood spontaan zijn Pietenbroek aan, maar voor hij het fluwelen gevalletje naar beneden kon trekken stelde ik voor om te kijken of ik iets kon drogen.
 
"Op school kwam een Piet met een oranje broek, ken je hem?"Op het toilet waren van die warme blaasdingen om je handen mee te drogen en na enkele minuten met mijn kleding in de wind te hebben geschommeld was het zo goed als droog. Aron had me nauwelijks gemist en was ook niet erg onder de indruk van mijn leed. Asmara vond het wel heel rot en kijk blij naar haar eigen droge rokje.
 
Ik had niet veel gemist gelukkig en ging genietend weer op in de show. Toen stootte Aron me aan, hij wilde nog wel een slokje van zijn Fristi. Ik legde uit dat ik toch echt net nog gezegd had dat alles over mijn kleren was gegaan en ik het net met veel pijn en moeite had gedroogd.
Zijn sociale karakter kwam meteen naar de oppervlakte. Hij was op geen enkele manier geraakt door mijn ellende maar nu opeens volkomen geshockeerd. "Wat? Dus dat was MIJN yogidrink? Oohhhh wat érg!!" Grrrr.
 
Na afloop liepen we op ons gemakkie naar buiten, terwijl we onderweg een tas kregen met lekkers en kleurplaten (en reclame), weer ietsje verder een mooie button, en richting parkeerplaats kregen de kinderen ieder nog een liter appelsap in de handen geduwd. Aron, gek op gratis dingen, vond de dag nu helemaal geweldig. Hij had daardoor ook meer vrede dat hij geen handtekening van Sinterklaas had. Hij snapte het ook gewoon niet zo goed, als mensen via mij aan een handtekening van Marco kunnen komen, waarom heeft Sinterklaas dan niet een Piet zoals ik? Ik snap het ook niet. Maar voor Sint op ideeën komt: Ik ben erg tevreden met mijn huidige werk.
 
We sloten de dag af bij Mc Donalds. Het was ook voor mij dus lekker feest!
Aron is een slechte eter maar zat nog zoveel te vertellen tijdens het eten dat hij per ongeluk zijn hele Happy Meal naar binnen had gewerkt. Hij schrok er zelf van!
 
Asmara, die nog een onderonsje met een andere Zwarte Piet had gehad was erg blij dat ze twéé keer met een Piet op de foto stond, want ze was erg jaloers geweest toen Zwarte Piet bij Dian langs was geweest en ik met Piet op de foto was gegaan.
 
Nog een paar nachtjes slapen... en dan is het pakjesavond.
En nog één nachtje erbij en dan kunnen we de kerstboom weer optuigen!

1. Door: Lunarda op 08-08-2012 22:14:55
Omdat ik een beetje ..... ben, ben ik je oude logjes gaan lezen.
Bij deze een reactie, omdat elk stukje wel een cadeautje lijkt, waar ik blij van word als ik het uitgepakt heb,

Leuke log trouwens, duurt eigenlijk veel te lang eer het weer december is.
Bedankt!
2. Door: yvonnekerssensdewaarheid op 08-08-2012 22:35:05
het is augustus ?
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"Is er nog iemand zoals jij
Die me de liefde geeft waar een mens voor leeft"