Weblog van de maand!
Welkomsttekst
  
 Hoi Borsatovrienden,
Veel plezier met het kijken en lezen van mijn log.
XX Monique
Marco's filmpje voor mij...18-08-09
Gastenboek
Slapen bij Marco 12 op 13 mei 2011 Gelredome
Klokje
Profiel
Naam: Monique
Leeftijd: 48 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Paaseieren voor War Child
Het voelt alsof ik me weer moet voorstellen, zo lang heb ik niet gelogd:$
Maar ik heb nu een leuke reden om te loggen.

Ieder jaar zo rond Pasen doe ik een actie voor War Child, ik verkoop zakjes met chocolade paaseieren.
Zodra het januari is begint het eigenlijk wel te kriebelen, nog even en de paaseieren liggen weer in de winkel. Zal ik weer een actie doen of niet, ik heb het eigenlijk best wel druk. Maar als dan je collega's gaan vragen en je een telefoontje krijgt van een beurs die je graag wil hebben ben ik snel om.
En dus ging ik weer naar mijn sponsoren toe, en de grootste sponsor, Albert Hein, vertelde me dat ik op zijn lijstje sta van vaste sponsering, hoe gaaf is dat!
En zo ook de andere sponsoren, Kruidvat, Trekpleister en Poiesz deden weer mee. Ze vinden het altijd leuk als ik weer langs kom! Bij de andere sponsoren ben ik niet geweest want aangezien ik ook weekends moet werken moet ik de tijd heel erg verdelen en kan ik heel veel paaseieren binnen halen, maar moet ze ook verkopen!

Het verpakkingsmateriaal krijg ik ook van de AH en zo kan ik dus alles inpakken. Ik plak het af met een prachtig stickertje die gesponsord wordt door Reclamebureau Lautenbach in Leeuwarden. Het kost heel veel werk en naast mijn baan en de allerleukste vrijwillligers baan zijn mijn dagen dus helemaal gevuld! Maar hoe fijn is het om dit te kunnen en mogen doen voor de oorlogskinderen.

Inmiddels staan er een aantal super leuke afspraken. Ik mag een aantal keer in het Medisch Centrum Leeuwarden staan, maar ook in de Albert Hein XL in Leeuwarden. Afgelopen zaterdag was mijn eerste keer hier. En hier gebeurde iets wat ik wel heel erg lief vond.
Er ging een oudere mevrouw die moest wachten op de taxi bij me zitten. We raakten in gesprek en ze vertelde dat ze niet meer wilde geven aan goede doelen omdat je heel veel negatieve verhalen hoort, geld dat niet naar de juiste plaats gaat, enz. Maar ze vond het ontzettend goed dat ik dit deed. Vervolgens gaat ze weg en even later komt ze terug met een bos bloemen.  "Dit wil ik je wel geven, dit is voor jou", zegt ze, zo ontzettend lief! Dus er staat hier een mooie bos tulpen op de tafel.

Op 9, 10 en 11 maart is er Beurs Vrouw in het WTC EXPO in Leeuwarden. De manager van de beurs had contact met me op genomen en gevraagd of ik ook weer op de beurs wilde staan. Ehhhh, op een beurs waar zo'n 10.000 vrouwen komen, daar wil ik wel met chocola staan!

Zelf werk ik in Hotel Post Plaza te Leeuwarden, een hotel met 82 kamers. Ook hebben we een heel mooi Grand Café en als je hier straks een kopje koffie of thee komt nuttigen krijg je er heerlijke paaseieren bij. Maar ook alle gasten die blijven slapen krijgen in het paasweekend een zakje paaseieren op hun kamer. Dus ook Post Plaza sponsort War Child! 

En dan op 25 maart hebben we een onwijs leuke workshop in Boathouse Almere. En ook daar ben ik. Dus kom jij daar ook en wil je ook graag een zakje paaaseieren, dat kan! Zeg maar wat je wilt en ik neem het mee. De keuze is reuze...MELK, PUUR, WIT, alle drie smaken door elkaar, GEVUL en GEMENGD. 1 zakje is 3,00 euro en 2 zakjes voor 5,00 euro.

En denk je nu, ik wil geen paaseieren maar wil wel een donatie doen, dan kan je dat op mijn actie pagina doen.

Liefs Monique
1. Door: Miriam op 26-02-2018 14:28:57
Super goed bezig en zat sponsors. Leuk. Lieve mevrouw! Ik ben bij de workshop dus dit jaar kan ik ze kopen bij je. Je hoort nog wat het wordt. Succes!
2. Door: Anno op 02-03-2018 21:14:37
Monique, via deze weg wil ik jou feliciteren met het In De Schijnwerper staan. Jij hebt het allemaal zeer verdiend. Wat zal dit een lekker gevoel zijn voor jou. Geniet vooral van het In De Schijnwerper staan. 
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"Ik weet niet hoe of wat er met jou is gebeurd
Je hoort niet meer bij mij"